Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Rabbim tüm arkadaslarımızın yüzünü güldürsün onümüzdeki hafta inş bol bol sevinc gozyasları dokecegiz

hil_burcum bebeklerin cok sanslı senin gibi dayanıklı bir anneleri oldugu icin masallah canım hayatta hiçbirşeyden korkmasınlar anneleri arkalarında buarada eşinde cok sanslı inş artık cok güzel bir aile olacaksınız 4 kişilik bir aile ne güzel RAbbim hepimize tam anlamı ile aile olabilmeyi nasip etsin

Rabbim arkadaslarımızın ne sıkıntıları varsa hepsini alsın gotursun bugun burası baya bir dertliydi inş hepimizin sıkıntıları dertleri yok olur Allah etrafımızdaki insanlara biraz daha anlayış nasip etsin halden anlamayı bize ve tüm insanlara nasip etsin

M
Merhaba incim çok teşekkür ederim cevapladığın için benim ikinci tüp bebek denemem birde doğal gebelik geçirdim birinci denememde çok tecrübesizdim bu bahsettiğin testlerin hiçbiri yapılmadı bende bilmiyordum size ısrarla sormam ondan bir daha aynı hatayı yapmak istemiyorum birde canım bu testleri benmi istemeliyim onlar isterse nerde yapmalıyım aynı hastanede yapmam zorunlumu bu testler fiyata dahilmi?allah hepimizin yardımcısı olsun.

Merhaba tuğçecim teşekkür ederim ilgilendiğin için bakalım cumartesi ön görüşmem var bende nur hanımı çok duydum zaten çok stresliyim bide o yokmuş ben ne kadar şanssızım bide canım rahim filmi çektirdinmi? çokmu zor? allah yardımcın olsun.ben okadar umtsuzumki sanki bana bir sürü olumsuz şeyler söylenecek gibi geliyor ne yaparım bilmiyorum artık.

mikrom nasılsın, bugün hasret bitiyo inşallah heyecan dorukta hayırlısıyla yavrularını alda gel artık,bu mübarek günde Allahım yardımcın olsun

mikrom nasılsın, bugün hasret bitiyo inşallah heyecan dorukta hayırlısıyla yavrularını alda gel artık,bu mübarek günde Allahım yardımcın olsun

aminnn canım inş... cümlemizinn eşim benden daha felakett bu gece hiç uyumadı sabah 6da açmış televizyonu oturuyo bende de var ama onun kadar değil gelsinler artık inş... dün akşam baya bir temizlik falan yaptım malum 1hafta 10 gün dinlenme olucak ya ama yorulmuşum baya :)))

tabi ya bende uyuyamıyorum böyle durumlarda,bende güya dinlenirim diyodum bende duramadım sürekli iş temizlik aslınlda yapmamak lazım belini fazla yormasaydın,canım bide hasta bezi al yanına ben daha önce öyle yapmıştım hastanede istemişti su içiyosun ya onu takarsın baya bi sevimsiz bişey ama sürekli wc ye gitmekten iyidir hem yoldada rahat ederin

aaa bu zamana kadar hiç istemediler benden sürgü veriyorlar genelde yine kalkmıyoduk zaten ben çokta su içmeyi düşünmüyoru canım sonra yerimden kalkamıyorum bi kere doktorlar gelip kaldırdı beni çok kötüydü aradıkları zamandan itibaren tuvalate çıkmam o kadar

ben hala wc ye rahat gidemiyorum ağrı oluyo ve çok yavaş yavaş yapabiliyorum ve geldiği zamanda sancı yapıyo o nedenle klozette oturp kalmak istemiyorum ,daha önceki transferdede işlemden hemen sonra herkese onu takıyorlar kalkmiyorsun bi müdded çokta rahat oluyo tavsiye ederim.

canım arıycakmısın bugün yine hastaneyi

onlar aramazsa ararım kesin benim göğüslerim ağrıyo progestanın etkisi başladı.dün 20.30 gbi iğnelerimi yaptırdım.arka arkaya bi sorun olurmu dedim olmaz dedi hemşire bende hem koldan hem kalçadan yaptırdım hepsini,anestezist damarımı parçalamış kolum mosmor şu anda gören korkuyo,sen folibol ve coraspin kullanıyormuydun?

