- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
bu bızım dıger topıktete buyuk sorun bırcogumuz face kullanmıyoruz sorun oluyor.ben gelemem mesala
lotus hoş geldin
Tam çıkıyordum yakaladım seniİyisiniz değil mi?
Sadece o grup için hesap açabilirsin. Başkalarını eklemene gerek yok ki.
Ben burası herkese açık diye orayı önerdim.
kızlar benim yumurtalıklarım hala ağrıyo eğilip doğrulurken sanki yara varmış gibi bide küçük abdestimi yaparken çok acıyo daha önce bu kadar olmamıştı bu normalmi sizce 2 gün oldu ,acaba içerde kalanlarmı büyüyo[/QUOTE
canim kalan yumurtalar baskiliyor olabilir yumurtalarin buyudugu donemdeki gibi baski,agri yapar .yalniz ben idrar tahlili yaptir derim.tranfer oncesi enfeksiyon v.s...aman dikkat et kendine..bol su ic.
11 şubat pazartesi nurme'nin ve medical'in
13 şubat çarşamba ehtcan'ın
14 şubat perşembe begonvil'in
16 şubat cumartesi hilbur'un kuzularının
17 şubat pazar mikro'nun
20 şubat çarşamba happy'nin
güzel haberlerini alacağız inş.
Kısmetse benim için de 11 Şubat Pazartesi büyük gün :)
kızlar yumurta toplama işleminiz adetinizin kaçıncı gününe denk gelmişti?
Kısmetse benim için de 11 Şubat Pazartesi büyük gün :)
inci gidemedin sanırım mikronun yanına ama görüştünmü telde falan..şimdi bugün aramıyım iice stres yapmasın yarın ararım artık..
Kızlar mikromla konuştum şimdi. 2 tane transfer etmişlerNur Hanım yapmış transferi espriler eşliğinde 6 tane de frigo kardeşleri olmuş (Akasyam sevdim ben bunu )
Şimdi dua zamanı... İnş. tutunacak kuzular sıkıca.
Kızlar mikromla konuştum şimdi. 2 tane transfer etmişlerNur Hanım yapmış transferi espriler eşliğinde 6 tane de frigo kardeşleri olmuş (Akasyam sevdim ben bunu )
Çok sevindim İncim..Keşke bizim transferlerde de o olsa Transfer olup olmayacağımı bilmiyorum ama olursa Nur Hanımın yapmasını isterdim. Daha öncekini o yapmıştı ve tutmuştu. Sağolsun uğurlu elleri var. İnşallah Mikroma da uğurlu gelecek. İkizler yolda
çok sevindim sımsıkı tutunsunlarKızlar mikromla konuştum şimdi. 2 tane transfer etmişlerNur Hanım yapmış transferi espriler eşliğinde 6 tane de frigo kardeşleri olmuş (Akasyam sevdim ben bunu )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?