Geldim geldim
maşallah seninkiler dahada böyük inşallah küvezihtiyacı olmaz hilburum malum memorial pahalı bir hastane doğum ücretisakinim valla ya hala inanmıyom ondan:) süper böle örneklere ihtiyacım var işte...benimkileer en son 1950-1850 gr falandılar.ultrasonunun bi golü olmazsa biraz daha büyükler bakalım..
sende girmemişsin kaç gündür yine yoğunsun heralde canım ben şükür biraz daha iyiyim canımm
çatlatma iğnesinin etkisi vurduğun günden sonra gittikçe azalmaya başlıyor tam olarak 12 günde atkisi geçmiş olyor canımkızlarr çatlatma iğnesinin etkisi kaçgün sürüyorduu
Aman iyi ol kuzum. Az kaldı güzel haberini almaya inş.
selam hanimlar ne guzel birgun boylee.
HIL BUR ALLAHim yardimcin olsun. canli yayinda doguracan nerdeyseee masaallah sana...
MEDIKAL tebrik ederim hosgeldin hamisler kervanina.. darisi simdiden anne yurekli hatunlara..
MIKRO cum transferin hayirli olsun biraz gec oldu ama affet kuzum.
bekleyen arkadaslar inanin ve dua edin ins olacak.
bazen diyorum ki bu sefer oldu inş... bazen de tamamen nötrleşiyorum böyle rada gidip geliyor işte duygular :))
derinle denizin yanına gidicekmisnn
selam hanimlar ne guzel birgun boylee.
HIL BUR ALLAHim yardimcin olsun. canli yayinda doguracan nerdeyseee masaallah sana...
MEDIKAL tebrik ederim hosgeldin hamisler kervanina.. darisi simdiden anne yurekli hatunlara..
MIKRO cum transferin hayirli olsun biraz gec oldu ama affet kuzum.
bekleyen arkadaslar inanin ve dua edin ins olacak.
çatlatma iğnesinin etkisi vurduğun günden sonra gittikçe azalmaya başlıyor tam olarak 12 günde atkisi geçmiş olyor canım
canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelikk
semracım evet malesef gürganda yaptırdım 1.denememi
epikriz istedim evet 3-4 gün içinde kargoyla gönderdiler fax da oluyormuş ama makinemiz bozuk dediler kargoladılar..
nur hanım eski merkezden başka bişey istemedi..epikrize baktı..bi kaç soru daha sordu vs yetti.
benim tüpler alınmayacak canım yani belli eğil..sağ tüpünde problem var gibi..burada sıvı birikmiş olabilir tıkalı olabilir vs dedi herşey laparoskopide belli olacak..ama sağ tüpünü alabiliriz dedi onu hiç beğenmedi
işime yaramayacaksa alın nur hanım dedim bende..öyle işte daha belli değil canım..sen ne zaman gideceksin??
Kizlar benim bugun 9.gunum idrar testi yaptim 5dk sonra tozpembe renginde 2.cizgi cikti normalde birsey olmasa cikar mi yardim edinnnnn
yine sancım var malesef,gecee 23ten beri hastanedeyiz...gece kuzenimin doktor olduğu numune ye gittim.taa memoriala gelmiyim sancının boyutunu bi görelim dedik.tek bebeğe nst bağaladılar 20 dak sonra sancıları 2 dak bir görünce hemen kendi hastanenize gidin dediler,doktorumu aradım.nöbetçi kadın doğumcu ile sürekli irtibat kurdu eğer ilaçlarla sancın düşmezse doktorun gelicek dediler..serumdan sonra kasılmalarım azalmıştı.sancılar 120 vurmasına rağmen açılmam yok.tek bebek olaydıda doğuramıcakmışım heeralde normal..inanın benim kasılmayla ve sancıyla sıkıntım yokonu çekmeye razıyım ama bebekler benim sol böbreğime baskı yapıyor ve ben o ağrıdan çıldırıcak gibi oluyorum.dün gece böbreğimede baktılar ama acaba kum falanmı döküyorum diye hiç bişey yok mesela şuan cin gibbiyim kasılmam var ama ona daynıyorum.gerçi bu böbrek ağrısı uyardığı için uterus kasılıyormuş ama o ağrı başlayınca ağlamak bağırmak hiç bişey yetmiyor.bugün doktoruma beni kurtar demeye karalıyım çünkü bu ağrının ne zaman başlayıp ne zaman biteceği belli olmuyor.geçen haftaa 1-2 saat sürüp geçiyordu dün gece aralıksız 8 saat sürdü ve ben bittim.yine yemek ve su yok sezaryan ihtimaaline karşı...elimden geldiğince yazmaya çalışırım...iyi bakın kendinize.dua edin bana ama üzülmeyin....üzülcek bişey yok bide benim yüzümden strese grimeyinn..öpüyorum kuzularınızı ve sizi...
günaydın anneler...
ben bugün anne oluyorum....birazda sezaryan saatimiz belli olucak....diycek bişey yok..ilginç olan heyecanda yok.korkuda...
gebelik testini bekler gibiyim...nötr...
en tehlikelisi bu his mi acaba...
dualarınıza ihtiyacım var...
kızlarrrr
pozitif pozitif pozitifffff
Allahım butun arkadaslarıma nasıp etsın dualarımdasınız canlar
Bu arada şu çatlatma iğnesinin etkisi ne ola ki? Hiçbir şeyden haberim yok
cumartesi gününe kadar çoktan geçmiş olr inşallah güzel haberler verirsin bizesaol canım allah razı olsun çok güldümm yaaa canlı yayında doğumm
test gününden erken yaptırınca onun etkisi olurmu diye sordum canım belki cumartesi yaptırırım ben
çatlatma iğnesinin içinde ilaç bi nevi hcg yani gebelik hormonu sen bu iğneyi vurduktan sonraki 10 içinde idrardann gebelik testi yaparsan çift çizgiyi görürsün kanda da aynı çekilde çok yüksek çıkmaz ama 20 30 hatda 40 bile çıkar kan değerindeBu arada şu çatlatma iğnesinin etkisi ne ola ki? Hiçbir şeyden haberim yok
maşallah seninkiler dahada böyük inşallah küvezihtiyacı olmaz hilburum malum memorial pahalı bir hastane doğum ücreti
ve ayrıyetten bebeklerin küveze gitme ihtimali var demişin inşallah gerek kalmaz ama
toplam ne kadara maal oluyor altından kalkabilirsiniz inşallah
ayyy çok güldümmmm:) canlı yayın yapcam size ameliyathanede:) ay ben çıkıyım artık harbiden yeeter bu kadar gevezelik..acık anne ağırlığına giriyim...
Ah o gel gitler :) Olacak Allah'ın izniyle olacak
İnş. canım çok istiyorum gitmeyi. İnş. bir mani çıkmaz. Hilbur çarşamba çıkacakmış hastaneden. Bebeklerin durumu nasıl olur bilmiyoruz. Akşama konuşalım. Gelebilir misin sen?
Bu arada şu çatlatma iğnesinin etkisi ne ola ki? Hiçbir şeyden haberim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?