Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Dktrm murat beydi gerci diger doktorlarada muayene oldm.hepsi gercektn cok iyiler ve ilgililer.sorun bende tuplerim biri kapali birinde yapisiklik var ve sekli bozuk yani dogal yolla gebe kalmm mumkun degil.yumurta rezervim cok iyi esimde cok sukur bi sorun yok.kismet degilmis demekki sen su an ne asamadasin cok kalabaliksnz inanin aklimda tutamiyrm hepinizi gecmisi okumama ragmen:)

Cnm kendini kadar üzersen üz boş.birşey değişmiyor yanına yıprandığın kalıyor diğerlerine odaklan

cnm hayırlısı olsun dilerim en yakın zamanda meleğin seni bulur..
sorununuz neydi ve doktorun kim?
saol canm insallah dktrm murat beydi nur hanimda aynur hanimda girdi muayenelrime aynur hanimla ilgili bazen kotu yorumlar goruyorum bende pek isinamadim ona ama murat bey gercekten cok iyi bazen emin olamadigi durumlarda nur hanimi cagiriyodu hani iki goz bakmasi daha iyi diyolarya ondan sanirim.murat bey saolsun beni teselli etti biraz dinlenmen lazim toparlaman lazimdedi dondorulmuslarim var 7tane 5.gun embirosu hayirlasi artk iki ay sonra tekrar baslicam

Dondurulmuş yok maalesef canım Onlarda da sağlık sorunları var. Sıfırdan başlayacağım. Allah kısmet ederse Haziranda.
ınsallah beraber baslarız canımm..

hayırlsı olsun sımsıkı tutunsunlar inşallah annelerine
ben de dün nur hn bir konuda fikrini almak için aradım sesi iyi değil gibiydi hasta sanırım:26:

bende dun konustum yorgunmus...bu kadar kosturmaya ıyı bıle dayanıyor..onumuzdekı hafta gıdememde ondan sonrakı hafta gıdıcem yanına..cok ozledım bırde gobusunu gorıyımm

Hoş geldin canım.
Bu aldığın ilk ve son negatif olsun inş.
Mesajını okuyunca geçen yıl aldığım negatif geldi aklıma. Yaşlı gözlerle buraya koşmuştum. Eşimden başka kimse yoktu konuşabileceğim. Buradaki arkadaşlarım sağolsunlar çok destek oldular ve daha o gün yeni tedavinin hayalini kurmaya başladım
Kendinden bahsetsene bize. Kaç yaşındasın, sorun ne, doktorun kimdi, transferi kim yaptı vs.
Anlat işte :)

Canım ben sana bir ara özet geçerim

kızlar mıgdem o kadar kotu kı yemek yıyemedım ben gıdıyorum uzanıcam.kendınıze ıyı bakınn opuyorum hepınızıı

mıkromla mesajlastık.2 tane transfer edılmıs 6 tanede dondurulmus masallah ınsallah bebıslerı sıkı sıkı tutunurlar

Canim cok saol ya yasim 28 sorun bende tuplerin biri kapali digeriden yapisiklik var ve birazda yonunu sasirmis yani iki senedir surekli doktrlara para yedrdk kimse bize bi rahim filmi cektr demedi bosa zaman kaybi yani son gttgm dktr film istedi sorun tupler yani iste boyle memorial maceram bir ay once basladi drm murat bey revzervim iyidi bir tansfer yapildi ama oda tutunamadi.olsun ya daha geride 7tane dondurulmusm varbunada sukur diyorum iki ay sonra baslicam sende baya zor seyler yasamissn umarim herseyi atlatir yavrularimiza kavusurz insallah

kız gormedım valla gecmıse baktın mı desene?sazan gıbı en son sayfadan atlıyom olaya..
aynıı canımm.degısıklık yok.ben bıraz sesımı cıkarmaya basladım bakalım duzelıcek mı?

İnş. düzelir. Hadi yat dinlen biraz, al kızını da yanına koklaşın ana kız

Ah canım rahim filmi ilk istenilen şeylerden biri. Ben burada herkese söylediğim gibi sana da söyleyeyim :) 2.denemeden önce kromozom testlerinizi, bağışıklık ve pıhtılaşma testlerinizi de mutlaka yaptırın. Dondurulmuşun olması çok güzel.
Allah razı olsun. İnş. hasret çeken herkes kavuşur kuzusuna.

Canım ben sana bir ara özet geçerim

Cnm hafizam pek iyi degil:)) ama burasi gercektn cok farkli birbirini gormeden tanimadan bir arkadaslk basliyo sonra guzel dostluklarla devam ediyosunuz sonra kocaman bir aile ben bu ailenin bir parcasi olmak istedim bu sefer sizinle sizin dualarinizla bu yola baslamak istdm insallah en kisa zamanda kavusuruz yavrularimiza:)

merhabalar kızlar nur hanımla görüştüm.ben biraz pimpirikliyim.endişelerin var semra hanımlada görüş istersen dedi.randevu aldım her ikisiylede önümüzdeki hafta görüşüp başlayacğaım tedaviye.korkuyorumda semra hanım ne kötü şeyler söylerse diye.ilk defa görüşcem kendisiyle.benim yumurtalar ikinci kaliteymiş.deneyimli arkadaşlar sizin yumurtaların kalitesi her denemede farklı mı oluyordu aynı mı?gerçi kişiden kişiye değişir ama.yumurta kalitesi nekadar iyi olursa spermin açığını okadar iyi kapatırmış.benimki 2.kalite çıktı birinci denememde.oyüzden açığını kapatamadı..merak ettim yinede.çok umutsuzum tedavim yaklaştıya korkuyorum.

mikro hayırlı olsun tansferin olmuş.inşlh güzel haberlerini alırız...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…