- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
kolay gelsin sana canımm ne yapıcaksın bakalım misafirleree bende bu gece vardı yatılı misafirr annem zaten transferden beri yanımda dünde kuzenim vardı:))
sendemi gidemiyorsun derinle denizee
ne var bakalım yemekte hamarat hatun
sağlık sektöründe bilgi işlemde teknıkerım cnm
transferden sonra 1 hafta dınlendım evde dun işe döndüm tekrar
ama koşturmacalı degıl işim
oturarak genelde Allaha şükür
tam gununde yaptırın bence de ya kızlr bı ıkı gun sabredın kı degerınızı daha yuksek gorursunuz daha guzel sevınırsınız ınsallah
Canım doktorum benim ya
Hayırlı olsun canım. İnş. bu tedavinle yavruna kavuşursun. Nur Hanım da bilemiyor ne zaman ayrılacağını. Aksi bir durum olmadığı sürece nisan başına kadar orada inş. Adetin martın başına gelirse şanslısın :)
Ufaklıklar hafta sonuna kadar hastanede kalırsa hafta sonu inş. Hilburla konuşurum bugün.
Yazayım menümü yorum yapın :)
Kırmızı mercimek çorbası
Tavuklu mantar sote
Zeytinyağlı pırasa
Pilav
Tavuk göğsü
Közlenmiş kırmızı biber, patlıcan
Salata ve içecekler
Tavuk göğsü
Peynirli börek
Kurabiye
Meyve
Çay
Nasıl
Mikrom bana kalsa erken yapıcamda eşim izin vermiyo götürmem seni diyo hatta ben idrar tahl. Alıp gizliden eve koyucakım ama ani olunca onuda alamadım:) ikna edrsempazzar yaparım sen canım??
Ufaklıklar hafta sonuna kadar hastanede kalırsa hafta sonu inş. Hilburla konuşurum bugün.
Yazayım menümü yorum yapın :)
Kırmızı mercimek çorbası
Tavuklu mantar sote
Zeytinyağlı pırasa
Pilav
Tavuk göğsü
Közlenmiş kırmızı biber, patlıcan
Salata ve içecekler
Tavuk göğsü
Peynirli börek
Kurabiye
Meyve
Çay
Nasıl
amin inşallah canım hayırlısı. izinemi ayrılıyor nur hanım.
Mikrom sen cuma yap bende pazar yapim senin 5.gün cuma 12.gün oluyo kesin çıkar benimde pazar 11.gün oluyo ne dersin:)
aynen senin gibi düşündüm idrar tahlili alıp koyayım eve diye unutmuşumbilemiyorum ki bi düşünüyorum cuma günü eşim işteyken yapsam mı acaba diye hem süpriizzzz yaparım diyorumm ama annem de yanımda düşünüyorum hala
bence gayett güzel bir menüü hatta şimdi tavuklu mantar sote olsaydı da yeseydikkkk
SÜPER YAA NASIL BİTCEK BUNLAR Bİ GÜNDE AYRICA MİSAFİRLER HEPSİNİ YESE Bİ HAFTA YEMESELSER OLUR,MENÜ ÇOK ZENGİN..aLLAH BEBREKET VERSİN
Evet doğum yapacak ya :)
İdrar tahlili yapmayın :26:
canım ben önce idrar bi yaparım heralde diye düşünüyorum orda az silik de olsa o çizgiyi görmek bana iyi geliyor daha rahat bekliyorum sonucu :)
Siz de buyrun
Happy canım zeytinyağlı, börek, tatlı, kurabiye kısmını bugün hallederim inş.
Diğerleri de yarın yetişir.
Geniş tuttum, bizim bina kalabalık :)
bu kadar olur hem düğünü hem doğumu benim tedavime denk geldi.hamile olduğunu okumuştum burdan ama izninin benim tedavime denk geleceğini hiç düşünmemiştim.üzüldüm bak şimdineyse hayırlısı olsun.misafir hazırlığında sana kolay gelsin canım bende kalkıyım bu can sıkısıyla biraz iş yapıyım.
idrar tahlili yapmayın :26:
Siz de buyrun
Happy canım zeytinyağlı, börek, tatlı, kurabiye kısmını bugün hallederim inş.
Diğerleri de yarın yetişir.
Geniş tuttum, bizim bina kalabalık :)
Canım her şey nasip sıkma canını. İlk tedavinde kim vardı?
aynur hanım.ama ben nur hanımı istiyordum yaaaaaa ufffff
verdim mail atacaklar doktorumu sabahtan beri arıyorum haber bırakıyorum ama dönmüyor demek önemsemedi.aslında öğretmenim derse girsem artarmı kanamam için arıyorum ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?