seni çok iyi anlıyorum acaba progestanın etkisi olabilirmi mikrom çünkü bende iğneden sonra gece bir sıtma oluyordu uykumdan uyanıyordum titreme ile sonra resmen yanıyordum ateşler basıyordu sağolsun eşim hep yardım etti korkma bol dua et
güzel olucak mikrom dinlen iyi beslen
ben iyiyim allaha çok şükür güzel haberlerle başladık güne inşallah sizlerle devam edicek sevincimiz
onun dışında cumartesiyi iple çekiyorum
ne alemdesin nasılsın iyileştinmi bacım bende tık yok, kızlar bende belirti yok deyince ne güzel akıl veriyoduk simdi bnedede belirti yok napsakkiii...
inşallah canım inş.sende hoşgeldin aramıza...
kızlar bu iğne sizdede gaz yaptımı progestan bana kibrit çaksanız uçucam o derece yani:)),benim aklıms gece yine bişey takıldı yanlışmı yaptım acaba diyeıben iğnelerimi akşam 20:45 te yapıyodum transferden sonrada aynı devam ettim folik asit ve coraspinde kullanıyorum ilave olarak. yani saatte bi değişiklik yapmıyoruz dimi??sabah akşam falan şeklinde
canım ben senden biraz bilgi almak istiyorum.bende 2 kez cikolata kistinden ameliyat oldum rezervim senin gibi benimde azalmış.bi kez tüp bebek denedik fkat tutunmadı kimyasal gebelik olustu.şimdi yaklasık 3 ay sonra tekrar tüp bebeğe başlamak üzereyiz hangi ilacları kullandın mesela ben biosteron ve Qenzim 100 mg falan kullanıyorum.başından sonuna kadar hangi ilacları kullandığını merak ediyorum yardımcı olursan cok sevinirim.rabbim sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inş.
canım çok değerli arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim
mutluluğumu paylaştığınız için rabbimden dileğim tez zamanda
hepinize yaşatsın inanın bundan sonda hep dualarımdasınız
bazı yazılar beni ağlattıiyiki varsınız iyikisizleri tanıdım
hayatımda çok değerli yerdesiniz bunu bilin canlarım
kızlarrrr
pozitif pozitif pozitifffff
Allahım butun arkadaslarıma nasıp etsın dualarımdasınız canlar
kızlarrrr
TEBRİKKKK EDERİM..
BEN BURDA GUZEL HABERLERI ALDIKCA ICIM BI HOSH OLUYOR.
ALLAH IM AYIRMASIN KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN
AMIN
kızlarrrr
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim süper bi habre bu yaşasınkızlarrrr
kızlarrrr
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim süper bi habre bu yaşasın
:5
:
:119::119::119::119::119::119::119::119:
:92::92::92::92::92::92::92
:49
tebrik ererim canım medikal cim senin embriyo kaliten nasıldı ve kaçıncı gün embriyosuydu kaçıncı denemendi hepsini onuttum valla
ehcan hemen kan testi yaprıt ne güzel haberler geliyor böyle allah devamını nasip etsin inşallahKizlar benim bugun 9.gunum idrar testi yaptim 5dk sonra tozpembe renginde 2.cizgi cikti normalde birsey olmasa cikar mi yardim edinnnnn
yine sancım var malesef,gecee 23ten beri hastanedeyiz...gece kuzenimin doktor olduğu numune ye gittim.taa memoriala gelmiyim sancının boyutunu bi görelim dedik.tek bebeğe nst bağaladılar 20 dak sonra sancıları 2 dak bir görünce hemen kendi hastanenize gidin dediler,doktorumu aradım.nöbetçi kadın doğumcu ile sürekli irtibat kurdu eğer ilaçlarla sancın düşmezse doktorun gelicek dediler..serumdan sonra kasılmalarım azalmıştı.sancılar 120 vurmasına rağmen açılmam yok.tek bebek olaydıda doğuramıcakmışım heeralde normal..inanın benim kasılmayla ve sancıyla sıkıntım yokonu çekmeye razıyım ama bebekler benim sol böbreğime baskı yapıyor ve ben o ağrıdan çıldırıcak gibi oluyorum.dün gece böbreğimede baktılar ama acaba kum falanmı döküyorum diye hiç bişey yok mesela şuan cin gibbiyim kasılmam var ama ona daynıyorum.gerçi bu böbrek ağrısı uyardığı için uterus kasılıyormuş ama o ağrı başlayınca ağlamak bağırmak hiç bişey yetmiyor.bugün doktoruma beni kurtar demeye karalıyım çünkü bu ağrının ne zaman başlayıp ne zaman biteceği belli olmuyor.geçen haftaa 1-2 saat sürüp geçiyordu dün gece aralıksız 8 saat sürdü ve ben bittim.yine yemek ve su yok sezaryan ihtimaaline karşı...elimden geldiğince yazmaya çalışırım...iyi bakın kendinize.dua edin bana ama üzülmeyin....üzülcek bişey yok bide benim yüzümden strese grimeyinn..öpüyorum kuzularınızı ve sizi...
hilbur allah yardımcın olsun belki böyle daha hayırlıdır inşallah sağlıkla gelir evlatlarıngünaydın anneler...
ben bugün anne oluyorum....birazda sezaryan saatimiz belli olucak....diycek bişey yok..ilginç olan heyecanda yok.korkuda...
gebelik testini bekler gibiyim...nötr...
en tehlikelisi bu his mi acaba...
dualarınıza ihtiyacım var...
ya şu belirti olayını geç hpyy nurmede hiç belirtim yok kesin olmadı tek tesellim dondurulmuşlarım dedi bak maşşalh şimdi hamile sende katılacaksın bu kervana inşallahne alemdesin nasılsın iyileştinmi bacım bende tık yok, kızlar bende belirti yok deyince ne güzel akıl veriyoduk simdi bnedede belirti yok napsakkiii...
canım çok değerli arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim
mutluluğumu paylaştığınız için rabbimden dileğim tez zamanda
hepinize yaşatsın inanın bundan sonda hep dualarımdasınız
bazı yazılar beni ağlattıiyiki varsınız iyikisizleri tanıdım
hayatımda çok değerli yerdesiniz bunu bilin canlarım
medikkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal kan değerin kaçkızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?