kıyamam sana. sıkma canını. herşey güsel olacak inş. benım de dondurulmuşlarda iki embrıyo konmuştu ya biri birinci biri ikinci kalıte. ikiside tutunmuştu önce sonra bir kaldık. bu bir hangısı onu bilmiyoruz tabii. yanı demek istediğim rabbim OL deyince oluyor. üzme tatlı canını içini ferah tut. sende bu sene hamıle kalanlar kervanına katılacaksın, inanıyorum
tugcecim lutfen yarın bir doktora git istersen kan testi yaptır valla ben meraktan olecegim sen hamilesin galiba mide bulantısı vs inş RAbbim bir mucize nasip etsin
canım yumurtanın kaliteli olup olmamasını nasıl anlıyorsunuz ben hic hatırlamıyorum yumurta kalitesi hakkında birşey dediklerinide birde embriyon neden eşit ayrılmamış yumurta toplama işlemin çatlatma ignesini yaptıktan tam 36 saat sonra toplanması gerekiyor senin tam saatindemi toplandı cunku benim yrm saat erken toplandı tabi ben bunu negatif gebelik gorusmesine gidene kadar bilmiyordum embriyomda beklenmeyen birşeyler gozukuyor dediler transferden once 2. kalite vs dediler ve bunu doktorum bilmiyordu taki semra hanımla gorusene kadar o anladı erken toplandıgı icin embriyo bu halde dedi
canım yasın kac ama uzulme hakkında hayırlısı olsun Rabbim yeter ki istesin o bir yumurta kalitesiz bile olsa tutar yeter ki Ol desin
birkaç gundur giremedım nete tamı tamına 100 sayfa birikmiş. nasıl okuyayım o kadar sayfayı??? bi yandan da ne olmuş neler olmuş çatlıyorumda merkataninş herkes iyidir herşey yolundadır. yarın 2.düzey usg var. oğluşumun videosuyla resimlerını vede inş sağlıklı haberlerini alıp gelicez inş.. öpüyorum hepinizi
Arkadaşlar rezerzv azlığında bitkisel yada dhea gibi ilaç kullananlar varmı?
bende endişe hiç bitmez canım:2: benim eşimde aşırı sperm azlığı var.bir milyonun altındaydı en son sayımız.morfoloji sıfır.bana dedilerki yumurtan nekadar kaliteli olursa spermin açığını kapatır.benim ilk deneme yumurtalar orta kalitedeydi.buyüzden embriyolarda orta kalite oldu.oluşan embriyom eşit hücrelere ayrılmadı.yine böyle olursa diye korkuyorum.çünkü böyle olunca tutmuyo işte.boşuna kürek çekiyomuşum gibi geliyo
Anladım canım hayırlısı belki Nur hanımın son ayına yetişirsin
Arkadaşlar merhaba ;
06 şubatta opu işlemim gerçekleşti. Sadece bir yumurta alabildiler . Anladığım kadarıyla sonuç pek olumlu değil. Yarın sabaha kadar bekliyceklermiş.Doktorum Funda hanım. Benim merak ettiğim yarın olumlu sonuç gelmediği taktirde doktorlar yine bizimle iletişime geçiyorlar mı acaba ? Ben bugün mesela iki defa Funda hanımı cebinden aradım ancak kendisi müsat olmadığı için konuşamadık. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
bugün kontrol vardı nur hanımla yumurtalıgın küçülmeye başlsmış.böyle giderse bidahaki adetle başlarız dedi.karacigere karnıma baktı su yok çok güzel dedi.bakalım hayırlısı
Allahtan umut kesilmez.bişey sorucam bizim transfer iptal edildi.ama opudan önce hesabı kapattırdılar.bence saçma transfer olmadıgı için biraz indirim olması lazım degilmi mantıken.
açıkçası indirim konusunu bilemiyorum. Bizde de aynı durum oldu. opu ya girerken hesaba kapadık.
ya arkadaşlar ben çatlatma ignesini 10:10da vuruldum.ama opuya 11igeçiyodu girdigimde yani 36saati geçti.
iyi geceler sevgili anne adayları;
bende mart ayında 2. tedavi için memorialde olacam kısmet olursa benimde sizin tecrübelerinize ihtiyacım var 2.tedavi için ilk tedavide ki gibi ön muayene gerek varmı? bide ben metfull 1000 lik kullanıyorum bu ilacı kullanan varmı varsa ne kadar ve ne zamana kadar kullandı?bende pko,adet düzensizliği ve sağ tüp %100 sol %50 tıkalı.
iyi geceler sevgili anne adayları;
bende mart ayında 2. tedavi için memorialde olacam kısmet olursa benimde sizin tecrübelerinize ihtiyacım var 2.tedavi için ilk tedavide ki gibi ön muayene gerek varmı? bide ben metfull 1000 lik kullanıyorum bu ilacı kullanan varmı varsa ne kadar ve ne zamana kadar kullandı?bende pko,adet düzensizliği ve sağ tüp %100 sol %50 tıkalı.
canım benım tedavın hayırlı olsun. inş altın yumurtan olmuştur :) benımde nur hanımdan sonra ikinci doktorum funda hanımdı ben çok memnundum inş sende memnun kalırsın..
kızlar günaydın bıgün transferim varmış 2 de ama ağrılarım var o nedenle erken gidicem muayne etsinler,bebişlerim 3.gün transferi olcak durumları hakkında bilgi gelince söyliycez dediler(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?