medikkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal kan değerin kaç
maşallah maşallah çok iyi süper değerin allah kucağıana almayı nasip etsin o güzel duyguyu bizede tattırsın450 cıktı cnm.
maşallah maşallah çok iyi süper değerin allah kucağıana almayı nasip etsin o güzel duyguyu bizede tattırsın
inciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii topik yıkılıyo nerdesin
mikromm geldim canım rapor işini konuşuyoduk annemle sabah aile hekimde 5 günlük aldım, senin canınmı sıkkın banamı öyle geldi canımmm
kızlarrrr
pozitif pozitif pozitifffff
Allahım butun arkadaslarıma nasıp etsın dualarımdasınız canlar
450 cıktı cnm.
kızlarrrr
450 cıktı cnm.
emindim zatennn tebrikler canım....baak şu sancılı halimle senden haber alayım diye girdim.
doğum 15,00 te...
kızlar cok sewındım sızın adınıza medikal ikizler geliyor desene :)))
Hilburcum saat kaçta gelecek bebişlerin heycan yaptım
emindim zatennn tebrikler canım....baak şu sancılı halimle senden haber alayım diye girdim.
doğum 15,00 te...
maşallah cnm degerin süperrr ikizler geliyor Allahın izniyle
maşallah canım çookk süperrrr
Kizlar benim bugun 9.gunum idrar testi yaptim 5dk sonra tozpembe renginde 2.cizgi cikti normalde birsey olmasa cikar mi yardim edinnnnn
günaydın anneler...
ben bugün anne oluyorum....birazda sezaryan saatimiz belli olucak....diycek bişey yok..ilginç olan heyecanda yok.korkuda...
gebelik testini bekler gibiyim...nötr...
en tehlikelisi bu his mi acaba...
dualarınıza ihtiyacım var...
ne alemdesin nasılsın iyileştinmi bacım bende tık yok, kızlar bende belirti yok deyince ne güzel akıl veriyoduk simdi bnedede belirti yok napsakkiii...
bilemiyorum canım onun etkisimi ama bende ateşler içinde yandım valla sürekli bir düştü bir çıktı dediğin gibi özellikle geceleri bakalım inş.. hayırlısı olur rabbim dualarımızı kabul eder
cumartesi kese görücektin değilmi yanlış hatırlamı6yorumm
canım çok değerli arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim
mutluluğumu paylaştığınız için rabbimden dileğim tez zamanda
hepinize yaşatsın inanın bundan sonda hep dualarımdasınız
bazı yazılar beni ağlattıiyiki varsınız iyikisizleri tanıdım
hayatımda çok değerli yerdesiniz bunu bilin canlarım
kızlarrrr
450 cıktı cnm.
yine sancım var malesef,gecee 23ten beri hastanedeyiz...gece kuzenimin doktor olduğu numune ye gittim.taa memoriala gelmiyim sancının boyutunu bi görelim dedik.tek bebeğe nst bağaladılar 20 dak sonra sancıları 2 dak bir görünce hemen kendi hastanenize gidin dediler,doktorumu aradım.nöbetçi kadın doğumcu ile sürekli irtibat kurdu eğer ilaçlarla sancın düşmezse doktorun gelicek dediler..serumdan sonra kasılmalarım azalmıştı.sancılar 120 vurmasına rağmen açılmam yok.tek bebek olaydıda doğuramıcakmışım heeralde normal..inanın benim kasılmayla ve sancıyla sıkıntım yokonu çekmeye razıyım ama bebekler benim sol böbreğime baskı yapıyor ve ben o ağrıdan çıldırıcak gibi oluyorum.dün gece böbreğimede baktılar ama acaba kum falanmı döküyorum diye hiç bişey yok mesela şuan cin gibbiyim kasılmam var ama ona daynıyorum.gerçi bu böbrek ağrısı uyardığı için uterus kasılıyormuş ama o ağrı başlayınca ağlamak bağırmak hiç bişey yetmiyor.bugün doktoruma beni kurtar demeye karalıyım çünkü bu ağrının ne zaman başlayıp ne zaman biteceği belli olmuyor.geçen haftaa 1-2 saat sürüp geçiyordu dün gece aralıksız 8 saat sürdü ve ben bittim.yine yemek ve su yok sezaryan ihtimaaline karşı...elimden geldiğince yazmaya çalışırım...iyi bakın kendinize.dua edin bana ama üzülmeyin....üzülcek bişey yok bide benim yüzümden strese grimeyinn..öpüyorum kuzularınızı ve sizi...
canım benim metanetlisin maşallah, hep de böyle gider inşallah :) Rabbim sağsalim doğuma girip çıkmayı nasip etsın inş. mutlu haberlerini bekliyoruz canımmmgünaydın anneler...
ben bugün anne oluyorum....birazda sezaryan saatimiz belli olucak....diycek bişey yok..ilginç olan heyecanda yok.korkuda...
gebelik testini bekler gibiyim...nötr...
en tehlikelisi bu his mi acaba...
dualarınıza ihtiyacım var...
kızlarrrr
tebrik ederim canımmmmmm450 cıktı cnm.
sağ salim girip çık doğuma inş canımmmemindim zatennn tebrikler canım....baak şu sancılı halimle senden haber alayım diye girdim.
doğum 15,00 te...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?