- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
günaydın..aylar sonra derin bi uyku uymuşum..şimdi uyandım akşam epidural uyuşukluğum geçince yürüttüler..çok ağrımolmadı bir gece önceki sancılara naazaran müthiş rahat bi geceydi diyebilirim.epidural gerçekten çok rahatmış..bebeklerimin sesini hiç bişeye değişmeme.hala göremedim sesslerinin hayali var sadece...dün gec çocuk doktoru geldi solunum desteğine bağlamışlar ikisinde..ciğerlerini %100 açmaya çalışıyorlarmış...allah yardımcımız olsun...ben öle üzülüp ağlamıyorum..sütüm kesilmesin diye sakin davranıyorum...zaten gelene sütte denirmi bilmem o koyu sarı sıvıdan 10 cc geliyor o kadar.ama hemşireler sanki çok önemli bişey başarmışım gibi seviniyorrlar...aklıma baaşka bişey gelmiyor şimdilik...odada tek başına oturmak yürek burkuyor tabii diğer odalarda bebek ağlamaları geliyorbi gelişme olursa yazarım gene..allah hepinize kolaylık versin..
DENTURCUM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TAMAMEN YAKALANMADAN ÖNLEMİNİ AL CANIM BOL MEYVA YE IHLAMUR FALAN İÇ SALGIN VAR CANIM DİNLEN DİNLENMEDEN GEÇMİYOR BU HASTALIKincim grip olucağım galiba midem gözlerim başım çok fena benim mart sonu gibi gelicek sanırım adet sen benden öndesin inşallah arka arkaya mutlu haberi alırız bende çok umutluyum inci ya sanki bu sefer olucak gibi çokda kendimi kaptırıp hüsrana uğramak istemiyorum ama içimde acayip umutlu :)))) inciiiiiiiii çok özledim ben bebişleri çok istiyorum çokkkkk mikroya happy test günü ne zaman
İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER ALACAĞIZMikro'nun 17 şubat
Happy'nin 20 şubat
ODA SENİ BEKLİYORMUŞ CANIM HADİ HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH SON OLURbugün biri daha yokmuydu sonuç alacak olan zeplinmiydi benmi yanlış hatırlıyorum
inciii eve geldik kocişe aşkım biz neyi bekliyoruz dedim oda seni bekliyor olabilirmiyiz dedi
napsek acaba derken martta başlasakmı kısmında bulduk kendimizi
CANIM BİZ SENİNLE AYNIYIZ GALİBA MAŞALLAH DUYMUŞSUN KALP ATIŞLARINI RABBİM SAĞLIKLA KAVUŞMAYIsukur Rabbime iyiyim.1 hafta once dr gittim kalp atislarini duydum cok sukur 2 gun sonra adet baslangici gibi kanamam oldu.hemen gittim bakti dr bebek duruyor dinlen dedi,simdi 7 haftalik olduk ALLAHim izin verise.
hangi araliklarla dra gitsem ki? cok takinti yapmak istemiyorum.hayirlisi..
CANIM NASILSIN MAŞALLAH İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AY ALIRSIN KUZUCUKLARINIcanlarım bitanecik arkadaşlarım
oku oku bitmedi maşallah kaynatmışsınız
4emriyoyu dondurmuşlar bugün 2si a kaliteymiş 2side 2.kalite.dr adetin 3.günü gel herşey yolundaysa başlarız yada bi sonraki adetle başlarız dedi.dondurma işlemi için ücret istemediler.
CANIM KORKMA BENDEDE AYNI ŞEY OLMUŞTU ÇOK ŞÜKÜR HAMİLEYİM YERLEŞME KANAMASIDIR O HADİ HAYIRLI HABERLERLEkızlar bgn transferimin 6.günü ama hafif kanamam oldu telaşlanmalımıyım bilemedim
çök iyiyizz merak etmeyin....
