nurmecannn
nasılsın canım
kendını nasıl hıssedıyorsun
test gunlermız aynı
heyecan durumları nasıl :)
merhaba kızlar ,kontrolden geldik...nstde yine sancı var 3 saatte 1 nidilat almamıza rağmen 70 vuran sancılar var malesef...
ve doktor 16 ŞUBATTA alalım bebekleri seni daha fazla zorlamayalım dedi.tabi o zamana kadar aksi bişey olmazsa dedi...33+5 olucaz 16 şubatta.hayırlısı.sanki tarih verilince biraz rahatladım.önümü gördüm.umarım bebeklerim ve benim için iyi olan budur...hepiniz için dua ediyorum umarım benden daha dayanıklı
olursunuz..
İNCİ....yazdıklarına inanmıyorum.ağlıycak bişey yok ama sen yinede ağla içinden geliyorsa.herkesten çok al o bebişi kucağına...senin hasretin var kime ne..rabbimin yazdığı kader kiminin 1günde kiminin 15 yılda nasipten ötesi....bütün duygularımız ve yaşadıklarımız bizim hazinemiz kızlar...hikayemiz...kendi hikayemize sahip çıkıcaz...kime ne...belki 1 ayda bebeklerimizolsaydı eşlerimizle bağımız bu kadar kuvvetli olmıycaktı ...allah korusun ben bunada dayanamam ki...herşey güzel olucak..sen kendini rahat bırak.kasma.sıkma kimseye...sen ol...sen en güzel annesin benim tanıdığım..en hetnekli en becerikliii.en çalışkan...:) öpüyorum..
MİKRO 81... işte masal başlıyor güzel arkadaşım....tertemiz bi sayfa açılıyor yarın senin için...bu sefer farklı inan bana.kaderegüven.rabbime teslim et yüreğini....kaderini onun ellerine bırak...sterste yap kız:) ne olcak ki...en güzel bebekler senin olsun...3-5-7-10 allah versin kuzum o herşeyi ayarlamıştır:) karnım kasıldıkça allahım diyorum aynılarını mikromda yaşasın.doğum sancıları çekmeye nasip et inşallah diyorum:) kızma bu duayı çok sevdim:)
beni merak eden herkese teşekkürler...
EMBRİYOLARI OLANLAR ANNEMM YERİM SİZİN KUZULARINIZI YA BENNN...az kaldı geliyor tepikler...
iyim canım iyi herşey şimdilik
sen nasılsın inşallah beraber
veririz güzel haberi sen birşey
hissediyormusun vakit geldikçe
heycan ister istemez oluryor tabi
akasyam 11 şubat
aaaa sahi miçok az kalmış.. Pazartesi güzel haberi alacağız yani Nasıl hissediyorsun kendini ?
evet çok az kaldı her şey güzel
ama neden bende hiç belirti yok
du et olurmu akasyam benimle
olsunlar kafam çok çok rahat
başından belli hiç sitres yok
Ethcan bnmde 14 Şubat ne heyecanlı önümüzdeki hafta Pazartesiden başlayacağız hergün Güzel haberler vercez inşallah. Bazen umutsuzluğa düşsemde
11 şubat pazartesi nurme'nin ve medical'in
13 şubat çarşamba ehtcan'ın
14 şubat perşembe begonvil'in
16 şubat cumartesi hilbur'un kuzularının
17 şubat pazar mikro'nun
20 şubat çarşamba happy'nin
güzel haberlerini alacağız inş.
inşallah incim rabbim hepimize yaşatsın
bak şimdi heycan yaptım listeyi görünce
İnş. İncim inş. Bizimde yüzümüz güler busefer. Yine olumsuz olurda insanlar bana acırlar yine birsürü aramalar açıklamalar olur diye busefer çevreme hatta aileme bile söylemedim burada sizinle yaşıyorum heyecanı.
İnş. İncim inş. Bizimde yüzümüz güler busefer. Yine olumsuz olurda insanlar bana acırlar yine birsürü aramalar açıklamalar olur diye busefer çevreme hatta aileme bile söylemedim burada sizinle yaşıyorum heyecanı.
iyi geceler canım arkadaşlarım bugünlük yeter eşim sinyal veriyor
yarın yazışırız inşallah allaha emanet olun
Hilburum canım arkadaşım mesajını okuyunca yaşlarım istemsiz süzülüverdi gözlerimdenNe kadar güzel yazmışsın... Allah razı olsun güzel yürekli arkadaşım...
Kuzuların geliyorAllah'ım onları size bağışlasın, sağlıkla büyütmek nasip olsun inş. Sana bir ce yapayım o gün nasip olursa, ister misin
11 şubat pazartesi nurme'nin ve medical'in
13 şubat çarşamba ehtcan'ın
14 şubat perşembe begonvil'in
16 şubat cumartesi hilbur'un kuzularının
17 şubat pazar mikro'nun
20 şubat çarşamba happy'nin
güzel haberlerini alacağız inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?