günaydın anneler...
ben bugün anne oluyorum....birazda sezaryan saatimiz belli olucak....diycek bişey yok..ilginç olan heyecanda yok.korkuda...
gebelik testini bekler gibiyim...nötr...
en tehlikelisi bu his mi acaba...
dualarınıza ihtiyacım var...
günaydın anneler...
ben bugün anne oluyorum....birazda sezaryan saatimiz belli olucak....diycek bişey yok..ilginç olan heyecanda yok.korkuda...
incimm canım nasılsın
westem mummu hoşgeldiniz kızlar
kezbancım herşey yoluna giriyor galiba yavaş yavaş çok sevindim canım hakkında hayırlısı olsun
tuğçem şu kan testini yaptır artık canım inşallah mucizen seninledir
happy canım benim transferin olmuş sımsıkı tutunsun kuzucukların sana inşallah güzel haberler alıcağız
aysunay canım hoşgeldin nasılsın özlettin kendini haberlerini aldık inşalah bebiş haberlerinide alacağız
nurmecim canım tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin değerin çok güzel
mikrocum geçmiş olsun canım korkma allahın izniyle bişicik olmaz içini ferah tut güzel düşün güzel haberler alacağız hepinizden
inşallahh
medical hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzu
ehtcan canım tebrik ederim rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallahbugün kandada baktır değerini öğren
günaydın anneler...
Kizlar benim bugun 9.gunum idrar testi yaptim 5dk sonra tozpembe renginde 2.cizgi cikti normalde birsey olmasa cikar mi yardim edinnnnn
incimm canım nasılsın
westem mummu hoşgeldiniz kızlar
kezbancım herşey yoluna giriyor galiba yavaş yavaş çok sevindim canım hakkında hayırlısı olsun
tuğçem şu kan testini yaptır artık canım inşallah mucizen seninledir
happy canım benim transferin olmuş sımsıkı tutunsun kuzucukların sana inşallah güzel haberler alıcağız
aysunay canım hoşgeldin nasılsın özlettin kendini haberlerini aldık inşalah bebiş haberlerinide alacağız
nurmecim canım tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin değerin çok güzel
mikrocum geçmiş olsun canım korkma allahın izniyle bişicik olmaz içini ferah tut güzel düşün güzel haberler alacağız hepinizden
inşallahh
medical hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzu
ehtcan canım tebrik ederim rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallahbugün kandada baktır değerini öğren
inş...canım insan ister istemez tedirgin oluyor ama nasip kısmet artık sen nasılsınnn
hoşbulduk. Herkese mutlu haftalar ben 2 -3 ay içinde tekrardan tedaviye başlayacağım. çörekotu , karanfil tüketmeye başladım.
yarın itibari ile de soğan kürüne başlayacağım. Yumurtalık rezervimi artırabilmem için bana önereceğiniz başka şeyler varsa çok mutlu olurum.
Tekrardan iyi haftalar
sanada iyi haftalar canım benim rezerv problemim vardı canım arı sütü bal polen yedim ekstra bişi yapmadım beslenmene dikkat et
bol sebze meyva ye hakkında hayırlısı olsun birden fazla kür uygulayıp bünyeni şaşırtma canım dikkatli ol
çok teşekkürler
arı sütü ve polen in özellikle almam gereken bir çeşidi var mı acaba ?
günaydın anneler...
günaydın anneler...
inşallah pozitif sonucu alırsın da hepimizin umutları devam eder,hep olumnu düşün çünkü çok iyi bir merkezde tedavi olmuşsun,sonuç kesin olumlu
dua ediyorum hep valla herkes için emeklerimiz boşa gitmesin
ben bişey tavsiye edyim mi kendini mutlu hissedeceyim şeyler yapki mutluluk hormonu çok salgılansın
inşallah çok dua oku bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?