11 şubat pazartesi nurme'nin ve medical'in
13 şubat çarşamba ehtcan'ın
14 şubat perşembe begonvil'in
16 şubat cumartesi hilbur'un kuzularının
17 şubat pazar mikro'nun
20 şubat çarşamba happy'nin
güzel haberlerini alacağız inş.
merhaba kızlar ,kontrolden geldik...nstde yine sancı var 3 saatte 1 nidilat almamıza rağmen 70 vuran sancılar var malesef...
ve doktor 16 ŞUBATTA alalım bebekleri seni daha fazla zorlamayalım dedi.tabi o zamana kadar aksi bişey olmazsa dedi...33+5 olucaz 16 şubatta.hayırlısı.sanki tarih verilince biraz rahatladım.önümü gördüm.umarım bebeklerim ve benim için iyi olan budur...hepiniz için dua ediyorum umarım benden daha dayanıklı
olursunuz..
İNCİ....yazdıklarına inanmıyorum.ağlıycak bişey yok ama sen yinede ağla içinden geliyorsa.herkesten çok al o bebişi kucağına...senin hasretin var kime ne..rabbimin yazdığı kader kiminin 1günde kiminin 15 yılda nasipten ötesi....bütün duygularımız ve yaşadıklarımız bizim hazinemiz kızlar...hikayemiz...kendi hikayemize sahip çıkıcaz...kime ne...belki 1 ayda bebeklerimizolsaydı eşlerimizle bağımız bu kadar kuvvetli olmıycaktı ...allah korusun ben bunada dayanamam ki...herşey güzel olucak..sen kendini rahat bırak.kasma.sıkma kimseye...sen ol...sen en güzel annesin benim tanıdığım..en hetnekli en becerikliii.en çalışkan...:) öpüyorum..
MİKRO 81... işte masal başlıyor güzel arkadaşım....tertemiz bi sayfa açılıyor yarın senin için...bu sefer farklı inan bana.kaderegüven.rabbime teslim et yüreğini....kaderini onun ellerine bırak...sterste yap kız:) ne olcak ki...en güzel bebekler senin olsun...3-5-7-10 allah versin kuzum o herşeyi ayarlamıştır:) karnım kasıldıkça allahım diyorum aynılarını mikromda yaşasın.doğum sancıları çekmeye nasip et inşallah diyorum:) kızma bu duayı çok sevdim:)
beni merak eden herkese teşekkürler...
EMBRİYOLARI OLANLAR ANNEMM YERİM SİZİN KUZULARINIZI YA BENNN...az kaldı geliyor tepikler...
MHayırlı haberlerle gel inş. canım.
Juliacım ohss'yi önlemenin yolu hastayı sürekli kontrol altında tutmak.
Belki, hastaneyi arayıp tüp bebek birimini bağlat ve durumunu belirt, bir doktorla mutlaka konuşmak istediğini söyle.
Merhaba nazyamcım hoş geldin. Semra Hanım doğru bir isim. Evet her zaman bulamıyorsun, takipleri o yapmıyor ama istersen ve kendisi müsaitse transfere giriyor. Şimdiye kadar kaç deneme yaptın, sorununuz ne bunlar önemli. Kromozom, pıhtılaşma, bağışıklık testleriniz yapıldı mı? Rahim filmi, spermiyogram tamam mı? Tedaviden önce rutin testler isteniyor, biliyorsundur.
Burada Nur Hanım ve Mustafa Bey'in hastaları var. Diğer doktorları pek tanımadığımız için çok bir şey söyleyemiyoruz ama diğer doktorlarla da çoğumuz muayenelere girdik.
Allah gönlüne göre versin inş. Sormak istediklerini seve seve cevaplarız.
