- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
geldimm
ve bir soru sormak istiyorum :)
funda hanım nasıldır bir bileniniz var mı acaba ?
özellikle beklenen birşey var herhalde ben bu konualrda daha çok yeniyim sizin yazdığınız bir çok şeye o ne öyle diye bakıp düşünüyorum
Funda hanim beni bir defa muayene etti guzeldi yani. Aynur hanim da transferimi yapti. NUR hanima siz yapsaydiniz dedim merak etme Aynur benden daha tecrubeli demisti.hangisi olursa olsun siz kalbinizi ferah tutun. ALLAHa siginin ve bismillahirrahmanirrahim deyin.ben transferde druma besmele soylerek yaparmisiniz dedim oda tamam demisti.(benim icin guzel bir ani oldu)
Özellikle beklenen derken?
Merak ettiklerini sor canım.
Biz ilk bastan beri Funda hn ile ilerledik arada bir defa Nur hn a bir defa da Aynur hn a muayene oldum opumu da mustafa bey yaptı 2. denememizde yine Funda hn ile devam ederiz diye düşünüyorum. ama Nur hn da belli çok tattlı bir bayan oldukça da olumlu biri
bugün biri daha yokmuydu sonuç alacak olan zeplinmiydi benmi yanlış hatırlıyorum
inciii eve geldik kocişe aşkım biz neyi bekliyoruz dedim oda seni bekliyor olabilirmiyiz dedi
napsek acaba derken martta başlasakmı kısmında bulduk kendimizi
Teşekkür ederim
Sen nasılsın? Ne kadarlık oldunuz bakalım?
ayyyy hadi hayırlısı
Ben beklemedeyim belki kendiliginden gelir diye bekliyorum:)) bana nur hanim laparoskopi yapalim demisti acikcasi onun icin karar vermeye calisiyorum. Bir yanim git laparoskopi ol diyor bir yanim da gitme diyor. Acikcasi korkuyorum la tuplerim alinirsa diye...eger karar verirsem mart gibi olsun istiyorum ki yaza da tedavi olsun diye ama bakalim kismet...Hoş geldin :)
Funda Hanım bir kez muayeneme bir kez opuma girmişti. Pek bilgim yok :)
Sevda'nın doktoruydu gebelik takibinde. Memnunum diyordu.
Hoş geldin :) Ne ameliyatı? Yazdıysan kaçırmış olabilirim :26:
Amin :) Kalabalık daha güzel oluyor, uzaktan izleme katıl sen de :) Bende de bir şey yok ama çenem durmuyor maşallah
Benimki belli değil henüz canım. 1 ay sonra kontrolüm var, o zaman belli olur inşaallah.
Sende durumlar nasıl?
bir bilsem diyince herhalde belklenen birşey var diye düşündüm
bugün biri daha yokmuydu sonuç alacak olan zeplinmiydi benmi yanlış hatırlıyorum
inciii eve geldik kocişe aşkım biz neyi bekliyoruz dedim oda seni bekliyor olabilirmiyiz dedi
napsek acaba derken martta başlasakmı kısmında bulduk kendimizi
Meryemcim haklisin bende bazen öylece durup kalıyorum burda yazılanlara ama bugunlerde cok guzel haberler aldık bizlerede umut oldu senin son durumun nedir
sukur Rabbime iyiyim.1 hafta once dr gittim kalp atislarini duydum cok sukur 2 gun sonra adet baslangici gibi kanamam oldu.hemen gittim bakti dr bebek duruyor dinlen dedi,simdi 7 haftalik olduk ALLAHim izin verise.
hangi araliklarla dra gitsem ki? cok takinti yapmak istemiyorum.hayirlisi..
Ben beklemedeyim belki kendiliginden gelir diye bekliyorum:)) bana nur hanim laparoskopi yapalim demisti acikcasi onun icin karar vermeye calisiyorum. Bir yanim git laparoskopi ol diyor bir yanim da gitme diyor. Acikcasi korkuyorum la tuplerim alinirsa diye...eger karar verirsem mart gibi olsun istiyorum ki yaza da tedavi olsun diye ama bakalim kismet...
Süper olmuş ya
Adam da senden atak bekliyormuş gördün mü
İyi ki yazmışım he
Hadi mart grubuna sen de katıl
Mart grubu artiyoooooor kimler var şimdi Juliaa,inci tanesi, sbl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?