Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

ne güzel muhteşem bi tablo imrenmemek elde degil valla inş en kısa sürede bizde hamileler listesine terfi ederiz

Allah ödeme kolaylığı versin canım.

Bebeklerin sigortasını ne zaman yaptırdınız? Şu küvez olayı için çok merak ediyorum.

valla çok iyi dediğin gibi özel sigorta olmasa çok paraya doğum iyi bari sizin o sıkıntınız yok inşallah sağlıkla gelirler

sukur Rabbime iyiyim.hamilelik harika bir duygu hala soktayim diyebilirim. ben 13 yil bekledim.ins sonu guzel olur.
sen nasilsin canim ? Allah a emanet olun yavrularinla..

inşş.canımm siz kaç haftalık oldunuz canımm

bizde mi bankacı olsaydık ne baya iyiymişşş

maşalllahhhhh senin zekanaa ben çabucak unutuyorumm vallahi

en yeni hamişlerimiz olarak kızlar ne gibi belirtiler yaşadınız anlatırmısınız tecrübe olsun bize

İğne açıklamaları için teşekkürler kızlar

Mikrom bebeklerin durumunu öğrenelim akşam konuşalım canım.

hilbur valla sigorta sizi baya kurtarmış yoksa o kadar para nasıl ödenecekti çok büyük masraf neyseki şansınız tutmuş hamişken bankacı olmak varmış :)

:

Hilburcuğum ben de Banka personeliyim. Acıbadem sigortamız var ama bizim şartlar çok kötü Doğum teminatı olarak senelik 2000 TL limit veriyor. Üstelik doktor muayeneleri de dahil.2000 TL iki tahlil iki muayene ile bitiyor. Bebeği de doğduğunda sigortalıyor ama bazı uyanık sigortacılar ilk 10 günü sigorta dışı bırakıyorlar. Bebek küvöze girerse sigorta ödemesin diye

İncim daha önce söylemişimdir ama yine söylim sen harika bir insansın Birtanesin.. Topiğimizin kıymetli hatunu

hilbur valla sigorta sizi baya kurtarmış yoksa o kadar para nasıl ödenecekti çok büyük masraf neyseki şansınız tutmuş hamişken bankacı olmak varmış :)

:

bende aynısını diyorumm yaa :)))

maşalllahhhhh senin zekanaa ben çabucak unutuyorumm vallahi

Topiğin bekçisi olunca akılda kalıyor

Akasyam benim sen de öylesin hepiniz öylesiniz

Canım bebeğin sigortalı olması kısmını biraz açar mısın bana

Arkadaslar vallahi harika bir gun tebrik ediyorm sizi MEDİKAL ve NURME gözünüz Aydın HİLBUR cum Allah kolaylık versin ve inci haklisin canım yıkıcaz burayı Allah'ın izniyle

Topiğin bekçisi olunca akılda kalıyor

Akasyam benim sen de öylesin hepiniz öylesiniz

Canım bebeğin sigortalı olması kısmını biraz açar mısın bana

İncim benim işyerinin yaptığı Acıbadem sigortam var. Bebek doğduğunda evraklarını verdiğimde benim üzerimden bebeğe Acıbadem sigorta yapıyorlar. Ama bazı sigorta şirketleri bebeğin sigortasını doğum tarihinden 10 gün sonra falan başlatıyor. Bebek küvöze girerse ücreti ödemesinler diye. Bazıları ise doğar doğmaz sigortayı başlatıor. Bu durumda bebek küvöze de girse ücreti sigorta şirketi ödüyor.

Anladım canım sağol.
Peki bebek için sigortaya yıllık ödenen ortalama miktar ne kadar?
Mesela Memorial'da küvez 1000 liraymış bir gece. Bir çocuğun 5 gün kalması 5000 lira demek. Bunun bir limiti falan var mı?

Benim işyeri sigortası olduğu için ekstra prim ödemiyorum diye biliyorum. Ödenirse de cüzi bir rakam maaştan keserler. Şartlarını henüz araştırmadım canım. Onları sormak lazım. Ama sen bebeğe sıfırdan sigorta yaptıracaksan sigorta şirketleri ile görüşüp en iyi şartları olanı belirlersin. Hamileyken sigorta primleri ödemeye başlaman gerekebilir.

nurme ve medical gözünüz aydın kızlar allahım tamamına erdirsin inşallah bu zorlu sınavı başarıyla geçtiniz çok şükür

bu arada merhaba
tenhadan takip ediyorum hem hatırlayanlarınız vardır belki bi ara deli gibi nur hanımdan sonra tavsiye edilen dr araştırması yapıyordum
son zamanlardaki olumsuz yaşananlar canımı sıkmıştı epey, hala beklemedeyim bi türlü gidemiyorum tırsıyorum :18:

Sağol canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…