canım gözün aydın rabbim sonuna kadar sorunsuz gitmeyi nasip etsinkızlarrrr
pozitif pozitif pozitifffff
Allahım butun arkadaslarıma nasıp etsın dualarımdasınız canlar
allah razı olsun canım rabbim bütün arkadaşlarıma nasip etsinTEBRİKKKK EDERİM..
BEN BURDA GUZEL HABERLERI ALDIKCA ICIM BI HOSH OLUYOR.
ALLAH IM AYIRMASIN KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN
AMIN
ehcan hemen kan testi yaprıt ne güzel haberler geliyor böyle allah devamını nasip etsin inşallah
hilbur allah yardımcın olsun belki böyle daha hayırlıdır inşallah sağlıkla gelir evlatların
ya şu belirti olayını geç hpyy nurmede hiç belirtim yok kesin olmadı tek tesellim dondurulmuşlarım dedi bak maşşalh şimdi hamile sende katılacaksın bu kervana inşallah
nurmem nasılsın canım
dün 2 milyondan 76 milyona yolculuk topiğindeki arkadaşlara hamile olduğunu söyledim çok sevindiler
pesi seni ayrı ayrı tebrik ediyor ve bir yandan da sana sitem ediyolar niye gelmiyo diyolar bilgine
450 cıktı.
nurme mikro hoşgeldin
nurmecim nasılsın biraz anlatın ya değerler nasıl
canım değer 227.8 çıktı yarın tekrar yaptırcam inşallah artar işte böyle tatlım
mikrocum inci söyledi çok az kalmış test gününe dikkat et kendini yormuyorsun dimi beslenmenede dikkat et kabak çekirdeği ve ananası unutma :)))
çok şükür iyiyim canım sizlerin haberleriyle dahada iyi oluyorum annenlerde yanındaysa gözümüz arkada kalmaz :)) onlar en iyisini yapar zaten :))
merhaba hanımlar bir sorum olacak nur hanıma giden arkadaşlar hemen randevu alabiliyormusunuz yoksa randevuyu uzun zaman sonraya mı veriyolar??nur hanımın eski hastasıyım geçen sene tüp bebek denememi onunla yapmıştık önümüzdeki ay yine tüpbebek yaptırmak istiyorum...
Arkadaslar hepinize iyi aksamlar. Hepinizin moraller iyidir insallah. Sizleri unuttum sanmayin
Ama yazacak bir sey olmadigi icin sessizce takip ediyorum sadece..
Hilbur canim meleklerine kavusmussun:)) Allah sizleri hic ayirmasin insallah. Size ve evlatlariniza saglikli uzun omurler nasip etsin...
Nurme ve medical Allah kucaginiza saglikla aldiginiz gunleri gostersin insallah. Bana ve burdaki butun arkadaslara umut oldunuz...
Test gununu bekleyen arkadaslar insallah sizde mutlu haberi alirsiniz hemde cifter cifter..
Tedavideki arkadaslar allah size de o mutlu haberi almayi nasip etsin insallah.. Hepiniz icin dua ediyorum ve tabiki kendim icinde:)))
Allaha emanet olun....
Merhaba Meryemcim. Evet ismini görüyorum ama hiç yazmıyorsun. Sen de katıl bize. Bak en baş geveze ben tedavide olmamama rağmen hiç susuyor muyum
Aşağıda bir sürü isim görüyorum ama kimse konuşmuyor
Gevezeliğimde bana eşlik eden arkadaşlarım neredesiniz
geldimm
ve bir soru sormak istiyorum :)
funda hanım nasıldır bir bileniniz var mı acaba ?
herkese slmlarrrrrrrrrr
bebeği olan arkadaşı tebrik ediyorum ALLAH ananlı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin
hamile olan arkadaşları datebrik ediyorum RABBİM kucağınıza almayı nasip etsin
bana gelince nihayet ameliyat günüm belli oldu haftaya çarşamba olucam bakalım inşallah tanısal olacak girişimsel bişeyler olmaz
Canim allah muhabbetinizi arttirsin:))) yazacak bir sey olmayinca susuyorum iste(( sen ne zaman basliyorsun tedaviye allahin izniyle....
senin gibi gevezeye can kurban
HILBUR un kuzulari dogmus masaallah.
ALLAH hayirli mubarek eylesin anali babali buyusunler amin.
Aşağıda bir sürü isim görüyorum ama kimse konuşmuyor
Gevezeliğimde bana eşlik eden arkadaşlarım neredesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?