- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Mart grubu artiyoooooor kimler var şimdi Juliaa,inci tanesi, sbl
Ben beklemedeyim belki kendiliginden gelir diye bekliyorum:)) bana nur hanim laparoskopi yapalim demisti acikcasi onun icin karar vermeye calisiyorum. Bir yanim git laparoskopi ol diyor bir yanim da gitme diyor. Acikcasi korkuyorum la tuplerim alinirsa diye...eger karar verirsem mart gibi olsun istiyorum ki yaza da tedavi olsun diye ama bakalim kismet...
sorma ya eşim negatif aldığımdan beri yani aralıktan beri hiç sesini çıkarmadı ,birkez sen nezaman istersen nasıl istersn öyle olsun istersen hiç gitmeyelim tekrar bütün yük sende çok üzülüyorum demişti okadar
şimdide işte nur hanıma yetişsekmi yoksa başka doktorlaramı emanet etsek beni diye düşünüyoruz
Kızlar laparoskopi neden yapılıyor biri söylerimi acaba
Kızlar laparoskopi neden yapılıyor biri söylerimi acaba
canlarım bitanecik arkadaşlarım
oku oku bitmedi maşallah kaynatmışsınız
4emriyoyu dondurmuşlar bugün 2si a kaliteymiş 2side 2.kalite.dr adetin 3.günü gel herşey yolundaysa başlarız yada bi sonraki adetle başlarız dedi.dondurma işlemi için ücret istemediler.
Napiyonuz kizzzz face de bizden habersiz
Meryemcim haklisin bende bazen öylece durup kalıyorum burda yazılanlara ama bugunlerde cok guzel haberler aldık bizlerede umut oldu senin son durumun nedir
Semra hn bana iki secenek sunmuştu lapoeoskopi yada direk tüp bebek diye ben kist sorunu yüzünden bir defa laporoskopi oldum ama ciddi yapışma sıkıntılarım oluştu o sebeple direk tüp bebeğe yöneldik
kızlar bgn transferimin 6.günü ama hafif kanamam oldu telaşlanmalımıyım bilemedim
TEŞEKKÜRLER HOŞBULDUK ARANIZA...inşallah canım inş.sende hoşgeldin aramıza...
kızlar bu iğne sizdede gaz yaptımı progestan bana kibrit çaksanız uçucam o derece yani:)),benim aklıms gece yine bişey takıldı yanlışmı yaptım acaba diyeıben iğnelerimi akşam 20:45 te yapıyodum transferden sonrada aynı devam ettim folik asit ve coraspinde kullanıyorum ilave olarak. yani saatte bi değişiklik yapmıyoruz dimi??sabah akşam falan şeklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?