Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

ne alemdesin nasılsın iyileştinmi bacım bende tık yok, kızlar bende belirti yok deyince ne güzel akıl veriyoduk simdi bnedede belirti yok napsakkiii...
canım benim daha çok erken belirti için dinleme kendini belirtisiz hamile kalan çok var sakin ol
ben ilaçlardan diye tahmin ediyorum eğer sadece gece oluyorsa hayırlısı canım aminn
evet canım allahın izniyle görücez inşallah
kızlarrrr

pozitif pozitif pozitifffff

Allahım butun arkadaslarıma nasıp etsın dualarımdasınız canlar
canım tebrik ederim rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
450 cıktı cnm .
oyy maşallah değerin çok güzel geliyor bebişler
dün ve bugün o kadar umutsuz ve karamsrdım kiii
ardarda aldığım hamiş haberleri umuduma umut kattı..
elhamdülillah bugünümüze..

sakın umutsuz olma canım allahın izniyle hepimiz anne olacağızz

hilalcim kavuşma saati belli olmuş allah kurtarsın canım
bu durumda biz göremicez galiba kuzuları olsun sağlık olsun bizim yerimizede kokla kuzularını

Kizlar ben yarin 11.gunumde test vericem medical hayirli olsun canim darisi basimiza resim nasil yukleniyo testin resmini gostercem size ben mi yaniliyorum

Kizlar ben yarin 11.gunumde test vericem medical hayirli olsun canim darisi basimiza resim nasil yukleniyo testin resmini gostercem size ben mi yaniliyorum

niye bugün vermiyonki testi....fotoğrafı kaydet pc ne mesaj yazdığın sayfanın aşağı tarafında eklenti ekle var ordan yapicen..

emindim zatennn tebrikler canım....baak şu sancılı halimle senden haber alayım diye girdim.

doğum 15,00 te...

hilburum bizede dua et biz senin için sende bizim için dua et canım allah yardımcın olsun
ya testini neden vermiyorsun ki bu gün yap işte zaten çıkmış gebelik testinde ne bekliyon kan vermek için

eşin geldimi canımm birde hemen dönmiyceksiniz değilmi balıkesire

eşim yolda canım sabah 8de haber verdim apar topar çıktı,1 saate kadaar gelir.doktor bide demezmi 10 dalıcaz olmaz dedim eşim yokk...en fazla 15 te olur dedi sonunda...hemeen dönemeyiz heralde bebişlerin küvöze girme ihtimali yüksek..bakalım inşallah olmazda....

hadi bakam dönün geçmiştende şurda moral verin acık bana:)
maşşallah hilburum o kadar sakin yazıyorsunki hayretle okuyom yazdıklarını
biz sana moral vereceğimize sen bize moral veriyosun buda senin farkın heralde
inşallah herşey çok güzel olur senin ve bebeklerin için maşşal yinede iyi dayandılar
bak benim eltim 29 haftalık doğum yaptı ikiz kız 1kilo250 gr erkek 1kilo 500 gr dı çarçabuk büyüdüler şimdi 6 yaşındalar inşallah seninde öyle olucak

sakinim valla ya hala inanmıyom ondan:) süper böle örneklere ihtiyacım var işte...benimkileer en son 1950-1850 gr falandılar.ultrasonunun bi golü olmazsa biraz daha büyükler bakalım..

hayırlısı olsun canımmm inş.. girmezler ama girselerde inş.. çabucak toparlanırlar böyle güçlü bir annenin ancak çok güçlü evlatları olabilir değilmi

Hilburum sağlıkla kavuş yavrularına inş. Meleklerin daha fazla dayanamıyor, bir an önce size kavuşmak istiyorlar Allah'ım güzel günlerini göstersin inş. 2 kişiydiniz şimdi 4 kişilik bir aile oluyorsunuz

Nurme ve medical ne kadar sevindiğimi sözlerle ifade edemem, siz anlarsınız zaten Maşallah ikinizin de değerleri çok güzel İkizleriniz geliyor inş. Allah'ım sağlıklı bir 9 ay geçirip yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin inş.

Mikrom ve happy sizlerin de pozitif haberlerinizi alacağız inş. Allah'ım yüzünüzü güldürsün. Mikrom iyi misin biraz daha?

ehtcan nasıl dayanıyorsun ben olsam şimdiye 10 kere kan vermiştim Hadi bir pozitif de senden gelsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…