canım önce çook geçmiş olsun..ben gürgan klınıkte tüp yaptıranlar ve bu memorıalde tüp yaptıranlar formunu yakında takip ediyorum..çünkü benim üç
başarısız denemem var ve dördüncü . için bu iki klınık arasında karsızım o nedenle ben sizden biraz detayla bana yardımcı olmanızı rica ediyorum..
bende rahimda yapışıklık var eşimde sorun yok embriyo kaliteleri süperr ama benim rahim kötü yanii
gürganı da gebelik aşısı var diye düşündüm.sana gebelik aşısı uyguladılar mı acaba..
sana bilerek bu form dan yazdım çünkü o formda oraya yaptırmaya kararlı bir arkadaş edindim o bu olumsuzluklarla moralini bozmasın çünkü oraya yaptırmaya çok kararlı ama ben bana bilgi veririmisin lütfenn
bilyorum canım sanmam ama
canım rabbim herkese nasip etsin eşim çok istiyor yapmayı yapalım baride kurtulayım sitresten
çakırım eşim bugün hastaneye uğradı yapın demiş 1 öncede belli olur demiş su hiç içemiyorum azcık bişe yapsam nefes nefese kalıyorum inşallah yavrularım tutunmuştu
ne olur dualarında banada yer ver bitanem çok ihtiyacım var
çok zor allah yardımcın olsun canımuyuyun güzellerimm uyuyuunn....uyku yok gene bana:) korkmayın sancım yokta işte kasılmalarsan yatamıyorum...doktorun yanında beklerim diye gaza geliom ama gece bu saattlerde afakanlar basıyo telefon edip doğurasım gelio :)
yaşasın nurme çok sevindim süper bi haber bucanlarım test yaptırdım Beta-HCG 227,8 mIU/mLinternetten sonuca baktım doğrumu ya
çok geçmiş olsun cannım allah şifa versin dikkat et kendine hastalıkla alakası olmaz canım tutnmanın hiç canını sıkmakızlar ben dün baya rahatsızdım c vitamini almaktan dişlerim kamaştı artık gece ateşim baya yükselmiş eşim eskiden annelerimizin yaptığı gibi ıslak bezler koyarak ancak uykuya dalmışım bugün biraz daha iyiyim tamamen gitmedi ama dünden iyiyim öksürük olmadığı için biraz daha rahatım .inş...bebişlerim tutunabilmiştir kızlar hastalıkla alakası yok sonuçta değilmii rabbim nasip ettiyse bi şekilde olur rabbim ol demediyse ne yapsak boşş
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz idrar testin pozitifm kiKizlar idrar testi sonucunu size gostericemde nasil resmi yuklerim
evet canım yaa çok saol..bi de ben önce yaptırdığım tüp bebekte hep özel ilgi aldım yani çok ilgili doktorlarla prof.larla muhattap oldum bunlar benle rutin işlemler yaparlarsa çok bozulurum.. birde ben yalovadayım ankaraya boşuna gitmiş olucam ..memorıal formu gerçekten çok etkin yorumlar benim için çok önemli sonuçta hepimiz aynı psikoloji ile doktorlara gidiyoruz..ben bu hafta mutlaka memorıale görüşmeye gidicemmmteşekkür ediyorum canım ben derim ki ,eğer kişiye özel tedavi istiyorsan memoriali tercih et..
gürganda ben kişiye özel tedavi falan görmedim herkese aynılar özellikleilk tedavide...
eğer 1-2 negatif almışsan ilgileri artıyor
ben timur doktorun netten videolarını izleyerek gitmiştim gebelik aşısı kişiye özel tedavi ko-kültür vs anlatımları beni cezbetmişti oraya gittim...ama 1.2. tedavide gebelik aşısı falan yokmuş...benimle beraber başlayan 5.tüp bebeğini yaptıran bir arkadaş vardı ona gebelik aşısı yapıldı ama sonucu nedir bilmiyorum..
ben gerçektende anlayamıyorum bi şeyi...
prof olmuş timur bey(!) nasıl benim rahmimdeki problemi filmimden anlayamadı
yada anladı da ilk denemesi bunun parasını alalım sonrasında rahmindeki problemi çözeriz mi dedi..ne yani
memorial daki doktorum nur hanım filme bakar bakmaz anladı problemi
bana tam 2 saatini ayırdı.kendimi çok özel hissettirdiler..
gürganda kendimi hastalıklı önemsiz biri gibi hissettim günlerce
offffffff hatırladıkça tepem atıyo..Allahım bir daha oraya yolumu düşürtmesin inşallah
ben kesinlikle önermiyorum canım gürganı...
eğer imkanın varsa memorialı tercih et derim..
bak bu topik çok hareketli hepimiz memorialda tedavi oluyoruz ve memnun olmayan tek kişi yok bu bence çok önemli
tamam canım yaa hemen bakıyorumsezyal merhaba canım sana bir link verecegim bir oku istersen senin dedigin gebelik asısının galiba bir faydasının olmadıgı ile ilgili bir yazı ben yanlış anlamış olabilirim ama sen bence bir incele
Tüp Bebek Tüp Bebekte Yeni Yöntemler ve Etkinliği kanıtlanmamış tedaviler | Anatolia Tüp Bebek Merkezi
temmuzda düşünüyoruz bizde birsenim..
