Kizlar dun aksam 7,30 gibi kanamam oldu hemen burdski dr aradik dun onuncu gundu betahcg baktir dedi progestani agizdan al dedi betahcg:64.11 pruloton diye igne ysptilar yarin tekrar kan tahlili var
günaydın..aylar sonra derin bi uyku uymuşum..şimdi uyandım akşam epidural uyuşukluğum geçince yürüttüler..çok ağrımolmadı bir gece önceki sancılara naazaran müthiş rahat bi geceydi diyebilirim.epidural gerçekten çok rahatmış..bebeklerimin sesini hiç bişeye değişmeme.hala göremedim sesslerinin hayali var sadece...dün gec çocuk doktoru geldi solunum desteğine bağlamışlar ikisinde..ciğerlerini %100 açmaya çalışıyorlarmış...allah yardımcımız olsun...ben öle üzülüp ağlamıyorum..sütüm kesilmesin diye sakin davranıyorum...zaten gelene sütte denirmi bilmem o koyu sarı sıvıdan 10 cc geliyor o kadar.ama hemşireler sanki çok önemli bişey başarmışım gibi seviniyorrlar...aklıma baaşka bişey gelmiyor şimdilik...odada tek başına oturmak yürek burkuyor tabii diğer odalarda bebek ağlamaları geliyorbi gelişme olursa yazarım gene..allah hepinize kolaylık versin..
kızlar sze bişi sorayım geçen ay benim idrar yollarım iltihaplanmıştı galiba o iltihap değil bu ay yine aynısı oldum ve bize tedavide ve sonrasında kürtajdan sonrada baya bir zaman ilişki yasaklandı zaten o zor dönemlerde aklınada gelmiyor neyse ilk ilişkiden sonra böyle olmuştum bu ayda yine tekrarladı aşırı derecede yanma ağrı acı sürekli lavabo ihtiyacı oluyor 1-2 dakika geçiyor sanki çok sıkışmışım gibi oluyorum bu ne şimdi başıma gelene bakın şimdi ben ne yapıcam offf allahım yardım et geçsin oturamıyorum yürüyemiyorum üşüyorum midem bulanıyor acaba bundan mı oluyor
Bu uğurda mücadele eden tüm kadınların kocaman yürekli, çok güçlü insanlar olduğunu düşünüyorum benHepimiz öyleyiz.. Bu sabrın, mücadelenin mükafatını sağlıklı, hayırlı evlatlara kavuşarak alacağız.. Allah hepimize sabır ve güç versin.. İnşallah öncelikle sizlerin güzel haberleri ile sevinelim. Bize de umut olsun.
evet cumartesi akasyam ilk muayenemiz belli olucak inşallah ölücem heycandan
günadyın canım bugün nasıl oldun toparladınmı biraz
sağol canım allah razı olsun darısı başınıza inşallah
aynen devam mikrom hiçbirşeyin seni etkilemesine izin verme pozitif düşünce ve dua ile hayırlı haberlerinizi alıcaz inşallah
bulantı ve gaz iğnelerden canım az kaldı inşallah hayırlı haberler alıcaz
happy ağrılarını sormuşmuydun doktora transferden önce nedenmiş
evet canım ultrasonla baktılar folüküller olabilir dediler nur hanımada söylemiştm zaten oda ayrı baktırdı transfer öncesi.devam ederse ara ilaç verelim dedi.şükür bişey yok ama sağ kasığım sürekli bir damar atıyo gibi ağrıyodu bugün ağrım yok oda geçti.bu gece gerinme ihtiyacı çok duydum
mikrom geceyi rahat geçirmene sevindim benide annem güldürüyo sonrada pişman oluyorum ya bişey olduysa diye, bu arada iğneye evemi geliyolar senmi gidiyosun,banyo yapabiliyomuyz
gel ya geçmişi bırak hadi
gel ya geçmişi bırak hadi
nasılsın mikro .
burdayım canımmm
sen gidiyomusun iğneye
ben gidiyorum yapıcak birini bulamadık akşamları arabayla gidiyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?