Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

çok güldüm ya aşağıda reklam çıkıyo uyku koçu pınar bilmemne diyee...arıyımmmı şimdi ne dersiniz.uyumasın zilli işini yapsın:)

canım çok teşekkür ediyorum bitanem..
inanki üzülmüyorum ameliyat olacağıma artık.o ilk şoktu geçti
bebeğime kavuşturacak her tedaviye razıyım...
ve artık güvenli ellerde olduğum için içim çok rahat..
geriye sadece maddi yükü kalıyor onuda aşacağız inşallah..

Hoşgeldin Gulveson
Bundan sonraki süreç için hakkında hayırlı olur inşallah... Kısmetse sonuçu yarın alacağız ama aynı sorunlar bende de mevcut Semra Hanım sonucu olumsuz alırsak laparoskopi yapabiliriz demişti. Dondurulmuşun var mı?

canlarım test yaptırdım Beta-HCG 227,8 mIU/mLinternetten sonuca baktım doğrumu ya

hayırlısı olsun canım dediğim gibi önemli olan sorunun bulunması.diğer türlü beklemek insanı daha çok yoruyor.
maddi olarak da inşallah allah yardımcınız olur.ama bu işlere girişince allah yardım ediyor canımbelki ameliyattan sonra kendiliğinden hamile kalacaksın eşinin değerleri çok iyi çıkmış maşallahh

haklısın cnm külfetli olyr ama yaptırın dediklerinde de ekden birşey gelmiyor..
bizde çok sıkıntıya girdik..
hatta nur hnmla konuşup olursa tüp bebek denemesini o döndükten sonra yapalım diycem..

canlarım test yaptırdım Beta-HCG 227,8 mIU/mLinternetten sonuca baktım doğrumu ya

Ahhhh Nurme ne yaptın :) benim de test günüm yarın ama bugün yapmaya cesaret edemiyorum :)
inşallah değerin artarak ilerler :))))))
gözünüz aydın...
bu arada şişliklerin gün boyu devam ediyor mu? benim akşam olunca 3-4 aylık gibi oluyor yürüyemiyorum bile 2 lt su içiyorum protein sebze de yiyorum ben de anlamadım inan niye oluyor?

çok teşekkür ederim rabbime sonsuz şükürler olsun
yarındı günüm ama ben bu gün yaptırdım

çok sevindim canımmmmm allah emeklerinin karşılığını verdi.gözün aydın....geliyor bebişşşşş....darısı mikro ve happynin başına ben inci gibi bi hafızaya sahip değilim ilk onlar vardı sanırım..

hadi bakalım sende sevindir bizi yarın.....

kızlar ben dün baya rahatsızdım c vitamini almaktan dişlerim kamaştı artık gece ateşim baya yükselmiş eşim eskiden annelerimizin yaptığı gibi ıslak bezler koyarak ancak uykuya dalmışım bugün biraz daha iyiyim tamamen gitmedi ama dünden iyiyim öksürük olmadığı için biraz daha rahatım .inş...bebişlerim tutunabilmiştir kızlar hastalıkla alakası yok sonuçta değilmii rabbim nasip ettiyse bi şekilde olur rabbim ol demediyse ne yapsak boşş

geçmiş olsun cnm bnm..Allah şifa versi..
hiç takılma o olacak olduktan sonra her türlü oluyor.içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…