Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Kizlar ben yatiyorum evime geldim dun aksam.bugun 8.gunum ara ara agrilarim oluyor bana kacinci kalite oldugunu soylemediler

hoş geldin canım inş bol bol dinlenebildigin bir tatil olmuştur

hoşbuldum canım.teşekkür ederim..

dinlendim sayılmaz canım ben evdeyken daha dinç oluyorum...
şehir dışında daha çok yorulmuş dönüyorum..ama 1-2 güne geçer.

Geçmiş olsun Kezban yaa. Allah Subhenehu Teale çektiklerini günahlarına birer keffare eylesin. Sonu güzel olur inşeAllah. Bir tutunsunlar yaşadığın hiç bir şeyi hatırlamayacaksın.

Bir kaç gündür internet sorunu nedeniyle giremiyorum. Aklım hep sizlerde. Sayfalar baya birikmiş, okuyamadım zamanın yok. Sağolsun İnci herkesi özetle yazmış . Rabbim her birimizin yardımcısı olsun.

teşekkür ederim arkadaşım,inşlh...benimde ilk tedavimde 2 tane orta kalite embriyo koymuşlardı ikiside tutmadı oyüzden korkuyorum.
KORKMA CANIM BENİM. aLLAHIN İZNİ İLE HERŞEY ÇOK GÜSEL OLACAK SENDE BEBEĞİNE KAVUŞACAKSIN

inşlh canımya ne güzel darısı başımıza.inşlh sağlıkla kucağına alırsın oğlusunu....
AMİN TATLIMM. İNŞ İNŞ İNŞ. DUACINIZIM..

ya arkadaşlar ben çatlatma ignesini 10:10da vuruldum.ama opuya 11igeçiyodu girdigimde yani 36saati geçti.
hayırlı olsun canım opun. kaç yumurta toplandı?

uyumayı denemeye gidiyorum tekrarh belki ve inşallah kasılmazlarsa biraz daha uyucam
canım benım hoşgeldin nasılsın? ben son 100 sayfayı okuyamadım. iyiisndir inş.

çok teşekkürler umarım hastaneden hayırlı bir sonuç alırız heyecanla saatin 10:00 olmasını bekliyorum :)
mummu cum nasıl geçti görüşmen?

kızlar günaydın bıgün transferim varmış 2 de ama ağrılarım var o nedenle erken gidicem muayne etsinler,bebişlerim 3.gün transferi olcak durumları hakkında bilgi gelince söyliycez dediler(
happycim nasılsın tarnsferın oldu mu canım?
Kizlar hepinizden allah razi olsun esimin tel.den giriyorum bundan cok rahat yazamiyorum opuyorum hepinizi
microcum hayırlı olsun transferın canımmm. dikkat et kendine. bol bol oku. inş inş inş bu sefer hayırlısıyla tutar yada tutarlar inş. rabbim yuzunu guldursun inş..

kızlar bitanesiniz hepiniz...inanın görmeden hepinizi çok seviyorum sevinçlerinizle seviniyor üzüntülerinizle sıkılıyor çok üzülùyorum.iyiki sizleri tanımışım canlarìm benim dünyanın en iyi en güzel anneleri olursunuz en sağlıklı en güzel en hayırlı bebekler sizlerin olur inşallah canlarım.

gözun aydın canım. durabildikleri kadar dursun senın yaramazlar sonra da sağlıkla gelsınler inş annelerının kucağına..

sabah haber aldık malesef olumsuz 2 - 3 ay sonra tekrardan tedaviye başlayacağız
mummucum hayırlısı olsun canım yaa. burda çokça bekleyen arkadaşlarımız var. inşallah rabbım hepsının sabırlarının karşılığını verecek,,senınde ..

hoşgeldin aysuncum
canım benım vardır herşeyde bi hayır.inş bu sefer herşey çok gusel olur. bence de emın ellerdesın. bende memorialı gözum kapalı tavsıye edıyorum herkese. şimdiden geçmiş olsun canım. inş birkaç ay sonra senınde hamıle haberlerını alıcaz..

