Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım benim maşşallah size ya kiloları çok güsel. senın adına da sevındım. gusel bir doğum olmuş senın için. o koyu sarı sıvı da bebek için en önemli olan ilk ağız sütü canım. onu sağıp verdiler mi meleklerine? Rabbim hepinize sağlık kuvvet versin inş. kucağına alınca bizim içinde öp kokla onları ay ağlıcam şimdi yaaaaaaa....

Dentur o şeyleri ben devamlı yaşarım en ufak bir mikrop kapamamda orda bulunan bakteriler hemen artıyormuş yada üşüttüğümde o yüzden her olduğundaacile yada hemen sağlık Ocağı'na giderim serum takılır antibiyotiğe başlarım antibiyotik kullanılmadığında devamlı tekrar ediyor bence doktora git idrar testi isteyecekler lökosit yada başka bakteriler hemen çıkıyor geçmiş olsun ne zor olduğunu bilirim

inşallah sabrın sonu selamet olur..

evet canım ultrasonla baktılar folüküller olabilir dediler nur hanımada söylemiştm zaten oda ayrı baktırdı transfer öncesi.devam ederse ara ilaç verelim dedi.şükür bişey yok ama sağ kasığım sürekli bir damar atıyo gibi ağrıyodu bugün ağrım yok oda geçti.bu gece gerinme ihtiyacı çok duydum

mikrom geceyi rahat geçirmene sevindim benide annem güldürüyo sonrada pişman oluyorum ya bişey olduysa diye, bu arada iğneye evemi geliyolar senmi gidiyosun,banyo yapabiliyomuyz

neden öyle düşünüyosun tabiki gülüp oynıycaz moral çok önemliii:)) teyzemin kızı hemşire sadece nöbette olunca ben gidiyorumm banyo yapabiliyoruz canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…