canım benim daha çok erken belirti için dinleme kendini belirtisiz hamile kalan çok var sakin olne alemdesin nasılsın iyileştinmi bacım bende tık yok, kızlar bende belirti yok deyince ne güzel akıl veriyoduk simdi bnedede belirti yok napsakkiii...
ben ilaçlardan diye tahmin ediyorum eğer sadece gece oluyorsa hayırlısı canım aminnbilemiyorum canım onun etkisimi ama bende ateşler içinde yandım valla sürekli bir düştü bir çıktı dediğin gibi özellikle geceleri bakalım inş.. hayırlısı olur rabbim dualarımızı kabul eder
cumartesi kese görücektin değilmi yanlış hatırlamı6yorumm
canım tebrik ederim rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsinkızlarrrr
pozitif pozitif pozitifffff
Allahım butun arkadaslarıma nasıp etsın dualarımdasınız canlar
oyy maşallah değerin çok güzel geliyor bebişler450 cıktı cnm.
dün ve bugün o kadar umutsuz ve karamsrdım kiii
ardarda aldığım hamiş haberleri umuduma umut kattı..
elhamdülillah bugünümüze..
sakın umutsuz olma canım allahın izniyle hepimiz anne olacağızz
inşallah cnm bnm..
Rabbim bekletmesin hiçbirimizii
Kizlar ben yarin 11.gunumde test vericem medical hayirli olsun canim darisi basimiza resim nasil yukleniyo testin resmini gostercem size ben mi yaniliyorum
emindim zatennn tebrikler canım....baak şu sancılı halimle senden haber alayım diye girdim.
doğum 15,00 te...
ya testini neden vermiyorsun ki bu gün yap işte zaten çıkmış gebelik testinde ne bekliyon kan vermek içinKizlar ben yarin 11.gunumde test vericem medical hayirli olsun canim darisi basimiza resim nasil yukleniyo testin resmini gostercem size ben mi yaniliyorum
eşin geldimi canımm birde hemen dönmiyceksiniz değilmi balıkesire
maşşallah hilburum o kadar sakin yazıyorsunki hayretle okuyom yazdıklarınıhadi bakam dönün geçmiştende şurda moral verin acık bana:)
hadi bakam dönün geçmiştende şurda moral verin acık bana:)
maşşallah hilburum o kadar sakin yazıyorsunki hayretle okuyom yazdıklarını
biz sana moral vereceğimize sen bize moral veriyosun buda senin farkın heralde
inşallah herşey çok güzel olur senin ve bebeklerin için maşşal yinede iyi dayandılar
bak benim eltim 29 haftalık doğum yaptı ikiz kız 1kilo250 gr erkek 1kilo 500 gr dı çarçabuk büyüdüler şimdi 6 yaşındalar inşallah seninde öyle olucak
eşim yolda canım sabah 8de haber verdim apar topar çıktı,1 saate kadaar gelir.doktor bide demezmi 10 dalıcaz olmaz dedim eşim yokk...en fazla 15 te olur dedi sonunda...hemeen dönemeyiz heralde bebişlerin küvöze girme ihtimali yüksek..bakalım inşallah olmazda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?