Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

nurmecannn
nasılsın canım
kendını nasıl hıssedıyorsun
test gunlermız aynı
heyecan durumları nasıl :)

iyim canım iyi herşey şimdilik
sen nasılsın inşallah beraber
veririz güzel haberi sen birşey
hissediyormusun vakit geldikçe
heycan ister istemez oluryor tabi

Güzel annecik.. Gözün aydın olsun. Bak tarihi de almışsın.. Kuzucuklarına kavuşmana çok az kaldı. Allah'ın izniyle sağlıkla gelecekler annelerinin kucağına. Ne güzel , ne heyecanlı bekleyiş .. Allah'a emanet olsunlarr ..Rabbim evlat hasreti çeken herkese yaşatsın bu duyguları inşallah...

aaaa sahi mi çok az kalmış.. Pazartesi güzel haberi alacağız yani Nasıl hissediyorsun kendini ?

evet çok az kaldı her şey güzel
ama neden bende hiç belirti yok
du et olurmu akasyam benimle
olsunlar kafam çok çok rahat
başından belli hiç sitres yok

evet çok az kaldı her şey güzel
ama neden bende hiç belirti yok
du et olurmu akasyam benimle
olsunlar kafam çok çok rahat
başından belli hiç sitres yok

Canım herkeste belirti olmuyor ki.. Her bayanın vücudu farklı. Hatta hamilelikten hamileliğe bile değişebiliyormuş.Benim de mesela pek belirtim olmamıştı. Tek belirti geceleri göğüs ağrısı çekiyordum. O da ilaçlardan da olabilir. Ama sonuç pozitifti. Sen de moralini yükselt. İnşallah zaman bu zamandır ve mutlu haberi alırsın. her daim dualarım sizlerle.. bu yolda mücadele eden herkes için hep dua ediyorum. Allah yüzünü güldürsün

kızlar benımde test tarhım 13 şubt insallah bebeklerımız bızımle bırlıktedır.bazen yokmuş gıbı gelıyor.bazen ıcımde bılmıyorum kı insallah tutunmusdurlar sım sıkı

Ethcan bnmde 14 Şubat ne heyecanlı önümüzdeki hafta Pazartesiden başlayacağız hergün Güzel haberler vercez inşallah. Bazen umutsuzluğa düşsemde

Hilburum canım arkadaşım mesajını okuyunca yaşlarım istemsiz süzülüverdi gözlerimden Ne kadar güzel yazmışsın... Allah razı olsun güzel yürekli arkadaşım...
Kuzuların geliyor Allah'ım onları size bağışlasın, sağlıkla büyütmek nasip olsun inş. Sana bir ce yapayım o gün nasip olursa, ister misin

11 şubat pazartesi nurme'nin ve medical'in

13 şubat çarşamba ehtcan'ın

14 şubat perşembe begonvil'in

16 şubat cumartesi hilbur'un kuzularının

17 şubat pazar mikro'nun

20 şubat çarşamba happy'nin

güzel haberlerini alacağız inş.

inşallah incim rabbim hepimize yaşatsın
bak şimdi heycan yaptım listeyi görünce

İnş. İncim inş. Bizimde yüzümüz güler busefer. Yine olumsuz olurda insanlar bana acırlar yine birsürü aramalar açıklamalar olur diye busefer çevreme hatta aileme bile söylemedim burada sizinle yaşıyorum heyecanı.

inşallah incim rabbim hepimize yaşatsın
bak şimdi heycan yaptım listeyi görünce

Listemiz çok güzel değil mi

En güzelini yapmışsın canım. Söyleyince insan ayrı bir stres oluyor. Pozitifi alınca paylaşırsın inş.

inşallah olcak bu sefer süpriz yaparsın bene hiç kimseye demedim
eltimle kayınvalidem biliyor oda aynı apartmandayım mecbur yoksa bende
bıktım cevap vermeden inşallah bende müjde veririm

iyi geceler canım arkadaşlarım bugünlük yeter eşim sinyal veriyor
yarın yazışırız inşallah allaha emanet olun

ne diyorsun yaaaa.....istemek ne demek o halde delirtirsin beni oralarda haa:) sadece seni değil hepinizi beklerim...

ayyyy ne güzel liste yawww...ortada ben doğurcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…