- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Aşağıda yeni ne çok isim var..okuyp kaçıyorlar:)
Canlar merhaba
Sabah yatağın içinde uyuya kalmışım
Ne var ne yok hamilelerimiz nasıllar?
Denturum bir doktora git canım, idrar tahlili yapılsın. Geçmiş olsun çok.
canım benim burda bir komşum sürekli yürüyerek gitti geldi şimdi bebeği kucağındaa için rahat olsunn
Selam kızlar gecmisten gelmek ne mümkün oku oku ya neguzel haberler var acaba banada sıra gelcekmiiiii bende mutlu haber verebilicekmiyim:)
happy iğneyi nerede yaptırıyorsun?
evet ya kimse muhabbete gelmiyorrr
merhabaaa canımmm bende diyorum nerde bu kızzz
ne olsun uyukluyorum resmen işyerınde beniyiyim canım saol sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelikkk
Allaha dua ettım ve dınlendım canım ekstra bısey yapmadım benAnlatsanıza neler yaptınız transfer sonrası
Selam kızlar gecmisten gelmek ne mümkün oku oku ya neguzel haberler var acaba banada sıra gelcekmiiiii bende mutlu haber verebilicekmiyim:)
evet canım dr bilye değil bu kayıp gitsin hareketle bişey olmaz diyolar napalımm transferden sonra işe başlayan bile var..
ya avcılar devlete gidiyoruz yada sağlık kabinine cihangire:))
inş.. canımm hepimiz vericez allahın izniylee
evett eşim diyo bana kalk çok yatmaa işe başlayan var sendeki bu tembellik ne diyeama ben rahatsızlıktan yattım dün hiç yatmadım mesela bugünde düşünmüyorum artık yatmıycam yani
Diyorum yazın katılın ama yok
Sorma mikrom ya iyi uyumuşum ama
Yarına yemekli misafirlerimiz var. Bugün temizliği yarın yemeği hallederim.
Yemek listesi yaptım
ne olsun uyukluyorum resmen işyerınde ben
iş gelınce sankı kufur etmısler gıbı oluom
Allaha dua ettım ve dınlendım canım ekstra bısey yapmadım ben
diyorum yazın katılın ama yok
Sorma mikrom ya iyi uyumuşum ama
Yarına yemekli misafirlerimiz var. Bugün temizliği yarın yemeği hallederim.
Yemek listesi yaptım
merhaba anne olan,anne olmayı bekleyen ve anne olmak isyenler....
az önce nur hanımla görüştüm tam sizin yazdıklarınızı okurken hilbur un doğum sevincihamile olan arkadarların yazdıkları derken baya kaptırmıştım kendimi telefonum çalınca baktım memorial yazıyo çok heyecanlandım.:122:
edavi öncesi yapmam gereken ve kullanmam gereken bi ilaç falan varmı diye mail atmıştım dün bu gün hemen aradı vallaaaaa bende telefonu kapatır kapatmaz size aktarıyorum aynen.metfull kullanıyordum ben adetlerim düzensizdi onun için başlamıştım düzene girdi metfull sayesinse. nur hanım kullan sakın bırakma dedi.bide ben şehir dışından gelicem kısmetse tedaviye ön muayeneye gerek varmı dedim 2.veya 3. gün gelsen olur zaman kaybetme burda dedi çok sevindim.konaklama sıkıntıydı çünkü.iyi oldu.testleride yaptırmıştım sonuçları gönder bi ön değerlendirme yapalım dedi bu gün onlarıda gönderriz inşallah sorun olmazda martta başlarız tedaviye. İnşalaahhhh
bide martta inşallah nur hanım orada olur sordum ama yuvarlak cevap verdi sizin bi bilginiz varmı kızlar ilk tedavimde düğünü yarmış yoktu bunda olur inşallah sesi bile rahatlatıyor insanı vallahiiii...
kolay gelsin sana canımm ne yapıcaksın bakalım misafirleree bende bu gece vardı yatılı misafirr annem zaten transferden beri yanımda dünde kuzenim vardı:))
sendemi gidemiyorsun derinle denizee
canımm ya rabbim yardımcın olsunn.sen ne iş yapıyordun bide kaçıncı gün başladın işe
kolay gelsin sana canımm ne yapıcaksın bakalım misafirleree bende bu gece vardı yatılı misafirr annem zaten transferden beri yanımda dünde kuzenim vardı:))
sendemi gidemiyorsun derinle denizee
canımm ya rabbim yardımcın olsunn.sen ne iş yapıyordun bide kaçıncı gün başladın işe
canımm tam gününde mi yaptıracaksın sen testi
saat kaçta yaptırıyorsun?
Ben sağlık ocağına gidiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?