Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

mikromm geldim canım rapor işini konuşuyoduk annemle sabah aile hekimde 5 günlük aldım, senin canınmı sıkkın banamı öyle geldi canımmm

yok gülüm sıkkın değilim allah şükürler olsun iyiyim bende 1 hafta izinliydim bakalım vakit yaklaştıkça heyecan basıyorrr

kızlarrrr

pozitif pozitif pozitifffff

Allahım butun arkadaslarıma nasıp etsın dualarımdasınız canlar

maşallahhhhhhhh canımm çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inş.. sıra benle happy de inş..

kan değerin kaç çıktı canımmmmm

Kizlar benim bugun 9.gunum idrar testi yaptim 5dk sonra tozpembe renginde 2.cizgi cikti normalde birsey olmasa cikar mi yardim edinnnnn

Allah'ın izniyle hamilesin canım..

Hil-bur kuzucuklarını sağ salim kucağına almanı diliyorum canım. Allah yardımcın olsun. Dualarım seninle. Ne kadar heyecanlı bir bekleyiş..

ne alemdesin nasılsın iyileştinmi bacım bende tık yok, kızlar bende belirti yok deyince ne güzel akıl veriyoduk simdi bnedede belirti yok napsakkiii...

Happyciğim belirtilere takılmamak lazım. Hçi belirti olmadan hamile kalan da çok

Mikrom moral bozmak yok. İlaçlar ateş yapıyor. Bende de olmuştu. Sen keyfine bak. Hep pozitif düşün.. Herrşey güzel olacak. Ben inanıyorum.

Nurmeciğim söylemiştim sana canım.. Boşuna üzdün kendini.. Bak gördün mü hamilesin Rabbim güzel günlerde sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

kızlarrrr

Maşallah peşpeşe güzel haberler aldık. Medical çok sevindim canım Topiğimizde bayram havası var bugün.. Hepinizin sağlıkla kucağına aldığını günleri de görürüz inşallah. Darısı biz bekleyenlerin başına..

450 cıktı cnm .

İkizler geliyor. Hiç şüphe yok :13:

dün ve bugün o kadar umutsuz ve karamsrdım kiii
ardarda aldığım hamiş haberleri umuduma umut kattı..
elhamdülillah bugünümüze..

canım benim metanetlisin maşallah, hep de böyle gider inşallah :) Rabbim sağsalim doğuma girip çıkmayı nasip etsın inş. mutlu haberlerini bekliyoruz canımmm

kızlarrrr

450 cıktı cnm .
tebrik ederim canımmmmmm allah tamamına erdırsın

emindim zatennn tebrikler canım....baak şu sancılı halimle senden haber alayım diye girdim.

doğum 15,00 te...
sağ salim girip çık doğuma inş canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…