aminnnnn rabbim hepinze nasip etsin,,gözünaydın cnm..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallahh
bende akşamları dahada şişiyorum yatmakta bile zorluk çekiyorum bence yaptır inşallah olcak dualarımdasınAhhhh Nurme ne yaptın :) benim de test günüm yarın ama bugün yapmaya cesaret edemiyorum :)
inşallah değerin artarak ilerler :))))))
gözünüz aydın...
bu arada şişliklerin gün boyu devam ediyor mu? benim akşam olunca 3-4 aylık gibi oluyoryürüyemiyorum bile 2 lt su içiyorum protein sebze de yiyorum ben de anlamadım inan niye oluyor?
çok teşekkür ederim sende inşallah bir avazda doğum yaparsın rabbim bütün arkadaşlarıma tattırsın bu duyguyuçok sevindim canımmmmm allah emeklerinin karşılığını verdi.gözün aydın....geliyor bebişşşşş....darısı mikro ve happynin başına ben inci gibi bi hafızaya sahip değilim ilk onlar vardı sanırım..
aminnnn mikrom sırayla gelin inşallah hamile olmayan kalmıycak rabbim izniyle müjdeni heycanla bekliiyorumcanımmmm çok sevindimmm rabbim tamamına erdirsin inş...darısı bekleyen hepimizin başınaaaa
Haftanın ilk müjdesi senden inşallah hepimizin başına hayırlı uğurlu kucağına al eşini ve seni tebrik ederim
canım tebrik ederim.saglıklı hayırlı bi şekilde kucağına alırsın inşallah bebeklerini...çok sevindirdin bizi darısı mikromla happyy e inşallah onlarında böyle alırız.hcg değerin çok iyi maşallah
nurme
tebrıkler Allah tamamına erdırsın arkadasım :)
canlarım test yaptırdım Beta-HCG 227,8 mIU/mLinternetten sonuca baktım doğrumu ya
canım çok teşekkür ederim sıra sende
nezaman yaptırcaksın testini
yarın sabah vereceğim kan Allah Kısmet ederse cnm
merhabaarkadaşlar.geldik kontorlden sancılar düşmüş çok şükür.3 saatte 1 nidilatla devam..akşamki kasılmalar yatış şeklinin tetiklediği durumlar anladığım kadarıyla.bir daha ki kontorlü 16 şubata verdi bende o gün doğum olucak demiştiniz dedim...iyi gördüm seni öteleyebildiğimiz kadar öteliycez dedi..senin bi tarih duyup rahatlaman gerekiyordu dedi...şaşırdım açıkçası....biraz daha büyücekler diye sevindim açıkçası....
merhaba kızlar ben geldim..çok yorucu 10 gün bitti nihayet.istnbul ankara zonguldak mahvolduk vallahi..yeni geldik eve biraz toparlandık selam vereyim dedim...
haberlerimi almışsınızdır..geçmişe bakamadım baya çok..inşallah herkes iyidir...inci bana kısa bi özet geçer şimdi
sizleri çok özledim...
bana gelince.öncelikle eşimde problem olduğunu bende olmadığını düşünüyorduk çünkü rahim filmimi yazın tüp bebek yapan doktorlarda dahil 4 doktor görmüştü vede hepsi normal dediler ve bana tutmayacağını bile bile ankaradaki merkez tüp bebek yaptırmış.bunu nur hanım ima etti..
