canım arkadaşlarım
bugün aradılar 9tanesi döllenmiş.kaliteside yarın beli oluyomuş galiba.bişey sorcam.iki ay sonra nasip olursa transfere 9tanesinimi çözüyolar.hangisi kaliteliyse onumu transfer ediyolar.mikrom happy çok mutlu oldum canım en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz inşallah.çok öpt hepinizi kızlar.ya varya een yakın akrabadan daha yakınsınız.yazılarınızı okumadan duramıyorum bağımlılık yaptınız.
he ya ben baktım profili bebek istiyoruma benziyor benzettim aslın dada çıkaramadım
Bizden bizden
bebek_istiyoruz canım
canımcım beyzzabağı hatırla adet ağrısı hatta lekelenme bak şimdi hamile sen takılma onauğradıkça yazarım çakırım belirti arama diyorsunda elde değil tatlım
ister istemez arıyor insan ama benim adet olmadan sivilce çıkıyor yüzümde
şimdi yine çıktıtek tesellim dondurulmuşumun olması rahatlatıyor biraz
ama tabi allahtan ümit kesilmez inşallah benimki sessizce geliverir
canım dün telefonda konuştum ben yapıcam inş.. dedi son anda bir terslik çıkmazsa
canım senin yaşadığın da çok zor ama işte büyükler bunu dengeleyecekler ne çok boğacaklar nede hep yalnız bırakacaklar.senealerden beri beklemişiz doya doya bakımınıda kendimiz yapmak isteriz ama dimi.sanadaa maşallahhh diyorummm
hadi gözün aydın canımmm ..çok saol inşş...hep birlikteeee
nurme sna kırılıyoruz bak adın geçmişti bugün nerelerdesin 2 günde bir gelseydin bari unuttun bizi((inş.... meleklerin sıkı sıkı tutunmuştur tatlımm pazartesimi test günün
uğrayınca geçmişe pek bakamıyorum akşamları evdeyim tamam canım artık mutlaka yazarım evet pazartesi senin nezaman transfer
bu konuda seni hiçççç yalnız bırakmamm canımmm.onalrın yanında sakın belli etme normal davran bence ben bunu çok yaşadım.insanların sana acıyarak bakmasına aslaaaaa fırsat verme tatlımm bebeği al kucağına sev okşa dua et bol bol eve gelince ağlarsın
Gel mikrom birlikte ağlayalım
Kızlar 1-2 haftaya eltimin doğum haberini alırız, kesin benim çeşmeler durmaz. Oraya gidince nasıl olacak bilmiyorum
[
uğrayınca geçmişe pek bakamıyorum akşamları evdeyim tamam canım artık mutlaka yazarım evet pazartesi senin nezaman transfer
yarın canım allahın izniyle inş.. pazartesiiii bayram yeri olur burasııııı
bu konuda seni hiçççç yalnız bırakmamm canımmm.onalrın yanında sakın belli etme normal davran bence ben bunu çok yaşadım.insanların sana acıyarak bakmasına aslaaaaa fırsat verme tatlımm bebeği al kucağına sev okşa dua et bol bol eve gelince ağlarsın
canımcım beyzzabağı hatırla adet ağrısı hatta lekelenme bak şimdi hamile sen takılma ona
nurme bende onu soracaktım dondurulmuşun çıktımı bide hangi kalitede embiriyolar dondoruldu ve tırasfer yapıldı
Allaah sizi hep güldürsün ağlatacaksada sevinçten olsun inş.
incim hiç belli etmemeye çalış hatta önceden git yanlarına hastaneye gitmeden hep onlarla olki kıskandığını sanmasın kimse.bende daha bebekle bir araya gelemedim.ablamda hala hastanede bebekte bende düşünüyodum naparım diye böyle oldu sonuçta Allahın izniyle çıkıcaklar işte o zaman benimde çok güçlü olmam lazımmm
Ne düşünüyorlar bilmiyorum açıkçası, üzülüyorlar mı acıyorlar mı...
