hoş geldin canım inş bol bol dinlenebildigin bir tatil olmuştur
kızlar sormayın başıma gelenleri.bugün opu oldu ama.ağrıdan duramıyorum.doktor 15gün yataktan kalkmak yasak 2ayda ev istirati verdi.opudan sonra lavobaya gitmiştim annemle bayılmışım tansiyonum 4e düşmüş
50 yumurtanın 10tanesi olgunmuş.arkadaşlar su içsem dahi idrar yapamıyorum.yumurtalìklarım rahimin üç katı büyüklügündeymiş.doktor iki kere geldi iyice tembihledihareket yasak yoksa tekrar ameliyat yaparız diyo.kendinize iyi bakın.hepinizi çok öptüm
KORKMA CANIM BENİM. aLLAHIN İZNİ İLE HERŞEY ÇOK GÜSEL OLACAK SENDE BEBEĞİNE KAVUŞACAKSINteşekkür ederim arkadaşım,inşlh...benimde ilk tedavimde 2 tane orta kalite embriyo koymuşlardı ikiside tutmadı oyüzden korkuyorum.
AMİN TATLIMM. İNŞ İNŞ İNŞ. DUACINIZIM..inşlh canımya ne güzel darısı başımıza.inşlh sağlıkla kucağına alırsın oğlusunu....
hayırlı olsun canım opun. kaç yumurta toplandı?ya arkadaşlar ben çatlatma ignesini 10:10da vuruldum.ama opuya 11igeçiyodu girdigimde yani 36saati geçti.
canım benım hoşgeldin nasılsın? ben son 100 sayfayı okuyamadım. iyiisndir inş.uyumayı denemeye gidiyorum tekrarh belki ve inşallah kasılmazlarsa biraz daha uyucam
mummu cum nasıl geçti görüşmen?çok teşekkürler umarım hastaneden hayırlı bir sonuç alırız heyecanla saatin 10:00 olmasını bekliyorum :)
happycim nasılsın tarnsferın oldu mu canım?kızlar günaydın bıgün transferim varmış 2 de ama ağrılarım var o nedenle erken gidicem muayne etsinler,bebişlerim 3.gün transferi olcak durumları hakkında bilgi gelince söyliycez dediler(
Kizlar hepinizden allah razi olsun esimin tel.den giriyorum bundan cok rahat yazamiyorum opuyorum hepinizi
gözun aydın canım. durabildikleri kadar dursun senın yaramazlar sonra da sağlıkla gelsınler inş annelerının kucağına..merhabaarkadaşlar.geldik kontorlden sancılar düşmüş çok şükür.3 saatte 1 nidilatla devam..akşamki kasılmalar yatış şeklinin tetiklediği durumlar anladığım kadarıyla.bir daha ki kontorlü 16 şubata verdi bende o gün doğum olucak demiştiniz dedim...iyi gördüm seni öteleyebildiğimiz kadar öteliycez dedi..senin bi tarih duyup rahatlaman gerekiyordu dedi...şaşırdım açıkçası....biraz daha büyücekler diye sevindim açıkçası....
mummucum hayırlısı olsun canım yaa. burda çokça bekleyen arkadaşlarımız var. inşallah rabbım hepsının sabırlarının karşılığını verecek,,senınde ..sabah haber aldık malesef olumsuz 2 - 3 ay sonra tekrardan tedaviye başlayacağız
merhaba kızlar ben geldim..çok yorucu 10 gün bitti nihayet.istnbul ankara zonguldak mahvolduk vallahi..yeni geldik eve biraz toparlandık selam vereyim dedim...
haberlerimi almışsınızdır..geçmişe bakamadım baya çok..inşallah herkes iyidir...inci bana kısa bi özet geçer şimdi
sizleri çok özledim...
bana gelince.öncelikle eşimde problem olduğunu bende olmadığını düşünüyorduk çünkü rahim filmimi yazın tüp bebek yapan doktorlarda dahil 4 doktor görmüştü vede hepsi normal dediler ve bana tutmayacağını bile bile ankaradaki merkez tüp bebek yaptırmış.bunu nur hanım ima etti..
