Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

yine sancım var malesef,gecee 23ten beri hastanedeyiz...gece kuzenimin doktor olduğu numune ye gittim.taa memoriala gelmiyim sancının boyutunu bi görelim dedik.tek bebeğe nst bağaladılar 20 dak sonra sancıları 2 dak bir görünce hemen kendi hastanenize gidin dediler,doktorumu aradım.nöbetçi kadın doğumcu ile sürekli irtibat kurdu eğer ilaçlarla sancın düşmezse doktorun gelicek dediler..serumdan sonra kasılmalarım azalmıştı.sancılar 120 vurmasına rağmen açılmam yok.tek bebek olaydıda doğuramıcakmışım heeralde normal..inanın benim kasılmayla ve sancıyla sıkıntım yokonu çekmeye razıyım ama bebekler benim sol böbreğime baskı yapıyor ve ben o ağrıdan çıldırıcak gibi oluyorum.dün gece böbreğimede baktılar ama acaba kum falanmı döküyorum diye hiç bişey yok mesela şuan cin gibbiyim kasılmam var ama ona daynıyorum.gerçi bu böbrek ağrısı uyardığı için uterus kasılıyormuş ama o ağrı başlayınca ağlamak bağırmak hiç bişey yetmiyor.bugün doktoruma beni kurtar demeye karalıyım çünkü bu ağrının ne zaman başlayıp ne zaman biteceği belli olmuyor.geçen haftaa 1-2 saat sürüp geçiyordu dün gece aralıksız 8 saat sürdü ve ben bittim.yine yemek ve su yok sezaryan ihtimaaline karşı...elimden geldiğince yazmaya çalışırım...iyi bakın kendinize.dua edin bana ama üzülmeyin....üzülcek bişey yok bide benim yüzümden strese grimeyinn..öpüyorum kuzularınızı ve sizi...

günaydın anneler...

ben bugün anne oluyorum....birazda sezaryan saatimiz belli olucak....diycek bişey yok..ilginç olan heyecanda yok.korkuda...
gebelik testini bekler gibiyim...nötr...

en tehlikelisi bu his mi acaba...

dualarınıza ihtiyacım var...

kuzummmm hadi hayırlı olsun rabbim senin ve kuzuları kısa zamanda kurtarsın dualarımız seninle rabbim yardımcın olsun bitanemmm

Rabbim sağlık ve mutluluk içinde bebişlerini büyütmeyi nasip etsin şimdiden tebrikler

incimm canım nasılsın

westem mummu hoşgeldiniz kızlar

kezbancım herşey yoluna giriyor galiba yavaş yavaş çok sevindim canım hakkında hayırlısı olsun

tuğçem şu kan testini yaptır artık canım inşallah mucizen seninledir

happy canım benim transferin olmuş sımsıkı tutunsun kuzucukların sana inşallah güzel haberler alıcağız

aysunay canım hoşgeldin nasılsın özlettin kendini haberlerini aldık inşalah bebiş haberlerinide alacağız

nurmecim canım tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin değerin çok güzel

mikrocum geçmiş olsun canım korkma allahın izniyle bişicik olmaz içini ferah tut güzel düşün güzel haberler alacağız hepinizden
inşallahh

medical hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzu

ehtcan canım tebrik ederim rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah bugün kandada baktır değerini öğren

inş...canım insan ister istemez tedirgin oluyor ama nasip kısmet artık sen nasılsınnn

günaydın güzel annemizzz

canım tebrik ederim rabbim yardımcın olsun inşalalh çok güzel bir doğum geçirirsin dularımız seninle canım
hiçbirşey hissetmemen heycandan olabilir hilalim

Kizlar benim bugun 9.gunum idrar testi yaptim 5dk sonra tozpembe renginde 2.cizgi cikti normalde birsey olmasa cikar mi yardim edinnnnn

canımmm bance git ve biran önce kan testi yaptır inş.bebeğin seninledir bende böyle evde önce yaptığımda kan tastimde pozitif veriyordu hadi hayırlısı

hoşbulduk. Herkese mutlu haftalar ben 2 -3 ay içinde tekrardan tedaviye başlayacağım. çörekotu , karanfil tüketmeye başladım.

yarın itibari ile de soğan kürüne başlayacağım. Yumurtalık rezervimi artırabilmem için bana önereceğiniz başka şeyler varsa çok mutlu olurum.

Tekrardan iyi haftalar

inş...canım insan ister istemez tedirgin oluyor ama nasip kısmet artık sen nasılsınnn

seni çok iyi anlıyorum acaba progestanın etkisi olabilirmi mikrom çünkü bende iğneden sonra gece bir sıtma oluyordu uykumdan uyanıyordum titreme ile sonra resmen yanıyordum ateşler basıyordu sağolsun eşim hep yardım etti korkma bol dua et
güzel olucak mikrom dinlen iyi beslen

ben iyiyim allaha çok şükür güzel haberlerle başladık güne inşallah sizlerle devam edicek sevincimiz
onun dışında cumartesiyi iple çekiyorum

sanada iyi haftalar canım benim rezerv problemim vardı canım arı sütü bal polen yedim ekstra bişi yapmadım beslenmene dikkat et
bol sebze meyva ye hakkında hayırlısı olsun birden fazla kür uygulayıp bünyeni şaşırtma canım dikkatli ol

çok teşekkürler

arı sütü ve polen in özellikle almam gereken bir çeşidi var mı acaba ?

hilbur Allah yardımcın olsun canım bugün geliyolar demek, ama bizde görücektik yaaaa oldu mu şimdi(( seninki şaşkınlıktan ta olabilir miniklerin hep şaşırtıyo seni ve bizi... ne kadar şanslısın kuzularında çok şanslılar senin gibi bir anneleri olucak. dualarım seninle Allaha emanet olun....

hilbur neler duyuyorum..
hayırlı olsun cnm bnm..sağlıkla al kucağına inşallahhhhh..
dualarım seninle arkadaşımmm..
çok güzel günlerinin başlangıcı bugün..

inşallah canım inş.sende hoşgeldin aramıza...

kızlar bu iğne sizdede gaz yaptımı progestan bana kibrit çaksanız uçucam o derece yani:)),benim aklıms gece yine bişey takıldı yanlışmı yaptım acaba diyeı ben iğnelerimi akşam 20:45 te yapıyodum transferden sonrada aynı devam ettim folik asit ve coraspinde kullanıyorum ilave olarak. yani saatte bi değişiklik yapmıyoruz dimi??sabah akşam falan şeklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…