Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

ne alemdesin nasılsın iyileştinmi bacım bende tık yok, kızlar bende belirti yok deyince ne güzel akıl veriyoduk simdi bnedede belirti yok napsakkiii...

bilemiyorum canım onun etkisimi ama bende ateşler içinde yandım valla sürekli bir düştü bir çıktı dediğin gibi özellikle geceleri bakalım inş.. hayırlısı olur rabbim dualarımızı kabul eder
cumartesi kese görücektin değilmi yanlış hatırlamı6yorumm

canım ben hiç bir değişiklik yapmadım saatlerimde.

Canim doktor yumurta rezervim dusuk oldugu icin ozel hic bir ilac vermedi. Cunku annem tarafi hep erken menapoz a girmisti. (35–38 yas arasi) Bende de erken menapoz riski vardi hala da var bu sebeple yumurta sayim dusuktu. Ben kendim yukseltebilir miyim acaba diye corekotu,bal,tarcin, incir kuru aklina ne geliyorsa denedim o da bende irili ufakli miyomlar olusturdu onu da biraktim.1 defa rahim filmini Eskisehir de cektirdim, 1 defa da memorial de Nur Hanim tuplerime tekrar bakti.
Tedavi sirasinda ilk 3 gun 225ml gonal f, daha sonra ki gunlerde sabah 150ml aksam 150ml gonal f e devam ettik.. Digerleri de herkesin kullandigi standart ilaclari kullandim. (isimlerini hatirlayamadigim icin yazamiyorum) Bu tup bebek de sansimizin olmadigini dusunuyordum. Hatta bu deneme de olmazsa bi operasyon gecirecektim onu da Semra Hanim demisti bana. Ben kendimi ona hazirliyordum cok sukur hiicccc umudum yokkenAllah bana hamileligi yasatti.. Herkese herkese versin. Rabbime hepimiz icin dua ediyorum. Hepimiz saglikla bebek sahibi olalim amin

canım çok değerli arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim
mutluluğumu paylaştığınız için rabbimden dileğim tez zamanda
hepinize yaşatsın inanın bundan sonda hep dualarımdasınız
bazı yazılar beni ağlattı iyiki varsınız iyikisizleri tanıdım
hayatımda çok değerli yerdesiniz bunu bilin canlarım

allah ım kucagına almayı nasıp etsın... Cokkk sevındım...

Allah ayarmasın

mikromm geldim canım rapor işini konuşuyoduk annemle sabah aile hekimde 5 günlük aldım, senin canınmı sıkkın banamı öyle geldi canımmm

Son düzenleme:
kızlarrrr

pozitif pozitif pozitifffff

Allahım butun arkadaslarıma nasıp etsın dualarımdasınız canlar
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim süper bi habre bu yaşasın

:5
:

:119::119::119::119::119::119::119::119:
:92::92::92::92::92::92::92
:49

tebrik ererim canım medikal cim senin embriyo kaliten nasıldı ve kaçıncı gün embriyosuydu kaçıncı denemendi hepsini onuttum valla

5. gun embıryosu tatlım
ay benım telefon hep çalıyo
işe basladım tam ızın donusuyum
işlerim d bı yandan ama ne yapacagımı unuttummm hep yaaaaa

Kizlar benim bugun 9.gunum idrar testi yaptim 5dk sonra tozpembe renginde 2.cizgi cikti normalde birsey olmasa cikar mi yardim edinnnnn
ehcan hemen kan testi yaprıt ne güzel haberler geliyor böyle allah devamını nasip etsin inşallah

hilbur allah yardımcın olsun belki böyle daha hayırlıdır inşallah sağlıkla gelir evlatların

ne alemdesin nasılsın iyileştinmi bacım bende tık yok, kızlar bende belirti yok deyince ne güzel akıl veriyoduk simdi bnedede belirti yok napsakkiii...
ya şu belirti olayını geç hpyy nurmede hiç belirtim yok kesin olmadı tek tesellim dondurulmuşlarım dedi bak maşşalh şimdi hamile sende katılacaksın bu kervana inşallah

nurmem nasılsın canım
dün 2 milyondan 76 milyona yolculuk topiğindeki arkadaşlara hamile olduğunu söyledim çok sevindiler
pesi seni ayrı ayrı tebrik ediyor ve bir yandan da sana sitem ediyolar niye gelmiyo diyolar bilgine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…