Kayınvalidem sağolsun hep sorar eder, sakın canınızı sıkmayın der eşime de bana da. Ay mikrom tutamam ben kendimiBebeği kucağıma alırsam Ama verirler biliyorum. Ve işin en zor kısmı gelen giden, akrabalar vs. herkes orada olacak. Sürekli bir bebek muhabbeti olacak. Artık memlekete gitmek bile zor gelmeye başladı. Herkesin çocuğu var, eşimin geçen sene evlenen kuzeninin bile çocuğu olmak üzere. En son bayramda o kadar zorlanmıştım ki, çocuğu olmayan bir ben vardım. Paso bebek muhabbeti. Gece yattığımda hep ağlıyordum
Off neyse kızlar bakmayın bana. Bundan sonra sevinçten ağlayacağız sadece inş.
offfff ben biliyorum o duyguyu ya benim çocuğum yok ya kim doğum yapsa bakmak için beni çağırıyorlar eltim yengem iki tane ablam onlara hep ben baktım ve çok zor olduğunu biliyorumNe düşünüyorlar bilmiyorum açıkçası, üzülüyorlar mı acıyorlar mı...
Kayınvalidem sağolsun hep sorar eder, sakın canınızı sıkmayın der eşime de bana da. Ay mikrom tutamam ben kendimiBebeği kucağıma alırsam Ama verirler biliyorum. Ve işin en zor kısmı gelen giden, akrabalar vs. herkes orada olacak. Sürekli bir bebek muhabbeti olacak. Artık memlekete gitmek bile zor gelmeye başladı. Herkesin çocuğu var, eşimin geçen sene evlenen kuzeninin bile çocuğu olmak üzere. En son bayramda o kadar zorlanmıştım ki, çocuğu olmayan bir ben vardım. Paso bebek muhabbeti. Gece yattığımda hep ağlıyordum
inşallah tutunur nurmeme en son yalnış hatırlamıyosan 6 tan1 kaile var demiştim benmi yaşnış hatırlıyom acepcanım bana1tanesi 5AA diğeri 2 kalite dondurulmuşlarda 2 kalitedeydi
inşallah canım inşallah Allah dayanma gücü versin sende süslen püslen gayet rahat bi şekilde gitmeye bak.offf çok zorrr.geçen iş yerinden densiz bi adam siz ne bekliyosunuz otobüsmü dedi bana yaaa çocuk yapsanıza dedmezmi insanlar çok acımasız
Ne düşünüyorlar bilmiyorum açıkçası, üzülüyorlar mı acıyorlar mı...
inşallah canım inşallah Allah dayanma gücü versin sende süslen püslen gayet rahat bi şekilde gitmeye bak.offf çok zorrr.geçen iş yerinden densiz bi adam siz ne bekliyosunuz otobüsmü dedi bana yaaa çocuk yapsanıza dedmezmi insanlar çok acımasız
kızlarrr bizim gönlümüzü kalbimizi rabbim biliyorr kıskanmaktan öte onlara nasıl yardımcı olabiliriz diye düşünüyoruz eminim sizlerde öylesinizdir insanlarında anlamalarını beklemeyin anlamazlar siz sadece nasıl mutlu oluyorsanız öyle davranın gitmek istemiyorsanız gitmeyin aksine mutlu oluyorsanız gidin gönlünüzü tatmin edin rabbim er geç bizleride mükafatlandıracak inş...banada birisi demiştiki siz suları bile boşa harcıyorsunuz yani eşlerimizle çok afedersiniz ama sadece çocuk için birlikte oluyormuşuz gibi:))
Kızlar en iyi biz biliriz bunun bir kıskançlık olmadığını. Tuhaf bir şey, karşı tarafın anlaması çok zor, anlayamaz da zaten büyük ihtimalle kıskançlık olduğunu düşünürler ama öyle değil işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?