............amin............ :)

İYİ AKŞAMLAR CANLARIM kızlar çok kütü şiştim nefes alamıyorum
yarın fikrim değişmesse testi yaptırcam korku haf safada

sağolasın arkadaşım
aminnnnn inşallah o günleri görürmüyüm acaba

nurmeeee canım müjdeni almayı ne kadar çok istiyorum..
yarın test mi yaptıracaksın çok heyecanlı:26:
allah yardımcın olsun arkadaşım.

kızlar günaydın bıgün transferim varmış 2 de ama ağrılarım var o nedenle erken gidicem muayne etsinler,bebişlerim 3.gün transferi olcak durumları hakkında bilgi gelince söyliycez dediler(
hapyy inşallah bebişkern sımsıkı tutunur sana

Kizlar hepinizden allah razi olsun esimin tel.den giriyorum bundan cok rahat yazamiyorum opuyorum hepinizi
kendine ve bebişlere dikkat et allaha emanet ol

aaa çok sevindim inşallah biraz daha gider ve bebişlerin sorunsuz doğar

sabah haber aldık malesef olumsuz 2 - 3 ay sonra tekrardan tedaviye başlayacağız
mummu çok üzüldüm canım inşallah en yakın zamanda hayellerimize kavuşuruz

canım hoşgeldin ameliyat olman zor ama yinede en azından neden olmadığını biliyorsun bu bile çok güzel bişi
belki amliyattan sonra kendinden gelir mucizen maşallah eşinin değerleri çok iyi

incim maşşallah senin şu hafızana hayranım valla

Kizlar ben yatiyorum evime geldim dun aksam.bugun 8.gunum ara ara agrilarim oluyor bana kacinci kalite oldugunu soylemediler
canım sana verdikleri kağıtda yazıyordur enbriyonun kaçıncı kalite olduğunu rakamla deyil ama harflerle 5.AA 1. kalite AB 2. kaileteye yakın BB2 kaile oluyor
o ağırılar bebiş ağrısı inşallah

nurmem bence test yaptırma ve nur hanımı ara sana ne yapman gerektiğini o söyler
bide şimdi ohss olman saçma çünkü ohss yomurta gelişimin de ve opudan sonra oluyor genellikle yalnız bir şey müstesna opu yapılınca az bişi bile ohss riskin olmuş olsa gebelik oluştuğunda bu şikayetler çoğalır belki meleğin tutunduğu için biraz şiştin su iç tuzlu şeylerden uzak dur vede proteinden zengin şeyler tüket

çok çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede hayırlı cevaplar alırsın güzelce dinlen

geçmiş olsun canım neden acaba ohss mi oldun acep ya

bilyorum canım sanmam ama

canım rabbim herkese nasip etsin eşim çok istiyor yapmayı yapalım baride kurtulayım sitresten

çakırım eşim bugün hastaneye uğradı yapın demiş 1 öncede belli olur demiş su hiç içemiyorum azcık bişe yapsam nefes nefese kalıyorum inşallah yavrularım tutunmuştu

ne olur dualarında banada yer ver bitanem çok ihtiyacım var

cannım bende varım martta başlıcam tedaviye innnnnnnnşAllahhhh
Benide ekle listene:126:

ahh cnm aysunum.
sana zaten söledim bir kez daha söylemek istiyorum..
kafamızda soru işaretler kalmasından çok çok iyidir..
bu işlem bizi bir adım daha yaklaştıracak arkadaşım meleğimize..
hakkınızda hayırlısı olsunn

maşallah diyorum sana canımmmmmmm

incim ben salıya kadar bekleyeyim diyorum çünkü sancılarım sıklaştı:26:

happyyy transferin hayırlı olsun cnm..meleklerin sımsıkı tutunsun sana inşallahhhhhh

uyuyun güzellerimm uyuyuunn....uyku yok gene bana:) korkmayın sancım yokta işte kasılmalarsan yatamıyorum...doktorun yanında beklerim diye gaza geliom ama gece bu saattlerde afakanlar basıyo telefon edip doğurasım gelio :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…