Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

mustafa bey yapıcakmış canım ben nur yada semra istemiştim semra hafta sonu yok nuru bilmiyorum benim dr mustafa oldu gibi artık itirazda etmiycem herşeyde b, hayır vardır ona güveniyorum

mustafa bey yapıcakmış canım ben nur yada semra istemiştim semra hafta sonu yok nuru bilmiyorum benim dr mustafa oldu gibi artık itirazda etmiycem herşeyde b, hayır vardır ona güveniyorum

canım 2,30ta kontorlüm var mustafa beyde oralarda olucam tekerlekli sandalyede bi gebiş görürsen bilki benimmm :)

Sagol canım bana umut oldun biraz bahsedermisin neler yasadın ilk denemede mı oldu

Kusura bakma hemen cvp yazamadim
simdi okudum..Affettt

canim ben 29 yasindayim 4 senelik evliyim. Ilk denememde oldu. Tup bebege yani Nur Hanimi uzunnn arastirmalarim sonucu nisan2012 de ilk defa ziyaret ettik. Nisan 2012 den agustos 2012 ye kadar 15 gunde bir istanbul u yol ettim. Yeterli rezervim hic olamadi. Ya bir ya iki oldu. Cok yiprandim. Ne asilama denedim ne de baska bir sey. Rezervimin azligini da Eskisehir de ki bir doktor dan tesadüf ögrendik. Rutin kontrolumde. O dedi yasin gencken vakit kaybetme seni oyalamak vaktini almak istemiyorum bir kac ay sonra sansin hic olmayabilir diye... Anne olma sansini azaltma dedi. O Ankara yi onerdi. Ben baska seyler olmali diyip gece gunduz arastirip, bu topigi okuyup Nur Hanim a karar verdim..

Veee cok sukur ilk denemede tek tane altin yumurtayla hamile kaldim. Kac kez dusuk tehlikesi gecirdim. Ama Allah a ne kadar sukur etsem az birakip gitmedi beni..
Hep dua ediyorum Allah im kimseyi bununla sinamasin cok zor inanin cok zor...Burda ki herkesi cok iyi anliyorum ne hissettigini neler yasadigini... Allah isteyene istedigi vakitte versin. Kucaklari bos birakmasin.
Allah a emanet ol canim. Allah yardimciniz olsun.. Dualarim hepimiz icin

canım ben senden biraz bilgi almak istiyorum.bende 2 kez cikolata kistinden ameliyat oldum rezervim senin gibi benimde azalmış.bi kez tüp bebek denedik fkat tutunmadı kimyasal gebelik olustu.şimdi yaklasık 3 ay sonra tekrar tüp bebeğe başlamak üzereyiz hangi ilacları kullandın mesela ben biosteron ve Qenzim 100 mg falan kullanıyorum.başından sonuna kadar hangi ilacları kullandığını merak ediyorum yardımcı olursan cok sevinirim.rabbim sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inş.

Western hoş geldin kısmete bende başlayacağım Mart'ta tabii bı sorun olupta bu ayki gibi ertelenmezse

teşekkürler juliaa hayırlısı bakalım inşallah olmaz.bende dün hormon tahlillerimi yaptırdım hepsi temiz çıktı daha önce yüksek hormonlarım vardı metfull düzenlemiş çok sevindim

teşekkür ederim gingdao.Amin inşallah isteyen herkesin kucağı tez vakitte dolsun.içindede benim

merhabaarkadaşlar.geldik kontorlden sancılar düşmüş çok şükür.3 saatte 1 nidilatla devam..akşamki kasılmalar yatış şeklinin tetiklediği durumlar anladığım kadarıyla.bir daha ki kontorlü 16 şubata verdi bende o gün doğum olucak demiştiniz dedim...iyi gördüm seni öteleyebildiğimiz kadar öteliycez dedi..senin bi tarih duyup rahatlaman gerekiyordu dedi...şaşırdım açıkçası....biraz daha büyücekler diye sevindim açıkçası....

Çok sevindim canım. İnş. dayanabildiğiniz kadar dayanırsınız.

Happy ile karşılaştınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…