Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

sezyal merhaba canım sana bir link verecegim bir oku istersen senin dedigin gebelik asısının galiba bir faydasının olmadıgı ile ilgili bir yazı ben yanlış anlamış olabilirim ama sen bence bir incele

Tüp Bebek Tüp Bebekte Yeni Yöntemler ve Etkinliği kanıtlanmamış tedaviler | Anatolia Tüp Bebek Merkezi

çok zor allah yardımcın olsun canım

canlarım test yaptırdım Beta-HCG 227,8 mIU/mLinternetten sonuca baktım doğrumu ya
yaşasın nurme çok sevindim süper bi haber bu

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
çok geçmiş olsun cannım allah şifa versin dikkat et kendine hastalıkla alakası olmaz canım tutnmanın hiç canını sıkma

Kizlar idrar testi sonucunu size gostericemde nasil resmi yuklerim
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz idrar testin pozitifm ki
ay inşallah be bilmiyorum nasıl yüklendiğini ya

evet canım yaa çok saol..bi de ben önce yaptırdığım tüp bebekte hep özel ilgi aldım yani çok ilgili doktorlarla prof.larla muhattap oldum bunlar benle rutin işlemler yaparlarsa çok bozulurum.. birde ben yalovadayım ankaraya boşuna gitmiş olucam ..memorıal formu gerçekten çok etkin yorumlar benim için çok önemli sonuçta hepimiz aynı psikoloji ile doktorlara gidiyoruz..ben bu hafta mutlaka memorıale görüşmeye gidicemmm
e

ya nurmemin halayını neden kimse çekmemiş kuru kuru tebrik olmaz buyrun halaya

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

inşallah beraber kalırız arkadaşım..bebeklerimizin kırkları birbirine karışsın inşallahhh

Son düzenleme:
ben 2 yerede gitmiş biri olarak kesinlikle memorial derim canım..
zamanını boşa harcama bence gürganda..
görüşmeden sonra mutlaka yaz bize görüşlerini.
hakkımızda hayırlısı olsun.

ya nurmemin halayını neden kimse çekmemiş kuru kuru tebrik olmaz buyrun halaya

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
yettim gari

inşallah beraber kalırız arkadaşım..bebeklerimizin kırkları birbirine karışsın inşallahhh

canım bitanem ne güzel dedin öyle inşallahhh birsenim inşallahhhhhhhhhhhh

benden de inşallahhhh....
mutlaka görüşmelerimi yazıcam..gürganla boşa vakit ve para kaybetmeyeyimm
hepimiz için hayırlısı olsun en tez vakittee

benim test trihi 20 şubat canım seninde ileriye alımış doğum inşallah gelicem canım ziyarete meleklerimizi:)

benim test trihi 20 şubat canım seninde ileriye alımış doğum inşallah gelicem canım ziyarete meleklerimizi:)
inşallah pozitif sonucu alırsın da hepimizin umutları devam eder,hep olumnu düşün çünkü çok iyi bir merkezde tedavi olmuşsun,sonuç kesin olumlu
dua ediyorum hep valla herkes için emeklerimiz boşa gitmesin
ben bişey tavsiye edyim mi kendini mutlu hissedeceyim şeyler yapki mutluluk hormonu çok salgılansın
inşallah çok dua oku bide

yani çokta değilmiş bunların labaratuarı da kötü belki de..aman ne zor işler

evet canım bir de bana embriyolarınız çok iyi 1.kalite dendi.6 tanesi de döllendi herşey çok iyi dendi ama dondurulmuşum yoknasıl 1. kalite ozaman.
4.gün embriyosu morula transferi yapıldı.
bilmiyorum ki hiç bişeyleri net değil...:44:

madem ki 1.kalite 5.gün transferi niye değil,dondurulmuş niye yok, sorsaydın keşke ,bizleri bişeyden anlamıyo bilmiyoruz zannetmeselerdi.
bunlar insanları ne zannediyo hiç bişey araştırmıyo okumuyomuyoruz ...valla hiç acımıyolar karşıtarafa,ne hissediyoruz umurların da bile değil..
inşallah memorıal farklı olur

alemsin

canlarım test yaptırdım Beta-HCG 227,8 mIU/mLinternetten sonuca baktım doğrumu ya
canım benım hayırlı olsun

çok geçmiş olsun microcum. dikkat et kendine. bak senden ne gusel söylemişsin. hiçbişicik olmaz Allahın izni ile :)

tamam canım yaa hemen bakıyorum
biz seninle daha önce de yazıştık galiba dimi
çok saolun

canım yazısmısızdır mutlaka genelde sorulan sorularda bilgim varsa cevap yazarım bilgim yoksa yorum yapmamaya calısırım hakkında hayırlısı olsun canım

bende geldim halaya inş cekebilrim oldu mu acaba?

Kizlar benim bugun 9.gunum idrar testi yaptim 5dk sonra tozpembe renginde 2.cizgi cikti normalde birsey olmasa cikar mi yardim edinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…