Mikrom pes diyorum Kim dedi bunu ya terbiyesiz, utanmaz

canımm o kadar çok dengesiz varki bunu diyen akrabaaa

öyle güzel anlatmışsın ki canımm benimmmm

inş.....canım bu sefer gelirlerde bizi daha fazla bekletmezlerrr

aminnn canım inş....

biraz daha iyiyim.agrılar için fitil verdi funda dr.şişkinligin verdigi sıkıntıdan agustos sıcagı gibi geliyo ev petekleri kapattım cam açık yinede çok terliyorum

ağrıların hafiflemesine çok sevindimm canım çokk dikkat et kendine

gönlü güzel yüreği güzel arkadaşımm demek geliyor senin miniklerrr teyzeleri yesin onları eğer müsait bir pozisyonum olursa allahıh izniyle siziğ görmeye gelicemmm eşime bile dedim beni götür diye onları biraz sıkıştırıp öyle gönderelim balıkesire ama dimi:)))

kuzummm neden kızayım böyle duaya can kurbannn yeterki gelsinler hayırla sağlıkla .bilmiyorum canımm sanki ben çok boş gibiyim bazen ,bazende yoğun duygulu karmaşık bir durum işteee

kızlar benımde test tarhım 13 şubt insallah bebeklerımız bızımle bırlıktedır.bazen yokmuş gıbı gelıyor.bazen ıcımde bılmıyorum kı insallah tutunmusdurlar sım sıkı

inş.. bebeklerin seninledir canımm bol bol dua edelim rabbim yardımcımız olsun inş...

Ethcan bnmde 14 Şubat ne heyecanlı önümüzdeki hafta Pazartesiden başlayacağız hergün Güzel haberler vercez inşallah. Bazen umutsuzluğa düşsemde

umutsuzluğa düşmek yok canım lütfen inş... güzel haberler vericeksinizzzz

incimmm napmışsın böylee ciddi heyecan bastı şimdi ve korkuuuuu

başladım canım seni merak ettim kaçta transfer? bugün transferden sonra bizi bilgilendir:) sonra fazla radyasyona maruz kalma sakın bol bol yat.

canım cepten girip yinede haber veririm size mutlaka :)))

canım bende de oluyodu o ağrılar bol bol su iç ve büyük abdeste çıkmaya bak emin daha çabuk rahatlıyorsunnnn kayısı yiyorsun değilmi sabah aç karnına ılık su mutlaka yap bunlarııı

sen clexanıda mı akşam yaptırıyosun ..aaa neden ya o kadar tecrübesizmi ki benim hiç acıtmamıştı bile hatta şakalaşmıştık eroinman olduk diyee ...evet canım kullanıyorummm sende kullanıyorsundurrr değilmi

16 şubatta geliyo miniklerin demek hayırlısıyla gelsinler inşallah mis kokulu kuzuların...

mikrom benim ilaç listemde folibol yok bende kararsız kaldım acaba kullansam mı diye çatlatmadan sonra bi daha kullanmadım.clexanı gündüz mü yaptırayım akşam olmamzı?

canım hoşgeldinn sen onlardan tel.bekleme.kendin ara hatta direk nur hanımla görüşmek istediğini söyle durumu kendisine anlat olayların seyri değişecektirrr

nihayett bitirdimm canımm yaaa koldan çok acıdımı bugün bende koldan yapıcammm

erkek sakallı esmer çocuk yaptı benlede şakalaştı ama damarların çok ince dedi parçalamış baya neyse bunada şükür, canım koldan hiç acımadı doğrusu ordan yaptır sende ,hem clexan hmemde coraspin kullanmak ne kadar mantıklı ya buna takıldım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…