Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlarrrr

pozitif pozitif pozitifffff
Allahım butun arkadaslarıma nasıp etsın dualarımdasınız canlar
canım gözün aydın rabbim sonuna kadar sorunsuz gitmeyi nasip etsin

TEBRİKKKK EDERİM..
BEN BURDA GUZEL HABERLERI ALDIKCA ICIM BI HOSH OLUYOR.
ALLAH IM AYIRMASIN KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN
AMIN
allah razı olsun canım rabbim bütün arkadaşlarıma nasip etsin

iyi yapmıssın canım dün heycandan unuttum hepisine çok selamımı söyle hepsini çok seviyorum bana dua eden etmeyen herkesten
allah razı olsun

canım maşşalh çok güzel değerin ikizler geliyor

çok şükür iyiyim canım sizlerin haberleriyle dahada iyi oluyorum annenlerde yanındaysa gözümüz arkada kalmaz :)) onlar en iyisini yapar zaten :))

iyi akşamlar arkadaşlar oku oku bitmiyor nasıl kaynatmıssınız böyle

hilbur canım bebeklerini kucaklamışsın sağlıkla büyütmek nasip etsin rabbim çok sevindim çokkkkkkkkkkkkkk

derin ve deniz bebekleri öpüyorum kokulu kokulu boyunlarından

allahım bizlere de bu günleri görmeyi nasip etsin inşallah..

medicalsecreter canım tebrikler allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim..
transferini kim yapmıştı??

canım bebeklerini almışsın kucağına kocaman maşallah onlara
inşallah en kısa zamanda küvezden çıkıp senin sıcacak kucağında olurlar

merhaba hanımlar bir sorum olacak nur hanıma giden arkadaşlar hemen randevu alabiliyormusunuz yoksa randevuyu uzun zaman sonraya mı veriyolar??nur hanımın eski hastasıyım geçen sene tüp bebek denememi onunla yapmıştık önümüzdeki ay yine tüpbebek yaptırmak istiyorum...

Merhaba elifer uygun oldugu zamani veriyorlar genelde o yüzden erken randevu almak gerek gecen yil neden olmadı sorun neydi canım

Merhaba Elif. Nur Hanım'a önceden randevu almak kolaydı ama bu aralar çok yoğun ve hamile. Önümüzdeki ay izne ayrılacak, zamanı belli değil henüz. Adetin ay başına geliyorsa başlayabilirsin diye düşünüyorum. Hastaneyi arayıp sor bence.

2013 yılının memorial tüp bebek topiginin ilk bebekleri hoş geldiniz Rabbim size anneniz ve babanızla saglıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin inş her daim yüzünüz gülsün
hayırlı olsun hilalim annelik nasıl bir duygu?

Arkadaslar hepinize iyi aksamlar. Hepinizin moraller iyidir insallah. Sizleri unuttum sanmayin
Ama yazacak bir sey olmadigi icin sessizce takip ediyorum sadece..

Hilbur canim meleklerine kavusmussun:)) Allah sizleri hic ayirmasin insallah. Size ve evlatlariniza saglikli uzun omurler nasip etsin...
Nurme ve medical Allah kucaginiza saglikla aldiginiz gunleri gostersin insallah. Bana ve burdaki butun arkadaslara umut oldunuz...
Test gununu bekleyen arkadaslar insallah sizde mutlu haberi alirsiniz hemde cifter cifter..
Tedavideki arkadaslar allah size de o mutlu haberi almayi nasip etsin insallah.. Hepiniz icin dua ediyorum ve tabiki kendim icinde:)))
Allaha emanet olun....

Merhaba Meryemcim. Evet ismini görüyorum ama hiç yazmıyorsun. Sen de katıl bize. Bak en baş geveze ben tedavide olmamama rağmen hiç susuyor muyum

Aşağıda bir sürü isim görüyorum ama kimse konuşmuyor

Gevezeliğimde bana eşlik eden arkadaşlarım neredesiniz

herkese slmlarrrrrrrrrr
bebeği olan arkadaşı tebrik ediyorum ALLAH ananlı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin
hamile olan arkadaşları datebrik ediyorum RABBİM kucağınıza almayı nasip etsin
bana gelince nihayet ameliyat günüm belli oldu haftaya çarşamba olucam bakalım inşallah tanısal olacak girişimsel bişeyler olmaz

geldimm

ve bir soru sormak istiyorum :)

funda hanım nasıldır bir bileniniz var mı acaba ?

Hoş geldin :)

Funda Hanım bir kez muayeneme bir kez opuma girmişti. Pek bilgim yok :)
Sevda'nın doktoruydu gebelik takibinde. Memnunum diyordu.

Hoş geldin :) Ne ameliyatı? Yazdıysan kaçırmış olabilirim :26:

Canim allah muhabbetinizi arttirsin:))) yazacak bir sey olmayinca susuyorum iste(( sen ne zaman basliyorsun tedaviye allahin izniyle....

Amin :) Kalabalık daha güzel oluyor, uzaktan izleme katıl sen de :) Bende de bir şey yok ama çenem durmuyor maşallah
Benimki belli değil henüz canım. 1 ay sonra kontrolüm var, o zaman belli olur inşaallah.
Sende durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…