Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Semra hn bana iki secenek sunmuştu lapoeoskopi yada direk tüp bebek diye ben kist sorunu yüzünden bir defa laporoskopi oldum ama ciddi yapışma sıkıntılarım oluştu o sebeple direk tüp bebeğe yöneldik

Maşallah eşine
Ee şimdi harekete geçme zamanı İlk adetin ne zaman, hemen onunla başla

canlarım bitanecik arkadaşlarım
oku oku bitmedi maşallah kaynatmışsınız
4emriyoyu dondurmuşlar bugün 2si a kaliteymiş 2side 2.kalite.dr adetin 3.günü gel herşey yolundaysa başlarız yada bi sonraki adetle başlarız dedi.dondurma işlemi için ücret istemediler.

Kezbanım hadi hayırlısı. Çok güzel maşallah Bir an önce hayırlısıyla yavruna kavuşursun inş.

Meryemcim haklisin bende bazen öylece durup kalıyorum burda yazılanlara ama bugunlerde cok guzel haberler aldık bizlerede umut oldu senin son durumun nedir

Canim insallah hep boyle pozitif devam eder bu topik. Ben beklemedeyim iste laparoskopi olup olmama konusunda kararsizim. Aslinda laparoskopiden korkmuyorum tuplerin alainmasindan korkuyorum... Iste boyle karar veremiyorum. Sen nasilsin? Insallah mart gibi bende kontrole gidecegim bakalim ne diyecekler.

Semra hn bana iki secenek sunmuştu lapoeoskopi yada direk tüp bebek diye ben kist sorunu yüzünden bir defa laporoskopi oldum ama ciddi yapışma sıkıntılarım oluştu o sebeple direk tüp bebeğe yöneldik

Canim senin yapisma laparoskopiden dolayi mi olustu? Benim 3 tup denemem var 2 si yurtdisinda 3 uncusu memorialde oldu. Tutmayinca nir hanim laparoskopi dedi. Belki tuplerde problem olabilir dedi ama bilmiyorum kararsizim acikcasi...

TEŞEKKÜRLER HOŞBULDUK ARANIZA...
ben de haftaya salı günü nurhanım ve ardından semra hanımla görüşmek-muayene olmak için randevu aldım
biraz geç tarihe randevu alabildim çünkü semra hanımla da görüşmek istedim o da salıya kadar doluymuş
hayırlısı herkes için de benim için de..muayene de şunu da so dediğiniz bi öneriniz olur mu acaba bana söylemek istediğiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…