tüplerimde problem olduğu kesinleşti nur hanım baktı önce sonra semra hanım geldi..beni 2 kez uzun uzun muayene ettiler yaklaşık 2 saat odalarında kalmışımdr çok ilgilendiler sağolsunlar...neyse semra hanımda tüplerde problem var dedi ve tanılayıcı laparoskopi dediyani mart yada nisan sonu gibi laparoskopi için tekarar gideceğim memoriala..sonra 2 ay dinlenmeden sonra tüp bebek yapabiliriz böyle yapamayız dedi....işte böyle kızlar...ilk tüp bebeğimi yapan yere ahım vardı zaten ama tüplerdeki problemi bile bile hayallerimi çaldıklarını öğrendiğim gün çok fena beddua ettim umut tacirleri o merkez eşimide neredeyse microtese tapacaktı neymiş eşimde sperm yokmuş... memorialdeki sonuça inanamadık o biraz yüzümüzü güldürdü ml de 65 milyon toplamda 288 milyn sayı çıktı
canlarım test yaptırdım Beta-HCG 227,8 mIU/mLinternetten sonuca baktım doğrumu ya
kızlar ben dün baya rahatsızdım c vitamini almaktan dişlerim kamaştı artık gece ateşim baya yükselmiş eşim eskiden annelerimizin yaptığı gibi ıslak bezler koyarak ancak uykuya dalmışım bugün biraz daha iyiyim tamamen gitmedi ama dünden iyiyim öksürük olmadığı için biraz daha rahatım .inş...bebişlerim tutunabilmiştir kızlar hastalıkla alakası yok sonuçta değilmii rabbim nasip ettiyse bi şekilde olur rabbim ol demediyse ne yapsak boşş
canımmmmmmmm nurmemmm hamilesin tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr..nasıl sevindim ne güzel bir haber böyleeecanlarım test yaptırdım Beta-HCG 227,8 mIU/mLinternetten sonuca baktım doğrumu ya
sağol hulyam inşallahhayırlısı olsun canım dediğim gibi önemli olan sorunun bulunması.diğer türlü beklemek insanı daha çok yoruyor.
maddi olarak da inşallah allah yardımcınız olur.ama bu işlere girişince allah yardım ediyor canımbelki ameliyattan sonra kendiliğinden hamile kalacaksın eşinin değerleri çok iyi çıkmış maşallahh
temmuzda düşünüyoruz bizde birsenim..haklısın cnm külfetli olyr ama yaptırın dediklerinde de ekden birşey gelmiyor..
bizde çok sıkıntıya girdik..
hatta nur hnmla konuşup olursa tüp bebek denemesini o döndükten sonra yapalım diycem..
müjdeyle dönersin inş. canım..heyecanlı bekleyiş başladı..yarın sabah vereceğim kan Allah Kısmet ederse cnm
aysun hoş geldin cnm olmamasını engelleyen sorunu ögrenmen iyi olmuş bu bile insana çok fazla ümit verir eşinin sonuçlarıda gayet güzel şimdi senin tüpler alınacakmı nolacak cnm sende gürgan da yaptırdın sanırım ilkini ordan epikriz isteyecektin istedinmi verdilermi nur hanım semra hanım epikrizi yeterli gördülermi yoksa ordaki dosyayımı istediler bende orda yaptırmıştım epikriz yada dosyayı istemeyi düşünüyorumda bilgi verirsen sevinirim cnmm
hepinizin iyi dileklerini tek tek okudum çok duygulandım çok iyisiniz Allahım size mükafatını mutlaka vercektir.Hilburum geç okudum bilseydim sen, nerde olsan bulurdum çok üzüldüm simdi, mustafa bey yaptı sADECE 2 kişiydik transfer yaptıran.nur hanımda geldi konuştuk en azından, grade1 ve grade 2 transfer yapıldı biraz umutsuzluğa kapıldım ama hayırlısı....
hilburum yaaa keşke seni de görebiseydim.mikromda ardaı incim gingdao.çakır,juliette,umut ege,semra,nurme medical adını şuan unuttuğum herkesden Allah razı olsun sizlere nasip etsin banada öyle nasip etsin....
nurme tebrik ederim Allah kucağınada almayı nasip etsin
mikro geçmiş olsun, tutanlar genelde grip şikayeti yaşıyo hadi bakalım hayırlısı
hepinizin iyi dileklerini tek tek okudum çok duygulandım çok iyisiniz Allahım size mükafatını mutlaka vercektir.Hilburum geç okudum bilseydim sen, nerde olsan bulurdum çok üzüldüm simdi, mustafa bey yaptı sADECE 2 kişiydik transfer yaptıran.nur hanımda geldi konuştuk en azından, grade1 ve grade 2 transfer yapıldı biraz umutsuzluğa kapıldım ama hayırlısı....
hilburum yaaa keşke seni de görebiseydim.mikromda ardaı incim gingdao.çakır,juliette,umut ege,semra,nurme medical adını şuan unuttuğum herkesden Allah razı olsun sizlere nasip etsin banada öyle nasip etsin....
nurme tebrik ederim Allah kucağınada almayı nasip etsin
mikro geçmiş olsun, tutanlar genelde grip şikayeti yaşıyo hadi bakalım hayırlısı
merhaba kızlar ben geldim..çok yorucu 10 gün bitti nihayet.istnbul ankara zonguldak mahvolduk vallahi..yeni geldik eve biraz toparlandık selam vereyim dedim...
