ahh cnm aysunum.
sana zaten söledim bir kez daha söylemek istiyorum..
kafamızda soru işaretler kalmasından çok çok iyidir..
bu işlem bizi bir adım daha yaklaştıracak arkadaşım meleğimize..
hakkınızda hayırlısı olsunn
Dktrm murat beydi gerci diger doktorlarada muayene oldm.hepsi gercektn cok iyiler ve ilgililer.sorun bende tuplerim biri kapali birinde yapisiklik var ve sekli bozuk yani dogal yolla gebe kalmm mumkun degil.yumurta rezervim cok iyi esimde cok sukur bi sorun yok.kismet degilmis demekki sen su an ne asamadasin cok kalabaliksnz inanin aklimda tutamiyrm hepinizi gecmisi okumama ragmen:)
çok sağol incimmmbende sizleri çok özledim...
inşallah başarıyla ameliyatımı olduktan sonra inşalalh gelicek bebişim...
iyiki gitmişim memoriale çok memnun kaldım çokkk
hoşbulduk canım
evet hulyam 1.denememiz tam bir faciaymış çok üzüldüm bende bi kez daha...ama her durum gibi bunada çabucak alıştım.
moralim yerinde ameliyat olacağım için üzülmüyorum artık emin ellerdeyim mutluyum.
nur hanıma bayıldım...
semra hanımı bklerken uzunnn süre sohbet etti bizimle çok samimi içten
senden konuştuk evet..hemen hatırladı zaten..
canım çok teşekkür ediyorum bitanem..
inanki üzülmüyorum ameliyat olacağıma artık.o ilk şoktu geçti
bebeğime kavuşturacak her tedaviye razıyım...
ve artık güvenli ellerde olduğum için içim çok rahat..
geriye sadece maddi yükü kalıyor onuda aşacağız inşallah..
canlarım test yaptırdım Beta-HCG 227,8 mIU/mLinternetten sonuca baktım doğrumu ya
canım çok teşekkür ediyorum bitanem..
inanki üzülmüyorum ameliyat olacağıma artık.o ilk şoktu geçti
bebeğime kavuşturacak her tedaviye razıyım...
ve artık güvenli ellerde olduğum için içim çok rahat..
geriye sadece maddi yükü kalıyor onuda aşacağız inşallah..
tebrik ederim canım sağlıkla gelsin miniklerin kaçıncı gün bugünnn
çok iyi çıkmış değerin
canlarım test yaptırdım Beta-HCG 227,8 mIU/mLinternetten sonuca baktım doğrumu ya
çok teşekkür ederim rabbime sonsuz şükürler olsun
yarındı günüm ama ben bu gün yaptırdım
Ahhhh Nurme ne yaptın :) benim de test günüm yarın ama bugün yapmaya cesaret edemiyorum :)
inşallah değerin artarak ilerler :))))))
gözünüz aydın...
bu arada şişliklerin gün boyu devam ediyor mu? benim akşam olunca 3-4 aylık gibi oluyoryürüyemiyorum bile 2 lt su içiyorum protein sebze de yiyorum ben de anlamadım inan niye oluyor?
ben geldimmm naber canım bebişlerin ve senin durumuz nasıl
vallaa bebeklerin keyfi iyi gibiduruyırda.benim vücut alarmda:) ağrımayan tek bi eklem tek bi kemik yok..15 gün verdim kendime sabredicem...sen nasılsın kuzum?
kızlar ben dün baya rahatsızdım c vitamini almaktan dişlerim kamaştı artık gece ateşim baya yükselmiş eşim eskiden annelerimizin yaptığı gibi ıslak bezler koyarak ancak uykuya dalmışım bugün biraz daha iyiyim tamamen gitmedi ama dünden iyiyim öksürük olmadığı için biraz daha rahatım .inş...bebişlerim tutunabilmiştir kızlar hastalıkla alakası yok sonuçta değilmii rabbim nasip ettiyse bi şekilde olur rabbim ol demediyse ne yapsak boşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?