karşılaşamadık ama ben doktoru beklerken doktor transferde dediler.bende happynin orda olduğunu bildiğim için bolbol dua ettim....
sabah haber aldık malesef olumsuz 2 - 3 ay sonra tekrardan tedaviye başlayacağız
Arkadaşlar tüp bebek tedavisinden ne kadar süre sonra AMH değerlerine baktırmak gerek bilgisi olan var mı acaba ?
merhaba kızlar ben geldim..çok yorucu 10 gün bitti nihayet.istnbul ankara zonguldak mahvolduk vallahi..yeni geldik eve biraz toparlandık selam vereyim dedim...
haberlerimi almışsınızdır..geçmişe bakamadım baya çok..inşallah herkes iyidir...inci bana kısa bi özet geçer şimdi
sizleri çok özledim...
bana gelince.öncelikle eşimde problem olduğunu bende olmadığını düşünüyorduk çünkü rahim filmimi yazın tüp bebek yapan doktorlarda dahil 4 doktor görmüştü vede hepsi normal dediler ve bana tutmayacağını bile bile ankaradaki merkez tüp bebek yaptırmış.bunu nur hanım ima etti..
tüplerimde problem olduğu kesinleşti nur hanım baktı önce sonra semra hanım geldi..beni 2 kez uzun uzun muayene ettiler yaklaşık 2 saat odalarında kalmışımdr çok ilgilendiler sağolsunlar...neyse semra hanımda tüplerde problem var dedi ve tanılayıcı laparoskopi dediyani mart yada nisan sonu gibi laparoskopi için tekarar gideceğim memoriala..sonra 2 ay dinlenmeden sonra tüp bebek yapabiliriz böyle yapamayız dedi....işte böyle kızlar...ilk tüp bebeğimi yapan yere ahım vardı zaten ama tüplerdeki problemi bile bile hayallerimi çaldıklarını öğrendiğim gün çok fena beddua ettim umut tacirleri o merkez eşimide neredeyse microtese tapacaktı neymiş eşimde sperm yokmuş... memorialdeki sonuça inanamadık o biraz yüzümüzü güldürdü ml de 65 milyon toplamda 288 milyn sayı çıktı
merhaba kızlar ben geldim..çok yorucu 10 gün bitti nihayet.istnbul ankara zonguldak mahvolduk vallahi..yeni geldik eve biraz toparlandık selam vereyim dedim...
haberlerimi almışsınızdır..geçmişe bakamadım baya çok..inşallah herkes iyidir...inci bana kısa bi özet geçer şimdi
sizleri çok özledim...
bana gelince.öncelikle eşimde problem olduğunu bende olmadığını düşünüyorduk çünkü rahim filmimi yazın tüp bebek yapan doktorlarda dahil 4 doktor görmüştü vede hepsi normal dediler ve bana tutmayacağını bile bile ankaradaki merkez tüp bebek yaptırmış.bunu nur hanım ima etti..
tüplerimde problem olduğu kesinleşti nur hanım baktı önce sonra semra hanım geldi..beni 2 kez uzun uzun muayene ettiler yaklaşık 2 saat odalarında kalmışımdr çok ilgilendiler sağolsunlar...neyse semra hanımda tüplerde problem var dedi ve tanılayıcı laparoskopi dediyani mart yada nisan sonu gibi laparoskopi için tekarar gideceğim memoriala..sonra 2 ay dinlenmeden sonra tüp bebek yapabiliriz böyle yapamayız dedi....işte böyle kızlar...ilk tüp bebeğimi yapan yere ahım vardı zaten ama tüplerdeki problemi bile bile hayallerimi çaldıklarını öğrendiğim gün çok fena beddua ettim umut tacirleri o merkez eşimide neredeyse microtese tapacaktı neymiş eşimde sperm yokmuş... memorialdeki sonuça inanamadık o biraz yüzümüzü güldürdü ml de 65 milyon toplamda 288 milyn sayı çıktı
çok sağol incimmmCanım hoş geldinÖzledik seni. Evet haberini yazdık buraya İnş. en kısa zamanda kavuşacaksın yavruna. Ben sana şimdi bir özet geçiyorum hemen
hoşgeldin canım
bir taraftan sevindim bir taraftan üzüldüm
ama sonuçta sorunun ne olduğu bulunmuş.
belkide sende laparoskopiden sonra hamile kalacaksın.(inşallah)eşinin sonuçları çok iyi çıkmış ama diğer merkezede söyleyecek söz bulamıyorumm.sanırım hepimiz ilk denemelerimizde hata yaptık.
nur hn la konuştum bende iki gün önce benden bahsetmişsiniz
Gingdaoooo senin sorun neydi kii polen pekmez kullaniyosunnnn
sabah haber aldık malesef olumsuz 2 - 3 ay sonra tekrardan tedaviye başlayacağız
Mikro'nun dün transferi gerçekleşti5.gün transferi oldu. 2 tane bebişi karnında. Bebişlerinin 6 tane de frigo kardeşi var Büyük gün 17 şubat
Happy'nin bugün transferi vardı. Henüz yazmadı. Büyük gün 20 şubat
Hilbur kasılmalardan dolayı bir kaç gün hastanede yattı, şu an iyilerDoktoru gidebildiğimiz kadar gideceğiz demiş.
Nurme'nin, medical'in, begonvil'in ve ehtcan'ın test günleri haftaya
Mercan erken doğum yapmışİnş. yakın zamanda kızlarına kavuşacak.
Zambak 16 şubatta keseleri görecek inş.
Kezban maalesef ohss olduEmbriyoları dondurulacak ve önümüzdeki ay transfer edilecek.
Julietta ameliyat sonrası adet gecikmesi yaşıyor. Yarın da olmazsa doktora gidecek. Adet sonrası ev tipi bebekçalışmalarına başlayacak.
Hamilelerimiz; Canan, umutege, sevda, nzlyln, pınar, cemile, pınar bebiş büyütmeye devam ediyorlar
Akasya, çakır, dentur, qingdao, juliaa, mucize ve bendeniz yeni tedavilerimizi sabırsızlıkla beklemeye devam ediyoruz
Unuttuğum varsa affola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?