Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

gözünaydın cnm..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallahh
aminnnnn rabbim hepinze nasip etsin,,
bende akşamları dahada şişiyorum yatmakta bile zorluk çekiyorum bence yaptır inşallah olcak dualarımdasın
çok teşekkür ederim sende inşallah bir avazda doğum yaparsın rabbim bütün arkadaşlarıma tattırsın bu duyguyu
canımmmm çok sevindimmm rabbim tamamına erdirsin inş...darısı bekleyen hepimizin başınaaaa
aminnnn mikrom sırayla gelin inşallah hamile olmayan kalmıycak rabbim izniyle müjdeni heycanla bekliiyorum
Haftanın ilk müjdesi senden inşallah hepimizin başına hayırlı uğurlu kucağına al eşini ve seni tebrik ederim

inşallah hafta bol hamişli olcak rabbime hepimiz için dua ediyorum içinizi ferah tutun olcak emin rabbim okadar merhametliki yeterki istemesini bilelim

canım tebrik ederim.saglıklı hayırlı bi şekilde kucağına alırsın inşallah bebeklerini...çok sevindirdin bizi darısı mikromla happyy e inşallah onlarında böyle alırız.hcg değerin çok iyi maşallah

kebbanım allah razı olsun canım rabbim herkese nasip etsin
inan varya çok garip inanamıyorum hala rüyadım sanki
2 sonra tekrar yaptırcam testi inşallah artar

oohh maşallah herşey yolunda bebişler biraz daha büyüyecekler hakkından hayırlısı olsun canım seninde agrıların diner biraz inş rahatlarsın

aysun hoş geldin cnm olmamasını engelleyen sorunu ögrenmen iyi olmuş bu bile insana çok fazla ümit verir eşinin sonuçlarıda gayet güzel şimdi senin tüpler alınacakmı nolacak cnm sende gürgan da yaptırdın sanırım ilkini ordan epikriz isteyecektin istedinmi verdilermi nur hanım semra hanım epikrizi yeterli gördülermi yoksa ordaki dosyayımı istediler bende orda yaptırmıştım epikriz yada dosyayı istemeyi düşünüyorumda bilgi verirsen sevinirim

canlarım test yaptırdım Beta-HCG 227,8 mIU/mLinternetten sonuca baktım doğrumu ya

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nurme çok sevindim cnm rabbim 9 ay ayırmasın sizi inşşşşşşş

çok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin sana inşş bebişlerin sana sım sıkı tutunmuştur 9 ay ayrılmazsınız cnmm

canlarım test yaptırdım Beta-HCG 227,8 mIU/mLinternetten sonuca baktım doğrumu ya
canımmmmmmmm nurmemmm hamilesin tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr..nasıl sevindim ne güzel bir haber böyleee
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...
nurme kaçıncı denemendi senin?
memorialde..
sağol hulyam inşallah
haklısın cnm külfetli olyr ama yaptırın dediklerinde de ekden birşey gelmiyor..
bizde çok sıkıntıya girdik..
hatta nur hnmla konuşup olursa tüp bebek denemesini o döndükten sonra yapalım diycem..
temmuzda düşünüyoruz bizde birsenim..
ağustostan korkuyorum nedense..
sanki 1 ay erteleyelim derlerse bana zaman kalır diye düşünüyorum..
bakalım daha belli değil temmuz yada ağustos inşallah nur hanım dönmüş olur..
hayırlısı olsun hakkımızda canım benim..
adetin gecikmiş sanırım inş.başlar bir an evvel..

yarın sabah vereceğim kan Allah Kısmet ederse cnm
müjdeyle dönersin inş. canım..heyecanlı bekleyiş başladı..

semracım evet malesef gürganda yaptırdım 1.denememi

epikriz istedim evet 3-4 gün içinde kargoyla gönderdiler fax da oluyormuş ama makinemiz bozuk dediler kargoladılar..
nur hanım eski merkezden başka bişey istemedi..epikrize baktı..bi kaç soru daha sordu vs yetti.

benim tüpler alınmayacak canım yani belli eğil..sağ tüpünde problem var gibi..burada sıvı birikmiş olabilir tıkalı olabilir vs dedi herşey laparoskopide belli olacak..ama sağ tüpünü alabiliriz dedi onu hiç beğenmedi

işime yaramayacaksa alın nur hanım dedim bende.. öyle işte daha belli değil canım..sen ne zaman gideceksin??

hepinizin iyi dileklerini tek tek okudum çok duygulandım çok iyisiniz Allahım size mükafatını mutlaka vercektir.Hilburum geç okudum bilseydim sen, nerde olsan bulurdum çok üzüldüm simdi, mustafa bey yaptı sADECE 2 kişiydik transfer yaptıran.nur hanımda geldi konuştuk en azından, grade1 ve grade 2 transfer yapıldı biraz umutsuzluğa kapıldım ama hayırlısı....

hilburum yaaa keşke seni de görebiseydim.mikromda ardaı incim gingdao.çakır,juliette,umut ege,semra,nurme medical adını şuan unuttuğum herkesden Allah razı olsun sizlere nasip etsin banada öyle nasip etsin....