17 şubat pazar mikro'nun
mikrom nasılsın, bugün hasret bitiyo inşallah heyecan dorukta hayırlısıyla yavrularını alda gel artık,bu mübarek günde Allahım yardımcın olsun
naber canım işe başladınmı bu arada sayfalarda almış başını gitmişşşşş
en sonda ben varım finali yaparım artık:)
aminnn canım inş... cümlemizinn eşim benden daha felakett bu gece hiç uyumadı sabah 6da açmış televizyonu oturuyo bende de var ama onun kadar değil gelsinler artık inş... dün akşam baya bir temizlik falan yaptım malum 1hafta 10 gün dinlenme olucak ya ama yorulmuşum baya :)))
tabi ya bende uyuyamıyorum böyle durumlarda,bende güya dinlenirim diyodum bende duramadım sürekli iş temizlik aslınlda yapmamak lazım belini fazla yormasaydın,canım bide hasta bezi al yanına ben daha önce öyle yapmıştım hastanede istemişti su içiyosun ya onu takarsın baya bi sevimsiz bişey ama sürekli wc ye gitmekten iyidir hem yoldada rahat ederin
aaa bu zamana kadar hiç istemediler benden sürgü veriyorlar genelde yine kalkmıyoduk zaten ben çokta su içmeyi düşünmüyoru canım sonra yerimden kalkamıyorum bi kere doktorlar gelip kaldırdı beni çok kötüydü aradıkları zamandan itibaren tuvalate çıkmam o kadar
canım arıycakmısın bugün yine hastaneyi
Mikrom pes diyorumKim dedi bunu ya terbiyesiz, utanmaz
Pgt topiğinde bir arkadaş her seferinde şunu söyler, paylaşımlarımı yaparken çok dikkat ediyorum. Ama kızlar inanın bu topikte olsun diğer topikte olsun ya da evlat hasreti çekmiş herhangi birini göreyim çocuğunu sevmesi, onunla ilgili şeyler paylaşması beni inanılmaz mutlu ediyor. Biliyorum ki çok çekti, çok bekledi. Birinin tedavi olması şart değil bunları hissetmem için. Özlem çeken herkes için aynı şeyi düşünüyorum ve hep dua ediyorum evlat isteyen hiç kimse bu hasrete maruz kalmasın. Ama bazen öyleleri oluyor ki hasretin h'sini bilmemiş acının a'sını tatmamış işte böyle kişiler öyle paldır küldür konuşuyor ki o zaman inanılmaz sinirleniyorum. Tam anlatamamış olabilirim ama umarım anlamışılmışımdır az da olsa.
ya öyle derler yada çok tembelsiniz derler kendi doğum yapmış başka bir iş arkadaşım da dediki bana sen çok rahatsın ya hiç panik yaptığın oluyomu ,çocuk için uğraşmadığımı sanıyoda kendisi.herkes bi alem nasıl anlıyorlarsa öyle konuşuyorlar içini dışını bilmeden.bebklerim gelsinde yanıldıkarını göstercek onlara
Arada geliyorlar böyle
Kızlar çok şükür sağlığımız yerinde, eşlerimiz yanımızda
Evlat hasretimiz de Allah'ın izniyle son bulacak inş.
Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı, O'nun yolunda yetiştirebileceğimiz evlatlar nasip etsin inşaallah....
biraz daha iyiyim.agrılar için fitil verdi funda dr.şişkinligin verdigi sıkıntıdan agustos sıcagı gibi geliyo ev petekleri kapattım cam açık yinede çok terliyorum
Merhaba,
bende nur hanim in hastasi olarak tek tane altin yumurtayla hamile kaldim. Umudunu sakin kaybetme..Su an 6 aylik hamileyim.
Olmaz dedik Allah im oldurdu.. Sadece gercekten ama gercekten dua et..
