Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Pgt topiğinde bir arkadaş her seferinde şunu söyler, paylaşımlarımı yaparken çok dikkat ediyorum. Ama kızlar inanın bu topikte olsun diğer topikte olsun ya da evlat hasreti çekmiş herhangi birini göreyim çocuğunu sevmesi, onunla ilgili şeyler paylaşması beni inanılmaz mutlu ediyor. Biliyorum ki çok çekti, çok bekledi. Birinin tedavi olması şart değil bunları hissetmem için. Özlem çeken herkes için aynı şeyi düşünüyorum ve hep dua ediyorum evlat isteyen hiç kimse bu hasrete maruz kalmasın. Ama bazen öyleleri oluyor ki hasretin h'sini bilmemiş acının a'sını tatmamış işte böyle kişiler öyle paldır küldür konuşuyor ki o zaman inanılmaz sinirleniyorum. Tam anlatamamış olabilirim ama umarım anlamışılmışımdır az da olsa.

ya öyle derler yada çok tembelsiniz derler kendi doğum yapmış başka bir iş arkadaşım da dediki bana sen çok rahatsın ya hiç panik yaptığın oluyomu ,çocuk için uğraşmadığımı sanıyoda kendisi.herkes bi alem nasıl anlıyorlarsa öyle konuşuyorlar içini dışını bilmeden.bebklerim gelsinde yanıldıkarını göstercek onlara

Kızlar yapıştırın lafı çekinmeyin ya. Acayip sinirleniyorum bu tarz insanlara

Tam olarak bu işte. Hani bir tabir vardır şakayla karışık "Olan var olmayan var ne oluyoruz" derler. Bence de insan her hareketinde ölçülü olmayı bilmeli. Senin için önemsiz olan, dikkat etmediğiniz bir ayrıntı başkası için yürek yangınıdır. Mesela Allah korusun babasını kaybetmiş bir çocuğun yanında bir baba kendi çocuğunu aşırı bir sevgi ile severse o çocuk etkilenir. İçi burkulur. Allah korusun eşi ölmüş birinin yanında eşler fazlaca muhabbette bulunursa o üzülür. Bu böyle bişey işte.. Bizim hissettiklerimiz de buna benzer duygular..

vakit az oldugu icin sizlerin cevaplarinibeklemeden yaziyorum affola...
tugce icin yazacaklarim.lohusalik donemi bitmedigi surece duygularimiz birgun oyle birgun boyle oluyor.cok sukur ku evladi var rabbim uzun omurler versin.daha cok guzel gunleri olacak.bebekle anne arasindaki bag cok ayridir kimse onune gecemez engelleyemez.babaanne ne kadar ilgilensede cocuk yine anneyi,kokusunu bilir..ilerleyen aylarda kizi kendini ifade edince anlayacakki 1 saat annesini gormesin gordugu dakikadaki kosusu mutlulugu....kayinvalideyle terslestikce inatlasirlar gerilen tugce olur etkilenen cocuk..en dogrusu surekli dile getirmek.elbet babaannede bi sure sonra yorgun dusecek.benim fikrim bu olay cok surmez. havalarda isininca alir parka cikarsin.
kac sene sonra bulduk bakmak isterim diyorsunuz ama bende oyle kacsenede buldum kendim baktim ama bakiciliktan yorgunluktan cocugumun ilk aylarini bile hatirlamiyorum o kadar kendimde degilmistim.en kotusu de uykusuzluktan gece kucagimda emzirirken uyumusum uyandigimda kucagimda kafasini yan cevirmis bi bagirdim ki...allaha emanet ama yorgunluktan birkac dk dalginlik evladimdan olmakta vardi.Cahillik keyfilik degil,beden dusuyor.doya doya bakayim seveyim desemde beden izin vermiyor.
hep ozenmisimdir yeni dogar bebek gaz uyku sorunu yok...ohhh nede zevklibakilir,sevilir.kimseyede ihtiyac duyulmaz

Arada geliyorlar böyle
Kızlar çok şükür sağlığımız yerinde, eşlerimiz yanımızda
Evlat hasretimiz de Allah'ın izniyle son bulacak inş.
Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı, O'nun yolunda yetiştirebileceğimiz evlatlar nasip etsin inşaallah....

biraz daha iyiyim.agrılar için fitil verdi funda dr.şişkinligin verdigi sıkıntıdan agustos sıcagı gibi geliyo ev petekleri kapattım cam açık yinede çok terliyorum

Ah kızlar aslında hepimiz asagi yukari aynı şeylerle uğraşıyoruz bazilarida bebeğinden bahsederken güya beni rahatlatmak icin aman cok zor bebekler uğraşmak büyütmek sen rahatsin ne guzel diyo bazilarida hamile kaldığını karnı çıkana kadar saklıyor iste böyle hasta insanlar var aslında bakiyorumda rahat vurdumduymaz insanlar hayatta bazı seyleri kolay elde ediyor ama ben yinede hersey icin şükrediyorum bir tanecik yumurtam olsada...esim icin bir yumurtaylada sonuna kadar gideceğim elimden geleni yapacagım

simdi arkadaslar bu gül konuralp denen bayan hala beni aramadi.kac kez msj biraktim tahlillerimi ona gönderdigim icin onun yorumlamasi yada hangi doktoru aratacak ise onlarin aramasi lazim artik yarin sabah bir kez daha ararim.2 hafta oldu dusunun.3 gün önce atasehir cem demirele de bu tahlillerimi göndermistim evimi aramis hatta 4 kez e.mail atmis cebime ne sorsam hemen cevapliyor.simdi size sormak istedigim bu doktor bana cok ilgili geldi ücret olarakta sisli gibi fakat bilmedigim teknikleri labaratuari aynimi.yani sislideki basari oradada aynimi. bu bayanin ilgisizligi bana pes dedirtti.tesekkürler

biraz daha iyiyim.agrılar için fitil verdi funda dr.şişkinligin verdigi sıkıntıdan agustos sıcagı gibi geliyo ev petekleri kapattım cam açık yinede çok terliyorum

Sevindim canım. İnş. daha iyi olacaksın. Embriyolarından gelen güzel haberler seni daha iyi yapacak inş.

