mikrom benim ilaç listemde folibol yok bende kararsız kaldım acaba kullansam mı diye çatlatmadan sonra bi daha kullanmadım.clexanı gündüz mü yaptırayım akşam olmamzı?
sen tedavinin başından beri kullanmıyormuydun canım folbiol yoksa çatlatmadan sonra mı kestin anlamadım.
farketmez heralde canım bilmiyorum sordum sadece sonuçta aynı saatte olması önemli değilmi
erkek sakallı esmer çocuk yaptı benlede şakalaştı ama damarların çok ince dedi parçalamış baya neyse bunada şükür, canım koldan hiç acımadı doğrusu ordan yaptır sende ,hem clexan hmemde coraspin kullanmak ne kadar mantıklı ya buna takıldım bende
Günaydııınnn
Geçmişe bakıp geliyorum
kafam karıştı pardon canım opudan sonra kullanmadım çünkü listede yoktu tedaviden beride kullandım folibolu
ne diyorsun yaaaa.....istemek ne demek o halde delirtirsin beni oralarda haa:) sadece seni değil hepinizi beklerim...
M
Merhaba incim çok teşekkür ederim cevapladığın için benim ikinci tüp bebek denemem birde doğal gebelik geçirdim birinci denememde çok tecrübesizdim bu bahsettiğin testlerin hiçbiri yapılmadı bende bilmiyordum size ısrarla sormam ondan bir daha aynı hatayı yapmak istemiyorum birde canım bu testleri benmi istemeliyim onlar isterse nerde yapmalıyım aynı hastanede yapmam zorunlumu bu testler fiyata dahilmi?allah hepimizin yardımcısı olsun.
mikro ve diger arkadaslar umarim hersey yolunda gider ve hamile haberinizi okurum.acikcasi baskalari hamile kalinca kiskanmiyo degilim ama sizlere kendim gibi seviniyorum.beni sorarasaniz hala bu kadinin aramasini bekliyorum.aramadida.e-mail aldigini actigim tlf bana bildirdi fakat ne bir geri dönüs ne arama tabi otomatikman bende geri adim atiyorum maddi manevi zorlu bir yola girecegim.cem bey ise defelarca yazdi bana tabi ben kadinlar külübünden takipte en cok sisli hastanesi memoriali ve umut tüp bebek merkezini duyuyorum.cem beyi bilmiyorum ama icim ona git diyo.simdi histeroskopi olmak istiyorum.3 ay önce acik ameliyat gecirmeme ragmen en son rahim ici bakilsin istiyorum.almanyada rahim filmi yok yasak.3 cü ayin 4 de olucam ve 24 adetim basliyo yani biraz aksadi.o zamana kadarda yine sisli memoriale bilmiyorum hangi doktora ulasacagim nur hanim olmayacagina göre iltibat kuracagim.erkek farketmez siz bana bir isim verin kizlar gidip onunla baslayacagim.birde size sormak istedigim sey.benim 2 ay önce yapilan fsh ve amh sonuclarim garip.fsh 6.4 ve amh 0.4.be ne demek.sevgiler
kızlar günaydın...
bende yarın Nur hanımdan randevu aldım, 2. deneme için ön görüşme yapacağım...
Nur hanım yoksa başka hangi doktoru önerirsiniz ?
fsh nin 6.4 olmasi iyi ama bunun yani sira amh 0.4 kötü.bildigim bu.ve kizlar bu histeroskopi karari benim kararim cem bey bana ol ve olma demedi sadece iyi olur dedi.simdi ben 10cu ayin 2 de acik ameliyat oldum.acaba diyorum histeroskopiye gerek varmi sizce.yani rahimde ne olabilirki.zaten yeni ameliyat oldum.sadece su tüplerde sivi birikimi falan diyolar onda aklim kaldi.ne yapayim sizce
Rica ederim canım. Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. Ön görüşmeye gittiğinde sor bu testleri. Memorial'da pahalı biraz devlette ücretsiz yaptırabilirsin. Memorial'de yaptırman şart değil.
Mikrooooooooo
Happyyyyyy
Gece rüyama girdiniz heHamile hamile
fsh nin 6.4 olmasi iyi ama bunun yani sira amh 0.4 kötü.bildigim bu.ve kizlar bu histeroskopi karari benim kararim cem bey bana ol ve olma demedi sadece iyi olur dedi.simdi ben 10cu ayin 2 de acik ameliyat oldum.acaba diyorum histeroskopiye gerek varmi sizce.yani rahimde ne olabilirki.zaten yeni ameliyat oldum.sadece su tüplerde sivi birikimi falan diyolar onda aklim kaldi.ne yapayim sizce
kızlar günaydın...
bende yarın Nur hanımdan randevu aldım, 2. deneme için ön görüşme yapacağım...
Nur hanım yoksa başka hangi doktoru önerirsiniz ?
Rica ederim canım. Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. Ön görüşmeye gittiğinde sor bu testleri. Memorial'da pahalı biraz devlette ücretsiz yaptırabilirsin. Memorial'de yaptırman şart değil.
Mikrooooooooo
Happyyyyyy
Gece rüyama girdiniz heHamile hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?