Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Mikrocum bukadar sabretmelerinin umutlarının çabalarının hepsi sana bikız bir evlat olarak hayırlısıyla dönsün hepsenle kalsınlar hayırlı olsun

canım hayırlı olsun transferin ayyy cok güzel ya sen şimdi ikiz bebeklerinle ne güzel dinleniyorsun onlarla bol bol konus dua et seni inş bırkamayacaklar

gruba benide eklemeyi unutmayın

hil_bur a müsait olursam bende gitmek istiyorum hastaneye bi belli olsun ne zaman dogum ona gore zaman ayarlayalım inş bende gelebilirim

Son düzenleme:
Selamlar herkese surekli takip ediyorum sizi yazmak bugune nasipmis benim memorialde ilk denememdi dun kotu haberi aldim malesef negatif butun gun agladim hersey guzeldi iyi gidiyodu sorun yoktu neden dedimneyse bugun daha iyiyim iki ay sonra tekrar denicem hayirlisi artik.haftaya sanirim senlik var burda:) Allah tum isteyenlere hayirli bi evlat nasip etsin...İnsallah

mikrom canım benim herşeyin en güzeli senin olsun canım inşallah bi güzeller güzeli kızın bide yakışıklı oglun olur inşallah hayırlı sağlıklı iki cihandada yüzünü güldüren evlatların olur en içten duygularımla dua ediyorum sana ve tüm isteyen arkadaşlara versin mevlam.Rabbim çok cömert inşallah evlat hasretiyle kimse yanmaz...

mikro canım hayırlı olsun almıssın bebişlerini
inşallah 9 ay boyuncada bırakmazlar seni
rabbim yar ve yardımcın olsun

Gulvesoncummmm hosgeldin aramıza ama üzüldüm canım sizde sorun neydi doktorun kimdi biraz bahsedermisin seni uzmeyecekse

cnm hayırlısı olsun dilerim en yakın zamanda meleğin seni bulur..
sorununuz neydi ve doktorun kim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…