ağustostan korkuyorum nedense..
sanki 1 ay erteleyelim derlerse bana zaman kalır diye düşünüyorum..
bakalım daha belli değil temmuz yada ağustos inşallah nur hanım dönmüş olur..
hayırlısı olsun hakkımızda canım benim..
adetin gecikmiş sanırım inş.başlar bir an evvel..
ben 2 yerede gitmiş biri olarak kesinlikle memorial derim canım..evet canım yaa çok saol..bi de ben önce yaptırdığım tüp bebekte hep özel ilgi aldım yani çok ilgili doktorlarla prof.larla muhattap oldum bunlar benle rutin işlemler yaparlarsa çok bozulurum.. birde ben yalovadayım ankaraya boşuna gitmiş olucam ..memorıal formu gerçekten çok etkin yorumlar benim için çok önemli sonuçta hepimiz aynı psikoloji ile doktorlara gidiyoruz..ben bu hafta mutlaka memorıale görüşmeye gidicemmm
e
yettim gariya nurmemin halayını neden kimse çekmemiş kuru kuru tebrik olmaz buyrun halaya
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
inşallah beraber kalırız arkadaşım..bebeklerimizin kırkları birbirine karışsın inşallahhh
ben 2 yerede gitmiş biri olarak kesinlikle memorial derim canım..
zamanını boşa harcama bence gürganda..
görüşmeden sonra mutlaka yaz bize görüşlerini.
hakkımızda hayırlısı olsun.
yettim gari
canım bitanem ne güzel dedin öyle inşallahhh birsenim inşallahhhhhhhhhhhh
aysunayyy senin gürkanda kaç yumoş toplandı acababenden de inşallahhhh....
mutlaka görüşmelerimi yazıcam..gürganla boşa vakit ve para kaybetmeyeyimm
hepimiz için hayırlısı olsun en tez vakittee
canlarım test yaptırdım Beta-HCG 227,8 mIU/mLinternetten sonuca baktım doğrumu ya
ben yürüyemediğim için işimi halledip hemen eve dönmeye çalışıyorum gelince..ama aklım hep sendeydi açıkççası..hayırlısı olsun nasılsa bebeklerimi görmeye gelicek teyzeleri:) hayırlısı olsunn şimdi test tarihi ne zaman?
aysunayyy senin gürkanda kaç yumoş toplandı acaba
yani çokta değilmiş bunların labaratuarı da kötü belki de..aman ne zor işler6 tane yumurtam toplandı canım..
inşallah pozitif sonucu alırsın da hepimizin umutları devam eder,hep olumnu düşün çünkü çok iyi bir merkezde tedavi olmuşsun,sonuç kesin olumlubenim test trihi 20 şubat canım seninde ileriye alımış doğum inşallah gelicem canım ziyarete meleklerimizi:)
yani çokta değilmiş bunların labaratuarı da kötü belki de..aman ne zor işler
madem ki 1.kalite 5.gün transferi niye değil,dondurulmuş niye yok, sorsaydın keşke ,bizleri bişeyden anlamıyo bilmiyoruz zannetmeselerdi.evet canım bir de bana embriyolarınız çok iyi 1.kalite dendi.6 tanesi de döllendi herşey çok iyi dendi ama dondurulmuşum yoknasıl 1. kalite ozaman.
4.gün embriyosu morula transferi yapıldı.
bilmiyorum ki hiç bişeyleri net değil...:44:
uyuyun güzellerimm uyuyuunn....uyku yok gene bana:) korkmayın sancım yokta işte kasılmalarsan yatamıyorum...doktorun yanında beklerim diye gaza geliom ama gece bu saattlerde afakanlar basıyo telefon edip doğurasım gelio :)
canım benım hayırlı olsuncanlarım test yaptırdım Beta-HCG 227,8 mIU/mLinternetten sonuca baktım doğrumu ya
çok geçmiş olsun microcum. dikkat et kendine. bak senden ne gusel söylemişsin. hiçbişicik olmaz Allahın izni ile :)kızlar ben dün baya rahatsızdım c vitamini almaktan dişlerim kamaştı artık gece ateşim baya yükselmiş eşim eskiden annelerimizin yaptığı gibi ıslak bezler koyarak ancak uykuya dalmışım bugün biraz daha iyiyim tamamen gitmedi ama dünden iyiyim öksürük olmadığı için biraz daha rahatım .inş...bebişlerim tutunabilmiştir kızlar hastalıkla alakası yok sonuçta değilmii rabbim nasip ettiyse bi şekilde olur rabbim ol demediyse ne yapsak boşş
tamam canım yaa hemen bakıyorum
biz seninle daha önce de yazıştık galiba dimi
çok saolun
Kizlar benim bugun 9.gunum idrar testi yaptim 5dk sonra tozpembe renginde 2.cizgi cikti normalde birsey olmasa cikar mi yardim edinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?