Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Canım benim tüp bebek yaptırma sebebim PGT yaptırabilmek. . Ben normal yoldan hamile kalabiliyorum. Gerçi hiç denemedim bilmiyorum ama pratikte öyledir herhalde. Ama normal yoldan hamile kalırsam %50 ihtimalle bebeğin hasta olma riski var. Bendeki hastalık ona geçebilir Ben buna cesaret edemediğim için PGT 'den çare bekliyorum. Valla ben de buralarda okuya okuya neler neler öğrendim. İnsan başına gelince herşeyi öğreniyor. Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Dualarımdasın..

içimden derin bir offf çektim ama rabbim dermansız dert vermesin akasyam allahım senide bebeğinide korusun iyiki bu yöntemler var ve bişiler yapabiliyoruz çok şükür gerçekten hepimizin sıkıntıları ayrı ayrı benimde normal yolla olmuyor ama en azından derdimizin çaresi var akasyam normal yollada olsa allahım izin vermedikten sonra hiçbirşey olmaz biz hep olumlu düşünelim az zamanımız kaldı sabır canım amin akasya amin sende dualarımdasın olucak inş. ya inanıyorum canı gönülden ender saraçın kitabını tavsiye ediyorum artık ruhunu besle diye eminim rahatlatır seni mutlaka oku

Bugün hilbur'un doğumdan 2-3 saat önce burada olmasına bayıldım ya
İşte gerçek destek, işte gerçek dost
Hamile kaldıktan sonra topiğimizi terkedenlere ders olsun

Meleklerimiz gelmişşşşşş

darısı hayırlısıyla vakti gelince diğer hamişlerin başına inşallah...

nurme mikro hoşgeldin

nurmecim nasılsın biraz anlatın ya değerler nasıl

mikrocum inci söyledi çok az kalmış test gününe dikkat et kendini yormuyorsun dimi beslenmenede dikkat et kabak çekirdeği ve ananası unutma :)))

Mikrom Hilbur'la konuştun mu?

evet canım konuştum şimdi hepside gayet iyiymiş bebekler küvezdeymiş inş.. çok fazla kalmazlar bu gidişle.kiloları gayett iyiymiş zaten konuşurken duygulandım birden ağlayacaktım allahtan çabuk kapattık çokkk mutlu oldum hilalimin adına innnşşş... rabbim tez zamanda isteyen herkese yaşatır bu duyguyu

Merhaba kızlar

Hil-bur'la görüşen varmı?

Merakla ve duayla haberlerini bekliyoruz...

İnşallah hersey yolunda gitmiştir...

Mikrooo çık geçmişten

Nurme taze anne adayımız

burdayım aslında annemle babam yanımda arada onlarada laf yetiştiriyorum

hşbldk canım naber iyimisin yok canım yormuyorum gayet düzenli beslenmeye çalışıyorumkabak çekirdeği .badem yiyorum ama ananas yemiyorum kan sulandırdığı için çünkü hem iğne hemde hap kullanıyorum

Ayyy ben de konuştum şimdi Çok iyi geliyordu sesi Bu kadar iyi olamazdım dedi
Allah'ım sağlıkla büyütmelerini nasip etsin inş.

çok şükür iyiyim canım sizlerin haberleriyle dahada iyi oluyorum annenlerde yanındaysa gözümüz arkada kalmaz :)) onlar en iyisini yapar zaten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…