Happy sana bol şans dualarım seninleeee
Kizlar hepinizden allah razi olsun esimin tel.den giriyorum bundan cok rahat yazamiyorum opuyorum hepinizi
mustafa bey yapıcakmış canım ben nur yada semra istemiştim semra hafta sonu yok nuru bilmiyorum benim dr mustafa oldu gibi artık itirazda etmiycem herşeyde b, hayır vardır ona güveniyorum
Sagol canım bana umut oldun biraz bahsedermisin neler yasadın ilk denemede mı oldu
kızlar günaydın bıgün transferim varmış 2 de ama ağrılarım var o nedenle erken gidicem muayne etsinler,bebişlerim 3.gün transferi olcak durumları hakkında bilgi gelince söyliycez dediler(
kızlar günaydın bıgün transferim varmış 2 de ama ağrılarım var o nedenle erken gidicem muayne etsinler,bebişlerim 3.gün transferi olcak durumları hakkında bilgi gelince söyliycez dediler(
Kusura bakma hemen cvp yazamadim
simdi okudum..Affettt
canim ben 29 yasindayim 4 senelik evliyim.Ilk denememde oldu . Tup bebege yani Nur Hanimi uzunnn arastirmalarim sonucu nisan2012 de ilk defa ziyaret ettik. Nisan 2012 den agustos 2012 ye kadar 15 gunde bir istanbul u yol ettim. Yeterli rezervim hic olamadi. Ya bir ya iki oldu. Cok yiprandim. Ne asilama denedim ne de baska bir sey. Rezervimin azligini da Eskisehir de ki bir doktor dan tesadüf ögrendik. Rutin kontrolumde. O dedi yasin gencken vakit kaybetme seni oyalamak vaktini almak istemiyorum bir kac ay sonra sansin hic olmayabilir diye... Anne olma sansini azaltma dedi. O Ankara yi onerdi. Ben baska seyler olmali diyip gece gunduz arastirip, bu topigi okuyup Nur Hanim a karar verdim..
Veee cok sukur ilk denemede tek tane altin yumurtayla hamile kaldim. Kac kez dusuk tehlikesi gecirdim. Ama Allah a ne kadar sukur etsem az birakip gitmedi beni..
Hep dua ediyorum Allah im kimseyi bununla sinamasin cok zor inanin cok zor...Burda ki herkesi cok iyi anliyorum ne hissettigini neler yasadigini... Allah isteyene istedigi vakitte versin. Kucaklari bos birakmasin.
Allah a emanet ol canim. Allah yardimciniz olsun.. Dualarim hepimiz icin
Western hoş geldin kısmete bende başlayacağım Mart'ta tabii bı sorun olupta bu ayki gibi ertelenmezse
hosgeldin wertern Allah hayırlısı ile bu tedavinde mucizelerini sana nasip etsin
emikad bende tedavimden sonra polen kullanmaya basladım hala da kullanıyorum keciboynuzu pekmeziyle birlikte ama 2.tedaviye baslamadıgım icin faydası oluyor mu bilmiyorum inş oluyordur
merhabaarkadaşlar.geldik kontorlden sancılar düşmüş çok şükür.3 saatte 1 nidilatla devam..akşamki kasılmalar yatış şeklinin tetiklediği durumlar anladığım kadarıyla.bir daha ki kontorlü 16 şubata verdi bende o gün doğum olucak demiştiniz dedim...iyi gördüm seni öteleyebildiğimiz kadar öteliycez dedi..senin bi tarih duyup rahatlaman gerekiyordu dedi...şaşırdım açıkçası....biraz daha büyücekler diye sevindim açıkçası....
Çok sevindim canım. İnş. dayanabildiğiniz kadar dayanırsınız.
Happy ile karşılaştınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?