tüplerimde problem olduğu kesinleşti nur hanım baktı önce sonra semra hanım geldi..beni 2 kez uzun uzun muayene ettiler yaklaşık 2 saat odalarında kalmışımdr çok ilgilendiler sağolsunlar...neyse semra hanımda tüplerde problem var dedi ve tanılayıcı laparoskopi dediyani mart yada nisan sonu gibi laparoskopi için tekarar gideceğim memoriala..sonra 2 ay dinlenmeden sonra tüp bebek yapabiliriz böyle yapamayız dedi....işte böyle kızlar...ilk tüp bebeğimi yapan yere ahım vardı zaten ama tüplerdeki problemi bile bile hayallerimi çaldıklarını öğrendiğim gün çok fena beddua ettim umut tacirleri o merkez eşimide neredeyse microtese tapacaktı neymiş eşimde sperm yokmuş... memorialdeki sonuça inanamadık o biraz yüzümüzü güldürdü ml de 65 milyon toplamda 288 milyn sayı çıktı
kızlar bitanesiniz hepiniz...inanın görmeden hepinizi çok seviyorum sevinçlerinizle seviniyor üzüntülerinizle sıkılıyor çok üzülùyorum.iyiki sizleri tanımışım canlarìm benim dünyanın en iyi en güzel anneleri olursunuz en sağlıklı en güzel en hayırlı bebekler sizlerin olur inşallah canlarım.
geçmiş olsun canım neden acaba ohss mi oldun acep yaİYİ AKŞAMLAR CANLARIM kızlar çok kütü şiştim nefes alamıyorum
yarın fikrim değişmesse testi yaptırcam korku haf safada
sağolasın arkadaşımgözun aydın canım. durabildikleri kadar dursun senın yaramazlar sonra da sağlıkla gelsınler inş annelerının kucağına..
mummucum hayırlısı olsun canım yaa. burda çokça bekleyen arkadaşlarımız var. inşallah rabbım hepsının sabırlarının karşılığını verecek,,senınde ..
hoşgeldin aysuncum
canım benım vardır herşeyde bi hayır.inş bu sefer herşey çok gusel olur. bence de emın ellerdesın. bende memorialı gözum kapalı tavsıye edıyorum herkese. şimdiden geçmiş olsun canım. inş birkaç ay sonra senınde hamıle haberlerını alıcaz..
İYİ AKŞAMLAR CANLARIM kızlar çok kütü şiştim nefes alamıyorum
hapyy inşallah bebişkern sımsıkı tutunur sanakızlar günaydın bıgün transferim varmış 2 de ama ağrılarım var o nedenle erken gidicem muayne etsinler,bebişlerim 3.gün transferi olcak durumları hakkında bilgi gelince söyliycez dediler(
kendine ve bebişlere dikkat et allaha emanet olKizlar hepinizden allah razi olsun esimin tel.den giriyorum bundan cok rahat yazamiyorum opuyorum hepinizi
aaa çok sevindim inşallah biraz daha gider ve bebişlerin sorunsuz doğarmerhabaarkadaşlar.geldik kontorlden sancılar düşmüş çok şükür.3 saatte 1 nidilatla devam..akşamki kasılmalar yatış şeklinin tetiklediği durumlar anladığım kadarıyla.bir daha ki kontorlü 16 şubata verdi bende o gün doğum olucak demiştiniz dedim...iyi gördüm seni öteleyebildiğimiz kadar öteliycez dedi..senin bi tarih duyup rahatlaman gerekiyordu dedi...şaşırdım açıkçası....biraz daha büyücekler diye sevindim açıkçası....
mummu çok üzüldüm canım inşallah en yakın zamanda hayellerimize kavuşuruzsabah haber aldık malesef olumsuz 2 - 3 ay sonra tekrardan tedaviye başlayacağız
merhaba kızlar ben geldim..çok yorucu 10 gün bitti nihayet.istnbul ankara zonguldak mahvolduk vallahi..yeni geldik eve biraz toparlandık selam vereyim dedim...
haberlerimi almışsınızdır..geçmişe bakamadım baya çok..inşallah herkes iyidir...inci bana kısa bi özet geçer şimdi
sizleri çok özledim...
bana gelince.öncelikle eşimde problem olduğunu bende olmadığını düşünüyorduk çünkü rahim filmimi yazın tüp bebek yapan doktorlarda dahil 4 doktor görmüştü vede hepsi normal dediler ve bana tutmayacağını bile bile ankaradaki merkez tüp bebek yaptırmış.bunu nur hanım ima etti..
tüplerimde problem olduğu kesinleşti nur hanım baktı önce sonra semra hanım geldi..beni 2 kez uzun uzun muayene ettiler yaklaşık 2 saat odalarında kalmışımdr çok ilgilendiler sağolsunlar...neyse semra hanımda tüplerde problem var dedi ve tanılayıcı laparoskopi dediyani mart yada nisan sonu gibi laparoskopi için tekarar gideceğim memoriala..sonra 2 ay dinlenmeden sonra tüp bebek yapabiliriz böyle yapamayız dedi....işte böyle kızlar...ilk tüp bebeğimi yapan yere ahım vardı zaten ama tüplerdeki problemi bile bile hayallerimi çaldıklarını öğrendiğim gün çok fena beddua ettim umut tacirleri o merkez eşimide neredeyse microtese tapacaktı neymiş eşimde sperm yokmuş... memorialdeki sonuça inanamadık o biraz yüzümüzü güldürdü ml de 65 milyon toplamda 288 milyn sayı çıktı
incim maşşallah senin şu hafızana hayranım vallaMikro'nun dün transferi gerçekleşti5.gün transferi oldu. 2 tane bebişi karnında. Bebişlerinin 6 tane de frigo kardeşi var Büyük gün 17 şubat
Happy'nin bugün transferi vardı. Henüz yazmadı. Büyük gün 20 şubat
Hilbur kasılmalardan dolayı bir kaç gün hastanede yattı, şu an iyilerDoktoru gidebildiğimiz kadar gideceğiz demiş.
