olsun canım sıfırdan başlamak zor gelsede ama bebeklerimiz için herşeye değer bu işe girdikten sonra çok değişik şeyler öğrendim hayretle izliyorum dinliyorum pgt de bunlardan bir tanesi inşallah herşey sorunsuz olur akasyam allah heran har zaman yardımcın olsun
Bugun 10.gunum canim
Dayanilmicak gibi degil ama beni huzursuz ediyor.yarin test vericem
Bugun 10.gunum canim
Canım benim tüp bebek yaptırma sebebim PGT yaptırabilmek. . Ben normal yoldan hamile kalabiliyorum. Gerçi hiç denemedim bilmiyorum ama pratikte öyledir herhalde. Ama normal yoldan hamile kalırsam %50 ihtimalle bebeğin hasta olma riski var. Bendeki hastalık ona geçebilirBen buna cesaret edemediğim için PGT 'den çare bekliyorum. Valla ben de buralarda okuya okuya neler neler öğrendim. İnsan başına gelince herşeyi öğreniyor. Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Dualarımdasın..
MikromHilbur'la konuştun mu?
Mikrooo çık geçmişten
Nurme taze anne adayımız
nurme mikro hoşgeldin
nurmecim nasılsın biraz anlatın ya değerler nasıl
mikrocum inci söyledi çok az kalmış test gününe dikkat et kendini yormuyorsun dimi beslenmenede dikkat et kabak çekirdeği ve ananası unutma :)))
evet canım konuştum şimdi hepside gayet iyiymiş bebekler küvezdeymiş inş.. çok fazla kalmazlar bu gidişle.kiloları gayett iyiymiş zaten konuşurken duygulandım birden ağlayacaktım allahtan çabuk kapattık çokkk mutlu oldum hilalimin adına innnşşş... rabbim tez zamanda isteyen herkese yaşatır bu duyguyu
çok şükür iyiyim canım sizlerin haberleriyle dahada iyi oluyorum annenlerde yanındaysa gözümüz arkada kalmaz :)) onlar en iyisini yapar zaten :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?