haberlerimi almışsınızdır..geçmişe bakamadım baya çok..inşallah herkes iyidir...inci bana kısa bi özet geçer şimdi
sizleri çok özledim...
bana gelince.öncelikle eşimde problem olduğunu bende olmadığını düşünüyorduk çünkü rahim filmimi yazın tüp bebek yapan doktorlarda dahil 4 doktor görmüştü vede hepsi normal dediler ve bana tutmayacağını bile bile ankaradaki merkez tüp bebek yaptırmış.bunu nur hanım ima etti..
tüplerimde problem olduğu kesinleşti nur hanım baktı önce sonra semra hanım geldi..beni 2 kez uzun uzun muayene ettiler yaklaşık 2 saat odalarında kalmışımdr çok ilgilendiler sağolsunlar...neyse semra hanımda tüplerde problem var dedi ve tanılayıcı laparoskopi dediyani mart yada nisan sonu gibi laparoskopi için tekarar gideceğim memoriala..sonra 2 ay dinlenmeden sonra tüp bebek yapabiliriz böyle yapamayız dedi....işte böyle kızlar...ilk tüp bebeğimi yapan yere ahım vardı zaten ama tüplerdeki problemi bile bile hayallerimi çaldıklarını öğrendiğim gün çok fena beddua ettim umut tacirleri o merkez eşimide neredeyse microtese tapacaktı neymiş eşimde sperm yokmuş... memorialdeki sonuça inanamadık o biraz yüzümüzü güldürdü ml de 65 milyon toplamda 288 milyn sayı çıktı
canım önce çook geçmiş olsun..ben gürgan klınıkte tüp yaptıranlar ve bu memorıalde tüp yaptıranlar formunu yakında takip ediyorum..çünkü benim üç
başarısız denemem var ve dördüncü . için bu iki klınık arasında karsızım o nedenle ben sizden biraz detayla bana yardımcı olmanızı rica ediyorum..
bende rahimda yapışıklık var eşimde sorun yok embriyo kaliteleri süperr ama benim rahim kötü yanii
gürganı da gebelik aşısı var diye düşündüm.sana gebelik aşısı uyguladılar mı acaba..
sana bilerek bu form dan yazdım çünkü o formda oraya yaptırmaya kararlı bir arkadaş edindim o bu olumsuzluklarla moralini bozmasın çünkü oraya yaptırmaya çok kararlı ama ben bana bilgi veririmisin lütfenn
çok saol yorumların için yazdığın için..memorıalle mutlaka bu hafta görüşecem bana şu doktorla görüş diyebilebilirmisiniz..nur hanım iyi galibaben kafanı iice kaarıştırmak istemiyorum tabii ama gürkan falan ban hiç olumlu gelmiyor..bu işin bikaç piri var onlarda istanbulda..memorilda ve alman hastanesinde...çokta uğraşmışsın bu yolda..o aşı işleri falan hikaye yoksa her merkezde yapılırdı değilmi aşı.saçma bence...durumun gerçekten zor bi hasta isen memoriladada belki işin biraz zor olur ama semra hoca ve ekibi seni en azından doğru yönlendiriler.sen elindeki belge ve tahlilleerle bi ön görüşme yapsan bence çok daha rahat karar verirsin...allah yarrdımcın olusun.tez vakitte bitsin hasretin inşallah...
canım önce çook geçmiş olsun..ben gürgan klınıkte tüp yaptıranlar ve bu memorıalde tüp yaptıranlar formunu yakında takip ediyorum..çünkü benim üç
başarısız denemem var ve dördüncü . için bu iki klınık arasında karsızım o nedenle ben sizden biraz detayla bana yardımcı olmanızı rica ediyorum..
bende rahimda yapışıklık var eşimde sorun yok embriyo kaliteleri süperr ama benim rahim kötü yanii
gürganı da gebelik aşısı var diye düşündüm.sana gebelik aşısı uyguladılar mı acaba..
sana bilerek bu form dan yazdım çünkü o formda oraya yaptırmaya kararlı bir arkadaş edindim o bu olumsuzluklarla moralini bozmasın çünkü oraya yaptırmaya çok kararlı ama ben bana bilgi veririmisin lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?