Rabbim tum bebek isteyenlerin sesini duysun kimseyi bu seyle sinamasin..
maşallah canım rabbim evladını size bağışlasınn
amin
merhaba kızlar ,kontrolden geldik...nstde yine sancı var 3 saatte 1 nidilat almamıza rağmen 70 vuran sancılar var malesef...
ve doktor 16 ŞUBATTA alalım bebekleri seni daha fazla zorlamayalım dedi.tabi o zamana kadar aksi bişey olmazsa dedi...33+5 olucaz 16 şubatta.hayırlısı.sanki tarih verilince biraz rahatladım.önümü gördüm.umarım bebeklerim ve benim için iyi olan budur...hepiniz için dua ediyorum umarım benden daha dayanıklı
olursunuz..
İNCİ....yazdıklarına inanmıyorum.ağlıycak bişey yok ama sen yinede ağla içinden geliyorsa.herkesten çok al o bebişi kucağına...senin hasretin var kime ne..rabbimin yazdığı kader kiminin 1günde kiminin 15 yılda nasipten ötesi....bütün duygularımız ve yaşadıklarımız bizim hazinemiz kızlar...hikayemiz...kendi hikayemize sahip çıkıcaz...kime ne...belki 1 ayda bebeklerimizolsaydı eşlerimizle bağımız bu kadar kuvvetli olmıycaktı ...allah korusun ben bunada dayanamam ki...herşey güzel olucak..sen kendini rahat bırak.kasma.sıkma kimseye...sen ol...sen en güzel annesin benim tanıdığım..en hetnekli en becerikliii.en çalışkan...:) öpüyorum..
MİKRO 81... işte masal başlıyor güzel arkadaşım....tertemiz bi sayfa açılıyor yarın senin için...bu sefer farklı inan bana.kaderegüven.rabbime teslim et yüreğini....kaderini onun ellerine bırak...sterste yap kız:) ne olcak ki...en güzel bebekler senin olsun...3-5-7-10 allah versin kuzum o herşeyi ayarlamıştır:) karnım kasıldıkça allahım diyorum aynılarını mikromda yaşasın.doğum sancıları çekmeye nasip et inşallah diyorum:) kızma bu duayı çok sevdim:)
beni merak eden herkese teşekkürler...
EMBRİYOLARI OLANLAR ANNEMM YERİM SİZİN KUZULARINIZI YA BENNN...az kaldı geliyor tepikler...
kızlar benımde test tarhım 13 şubt insallah bebeklerımız bızımle bırlıktedır.bazen yokmuş gıbı gelıyor.bazen ıcımde bılmıyorum kı insallah tutunmusdurlar sım sıkı
Ethcan bnmde 14 Şubat ne heyecanlı önümüzdeki hafta Pazartesiden başlayacağız hergün Güzel haberler vercez inşallah. Bazen umutsuzluğa düşsemde
17 şubat pazar mikro'nun
başladım canım seni merak ettim kaçta transfer? bugün transferden sonra bizi bilgilendir:) sonra fazla radyasyona maruz kalma sakın bol bol yat.
ben hala wc ye rahat gidemiyorum ağrı oluyo ve çok yavaş yavaş yapabiliyorum ve geldiği zamanda sancı yapıyo o nedenle klozette oturp kalmak istemiyorum ,daha önceki transferdede işlemden hemen sonra herkese onu takıyorlar kalkmiyorsun bi müdded çokta rahat oluyo tavsiye ederim.
onlar aramazsa ararım kesin benim göğüslerim ağrıyo progestanın etkisi başladı.dün 20.30 gbi iğnelerimi yaptırdım.arka arkaya bi sorun olurmu dedim olmaz dedi hemşire bende hem koldan hem kalçadan yaptırdım hepsini,anestezist damarımı parçalamış kolum mosmor şu anda gören korkuyo,sen folibol ve coraspin kullanıyormuydun?
16 şubatta geliyo miniklerin demek hayırlısıyla gelsinler inşallah mis kokulu kuzuların...
nihayett bitirdimm canımm yaaa koldan çok acıdımı bugün bende koldan yapıcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?