Juliacım böyle kişilerin bizi anlamasına imkan yok. Aferin sana gerçekten, maddi, manevi, fizyolojik olarak gücümüzün yettiği yere kadar gideceğiz inşaallah...

Belki, burada hepimiz ara diyoruz güzelim. Bekleme, mailler belki ulaşmıyor belki arada kaynıyor. Bir kere bana da öyle olmuştu. Nur Hanım'a mail atıyorum atıyorum cevap yok, diyorum Allah Allah hemen dönerdi ne oldu. Sonra aradım meğerse mailler gitmiyormuş sistemden kaynaklanan bir hatadan dolayı. Bekleme ara ve bir doktorla görüşene kadar kapatma.

Belki....bence canım direk görüşmek istediğin doktora Ulaş ona durumu anlat sonuclarını değerlendirip bı cvp yazar diye düşünüyorum

Merhaba,
bende nur hanim in hastasi olarak tek tane altin yumurtayla hamile kaldim. Umudunu sakin kaybetme.. Su an 6 aylik hamileyim.
Olmaz dedik Allah im oldurdu.. Sadece gercekten ama gercekten dua et..
Rabbim tum bebek isteyenlerin sesini duysun kimseyi bu seyle sinamasin..

amin

Grafiking nasılsın?
Hiç yazmıyorsun artık :26:

evet kesinlikle çok doğru heleki benim görümcelerim ve eltim yan yana gelince işte ay çok yaramazlar geçende şunu aldık şu markadan
okul başlayınca çok zor aslında 3 de benim kendimi garip hissetiğimi bilmelerine rahmen yinede söylüyorlar
bi keresinde bir yere gitmiştim misafirliğe tanıdığım bir kadınla karşılaştım bebek yokmu dedi yok dedim benim gelinde 5 yıl oldu olmadı ne yapıyonuz ya böyle uyuyunuzmu dedi
o kadar zoruma gittiki ne kadar çok ağladım sanki ben istemiyorum bi evladım olsun sanki ben keyfimden paramı hastanelere ilaçlara yatırıyom
bu artık hiç bir yere gitmek istemiyorm nereye gitsem çocuk yokmu olmadı mı tedavi olmuyormusun ne diyo dr
üffffffffffffffff inci yarama tuz bastınız ya

çok iyi anluyorum canım sıcaklık basar vicudun cayır cayır yanar biraz daha iyi olmana sevindim allah yardımcın olsun

merhaba kızlar ,kontrolden geldik...nstde yine sancı var 3 saatte 1 nidilat almamıza rağmen 70 vuran sancılar var malesef...

ve doktor 16 ŞUBATTA alalım bebekleri seni daha fazla zorlamayalım dedi.tabi o zamana kadar aksi bişey olmazsa dedi...33+5 olucaz 16 şubatta.hayırlısı.sanki tarih verilince biraz rahatladım.önümü gördüm.umarım bebeklerim ve benim için iyi olan budur...hepiniz için dua ediyorum umarım benden daha dayanıklı
olursunuz..

İNCİ....yazdıklarına inanmıyorum.ağlıycak bişey yok ama sen yinede ağla içinden geliyorsa.herkesten çok al o bebişi kucağına...senin hasretin var kime ne..rabbimin yazdığı kader kiminin 1günde kiminin 15 yılda nasipten ötesi....bütün duygularımız ve yaşadıklarımız bizim hazinemiz kızlar...hikayemiz...kendi hikayemize sahip çıkıcaz...kime ne...belki 1 ayda bebeklerimizolsaydı eşlerimizle bağımız bu kadar kuvvetli olmıycaktı ...allah korusun ben bunada dayanamam ki...herşey güzel olucak..sen kendini rahat bırak.kasma.sıkma kimseye...sen ol...sen en güzel annesin benim tanıdığım..en hetnekli en becerikliii.en çalışkan...:) öpüyorum..

MİKRO 81... işte masal başlıyor güzel arkadaşım....tertemiz bi sayfa açılıyor yarın senin için...bu sefer farklı inan bana.kaderegüven.rabbime teslim et yüreğini....kaderini onun ellerine bırak...sterste yap kız:) ne olcak ki...en güzel bebekler senin olsun...3-5-7-10 allah versin kuzum o herşeyi ayarlamıştır:) karnım kasıldıkça allahım diyorum aynılarını mikromda yaşasın.doğum sancıları çekmeye nasip et inşallah diyorum:) kızma bu duayı çok sevdim:)

beni merak eden herkese teşekkürler...

EMBRİYOLARI OLANLAR ANNEMM YERİM SİZİN KUZULARINIZI YA BENNN...az kaldı geliyor tepikler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…