- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Cnm hafizam pek iyi degil:)) ama burasi gercektn cok farkli birbirini gormeden tanimadan bir arkadaslk basliyo sonra guzel dostluklarla devam ediyosunuz sonra kocaman bir aile ben bu ailenin bir parcasi olmak istedim bu sefer sizinle sizin dualarinizla bu yola baslamak istdm insallah en kisa zamanda kavusuruz yavrularimiza:)
merhabalar kızlar nur hanımla görüştüm.ben biraz pimpirikliyim.endişelerin var semra hanımlada görüş istersen dedi.randevu aldım her ikisiylede önümüzdeki hafta görüşüp başlayacğaım tedaviye.korkuyorumda semra hanım ne kötü şeyler söylerse diye.ilk defa görüşcem kendisiyle.benim yumurtalar ikinci kaliteymiş.deneyimli arkadaşlar sizin yumurtaların kalitesi her denemede farklı mı oluyordu aynı mı?gerçi kişiden kişiye değişir ama.merak ettim yinede.çok umutsuzum tedavim yaklaştıya korkuyorum.
mikro hayırlı olsun tansferin olmuş.inşlh güzel haberlerini alırız...
İncii canım sen ne zaman başlıyordun tedaviye
Mucizecim yapma etme. Ne endişen var de hele sen :)
Benim yumurta kalitelerinden haberim bile yokYumurtayı bırak embriyo kalitelerini bile sormamıştım
kızlar mıgdem o kadar kotu kı yemek yıyemedım ben gıdıyorum uzanıcam.kendınıze ıyı bakınn opuyorum hepınızıı
bende endişe hiç bitmez canım:2: benim eşimde aşırı sperm azlığı var.bir milyonun altındaydı en son sayımız.morfoloji sıfır.bana dedilerki yumurtan nekadar kaliteli olursa spermin açığını kapatır.benim ilk deneme yumurtalar orta kalitedeydi.buyüzden embriyolarda orta kalite oldu.oluşan embriyom eşit hücrelere ayrılmadı.yine böyle olursa diye korkuyorum.çünkü böyle olunca tutmuyo işte.boşuna kürek çekiyomuşum gibi geliyo
30 ocak ta iğnelere başladık 5 i akşamı çatlatma iğnesini uyguladım çarşamba değerlerimde düşüş olduğu için opu ya girdim tek yumurta olmasının sebebi ise sadece 4 yumurta orasından alınabilecek büyüklükte bir tek onun olması
toplamda 6 gün sirdi. (kısa protokol )
tugcecim lutfen yarın bir doktora git istersen kan testi yaptır valla ben meraktan olecegim sen hamilesin galiba mide bulantısı vs inş RAbbim bir mucize nasip etsin
canım yumurtanın kaliteli olup olmamasını nasıl anlıyorsunuz ben hic hatırlamıyorum yumurta kalitesi hakkında birşey dediklerinide birde embriyon neden eşit ayrılmamış yumurta toplama işlemin çatlatma ignesini yaptıktan tam 36 saat sonra toplanması gerekiyor senin tam saatindemi toplandı cunku benim yrm saat erken toplandı tabi ben bunu negatif gebelik gorusmesine gidene kadar bilmiyordum embriyomda beklenmeyen birşeyler gozukuyor dediler transferden once 2. kalite vs dediler ve bunu doktorum bilmiyordu taki semra hanımla gorusene kadar o anladı erken toplandıgı icin embriyo bu halde dedi
canım yasın kac ama uzulme hakkında hayırlısı olsun Rabbim yeter ki istesin o bir yumurta kalitesiz bile olsa tutar yeter ki Ol desin
mıkromla mesajlastık.2 tane transfer edılmıs 6 tanede dondurulmus masallah ınsallah bebıslerı sıkı sıkı tutunurlar
merhabalar kızlar nur hanımla görüştüm.ben biraz pimpirikliyim.endişelerin var semra hanımlada görüş istersen dedi.randevu aldım her ikisiylede önümüzdeki hafta görüşüp başlayacğaım tedaviye.korkuyorumda semra hanım ne kötü şeyler söylerse diye.ilk defa görüşcem kendisiyle.benim yumurtalar ikinci kaliteymiş.deneyimli arkadaşlar sizin yumurtaların kalitesi her denemede farklı mı oluyordu aynı mı?gerçi kişiden kişiye değişir ama.yumurta kalitesi nekadar iyi olursa spermin açığını okadar iyi kapatırmış.benimki 2.kalite çıktı birinci denememde.oyüzden açığını kapatamadı..merak ettim yinede.çok umutsuzum tedavim yaklaştıya korkuyorum.
mikro hayırlı olsun tansferin olmuş.inşlh güzel haberlerini alırız...
Arkadaşlar merhaba ;
06 şubatta opu işlemim gerçekleşti. Sadece bir yumurta alabildiler . Anladığım kadarıyla sonuç pek olumlu değil. Yarın sabaha kadar bekliyceklermiş.Doktorum Funda hanım. Benim merak ettiğim yarın olumlu sonuç gelmediği taktirde doktorlar yine bizimle iletişime geçiyorlar mı acaba ? Ben bugün mesela iki defa Funda hanımı cebinden aradım ancak kendisi müsat olmadığı için konuşamadık. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?