evdeyim bugünde bilgisayarı yeni açtım biraz evi toparladım.sizinle sohbete geldim.hastaneden aradılar üç embiriyomda döllenmiş çok şükür,tabi yarın belli olc
ak herşey kalite durumları çok mutlu oldum ağladım ağladım hayal kurdum hepsi olursa bize bu ev yetmezki yeni evede çıkmak lazım.üçüzlerim benimmmm...
ben onu sabah yapıyorum canım bak bir vurduğun yere bir daha denk gelirse şişiyor sertleşiyor bilgin olsun korkma sakın bugün öyle oldu bana
yaaa sen ağlama sen beni motive ediceksin moral vericeksin yoksa bize çarşaf dayanmazzzz
Gözün aydın canımmm.. Bebişler gelsin de ev işi kolayDualarımız sizlerle ..
evet canım açıldıktan 27veya max28 günde bitmiş olması gerekiyormuş ama ben daha martın 1. de başlicam ya offf sen en iyisi hastaneye bırak başka ihtiyacı olan arkadaşlar alın
tamam canım ben yinede bırakayım o zaman
:))) ok canım anlaştık evde olunca böyle oldu işte olsa bilg başındaym..
mikro ben öğrendim 28 günmüş açılan ilacın kullanılması,bende bırakıcam ama kullanılsa bari boşa gitcek
orda kullanılır heralde canım
mikro ve hepyy
siz sulandırıcımı kullanıyorsunuz yaaaaaaaaa
semra hanım vermedi bana ama ben alıcam mustafa beyden ohh canıma deysin işte
çocuk olasım geldi birden
en iyisi canım bazen çocuk olmak gerek :))) evet canım kullanıyorum ben
[video=youtube;UGVMwQz4g-Y]http://www.youtube.com/watch?v=UGVMwQz4g-Y[/video]
yaa ama ben zaten duygusalım neden böyle oldum yaaa sende hepten boşalttınnn((
yaa ama ben zaten duygusalım neden böyle oldum yaaa sende hepten boşalttınnn((
canım arkadaşlarım
bugün aradılar 9tanesi döllenmiş.kaliteside yarın beli oluyomuş galiba.bişey sorcam.iki ay sonra nasip olursa transfere 9tanesinimi çözüyolar.hangisi kaliteliyse onumu transfer ediyolar.mikrom happy çok mutlu oldum canım en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz inşallah.çok öpt hepinizi kızlar.ya varya een yakın akrabadan daha yakınsınız.yazılarınızı okumadan duramıyorum bağımlılık yaptınız.
vay be çok zor şeyler yaşamışsın ama örnek olarak tuçeyi verirsek yıllarca evlat hasreti çekim bizim gibi insanların bide evlat sahibi olup olmayacağı malsef bilinmiyo biz normal yolla çocuk sahibi olsaydık eyer hani derdinki aman biri büyüyünce bir tane daha doğororom ve ona istediğim gibi bakarım ama biizm için öyle deyil işteson yazilanlarda kayinvalidenin varligindan,bebege bakimindan sikayet edilmis.
bende konu acilmisken yoklugundan sikayet edeyim istedim:1hamileligimde ohss oldum aylarca mide bulantisini gectim kusmalarimi basedemedim.sekerim yuksekti suyum fazlaydi erken dogum riskim fazlaydi amniyosentez yapildi bunlarla hep kendim basettim.kendi annem babam engelli oldugu icin uzun sure gelemezdi.en fazka1-2gun.kayinvaliden kayinpederim calisiyor oldugu icin gelemem diyordu.ailelerim baska sehirde keske ayni sehirde bir yakinimiz olsaydi.erken dogum riskim var dedim kayinvalideme ciddiye almadi.kontrole diye gittigimde acil dogum dediler nst ye bagladilar bekletiyorlar.o an ki endisemi gozyaslarimi anlatamam.esim eve esyalari almaya gitti.birbasima dustugum durum halen gozyaslarimi tutamiyorum.hep allahim sen buyuksun sen varsin sen koru.dualar,dualar..dogumdan ciktik gece kayinvalidem kayinpederim annemide alip gelmisler kendi annem surekli agliyor yaninda olamadim sen ne durumdasin.2 gun sonra eve ciktik. bebek surekli uyuyor annem ben gideyim baban yalniz dedi kayinvalidem ee sizde iyisiniz bizde gidelim.ses etmedim.nasilsa bunca zorlukta dunyaya getirdim bakarimda dedim.1740 gr bebek yikamak istedim kovaya suyu koydum bebek o kadar ufakki tek elle dengeleyi yikayamadim olmuyor dedim aldim dizime havlu serdim dizlerimin destegi elimle su dok yikadim.20 gun gecti oglum geceli gunduzlu uyumamaya surekli aglamaya basladi esimi aradim birsey oldu buna susmadan agliyor oglum agliyor ben agliyorum ustumu bile degistirmeden doktora.kolik olmus dedi..birakin gaz cikarmayi kakasini yapamiyordu 4 ay makatini uyararak ben yaptirdim uyarirken hadi derken bi bakiyorum yuzume dogru kakasi hadeee al cocugu araba koltuguna yatir sonra banyoya birlikte o yerde koltukta ben dusta...aylarca insan uykusuz yasarmi.yemek yapmaya his vaktim olmuyordu.aglamasina da kiyamiyorum agla agla bi sure so.ra morariyor.aylarca bogazimdan sicak corbayemek gecmedi uyku bilmedim.ben dayandim vucut dayanamadim ac yorgun sutum kesildi.cocuk acliktan agliyor..esime gece dedim kalk 2 saatbak.2 saat uyuyunca hemen sut gelmeye basladi..bu kadar yalniz bakmanin zorlugunu anlatmaya yetmistir sanirim.