TEBRİK EDERİM CANIM HAYIRLI OLSUN ALLAH SAĞLIKLA TAMAMINA ERDİRSİN YAT DİNLEN YARIN İNŞALLAH DAHADA KATLICAK DEĞERLERİNKizlar dun aksam 7,30 gibi kanamam oldu hemen burdski dr aradik dun onuncu gundu betahcg baktir dedi progestani agizdan al dedi betahcg:64.11 pruloton diye igne ysptilar yarin tekrar kan tahlili var
GÜNAYDIN BİTANEMMMMMMMM NASILSINGünaydın güzel anneler, anne adayları, anne aday adayları
KORKMA CANIM YERLEŞME OLABİLİR YAT DİNLEN YORMA KENDİNİ BENDEDE AYNI AĞRILAR OLMUŞTU SONRA BAYA DEVAM EDİYORLekelenmeydi canim peceteye geldi insallah birakmaz adet agrisi gibi kaik sancim oldu
Zambağım ve minişleri günaydın
günaydın..aylar sonra derin bi uyku uymuşum..şimdi uyandım akşam epidural uyuşukluğum geçince yürüttüler..çok ağrımolmadı bir gece önceki sancılara naazaran müthiş rahat bi geceydi diyebilirim.epidural gerçekten çok rahatmış..bebeklerimin sesini hiç bişeye değişmeme.hala göremedim sesslerinin hayali var sadece...dün gec çocuk doktoru geldi solunum desteğine bağlamışlar ikisinde..ciğerlerini %100 açmaya çalışıyorlarmış...allah yardımcımız olsun...ben öle üzülüp ağlamıyorum..sütüm kesilmesin diye sakin davranıyorum...zaten gelene sütte denirmi bilmem o koyu sarı sıvıdan 10 cc geliyor o kadar.ama hemşireler sanki çok önemli bişey başarmışım gibi seviniyorrlar...aklıma baaşka bişey gelmiyor şimdilik...odada tek başına oturmak yürek burkuyor tabii diğer odalarda bebek ağlamaları geliyorbi gelişme olursa yazarım gene..allah hepinize kolaylık versin..
Kizlar dun aksam 7,30 gibi kanamam oldu hemen burdski dr aradik dun onuncu gundu betahcg baktir dedi progestani agizdan al dedi betahcg:64.11 pruloton diye igne ysptilar yarin tekrar kan tahlili var
GÜNAYDIN DÜNYANIN EN GÜZEL ANNELERİ
GÜNAYDIN BİTANEMMMMMMMM NASILSIN
KORKMA CANIM YERLEŞME OLABİLİR YAT DİNLEN YORMA KENDİNİ BENDEDE AYNI AĞRILAR OLMUŞTU SONRA BAYA DEVAM EDİYOR
O AĞRILAR
CANIM BENİM MİNİŞLERDENDE SANA KOCAMAN BİR GÜNAYDIN VAR
çök iyiyizz merak etmeyin....
kizlar öncelikle hamile kalan arkadaslara gözü aydin diyorum.allah tamamina erdirsin.size bir sorum olacak gerci bende denedim ama eger embriolar 5 güne giderse gittiginiz tüp bebek yerinde yani sehrinde kac gün kalmaniz gerekiyor.benim pasaport bitiyorda hesap yapmamlazim.birde ilaclari igneleri hastanedenmi aliyorsunuz.bize daha önceki hast fis kesmeden direk depo dan getirtti depo fiyatindan yani.sevgiler.
iyiyim tatlım siz nasılsınız? Yerim ben o minişleri
Happy'im de gelmiş
iyiyiz canım çok şükür bekliyoruz işte tanışmayıbüyük gün
iyiyiz canım çok şükür bekliyoruz işte tanışmayıbüyük gün
günaydınlar
mikrocum test mi yaptın???
hilburcum hoşgeldin azcık daha sabır kuzucuklar gelicekler annelerinin yanına inşallah[/QU
yok canımdA İNŞ.BEKLEMEDEİYZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?