Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Derin ve Deniz hoşgeldiniz.. Sefa getirdiniz.. Çok güzel bir dünyaya doğmadınız belki ama sizi hasretle bekleyen çok güzel bir ailede doğdunuz.. Şansınız bol olsun..

ayyy kızlar ben neler gördüm gözlerim doldu nurmecim medicalcim gözünüz aydın olsun canlarım ya çok tebrik ediyorum nasıl mutlu oldum anlatamam birkaçgündür siteye giremedim ama çok güzel haberlerle giriş yaptım kızlar allah tamamına erdirsin inşallah çok şükür allahım sana çok şükür

hilburcuğumda doğum yapmış gözün ayddın canım allahım yavrularınla beraber geçireceğin sağlıklı uzun ömürler nasip etsin maşallah maşallah maşallah

kızlar geçmişi okuyamıyorum gözlerim çok ağrıyor ve midemi bulandırıyor bil. baktıkça mikrom ne yaptı happy ne yaptı incim sen nasılsın başka gelişmeler oldu mu

İnş. bu tedavinde kavuşturur Rabbim seni ve yavrunu...

teşekkürler incimmmmmmmmmmmmmmm :)

Rica ederim

doğdularmı doğdularmı ??? geçmişe baktım bişey yok

Doğdular doğdular

Denturum bir an önce biz de başlayalım

ahhh incim nasıl bekliyorum martı nasıl bekliyorum adet olmayı anlatamam inşallah allahın izniyle çok az zamanımız kaldı incimm

kızlar geçmişi okuyamıyorum gözlerim çok ağrıyor ve midemi bulandırıyor bil. baktıkça mikrom ne yaptı happy ne yaptı incim sen nasılsın başka gelişmeler oldu mu

Canım ne oldu? Geçmiş olsun :26:
Mikro ve happy heyecanla beklemeye devam ediyor
Ben iyiyim şükür canım. Sen ne yapıyorsun?

ahhh incim nasıl bekliyorum martı nasıl bekliyorum adet olmayı anlatamam inşallah allahın izniyle çok az zamanımız kaldı incimm

Al benden de o kadar
Bu kez çok farklıyım nedense. Pozitif enerji gönderiyorum kendime Sen martın kaçında adet olacaksın?
Benim için büyük günler 11-15 mart arası.

incim grip olucağım galiba midem gözlerim başım çok fena benim mart sonu gibi gelicek sanırım adet sen benden öndesin inşallah arka arkaya mutlu haberi alırız bende çok umutluyum inci ya sanki bu sefer olucak gibi çokda kendimi kaptırıp hüsrana uğramak istemiyorum ama içimde acayip umutlu :)))) inciiiiiiiii çok özledim ben bebişleri çok istiyorum çokkkkk mikroya happy test günü ne zaman

Çok geçmiş olsun Bolca meyve ye. Boğazım kötüyse ballı ılık süt, süt sevmiyorsan ılık su iç. Limonla balı karıştır ye.
Yok canım o tarihler arası kontrol tarihim Başlarsam benim de mart sonu inşaallah. Birlikte başlarız

akasya sen nasılsın canım var mı gelişmeler

Henüz yok canım. Mart sonu kontrole gideceğim. Tedavi ön hazırlık olarak kan testleri yapacaklar. Haziranda başlarız demiştik ama daha benim adetim bile gelmedi. Ne zaman gelir, ne zaman düzene girer hiç bilemiyorum. Martta da adet olmazsam kontrol gittiğimde konuşacağım. Senin dondurulmuş var mıydı denturcuğum :26:

sütü seviyorum akşam uyumadan önce içiyim incim çok sağol
aynı zamana denk gelicek desene :))) dahada mutlu oldum hem seninle tanışmanın mutluluğu hemde tedaviye başlamak iyi gelicek bu bana

akasyam benim kürtajdan 36 gün sonra adet geldi ki senin biraz daha uzun sürmesi normal anca toparlıyordur rahim inşallah düzene girer akasyam benim dondurulmuş var allah nasip ederse onları kullanağım mart ayı hepimize bereket getirsin inşallah o günden sonra kontrole gittin mi akasyam doktor adet dönemi için bişi dediler mi ama üzülme bence yakındır adaçayı iç günde 2 fincan

Canım ben de hasta gibiyim. Heryerim kırılıyor. Ciğerlerime iğneler batıyor. Sanırım etrafta kötü bir virüs var. Bana da eşimin yeğenlerinden bulaştı

Ayy ne kadar güzel Siz martta ben haziranda hamile kalırsak bebişlerde yakın olur. Hamilelik sürecini paylaşabiliriz Allah o günleri nasip etsin inşallah..

Benim daha önce de düzensizdi canım. PKOS var bende. O yüzden metformin kullanıyordum. En son gittiğimde Nur Hanım yumurtalıklar henüz çalışmıyor dedi. Metformine tekrar başladım. Gecikme normal sanırım Adaçayı işe yarıyosa içeyim. Çok sağol canım.

Dondurulmuşun olması çok iyi. Dondurulmuşla hamile kalmak daha kolay diye biliyorum. Üstelik bana da dedikleri gibi sen düşük yapsan da hamile kalabiliyorsun. Bunu bile çok olumlu görüyorlar. Senin de güzel haberlerini alacağız inşallah Denturcuğum.. Bulup da kaybetmenin acısını yaşayan bilir. Allah bir daha yaşatmasın

akasya benim ne zaman gecikmem olsa adaçayı imdadıma yetişir ibrahim saraçoğlunun sitesinde okumuştum
canım gerçekten öyle en azından hamile kalabildiğini tedavinin işe yaradığını bilmek hem onlara hem bize umut veriyor amin canım allah kimselere yaşatmasın bu acıyı ama daha iyisini nasip edicek bize daha güzelini daha sağlıklısını daha hayırlısını böyle düşündükçe üzüntülerim azaldı :)) senin dondurulmuş var mı baştan mı başlayacaksın canım

Maalesef yok canım Sıfırdan başlayacağım. Çok yumurta olması için uzun protokol yapılacak. Biliyorsun bizim PGT derdimiz var. PGT'ye ne kadar çok yumurta girerse sağlıklı bulma şansımız o kadar artıyor.

olsun canım sıfırdan başlamak zor gelsede ama bebeklerimiz için herşeye değer bu işe girdikten sonra çok değişik şeyler öğrendim hayretle izliyorum dinliyorum pgt de bunlardan bir tanesi inşallah herşey sorunsuz olur akasyam allah heran har zaman yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…