bebekligin ilk aylarinda bakim cok farketmiyor.anneye destek icin birileri yaninda olabilir.ama bebek buyudukce oyun cocugu oldukca kalabalik istiyor anne baba biryere kadar yetebiliyor.babanne anneanne sevgisini bilsin.araya kirginlik sokmadan uygun dille sorunu cozmek gerek.
surekli ayni evde cocugunda duzeni olmaz simarik oluyor.bence ilk aylarda anne kayinvalide bebek bakimindan ayri ev yemek islerini yardimci olsa ilerleyen aylarda gun icinde 2-3 saat oyun ve iletisim icin gelse en superi.birde kendini yetistirmis anneNne babaanne cok onemli.ben sik sik memlekete goturmeye calisiyorum sevgilerini bilsin diye.babannemize gozum kapali emanet ediyorum.o kadar iyi bakiyor mutlu ediyor ki.bana birsey olsa birtek sana emanet diyebiliyorum.torun sevgisi cok ayri yasadiklarimdan bunu anladim.bakim zamani bebegin bakima ihtiyaci var nasilsa gelin bunu da halleder.ama cocuk buyuduk ce anlamaya basladikca dile getirdikce hmm artik kontrol torunda.o zaman destekleriz..bana acima yok,toruna kiymak yok politikasi
son yazilanlarda kayinvalidenin varligindan,bebege bakimindan sikayet edilmis.
bende konu acilmisken yoklugundan sikayet edeyim istedim:1hamileligimde ohss oldum aylarca mide bulantisini gectim kusmalarimi basedemedim.sekerim yuksekti suyum fazlaydi erken dogum riskim fazlaydi amniyosentez yapildi bunlarla hep kendim basettim.kendi annem babam engelli oldugu icin uzun sure gelemezdi.en fazka1-2gun.kayinvaliden kayinpederim calisiyor oldugu icin gelemem diyordu.ailelerim baska sehirde keske ayni sehirde bir yakinimiz olsaydi.erken dogum riskim var dedim kayinvalideme ciddiye almadi.kontrole diye gittigimde acil dogum dediler nst ye bagladilar bekletiyorlar.o an ki endisemi gozyaslarimi anlatamam.esim eve esyalari almaya gitti.birbasima dustugum durum halen gozyaslarimi tutamiyorum.hep allahim sen buyuksun sen varsin sen koru.dualar,dualar..dogumdan ciktik gece kayinvalidem kayinpederim annemide alip gelmisler kendi annem surekli agliyor yaninda olamadim sen ne durumdasin.2 gun sonra eve ciktik. bebek surekli uyuyor annem ben gideyim baban yalniz dedi kayinvalidem ee sizde iyisiniz bizde gidelim.ses etmedim.nasilsa bunca zorlukta dunyaya getirdim bakarimda dedim.1740 gr bebek yikamak istedim kovaya suyu koydum bebek o kadar ufakki tek elle dengeleyi yikayamadim olmuyor dedim aldim dizime havlu serdim dizlerimin destegi elimle su dok yikadim.20 gun gecti oglum geceli gunduzlu uyumamaya surekli aglamaya basladi esimi aradim birsey oldu buna susmadan agliyor oglum agliyor ben agliyorum ustumu bile degistirmeden doktora.kolik olmus dedi..birakin gaz cikarmayi kakasini yapamiyordu 4 ay makatini uyararak ben yaptirdim uyarirken hadi derken bi bakiyorum yuzume dogru kakasi hadeee al cocugu araba koltuguna yatir sonra banyoya birlikte o yerde koltukta ben dusta...aylarca insan uykusuz yasarmi.yemek yapmaya his vaktim olmuyordu.aglamasina da kiyamiyorum agla agla bi sure so.ra morariyor.aylarca bogazimdan sicak corbayemek gecmedi uyku bilmedim.ben dayandim vucut dayanamadim ac yorgun sutum kesildi.cocuk acliktan agliyor..esime gece dedim kalk 2 saatbak.2 saat uyuyunca hemen sut gelmeye basladi..bu kadar yalniz bakmanin zorlugunu anlatmaya yetmistir sanirim.