Nurme'nin, medical'in, begonvil'in ve ehtcan'ın test günleri haftaya
Mercan erken doğum yapmışİnş. yakın zamanda kızlarına kavuşacak.
Zambak 16 şubatta keseleri görecek inş.
Kezban maalesef ohss olduEmbriyoları dondurulacak ve önümüzdeki ay transfer edilecek.
Julietta ameliyat sonrası adet gecikmesi yaşıyor. Yarın da olmazsa doktora gidecek. Adet sonrası ev tipi bebekçalışmalarına başlayacak.
Hamilelerimiz; Canan, umutege, sevda, nzlyln, pınar, cemile, pınar bebiş büyütmeye devam ediyorlar
Akasya, çakır, dentur, qingdao, juliaa, mucize, semra ve bendeniz yeni tedavilerimizi sabırsızlıkla beklemeye devam ediyoruz
Unuttuğum varsa affola
canım sana verdikleri kağıtda yazıyordur enbriyonun kaçıncı kalite olduğunu rakamla deyil ama harflerle 5.AA 1. kalite AB 2. kaileteye yakın BB2 kaile oluyorKizlar ben yatiyorum evime geldim dun aksam.bugun 8.gunum ara ara agrilarim oluyor bana kacinci kalite oldugunu soylemediler
nurmem bence test yaptırma ve nur hanımı ara sana ne yapman gerektiğini o söylerİYİ AKŞAMLAR CANLARIM kızlar çok kütü şiştim nefes alamıyorum
kızlar bitanesiniz hepiniz...inanın görmeden hepinizi çok seviyorum sevinçlerinizle seviniyor üzüntülerinizle sıkılıyor çok üzülùyorum.iyiki sizleri tanımışım canlarìm benim dünyanın en iyi en güzel anneleri olursunuz en sağlıklı en güzel en hayırlı bebekler sizlerin olur inşallah canlarım.
geçmiş olsun canım neden acaba ohss mi oldun acep ya
sağolasın arkadaşım
aminnnnn inşallah o günleri görürmüyüm acaba
nurmeeee canım müjdeni almayı ne kadar çok istiyorum..
yarın test mi yaptıracaksın çok heyecanlı:26:
allah yardımcın olsun arkadaşım.
nurmem bence test yaptırma ve nur hanımı ara sana ne yapman gerektiğini o söyler
bide şimdi ohss olman saçma çünkü ohss yomurta gelişimin de ve opudan sonra oluyor genellikle yalnız bir şey müstesna opu yapılınca az bişi bile ohss riskin olmuş olsa gebelik oluştuğunda bu şikayetler çoğalır belki meleğin tutunduğu için biraz şiştin su iç tuzlu şeylerden uzak dur vede proteinden zengin şeyler tüket
cannım bende varım martta başlıcam tedaviye innnnnnnnşAllahhhhMikro'nun dün transferi gerçekleşti5.gün transferi oldu. 2 tane bebişi karnında. Bebişlerinin 6 tane de frigo kardeşi var Büyük gün 17 şubat
Hilbur kasılmalardan dolayı bir kaç gün hastanede yattı, şu an iyilerDoktoru gidebildiğimiz kadar gideceğiz demiş.
Kezban maalesef ohss olduEmbriyoları dondurulacak ve önümüzdeki ay transfer edilecek.
Julietta ameliyat sonrası adet gecikmesi yaşıyor. Yarın da olmazsa doktora gidecek. Adet sonrası ev tipi bebekçalışmalarına başlayacak.
Hamilelerimiz; Canan, umutege, sevda, nzlyln, pınar, cemile, pınar bebiş büyütmeye devam ediyorlar
Akasya, çakır, dentur, qingdao, juliaa, mucize, semra ve bendeniz yeni tedavilerimizi sabırsızlıkla beklemeye devam ediyoruz
Unuttuğum varsa affola
sizleri çok özledim...
Mikro'nun dün transferi gerçekleşti5.gün transferi oldu. 2 tane bebişi karnında. Bebişlerinin 6 tane de frigo kardeşi var Büyük gün 17 şubat
Unuttuğum varsa affola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?