Cananım senin kontrol 15'inde mi 16'sında mı?
16'sında olursa süper olur. Zambak, hilbur, sen... İnş. benle mikro da gelebiliriz.
inşş. canım okadar isterim o gün orda olmak hatta bana test günü 17 denirse 16 sında yaptırıveririz orda
yaptım tek cızgı cıktı dun nur hnm la konustum sagolsun aradı.sen yınede bır kan testı yaptır sonrada bana gel dedı.hamıle olabılırsın dedı...16 şubatta canım doğum
bende seni kaçırdım test yaptın mı sen geçmişi okuyamadım ne oldu
allah kolaylık versın ınsallah kıloları ıyıdır bende 3 haftada dogum yaptım cok zorduu..saat belli değil canım...bakalım yarın tekrar kontrol var muhtemelen 2günde 1 gidicez artık..saat belli olunca ya da günde değişiklik olursa yazarım mutlaka.
hurma kasları gevsetıyor erken dogumu tetıklıyor canım ben hamılelıgımın son ayı ramazandı canım cekmesıne ragmen yıyemedımcanım bence nar suyu ve hurma yemesen daha iyi olur.
Bebeklerin sımsıkı tutunsun sana inşallahhh
saol canımm inşş...dualarınızı bekliyorummm
gidiyoruz canım ama bilemedin 45 dk
aminnnnn inşş....
inş.. canım bizde senin peşinden geliriz allahın izniyleeee
canım nar suyu tamamda hurma neden merak ettimm
Kalp kalbe karşıymış
Ben de şimdi onu yazdım
yaptım tek cızgı cıktı dun nur hnm la konustum sagolsun aradı.sen yınede bır kan testı yaptır sonrada bana gel dedı.hamıle olabılırsın dedı...
allah kolaylık versın ınsallah kıloları ıyıdır bende 3 haftada dogum yaptım cok zorduu..
hurma kasları gevsetıyor erken dogumu tetıklıyor canım ben hamılelıgımın son ayı ramazandı canım cekmesıne ragmen yıyemedım
kasları gevsetıyor dusuge neden oluyorsa eger embrıyonunda tutunmasına engelolucak dıye dusundugumuzden oda yasak sana
Düşünsenize o gün hilbur doğum yapmış, zambak keseleri görmüş, mikronun güzel haberini almışız
harika olur sizinle tanışmış olurummmCananım senin kontrol 15'inde mi 16'sında mı?
16'sında olursa süper olur. Zambak, hilbur, sen... İnş. benle mikro da gelebiliriz.
çok güzel bir gün olurinşş. canım okadar isterim o gün orda olmak hatta bana test günü 17 denirse 16 sında yaptırıveririz orda
işte o zaman tam bayram olurDüşünsenize o gün hilbur doğum yapmış, zambak keseleri görmüş, mikronun güzel haberini almışız
yaptım tek cızgı cıktı dun nur hnm la konustum sagolsun aradı.sen yınede bır kan testı yaptır sonrada bana gel dedı.hamıle olabılırsın dedı...
allah kolaylık versın ınsallah kıloları ıyıdır bende 3 haftada dogum yaptım cok zorduu..
hurma kasları gevsetıyor erken dogumu tetıklıyor canım ben hamılelıgımın son ayı ramazandı canım cekmesıne ragmen yıyemedım
kasları gevsetıyor dusuge neden oluyorsa eger embrıyonunda tutunmasına engelolucak dıye dusundugumuzden oda yasak sana
valla o konuda bılgım yok malesefhadi ya ben epeydir yiyorum hurmayı napsam yaa kasları ne güçlendiryo peki kızlar??
ay allah senı ne guldum amatüp bebek bayramı ilan ederiz 17 şubatı:)
harika olur sizinle tanışmış olurummm
çok güzel bir gün olur
işte o zaman tam bayram olur
tuğçem hayırlı olsun canım inşallah bebişin seninledir ne zaman kanda baktırıcan
allaha emanet olun dualrınızı eksik etmeyin hepinizi öpüyorummm kocamannnnn
güle güle canım rabbim yardımcın olsun dularımız seninle mikromallaha emanet olun dualrınızı eksik etmeyin hepinizi öpüyorummm kocamannnnn
hayırlısı canım inşallah bir mucize olup kendiliğinden gelmiştir yoksada üzülme tedavide kavuşursun 2.kuzunavalla o konuda bılgım yok malesef
ay allah senı ne guldum ama
ınsallah canım bız ecede hep mucızeler yasadık tedavı asamasında nur hnmda olması mumkun degıl ama dedı sız mucızelerın aılesı sızde olur dıyor
hersey bır yana ıstemıyorda degılım...keske olsa.eger yoksa 5-6 ay sonra tekrar tedvıye baslıycam
bırazdan resım yuklıycem kızımın.hıc bızım albume bakan varmı?
güle güle canım rabbim yardımcın olsun dularımız seninle mikrom
hayırlısı canım inşallah bir mucize olup kendiliğinden gelmiştir yoksada üzülme tedavide kavuşursun 2.kuzuna
ben baktım canım çok tatlısınız
sımdı yenı eklıycem.benım gecen aksam aklıma bısey geldı sımdı hepımız bırbırımızı tanıyoruz.burda konusmasakda ozel seylerımızı baska topık acsak.cunku memorıal tüp bebek yazdın mı dırek bızım sayfalar cıkıyor.ılk defa okuyan bırı bızım ozel hayatımızı bılmesede olur yanıı
Aslında face'te kapalı bir grup oluşturabiliriz. Forumu herkes okuyor, face sadece bize özel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?