Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

mikrom benim ilaç listemde folibol yok bende kararsız kaldım acaba kullansam mı diye çatlatmadan sonra bi daha kullanmadım.clexanı gündüz mü yaptırayım akşam olmamzı?

sen tedavinin başından beri kullanmıyormuydun canım folbiol yoksa çatlatmadan sonra mı kestin anlamadım.
farketmez heralde canım bilmiyorum sordum sadece sonuçta aynı saatte olması önemli değilmi

belkicim senin zamanın çok değerli canım geç sen süpervizorları falan dr anlat derdini direk belki izinli belki işten ayrıldı bayan bilemeyiz belkide mail de problem var hiç bekleme canım sen

sen tedavinin başından beri kullanmıyormuydun canım folbiol yoksa çatlatmadan sonra mı kestin anlamadım.
farketmez heralde canım bilmiyorum sordum sadece sonuçta aynı saatte olması önemli değilmi

kafam karıştı pardon canım opudan sonra kullanmadım çünkü listede yoktu tedaviden beride kullandım folibolu

canım ben bi önceki tedavimdede hem sulandırıcı iğne hemde coraspin kullanmıştımm ama yine gitmişti. kan pıhtılaşması topiğindeki arkadaşlarda böyle kullanıyorlar rahat ol benim içim rahat bu açıdannn

Günaydııınnn

Geçmişe bakıp geliyorum

koş gel canımmmm

kafam karıştı pardon canım opudan sonra kullanmadım çünkü listede yoktu tedaviden beride kullandım folibolu

canım sen atlamışsın ağızdan aldığın ilaçlara devam edecektin sen folbiole devam et bence istersen hemşireyede sor ben yaklaşık 3 ay öncesinden başladım ona zaten pıhtılaşma faktöründe varsa bunu sürekli kullanmalısın demişti bana bir doktor

mikro ve diger arkadaslar umarim hersey yolunda gider ve hamile haberinizi okurum.acikcasi baskalari hamile kalinca kiskanmiyo degilim ama sizlere kendim gibi seviniyorum.beni sorarasaniz hala bu kadinin aramasini bekliyorum.aramadida.e-mail aldigini actigim tlf bana bildirdi fakat ne bir geri dönüs ne arama tabi otomatikman bende geri adim atiyorum maddi manevi zorlu bir yola girecegim.cem bey ise defelarca yazdi bana tabi ben kadinlar külübünden takipte en cok sisli hastanesi memoriali ve umut tüp bebek merkezini duyuyorum.cem beyi bilmiyorum ama icim ona git diyo.simdi histeroskopi olmak istiyorum.3 ay önce acik ameliyat gecirmeme ragmen en son rahim ici bakilsin istiyorum.almanyada rahim filmi yok yasak.3 cü ayin 4 de olucam ve 24 adetim basliyo yani biraz aksadi.o zamana kadarda yine sisli memoriale bilmiyorum hangi doktora ulasacagim nur hanim olmayacagina göre iltibat kuracagim.erkek farketmez siz bana bir isim verin kizlar gidip onunla baslayacagim.birde size sormak istedigim sey.benim 2 ay önce yapilan fsh ve amh sonuclarim garip.fsh 6.4 ve amh 0.4.be ne demek.sevgiler

ne diyorsun yaaaa.....istemek ne demek o halde delirtirsin beni oralarda haa:) sadece seni değil hepinizi beklerim...

Rica ederim canım. Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. Ön görüşmeye gittiğinde sor bu testleri. Memorial'da pahalı biraz devlette ücretsiz yaptırabilirsin. Memorial'de yaptırman şart değil.

Mikrooooooooo

Happyyyyyy

Gece rüyama girdiniz he Hamile hamile

fsh nin 6.4 olmasi iyi ama bunun yani sira amh 0.4 kötü.bildigim bu.ve kizlar bu histeroskopi karari benim kararim cem bey bana ol ve olma demedi sadece iyi olur dedi.simdi ben 10cu ayin 2 de acik ameliyat oldum.acaba diyorum histeroskopiye gerek varmi sizce.yani rahimde ne olabilirki.zaten yeni ameliyat oldum.sadece su tüplerde sivi birikimi falan diyolar onda aklim kaldi.ne yapayim sizce

kızlar günaydın...
bende yarın Nur hanımdan randevu aldım, 2. deneme için ön görüşme yapacağım...
Nur hanım yoksa başka hangi doktoru önerirsiniz ?

kızlar günaydın...