nurme tebrik ederim Allah kucağınada almayı nasip etsin

mikro geçmiş olsun, tutanlar genelde grip şikayeti yaşıyo hadi bakalım hayırlısı

ben yürüyemediğim için işimi halledip hemen eve dönmeye çalışıyorum gelince..ama aklım hep sendeydi açıkççası..hayırlısı olsun nasılsa bebeklerimi görmeye gelicek teyzeleri:) hayırlısı olsunn şimdi test tarihi ne zaman?

nurme canım inan okadar cok sevindim ki sanki ben hamile kaldım suan gozyaslarımı tutamıyorum bir kişinin daha hasreti bitti eşini ve seni tebrik ederim Allah hayırlısı ile kucagına almayı hayırlısı ile buyutmeyi nasip etsin maşallah degerin cok güzel 2 tane mi koyuldu ikiz mi acaba canım senin kacıncı denemendi sorun neydi onceden yazdın mı hatırlamıyorumda hafızam iyi degil malesef

canım umutsuzluk yok kalite bir yerde önemli degil Rabbim yeter ki ol desin sen moralini yüksek tut dua et inş olacak benim bir arkadasım anlatmıstı doktoru anlatmış kadının tek yumurtası olmus cok kalitesiz bir embriyomus doktor transfer etmek istememiş kadın ne olursa olsun ben transfer yapılsın istiyorum diye feryat figan etmiş sonra transfer yapılmıs ama doktor nasıl olsa tutmayacak gozuyle bakıyormus bir test yapmışlar hamileee doktor inanamamıs tekrar test yani Rabbim yeter ki ol desin vakit gelmiştir inş canım

sırada happy ve mikro var inş
yarın led zeplinden inş güzel haberi alacagız

canım önce çook geçmiş olsun..ben gürgan klınıkte tüp yaptıranlar ve bu memorıalde tüp yaptıranlar formunu yakında takip ediyorum..çünkü benim üç
başarısız denemem var ve dördüncü . için bu iki klınık arasında karsızım o nedenle ben sizden biraz detayla bana yardımcı olmanızı rica ediyorum..
bende rahimda yapışıklık var eşimde sorun yok embriyo kaliteleri süperr ama benim rahim kötü yanii
gürganı da gebelik aşısı var diye düşündüm.sana gebelik aşısı uyguladılar mı acaba..
sana bilerek bu form dan yazdım çünkü o formda oraya yaptırmaya kararlı bir arkadaş edindim o bu olumsuzluklarla moralini bozmasın çünkü oraya yaptırmaya çok kararlı ama ben bana bilgi veririmisin lütfenn

ben kafanı iice kaarıştırmak istemiyorum tabii ama gürkan falan ban hiç olumlu gelmiyor..bu işin bikaç piri var onlarda istanbulda..memorilda ve alman hastanesinde...çokta uğraşmışsın bu yolda..o aşı işleri falan hikaye yoksa her merkezde yapılırdı değilmi aşı.saçma bence...durumun gerçekten zor bi hasta isen memoriladada belki işin biraz zor olur ama semra hoca ve ekibi seni en azından doğru yönlendiriler.sen elindeki belge ve tahlilleerle bi ön görüşme yapsan bence çok daha rahat karar verirsin...allah yarrdımcın olusun.tez vakitte bitsin hasretin inşallah...

çok saol yorumların için yazdığın için..memorıalle mutlaka bu hafta görüşecem bana şu doktorla görüş diyebilebilirmisiniz..nur hanım iyi galiba
semra hanıma sonradan görüştürüyorlar galibaa ..gebelik aşısını da onlara sorayım diyorumm..çok çaresizim yaa

teşekkür ediyorum canım ben derim ki ,eğer kişiye özel tedavi istiyorsan memoriali tercih et..
gürganda ben kişiye özel tedavi falan görmedim herkese aynılar özellikleilk tedavide...
eğer 1-2 negatif almışsan ilgileri artıyor
ben timur doktorun netten videolarını izleyerek gitmiştim gebelik aşısı kişiye özel tedavi ko-kültür vs anlatımları beni cezbetmişti oraya gittim...ama 1.2. tedavide gebelik aşısı falan yokmuş...benimle beraber başlayan 5.tüp bebeğini yaptıran bir arkadaş vardı ona gebelik aşısı yapıldı ama sonucu nedir bilmiyorum..

ben gerçektende anlayamıyorum bi şeyi...
prof olmuş timur bey(!) nasıl benim rahmimdeki problemi filmimden anlayamadı
yada anladı da ilk denemesi bunun parasını alalım sonrasında rahmindeki problemi çözeriz mi dedi..ne yani

memorial daki doktorum nur hanım filme bakar bakmaz anladı problemi
bana tam 2 saatini ayırdı.kendimi çok özel hissettirdiler..
gürganda kendimi hastalıklı önemsiz biri gibi hissettim günlerce

offffffff hatırladıkça tepem atıyo..Allahım bir daha oraya yolumu düşürtmesin inşallah
ben kesinlikle önermiyorum canım gürganı...
eğer imkanın varsa memorialı tercih et derim..

bak bu topik çok hareketli hepimiz memorialda tedavi oluyoruz ve memnun olmayan tek kişi yok bu bence çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…