Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

sakinim valla ya hala inanmıyom ondan:) süper böle örneklere ihtiyacım var işte...benimkileer en son 1950-1850 gr falandılar.ultrasonunun bi golü olmazsa biraz daha büyükler bakalım..
maşallah seninkiler dahada böyük inşallah küvezihtiyacı olmaz hilburum malum memorial pahalı bir hastane doğum ücreti
ve ayrıyetten bebeklerin küveze gitme ihtimali var demişin inşallah gerek kalmaz ama
toplam ne kadara maal oluyor altından kalkabilirsiniz inşallah

selam hanimlar ne guzel birgun boylee.
HIL BUR ALLAHim yardimcin olsun. canli yayinda doguracan nerdeyseee masaallah sana...
MEDIKAL tebrik ederim hosgeldin hamisler kervanina.. darisi simdiden anne yurekli hatunlara..
MIKRO cum transferin hayirli olsun biraz gec oldu ama affet kuzum.
bekleyen arkadaslar inanin ve dua edin ins olacak.

ayyy çok güldümmmm:) canlı yayın yapcam size ameliyathanede:) ay ben çıkıyım artık harbiden yeeter bu kadar gevezelik..acık anne ağırlığına giriyim...

bazen diyorum ki bu sefer oldu inş... bazen de tamamen nötrleşiyorum böyle rada gidip geliyor işte duygular :))

derinle denizin yanına gidicekmisnn

Ah o gel gitler :) Olacak Allah'ın izniyle olacak

İnş. canım çok istiyorum gitmeyi. İnş. bir mani çıkmaz. Hilbur çarşamba çıkacakmış hastaneden. Bebeklerin durumu nasıl olur bilmiyoruz. Akşama konuşalım. Gelebilir misin sen?

saol canım allah razı olsun çok güldümm yaaa canlı yayında doğumm

çatlatma iğnesinin etkisi vurduğun günden sonra gittikçe azalmaya başlıyor tam olarak 12 günde atkisi geçmiş olyor canım

test gününden erken yaptırınca onun etkisi olurmu diye sordum canım belki cumartesi yaptırırım ben

bana kalsa hemen gidecemde eşim işlerini ayarlamasını bekliyorum haftaya gidserim ön görüşmeye nasip olursa inşş korku bastı beni şimdi valla ya banada laparoskopi derse tüpleri alak derse diye şimdiye kadar bi çok dr gittim hep sebepsiz infertilite dendi tüpleri alırlarsa diye korkuyorum hakkımızdan hayırlısı olsun artık

Kizlar benim bugun 9.gunum idrar testi yaptim 5dk sonra tozpembe renginde 2.cizgi cikti normalde birsey olmasa cikar mi yardim edinnnnn

cnm bekleme hiç bence hamilesin çok büyük ihtimalle hemen kan ver al sonucu

hilbur cnm bebişler artık beklemek istemiyo demekki hemen annelerini görmek istiyolar ne büyük mutluluk cnm 2 kişiyken 4 kişi oldunuz bebişler kilosu gayet iyi küveze girmeyebilirler bi kaç akrabamdan biliyorum rabbim yar ve yardımcınız olsun derin denizimizin resimlerini paylaş olurmu biri uzaktanda olsa çeksin çok merak ediyorum cnm bizede dua et dogumda edilen dualar kabul olur

kızlarrrr

pozitif pozitif pozitifffff

Allahım butun arkadaslarıma nasıp etsın dualarımdasınız canlar

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr medical çok sevindim gözün aydın olsun 9 ay ayırmasın rabbim sizi

saol canım allah razı olsun çok güldümm yaaa canlı yayında doğumm

test gününden erken yaptırınca onun etkisi olurmu diye sordum canım belki cumartesi yaptırırım ben
cumartesi gününe kadar çoktan geçmiş olr inşallah güzel haberler verirsin bize

Bu arada şu çatlatma iğnesinin etkisi ne ola ki? Hiçbir şeyden haberim yok
çatlatma iğnesinin içinde ilaç bi nevi hcg yani gebelik hormonu sen bu iğneyi vurduktan sonraki 10 içinde idrardann gebelik testi yaparsan çift çizgiyi görürsün kanda da aynı çekilde çok yüksek çıkmaz ama 20 30 hatda 40 bile çıkar kan değerinde

ben banka personeli oldduğum için canım özel sağlık sigortam var..anlaşam gereği normalde 9500 olan doğum ücreti bize 4400 tl+680 tlde bebek başına doğum ücreti %80 nini banka ödüyor zaten...küvöz ücreti gecede 1000 tlmiş ama bebekler özel sigortalı doğunca %100 ödüyor sigortam..çok şükür bu işbaşka türlü çekilmez zaten sağlıkta çok iyi bankamızz..bundan faydalanmasam olmazdı ama değilmi bu kaadar hakkım varken..

inş... canımm ben bilemiyorum canımm .hafta içine denk geldi hafta sonu olunca eşim getirebilirdi ama şimdi 2 aktarma sıkıntı olabilir

Bu arada şu çatlatma iğnesinin etkisi ne ola ki? Hiçbir şeyden haberim yok

gebelik tahlillerini pozitif gösterebiliyor ya etkisiyle

Hamilelerimiz

beyzzmbak

canocanan

cemile

grafiking

medical

nurme

nzlyln

pınarosm

sevda

umutege

mikro, happy, ehtcan, begonvil, ledzeppelin,, kezban darısı sizlere

Sonraaaa

Akasya, aysunayy, bebekdls, çakır, dentur, qingdao, juliaa, julietta, mucize2013, semra, sumeyye ve ben hep birlikte yıkacağız topiği inşaallah...

Yeni katılan arkadaşlarım; western, mumnu, gulveson, sezyal sizler de tekrardan hoş geldiniz

İlk bebeklerimiz Derin ve Deniz abi ve abla olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…