Hamilelerimiz
beyzzmbak
canocanan
cemile
grafiking
medical
nurme
nzlyln
pınarosm
sevda
umutege
mikro, happy, ehtcan, begonvil, ledzeppelin,, kezban darısı sizlere
Sonraaaa
Akasya, aysunayy, bebekdls, çakır, dentur, qingdao, juliaa, julietta, mucize2013, semra, sumeyye ve ben hep birlikte yıkacağız topiği inşaallah...
Yeni katılan arkadaşlarım; western, mumnu, gulveson, sezyal sizler de tekrardan hoş geldiniz
İlk bebeklerimiz Derin ve Deniz abi ve abla olacaklar
ben banka personeli oldduğum için canım özel sağlık sigortam var..anlaşam gereği normalde 9500 olan doğum ücreti bize 4400 tl+680 tlde bebek başına doğum ücreti %80 nini banka ödüyor zaten...küvöz ücreti gecede 1000 tlmiş ama bebekler özel sigortalı doğunca %100 ödüyor sigortam..çok şükür bu işbaşka türlü çekilmez zaten sağlıkta çok iyi bankamızz..bundan faydalanmasam olmazdı ama değilmi bu kaadar hakkım varken..
valla çok iyi dediğin gibi özel sigorta olmasa çok paraya doğum iyi bari sizin o sıkıntınız yok inşallah sağlıkla gelirlerben banka personeli oldduğum için canım özel sağlık sigortam var..anlaşam gereği normalde 9500 olan doğum ücreti bize 4400 tl+680 tlde bebek başına doğum ücreti %80 nini banka ödüyor zaten...küvöz ücreti gecede 1000 tlmiş ama bebekler özel sigortalı doğunca %100 ödüyor sigortam..çok şükür bu işbaşka türlü çekilmez zaten sağlıkta çok iyi bankamızz..bundan faydalanmasam olmazdı ama değilmi bu kaadar hakkım varken..
sukur Rabbime iyiyim.hamilelik harika bir duygu hala soktayim diyebilirim. ben 13 yil bekledim.ins sonu guzel olur.
sen nasilsin canim ? Allah a emanet olun yavrularinla..
cumartesi gününe kadar çoktan geçmiş olr inşallah güzel haberler verirsin bize
inş..canımm bu sefer inş.. olur rabbim isteyen herkese versinn inş... içinde de bizleree
çatlatma iğnesinin içinde ilaç bi nevi hcg yani gebelik hormonu sen bu iğneyi vurduktan sonraki 10 içinde idrardann gebelik testi yaparsan çift çizgiyi görürsün kanda da aynı çekilde çok yüksek çıkmaz ama 20 30 hatda 40 bile çıkar kan değerinde
ben banka personeli oldduğum için canım özel sağlık sigortam var..anlaşam gereği normalde 9500 olan doğum ücreti bize 4400 tl+680 tlde bebek başına doğum ücreti %80 nini banka ödüyor zaten...küvöz ücreti gecede 1000 tlmiş ama bebekler özel sigortalı doğunca %100 ödüyor sigortam..çok şükür bu işbaşka türlü çekilmez zaten sağlıkta çok iyi bankamızz..bundan faydalanmasam olmazdı ama değilmi bu kaadar hakkım varken..
Hamilelerimiz
beyzzmbak
canocanan
cemile
grafiking
medical
nurme
nzlyln
pınarosm
sevda
umutege
Sonraaaa
Akasya, aysunayy, bebekdls, çakır, dentur, qingdao, juliaa, julietta, mucize2013, semra, sumeyye ve ben hep birlikte yıkacağız topiği inşaallah...
Yeni katılan arkadaşlarım; western, mumnu, gulveson, sezyal sizler de tekrardan hoş geldiniz
Hamilelerimiz
beyzzmbak
canocanan
cemile
grafiking
medical
nurme
nzlyln
pınarosm
sevda
umutege
Sonraaaa
İğne açıklamaları için teşekkürler kızlar
Mikrom bebeklerin durumunu öğrenelim akşam konuşalım canım.
hilbur valla sigorta sizi baya kurtarmış yoksa o kadar para nasıl ödenecekti çok büyük masraf neyseki şansınız tutmuş hamişken bankacı olmak varmış :)
:
Hilburcuğum ben de Banka personeliyim. Acıbadem sigortamız var ama bizim şartlar çok kötüDoğum teminatı olarak senelik 2000 TL limit veriyor. Üstelik doktor muayeneleri de dahil.2000 TL iki tahlil iki muayene ile bitiyor. Bebeği de doğduğunda sigortalıyor ama bazı uyanık sigortacılar ilk 10 günü sigorta dışı bırakıyorlar. Bebek küvöze girerse sigorta ödemesin diye
her bankacını şartları aynı değil yani burdan onumu anlıyoruz kızlarr
bende aynısını diyorumm yaa :)))
Hilburcuğum ben de Banka personeliyim. Acıbadem sigortamız var ama bizim şartlar çok kötüDoğum teminatı olarak senelik 2000 TL limit veriyor. Üstelik doktor muayeneleri de dahil.2000 TL iki tahlil iki muayene ile bitiyor. Bebeği de doğduğunda sigortalıyor ama bazı uyanık sigortacılar ilk 10 günü sigorta dışı bırakıyorlar. Bebek küvöze girerse sigorta ödemesin diye
her bankacını şartları aynı değil yani burdan onumu anlıyoruz kızlarr
Aynen canım. Bizim şartlarımız maalesef ki hiç iyi değil. Hilburun Bankasını öğreneyim de ben de transfer teklif edeceğim oraya
maşalllahhhhh senin zekanaa ben çabucak unutuyorumm vallahi
İncim daha önce söylemişimdir ama yine söylim sen harika bir insansınBirtanesin.. Topiğimizin kıymetli hatunu
Topiğin bekçisi olunca akılda kalıyor
Akasyam benim sen de öylesin hepiniz öylesiniz
Canım bebeğin sigortalı olması kısmını biraz açar mısın bana
İncim benim işyerinin yaptığı Acıbadem sigortam var. Bebek doğduğunda evraklarını verdiğimde benim üzerimden bebeğe Acıbadem sigorta yapıyorlar. Ama bazı sigorta şirketleri bebeğin sigortasını doğum tarihinden 10 gün sonra falan başlatıyor. Bebek küvöze girerse ücreti ödemesinler diye.Bazıları ise doğar doğmaz sigortayı başlatıor. Bu durumda bebek küvöze de girse ücreti sigorta şirketi ödüyor.
Anladım canım sağol.
Peki bebek için sigortaya yıllık ödenen ortalama miktar ne kadar?
Mesela Memorial'da küvez 1000 liraymış bir gece. Bir çocuğun 5 gün kalması 5000 lira demek. Bunun bir limiti falan var mı?
Benim işyeri sigortası olduğu için ekstra prim ödemiyorum diye biliyorum. Ödenirse de cüzi bir rakam maaştan keserler. Şartlarını henüz araştırmadım canım. Onları sormak lazım. Ama sen bebeğe sıfırdan sigorta yaptıracaksan sigorta şirketleri ile görüşüp en iyi şartları olanı belirlersin. Hamileyken sigorta primleri ödemeye başlaman gerekebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?