- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
canim ayni seyleri yasamis olaraktan kiskanclik olmadigini biliyorum.hani sen oglumun resimlerini engelledim diye kizmistin ya.iste bundandi.esirgedigimden degil senin kiskanacagindan da degil.icindeki burukluk icindi.disariya topluma ciktigim zaman gorgusuzce demekte degilde olmayanlari kendi gecmisimi dusunerekten oglumu sapur supur sevmem annecim bebegim lafini kullanmam.kimse kimsenin icini durumunu bilemez.evime gelirim severim ama disarida mesafeli olurum.
sende sabirli ol.birak gozyaslarinsa aksin.ayip birsey icinmi.gonlunden ne geciyorsa onu yap sev kokla agla..cunku senin icinde cok uzak degil.
kızlarrr bizim gönlümüzü kalbimizi rabbim biliyorr kıskanmaktan öte onlara nasıl yardımcı olabiliriz diye düşünüyoruz eminim sizlerde öylesinizdir insanlarında anlamalarını beklemeyin anlamazlar siz sadece nasıl mutlu oluyorsanız öyle davranın gitmek istemiyorsanız gitmeyin aksine mutlu oluyorsanız gidin gönlünüzü tatmin edin rabbim er geç bizleride mükafatlandıracak inş...banada birisi demiştiki siz suları bile boşa harcıyorsunuz yani eşlerimizle çok afedersiniz ama sadece çocuk için birlikte oluyormuşuz gibi:))
ya öyle derler yada çok tembelsiniz derler kendi doğum yapmış başka bir iş arkadaşım da dediki bana sen çok rahatsın ya hiç panik yaptığın oluyomu ,çocuk için uğraşmadığımı sanıyoda kendisi.herkes bi alem nasıl anlıyorlarsa öyle konuşuyorlar içini dışını bilmeden.bebklerim gelsinde yanıldıkarını göstercek onlara
canim ayni seyleri yasamis olaraktan kiskanclik olmadigini biliyorum.hani sen oglumun resimlerini engelledim diye kizmistin ya.iste bundandi.esirgedigimden degil senin kiskanacagindan da degil.icindeki burukluk icindi.disariya topluma ciktigim zaman gorgusuzce demekte degilde olmayanlari kendi gecmisimi dusunerekten oglumu sapur supur sevmem annecim bebegim lafini kullanmam.kimse kimsenin icini durumunu bilemez.evime gelirim severim ama disarida mesafeli olurum.
sende sabirli ol.birak gozyaslarinsa aksin.ayip birsey icinmi.gonlunden ne geciyorsa onu yap sev kokla agla..cunku senin icinde cok uzak degil.
biraz daha iyiyim.agrılar için fitil verdi funda dr.şişkinligin verdigi sıkıntıdan agustos sıcagı gibi geliyo ev petekleri kapattım cam açık yinede çok terliyorum
Ah kızlar aslında hepimiz asagi yukari aynı şeylerle uğraşıyoruz bazilarida bebeğinden bahsederken güya beni rahatlatmak icin aman cok zor bebekler uğraşmak büyütmek sen rahatsin ne guzel diyo bazilarida hamile kaldığını karnı çıkana kadar saklıyor iste böyle hasta insanlar var aslında bakiyorumda rahat vurdumduymaz insanlar hayatta bazı seyleri kolay elde ediyor ama ben yinede hersey icin şükrediyorum bir tanecik yumurtam olsada...esim icin bir yumurtaylada sonuna kadar gideceğim elimden geleni yapacagım
simdi arkadaslar bu gül konuralp denen bayan hala beni aramadi.kac kez msj biraktim tahlillerimi ona gönderdigim icin onun yorumlamasi yada hangi doktoru aratacak ise onlarin aramasi lazim artik yarin sabah bir kez daha ararim.2 hafta oldu dusunun.3 gün önce atasehir cem demirele de bu tahlillerimi göndermistim evimi aramis hatta 4 kez e.mail atmis cebime ne sorsam hemen cevapliyor.simdi size sormak istedigim bu doktor bana cok ilgili geldi ücret olarakta sisli gibi fakat bilmedigim teknikleri labaratuari aynimi.yani sislideki basari oradada aynimi. bu bayanin ilgisizligi bana pes dedirtti.tesekkürler
Ah kızlar aslında hepimiz asagi yukari aynı şeylerle uğraşıyoruz bazilarida bebeğinden bahsederken güya beni rahatlatmak icin aman cok zor bebekler uğraşmak büyütmek sen rahatsin ne guzel diyo bazilarida hamile kaldığını karnı çıkana kadar saklıyor iste böyle hasta insanlar var aslında bakiyorumda rahat vurdumduymaz insanlar hayatta bazı seyleri kolay elde ediyor ama ben yinede hersey icin şükrediyorum bir tanecik yumurtam olsada...esim icin bir yumurtaylada sonuna kadar gideceğim elimden geleni yapacagım
Merhaba,
bende nur hanim in hastasi olarak tek tane altin yumurtayla hamile kaldim. Umudunu sakin kaybetme..Su an 6 aylik hamileyim.
Olmaz dedik Allah im oldurdu.. Sadece gercekten ama gercekten dua et..
Rabbim tum bebek isteyenlerin sesini duysun kimseyi bu seyle sinamasin..
amin
Grafiking nasılsın?
Hiç yazmıyorsun artık :26:
incim iyiyim cok sukur.. isler cok yogun oldugu icin is yerinden yazamiyorum ama girip sizi okuyorum.. Gerci bazi seyleri kacirmisimsimdi okudum...
evet kesinlikle çok doğru heleki benim görümcelerim ve eltim yan yana gelince işte ay çok yaramazlar geçende şunu aldık şu markadanPgt topiğinde bir arkadaş her seferinde şunu söyler, paylaşımlarımı yaparken çok dikkat ediyorum. Ama kızlar inanın bu topikte olsun diğer topikte olsun ya da evlat hasreti çekmiş herhangi birini göreyim çocuğunu sevmesi, onunla ilgili şeyler paylaşması beni inanılmaz mutlu ediyor. Biliyorum ki çok çekti, çok bekledi. Birinin tedavi olması şart değil bunları hissetmem için. Özlem çeken herkes için aynı şeyi düşünüyorum ve hep dua ediyorum evlat isteyen hiç kimse bu hasrete maruz kalmasın. Ama bazen öyleleri oluyor ki hasretin h'sini bilmemiş acının a'sını tatmamış işte böyle kişiler öyle paldır küldür konuşuyor ki o zaman inanılmaz sinirleniyorum. Tam anlatamamış olabilirim ama umarım anlamışılmışımdır az da olsa.
çok iyi anluyorum canım sıcaklık basar vicudun cayır cayır yanar biraz daha iyi olmana sevindim allah yardımcın olsunbiraz daha iyiyim.agrılar için fitil verdi funda dr.şişkinligin verdigi sıkıntıdan agustos sıcagı gibi geliyo ev petekleri kapattım cam açık yinede çok terliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?