Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

birkaç gundur giremedım nete tamı tamına 100 sayfa birikmiş. nasıl okuyayım o kadar sayfayı??? bi yandan da ne olmuş neler olmuş çatlıyorumda merkatan inş herkes iyidir herşey yolundadır. yarın 2.düzey usg var. oğluşumun videosuyla resimlerını vede inş sağlıklı haberlerini alıp gelicez inş.. öpüyorum hepinizi

teşekkür ederim arkadaşım,inşlh...benimde ilk tedavimde 2 tane orta kalite embriyo koymuşlardı ikiside tutmadı oyüzden korkuyorum.

yumurtamın orta kalitede olduğunu transferden önce embriyolog söylemişti.bilgi vermek için odaya çağırıyorlarya ozaman.ben sormuştum galiba kalitesini.daha sonra negatif tüp bebek görüşmesindede nur hanım söyledi senden beklediğimiz kadar kaliteli yumurta alamadık diye.opumun saatine hiç bakmadım heyecandan.

inşlh canımya ne güzel darısı başımıza.inşlh sağlıkla kucağına alırsın oğlusunu....

iyi geceler sevgili anne adayları;
bende mart ayında 2. tedavi için memorialde olacam kısmet olursa benimde sizin tecrübelerinize ihtiyacım var 2.tedavi için ilk tedavide ki gibi ön muayene gerek varmı? bide ben metfull 1000 lik kullanıyorum bu ilacı kullanan varmı varsa ne kadar ve ne zamana kadar kullandı?bende pko,adet düzensizliği ve sağ tüp %100 sol %50 tıkalı.

Arkadaşlar rezerzv azlığında bitkisel yada dhea gibi ilaç kullananlar varmı?

Canim ben kullanmistim dhea ve ari sutu bal polen propolis, aslan pencesi civan percemibfalan kllandim Ve faydasini gordum. Gerci hamile kalamadim ama ilk defa bende iyi kalitede yumurta toplandi ve besinci gune gitti. Bana bunlari baska bir doktor vermisti. Sonra nur hanimla basladim ama o faydasina inanmiyor o yuzden kullanma dedi... Ama ben genede kullandim.

Son düzenleme:

Mucizecim ismin gibi mucizen gelecek inş.

Anladım canım hayırlısı belki Nur hanımın son ayına yetişirsin

Yok canım martta başlasam da yetişemiyorum, uzun protokol olacak çünkü.

Merhaba mummu hoş geldin. Mutlaka ararlar. Hakkında hayırlısı olsun inş.

bugün kontrol vardı nur hanımla yumurtalıgın küçülmeye başlsmış.böyle giderse bidahaki adetle başlarız dedi.karacigere karnıma baktı su yok çok güzel dedi.bakalım hayırlısı

Çok sevindim canım.

Allahtan umut kesilmez.bişey sorucam bizim transfer iptal edildi.ama opudan önce hesabı kapattırdılar.bence saçma transfer olmadıgı için biraz indirim olması lazım degilmi mantıken.

açıkçası indirim konusunu bilemiyorum. Bizde de aynı durum oldu. opu ya girerken hesaba kapadık.

Transfer olmazsa bir miktar iade ediyorlar.

ya arkadaşlar ben çatlatma ignesini 10:10da vuruldum.ama opuya 11igeçiyodu girdigimde yani 36saati geçti.

Bazen olabiliyor canım.

Merhaba western hoş geldin. Evet muayeneye gitmelisin mutlaka. İlaçlar hakkında bir fikrim yok.

hosgeldin wertern Allah hayırlısı ile bu tedavinde mucizelerini sana nasip etsin

emikad bende tedavimden sonra polen kullanmaya basladım hala da kullanıyorum keciboynuzu pekmeziyle birlikte ama 2.tedaviye baslamadıgım icin faydası oluyor mu bilmiyorum inş oluyordur

kezbancım nasıl oldu biraz daha iyisindir inş senin tedavin iptal oldugu için acaba dondurulmuslarda para almayacak olabilirler mi ? nasıl olacak acaba yoksa biraz geri iade edip dondurulmuşlara ayrı para mı alınacak nasıl oluyor bu işler acaba

opuya girmeden ònce hesabı kapattılar.transferin iptal olacağı günler öncesinden belliydi.bilemiycem pazartesi çağırdılar bakalım ama dr u ve saatini söylemediler.transfer iptal olunca aslında birazcık para iadesi olması gerekir aslında ama hiç bi bolgim yok onlar ne derse o

günaydın kezban erkencisin canım...hayrola iyimisin...

transfer yapılmazsa çok az bi kısmını iade ediyorlar,sonuçta amaçları embriyo elde etmek ve onu başardılar..senin vücudunun verdiği bi tepki sebebi ile iptal ettiler transferii...ki önümüzdeki ay ki şansını çokçada arttırdılar bence...umut tüp bebek merkezindebir çok hastaya ohss riski olsun olmasın 1 ay rahim dinlenince transfer yapıyorlarmış....üzme kendini böylesi hayırlıdır belki.ben dondurulmuş transferinde negatiften sonraki ay tabi 650 eur ödemiştim ama senin durumunda nasıl yapcaklar bilemedim.banada embriyoları donduruken 250 eur dondurma işlem ücreti var demişlerdi üzerimde para yoktu önümüzdeki ay yollarım demiştim tamam dediler,tabi sonraki ay negatif alıp transfere gidince 650eur nun yanında o ücretide hatırlattım ödememiştim diye borcunuz yok başka dediler.eşimle 4 kere gittik muhasebeye eminmisiniz diye almadılar...eee kendileri bilir teklif var ısrar yok...

canım benım tedavın hayırlı olsun. inş altın yumurtan olmuştur :) benımde nur hanımdan sonra ikinci doktorum funda hanımdı ben çok memnundum inş sende memnun kalırsın..

çok teşekkürler umarım hastaneden hayırlı bir sonuç alırız heyecanla saatin 10:00 olmasını bekliyorum :)

kızlar günaydın bıgün transferim varmış 2 de ama ağrılarım var o nedenle erken gidicem muayne etsinler,bebişlerim 3.gün transferi olcak durumları hakkında bilgi gelince söyliycez dediler(

kızlar günaydın bıgün transferim varmış 2 de ama ağrılarım var o nedenle erken gidicem muayne etsinler,bebişlerim 3.gün transferi olcak durumları hakkında bilgi gelince söyliycez dediler(

Canim masallah hayirli olsun sikica tutunsunlar sana ins.dualarim seninle sakin bol su icme ben hic icmedim coj rahatti kim yapicakmis transferini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…