Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım öğrenebildinmi kaç gün sonra kullanılıyormuş yarın benim transferim var hastaneye gelicem bir daha getiremem yoksa

Mikrom üçüz gerçekten de sıkıntılı olabilir. Allah korusun bazen birini feda etmek zorunda kalabiliyorlarmış. Sanırım en güzeli en fazla ikiz. Allah hakkında hayırlısını versin. Ben de olumlu hissediyorum.. İnşallah olacak bu sefer

Mikro aradın mı hastaneyi?

evet canım benim kuzuların biri veda etmiş 14 taneyle ilerliyoruz ama yarın önemli dedi bakalım artık.yarın transferiniz olur dedi 11 den sonra arayıp haber veririz dediler.birde göbekten clexan aypıyorum ya bugünkü şişti fındık gibi sertleşti korktum hemen tekrar aradım aynı yere denk gelmiştir soğuk komleks uygulayın dedi aradkoldan bacakatan yaptırın eşinize dedi

evdeyim bugünde bilgisayarı yeni açtım biraz evi toparladım.sizinle sohbete geldim.hastaneden aradılar üç embiriyomda döllenmiş çok şükür,tabi yarın belli olc
ak herşey kalite durumları çok mutlu oldum ağladım ağladım hayal kurdum hepsi olursa bize bu ev yetmezki yeni evede çıkmak lazım.üçüzlerim benimmmm...

evet canım ondan korkuyorum tutmaz tutmaz bu seferde tutuverir sonra birini feda etmek çok koyar bana yada hepside gidebilir rabbim bir tane versin hayırlı sağlıklı onun yolunda büyütebileceğimiz yeter :))) inşşşş...canımm

Olsun canım. Çok heyecanlıyım senin adına
Ah bu sıpalar sağlıkla hayırlısıyla bir gelseler

Yesinler senin üçüzlerini

canım insan bu saate kadar beklermi amaa yaaa biz sabahtan beri bakıyoruz happyden haber varmı diye dk .bitti telde arayamadımda .maşallahhhh kuzucuklara inşş.. hep böyle sevinçten ağlarızzz ağlayarak başladık bakalım hayırlısı :))))evi babaları düşünsün artıkkkk

ay tuçe sen anlatıyon ben sinirleniyom ya
çok zor bende kaynanamlarla otoruyorum tek far sen kaynananlara taşınmışın benimde kaynanamlar bana geliyo ki bu dahada çok zor sen ayrılmak istesen gelin kendi evine gitmek istiyor derler
ama ben istesem gelin bizi evinden kovdu derler ki bu dahada çokkk zor ama kızının sürekli babanesinde durmasının hatası sende bacım kusura kalma
sen onu başta öyle alıştırmayacaktın e bi alıştırıncada dahada ileri gidiyor senin sinirini dahada bozoyor
net tavır koy bence aayyyyy sana öyle diyomda gel bide beni gör huzursuzluk çıkmasın diye
herkese eyvallah çekiyom ayyy tuçe ok sinir oldum ben en iyisi daha fazla yazmıyayım

öncelikle hoşgeldin semra hanım doğru bir adres gerçekten işinin ehli şimdi senin test istemen şuna bağlı daha önce tüp bebek denemesi yaptınmı yaptıysan kaç tane veya düşüğün varmı veya sorun ne
şimdi sen bize bunları yazsaydın daha iyi olur ayrıntıları yaz bize bol şans

incim de saolsun çok güzel yazmış nazyam

günaydın güzeller......ben iyiyim çok şükür...merak etmeyin...
allah iyilik versin sana ve meleklerine

günaydın canlarr

ya sıze bışi soracagım
bende gecelerı oyle gerinme isteği oluyo kı ve uykuda gerındıgımı farkettıgımde kokuyorum ya bişi olur dıye
ay medikal bende çok olurdu ya eltimde hep derdi öyle gerilme diye ama ben uykudayken
hep gerildiğimi fark ederdim
bide bişi daha gerilmek gebelik belirtisimişbilgine

canım regl belirtisi gebelik belirsitiside oluyor biliyosun ikincisi suyu içmeye devam et ve özellikle bişi içmene gerek yok bence

Değerli güzel anne adayları bi sorum olacak acaba transfer sonrası test gününden kaçgün önce tahlilde çıkmaya başlar yanlış hatırlamıyorsam burda bi arkadaşımız 5.gün yapmıştı
canım o kişiden kişiye deyişiyor ben 2. tüp bebekyimde 8. günü kanda baktırdım yoktu çok ağladım ilaçları bıraktım dr 10 gün tekrar yaptır dedi yaptırdım 7 küsürat çıkmıştı sağlıklı bir gebelik deyildi
ama dr demesine göre ilaçları bırakmayıp o kadar çok ağlamasaydım belki 15-20 ye kadar çıkardı ve buda iyi bir gelişme olrudu
bu nedenle sakın erken yapma

Happy canım hastaneden haber alır almaz ilk iş bilgisayarı açıp haber veriyoruz İsterse ev darma duman olsun

Olsun canım. Çok heyecanlıyım senin adına
Ah bu sıpalar sağlıkla hayırlısıyla bir gelseler

sorma canımm bu gece yine uyku yok bizeee inşşş... gelsinlerr artıkkk

mikro hadi hayırlısı canım demek yarın kuzularına kavuşuyorsun çok sevindimmmmm....

evet canımmm bensiz durmuyorlarmışşş kokumu ,sesimi özlüyorlarmışşşş daha fazla beklemesinlerr gelsinlerrr annelerinin sıcak şefkatli kollarına ((

ayyyy hem yazdımm hem ağladımmm hee:))) psikopata bağladım artıkkk

kusura bakmayın kızlarrr sabah 10 gibi aradılar ancak toprladım kendimi canlarım, clexan 0.4 verdiler mikrocum önce fraxparin yazmışlardı ama bunu aldık yakıyomuş baya akşama yaparım artık

Gelecekler inş. anneleri. Az daha sabır
Yarın ağlamazsam iyidir :26:

canım öğrenebildinmi kaç gün sonra kullanılıyormuş yarın benim transferim var hastaneye gelicem bir daha getiremem yoksa
evet canım açıldıktan 27veya max28 günde bitmiş olması gerekiyormuş ama ben daha martın 1. de başlicam ya offf sen en iyisi hastaneye bırak başka ihtiyacı olan arkadaşlar alın

maşallah çok sevindim canım
rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin ki evinide deyiştiresin inşallah

kusura bakmayın kızlarrr sabah 10 gibi aradılar ancak toprladım kendimi canlarım, clexan 0.4 verdiler mikrocum önce fraxparin yazmışlardı ama bunu aldık yakıyomuş baya akşama yaparım artık

ben onu sabah yapıyorum canım bak bir vurduğun yere bir daha denk gelirse şişiyor sertleşiyor bilgin olsun korkma sakın bugün öyle oldu bana

Gelecekler inş. anneleri. Az daha sabır
Yarın ağlamazsam iyidir :26:

yaaa sen ağlama sen beni motive ediceksin moral vericeksin yoksa bize çarşaf dayanmazzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…