Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

baktım o makaleleri yorumları okudum evet geçerli yöntemler değil gibi ama bazı klınıkler kullanıyor,herhalde hasta çekmek için farklı birşey yaratmak istiyorlar,semra hanıma şu gebelik aşısını sorayımdiyorum..

çiçeği burnunda yeni annemiz gelmiş hoş gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşş cnm nasılsınız derin deniz sen

Valla böyle guzel haberleri alınca hevesleniyorum bir an önce tedaviye başlamak icin yoksa cok tirsiyorum yani iğneler narkoz git geller falan HİLBUR ii olmanıza sevindim Allah uzun ömürler versin

Kizlar dun aksam 7,30 gibi kanamam oldu hemen burdski dr aradik dun onuncu gundu betahcg baktir dedi progestani agizdan al dedi betahcg:64.11 pruloton diye igne ysptilar yarin tekrar kan tahlili var

Kizlar dun aksam 7,30 gibi kanamam oldu hemen burdski dr aradik dun onuncu gundu betahcg baktir dedi progestani agizdan al dedi betahcg:64.11 pruloton diye igne ysptilar yarin tekrar kan tahlili var

Kanama bildiğimiz kanama mı yoksa lekelenme şeklinde mi? İnş. kuzun bırakmaz seni canım.

günaydın..aylar sonra derin bi uyku uymuşum..şimdi uyandım akşam epidural uyuşukluğum geçince yürüttüler..çok ağrımolmadı bir gece önceki sancılara naazaran müthiş rahat bi geceydi diyebilirim.epidural gerçekten çok rahatmış..bebeklerimin sesini hiç bişeye değişmeme.hala göremedim sesslerinin hayali var sadece...dün gec çocuk doktoru geldi solunum desteğine bağlamışlar ikisinde..ciğerlerini %100 açmaya çalışıyorlarmış...allah yardımcımız olsun...ben öle üzülüp ağlamıyorum..sütüm kesilmesin diye sakin davranıyorum...zaten gelene sütte denirmi bilmem o koyu sarı sıvıdan 10 cc geliyor o kadar.ama hemşireler sanki çok önemli bişey başarmışım gibi seviniyorrlar...aklıma baaşka bişey gelmiyor şimdilik...odada tek başına oturmak yürek burkuyor tabii diğer odalarda bebek ağlamaları geliyor bi gelişme olursa yazarım gene..allah hepinize kolaylık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…