Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Canım maşallah hepinize Kuzularından ayrısın şimdi ama en kısa zamanda kavuşacaksın inş. Sen özel bir annesin, onlar da özel evlatlar İnş. en kısa zamanda ciğerleri de açılacak ve o güzel kokularından anne babalarını mahrum etmeyecekler. Dualarımızdasınız...

kizlar öncelikle hamile kalan arkadaslara gözü aydin diyorum.allah tamamina erdirsin.size bir sorum olacak gerci bende denedim ama eger embriolar 5 güne giderse gittiginiz tüp bebek yerinde yani sehrinde kac gün kalmaniz gerekiyor.benim pasaport bitiyorda hesap yapmamlazim.birde ilaclari igneleri hastanedenmi aliyorsunuz.bize daha önceki hast fis kesmeden direk depo dan getirtti depo fiyatindan yani.sevgiler.

GÜNAYDIN DÜNYANIN EN GÜZEL ANNELERİ

DENTURCUM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TAMAMEN YAKALANMADAN ÖNLEMİNİ AL CANIM BOL MEYVA YE IHLAMUR FALAN İÇ SALGIN VAR CANIM DİNLEN DİNLENMEDEN GEÇMİYOR BU HASTALIK
Mikro'nun 17 şubat

Happy'nin 20 şubat

İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER ALACAĞIZ
ODA SENİ BEKLİYORMUŞ CANIM HADİ HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH SON OLUR
CANIM BİZ SENİNLE AYNIYIZ GALİBA MAŞALLAH DUYMUŞSUN KALP ATIŞLARINI RABBİM SAĞLIKLA KAVUŞMAYI
NASİP ETSİN DOKTOR BİR SONRAKİ RANDEVUYU SÖYLEMEDİMİ CANIM NEREYE GİDİYORSUN
CANIM NASILSIN MAŞALLAH İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AY ALIRSIN KUZUCUKLARINI
kızlar bgn transferimin 6.günü ama hafif kanamam oldu telaşlanmalımıyım bilemedim
CANIM KORKMA BENDEDE AYNI ŞEY OLMUŞTU ÇOK ŞÜKÜR HAMİLEYİM YERLEŞME KANAMASIDIR O HADİ HAYIRLI HABERLERLE
GEL İNŞALLAH
çök iyiyizz merak etmeyin....
ÇOK SEVİNDİM CANIM MAŞALLAH SİZE
Kizlar dun aksam 7,30 gibi kanamam oldu hemen burdski dr aradik dun onuncu gundu betahcg baktir dedi progestani agizdan al dedi betahcg:64.11 pruloton diye igne ysptilar yarin tekrar kan tahlili var
TEBRİK EDERİM CANIM HAYIRLI OLSUN ALLAH SAĞLIKLA TAMAMINA ERDİRSİN YAT DİNLEN YARIN İNŞALLAH DAHADA KATLICAK DEĞERLERİN
Günaydın güzel anneler, anne adayları, anne aday adayları
GÜNAYDIN BİTANEMMMMMMMM NASILSIN
Lekelenmeydi canim peceteye geldi insallah birakmaz adet agrisi gibi kaik sancim oldu
KORKMA CANIM YERLEŞME OLABİLİR YAT DİNLEN YORMA KENDİNİ BENDEDE AYNI AĞRILAR OLMUŞTU SONRA BAYA DEVAM EDİYOR
O AĞRILAR
Zambağım ve minişleri günaydın

CANIM BENİM MİNİŞLERDENDE SANA KOCAMAN BİR GÜNAYDIN VAR

tebrik ederim hilbur,rabbim bebeklerine uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin sizlerede hayırlı evlat olsunlar inşallah
üzülmeyeceksin tabi üzülecek nevar,meleklerin nihayet seninle burda senin yerinde olmak isteyen kaç kişi var biliyorsun
bebişler sadece biraz güçlenip annelerine öyle merhaba diyecekler hepsi bu ve evet sen çok önemli birşey başardın ...

Son düzenleme:
Kizlar dun aksam 7,30 gibi kanamam oldu hemen burdski dr aradik dun onuncu gundu betahcg baktir dedi progestani agizdan al dedi betahcg:64.11 pruloton diye igne ysptilar yarin tekrar kan tahlili var

Canim gozunaydin. Insallah degerlerin katlanarak ilerler. Allah kucagina almayi da nasip eder insallah...

hilalcim üzülmeyeceksin tabi sen şuan dünyanın en güzel duygusunu yaşıyorsun sen artık annesin
ve dünyalara bedel 2 tane ikitane evladın var kuzuların biraz daha toparlanınca doya doya kucaklıcaksın
burkulmasın için sen harika bir annesin herşey çok güzel olucak canım sütün gelmiş maşallah zamanla dahada
artıcak sütün canım sen moralini yüksek tut herzamanki gibi

İyiyim tatlım siz nasılsınız? Yerim ben o minişleri

çök iyiyizz merak etmeyin....

Gözün aydın canım.. Senin de bebişlerinin de iyi olmasına çok sevindim..

Canım benim az kaldı. Mutlu sona ulaştın.. Bebeklerini de alıp güle oynaya çıkacaksın hastaneden. Allah bebeklerine sağlıklı, uzun, güzel bir ömür versin inşallahh.. Bahtları açık olsun...

Transfere kadar 15-20 gün arası kalman gerekebilir.

kırkbirkere maşallah geçmiş olsun, size hiç üzülme canım hemen gelirler onlar çok aceleci yanlız bırakmazlar seni, Allah şanslarını kaderlerini güzel etsin hayırlı evlatlar olsun inş.acılarını göstermesin hayırlı yazılar yazsın.darısı evlat hasreti çeken herkese olsun..
hilburcum ablam doğum yapalı on gün oldu ama hala bebği hastanede seniin şükür kısa süreliğine inş.Allaha emnet olun en kısa zamanda fototlarıda bekleriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…