bebekligin ilk aylarinda bakim cok farketmiyor.anneye destek icin birileri yaninda olabilir.ama bebek buyudukce oyun cocugu oldukca kalabalik istiyor anne baba biryere kadar yetebiliyor.babanne anneanne sevgisini bilsin.araya kirginlik sokmadan uygun dille sorunu cozmek gerek.
surekli ayni evde cocugunda duzeni olmaz simarik oluyor.bence ilk aylarda anne kayinvalide bebek bakimindan ayri ev yemek islerini yardimci olsa ilerleyen aylarda gun icinde 2-3 saat oyun ve iletisim icin gelse en superi.birde kendini yetistirmis anneNne babaanne cok onemli.ben sik sik memlekete goturmeye calisiyorum sevgilerini bilsin diye.babannemize gozum kapali emanet ediyorum.o kadar iyi bakiyor mutlu ediyor ki.bana birsey olsa birtek sana emanet diyebiliyorum.torun sevgisi cok ayri yasadiklarimdan bunu anladim.bakim zamani bebegin bakima ihtiyaci var nasilsa gelin bunu da halleder.ama cocuk buyuduk ce anlamaya basladikca dile getirdikce hmm artik kontrol torunda.o zaman destekleriz..bana acima yok,toruna kiymak yok politikasi
Ben de diyorum bu lotus kimSelam canım. İyiyim şükür.Bekleme modundayım.Kara kışın bitip baharın gelmesini bekliyorum. Her anlamda Sen nasılsın ? Oğluş nasıl ?
İyiyiz şükür canım. Sen nasılsın? Oğlan nasıl?
çok sevindim canım inşallah en iyi kalitede olurlar ve dondurulurlar sen nasılsın peki daha iyi oldunmucanım arkadaşlarım
bugün aradılar 9tanesi döllenmiş.kaliteside yarın beli oluyomuş galiba.bişey sorcam.iki ay sonra nasip olursa transfere 9tanesinimi çözüyolar.hangisi kaliteliyse onumu transfer ediyolar.mikrom happy çok mutlu oldum canım en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz inşallah.çok öpt hepinizi kızlar.ya varya een yakın akrabadan daha yakınsınız.yazılarınızı okumadan duramıyorum bağımlılık yaptınız.
belirti arama inşallah tutunmuştur arada yaz bize nurmemmaşallah bune kalabalık böyle allah sohbetinizi arttırsın
bende ineye gitcem diye eve indim bir bakayım dedim
nasılsınız inşallah herkes iyidir bende sakince beklemedeyim
inşallah bukez tutnmuştur meleklerim hiç belirtim yok ama
hakkımdan hayırlısı inşallah hepinizi öpüyorum allaha emanet olun
ağlayın içinizi rahatlatın boşverin milletiGel mikrom birlikte ağlayalım
Kızlar 1-2 haftaya eltimin doğum haberini alırız, kesin benim çeşmeler durmaz. Oraya gidince nasıl olacak bilmiyorum
ya arkadaşlar kusura bakmayın lotos33 sen kimsin ya
senin gönderine yorum yaptım ama sen bizdenmisin acep çıkaramadım seni:26::26::26::26::26::26::26:
kim yapıcak canım transferi nur hanım dünde izinliydi
son yazilanlarda kayinvalidenin varligindan,bebege bakimindan sikayet edilmis.
canım arkadaşlarım
maşallah bune kalabalık böyle allah sohbetinizi arttırsın
bende ineye gitcem diye eve indim bir bakayım dedim
nasılsınız inşallah herkes iyidir bende sakince beklemedeyim
inşallah bukez tutnmuştur meleklerim hiç belirtim yok ama
hakkımdan hayırlısı inşallah hepinizi öpüyorum allaha emanet olun
Gel mikrom birlikte ağlayalım
Kızlar 1-2 haftaya eltimin doğum haberini alırız, kesin benim çeşmeler durmaz. Oraya gidince nasıl olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?