Kokoci merhaba hoş geldin. Nasılsın? Uzun zamandır yoktun :26: Hayırlı olsun. Ne zaman başlayacaksın tedaviye. Nur Hanım yaklaşık 1,5 ay sonra izne ayrılıyor. Ona denk gelemezsen Mustafa Bey ya da Müstecep Bey'i öneririm.

Belkicim lütfen hastaneyi ara ve Nur Hanım'ı iste

hadi yyaa anlat detayları nasıldıkkk biraz moral olsun

canım o zaman sen geldiğinde nur hanım yoksa mustafa beyden mustafa acet bu doktorla görüşmek istediğini söyle hilburumun ikizlerin doktoru onunla birebir konuş o incelesin histeroskopiye gerek varmı yokmu gerekirse semra hanıma da gösterir sonuçları onlar karar verir sıvı birikimine falan da bakarlarrr

kızlar günaydın...

hayırlı olsun canım inş.. son tedavin olur ben nur hanım ve mustafa beyin ismini daha çok duyuyorum canım

canım şu tuvalet işini şöyle yap.hiç bir zaman söledikleri tam saatte alamıyorlar transfere ben o yüzden hastanede son kez tuvalete gidip,arkasından 2 bardak su içip transfere kadar odada yürümüştüm.zaten kontrol edecekleri için yetmezse 1 bardak daha içer yürürsün.yürümek önemli hemen geliyo insanın tuvaleti hele bide heyecan olduğu için.ben ilkinde sürgüye acıdan ağlayarak yaptım.ama kuzularımda inan transferden 1,5 saat sonra kendim yürüyerek gittim tuvalete...acı çekmenin anlamıyok boşuna yani...

eşinin heyecanına bayıldım doğrusu...allah içinizden umudunuzu ve inancınızı hiç bi zaman almasın..bu durumda sana destek olan bi eşin olduğu için ne kadar şanslısın arkadaşım..atrtık alışıp umursamayabilirdi ama hala senin gibi istekli ve heyecanlı.ne şanslı bebekler hem anneleri hem babaları uykusuz gözlerle yolunu bekliyor onların...

bütün gün dilimde sana olucak dualarım...Derin le Deniz bile diyorki 'BUGÜNKİ BÜTÜN TEPİKLEYİMİZ MİYKRO:) TEYZEMİZ VE BEBİŞLERİ İÇİN ANNE,SEN YAHAT YAHAT DUA ET DİYE HİÇ ACIYTMIYCAZ SENİ BUGÜN...'

tranfere kaçta yaz olurmu mutlaka...

YA MÜBDİÜ...

Karışık rüyaydı biraz Bir parkta oturuyoruz, siz o gün sonuçlarınızı alacakmışsınız. Ellerinizde zarf var bakamıyorsunuz. En sonunda açıyorsunuz ve bingooo

Allah hayra çıkarsın

ayyy canım inşallah hayırlısıyla nasıl gördün ya anlatsana biraz,rüyaların çıkarmı benim %90 çıkar kimi nasıl görsem söylerim ve öyle haberini alırız inş..

Merhaba öncelikle hayırlı olsun yeni sürecin ama baksana daha yola çıkmadan stres olmuşun..ben hiç gül müş yaseminmiş kimseyle muhatap olmadım..sende bekleme ara hastaneyi direk...nur hanım sana yetişemez gibi duruyor malum kadıncağız kendi bebişle ilgilensin azcıkta demi:) ama doktor sorarsan benim doktorum MUSTAFA ACET...ben çok memnunum ama doktor işi iletişim meselesi olduğu için görmeden tavsiye ileolmaz bence.bende mustafa beye tavsiye ile gittim ilk başta soğuk geldi ama adamın bana sıcaklık göztermek gibi bi mecburiyeti olmadığı için çeşitli iletişim yolları kullanarak arazmızdaki enerjiyi yükselttim.dün mesela doğum tarihini galatasarayın şampiyonlar ligi maçını düşünerek ayarladık desek yeridir:) şaka bi yana sen ne kadar rahat olursan doktorda sana o kadar açık ve destekçi olur...allah yolunu açık etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…