Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Mikrom nasılsın canım nasıl gidiyor az kaldı inşallah

iyiyim canım şükür sen nasılsınn evet az kaldı bakalımm kısmettt ama inş.. orda teyzeleriiii:))))

Aşağıda bir sürü isim görüyorum ama kimse konuşmuyor

Gevezeliğimde bana eşlik eden arkadaşlarım neredesiniz

ben yokum ya canım ondannn:))))

hadi hayırlı olsun canımm bak kocişin seni bekliyormuşşşş

maşallah hayırlı olsun inş.. zamanı gelince sıkı sıkı tutunurlarr evlatların sanaaaa

kızlar bgn transferimin 6.günü ama hafif kanamam oldu telaşlanmalımıyım bilemedim

Canım inş. Dediğin gibidir paniğim biraz uyuyamadım test yaptırcam bakalım

canım telaş yapma inş.. yerleşme kanamasıdırr bebeğin ordadır ve seni bırakmaz inş..

Kizlar dun aksam 7,30 gibi kanamam oldu hemen burdski dr aradik dun onuncu gundu betahcg baktir dedi progestani agizdan al dedi betahcg:64.11 pruloton diye igne ysptilar yarin tekrar kan tahlili var

canımm hamilesin iştee maşallahhh inş... oda yerleşme kanamasıdırrr merak etme sen zaten progestan yaptırmıyormuydunn

Günaydın güzel anneler, anne adayları, anne aday adayları

günaydınnn canımmmmm

kuzummmm sen varya gerçekten süper bir anne olucaksınnn çok güçlü bi insansın maşallah onlarda kısa zamanda çıkacaklar ordan hep birlikte evinizin yolunu tutacaksınız inş...

Mikrom gelmiş hoş gelmiş

evetttt ben geldimmmm nasılsınnn canımmm

canım benim nasılsın??

hapyyy sen nasıllsınnnn

bende iyi valla canım hastalık ta geçirmeme rağmen hiç etkilenmedim inş... kendime hamile gibi davranıyorummm

Ohh maşallah Etkilenme zaten canım. Pozitif düşünce, dua.. İnşallah senin de hamilelik haberini kutlayacağız... Şubat bereketli başladı. Öyle de devam etsin..

çok şükür canım ama herşey çok normal gibi bilmiyorumki iğneden heralde sabahları midem biraz bulanıyo gaz var aşırı :)bekliyoruz bakalm canım sen nasılsın toparlandın inş.

Evet iğne yapıyor canım. Progestan vücudun ayarlarını bozuyor. Herşeyin normal olması da gayet normal Beklediğimiz birşey. Doktor gibi konuştum yaa.. Allah izniyle senden de pozitif haberi gelecek.. Ben öyle hissediyorum canım.. Biraz daha iyiyim happyim.Ölümden başka herşeye çare var. Hani demişler ya ; "insana verdiğimiz derdi dağa verdi. Dağ bile dayanamadı çöktü. ". İnsan herşeye katlanıyor. Yaşıyorsak bir şekilde devam ediyoruz.

aLLAHIM SANA KOCAMAN GÜZEL Bİ YÜREK VERMİŞ ÇOK SEVİNDİM İYİ OLMANA EVET CANIM MÜCADELE ETMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK ALLAH SABIR VE GÜÇ VERSİN..

aLLAHIM SANA KOCAMAN GÜZEL Bİ YÜREK VERMİŞ ÇOK SEVİNDİM İYİ OLMANA EVET CANIM MÜCADELE ETMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK ALLAH SABIR VE GÜÇ VERSİN..

Bu uğurda mücadele eden tüm kadınların kocaman yürekli, çok güçlü insanlar olduğunu düşünüyorum ben Hepimiz öyleyiz.. Bu sabrın, mücadelenin mükafatını sağlıklı, hayırlı evlatlara kavuşarak alacağız.. Allah hepimize sabır ve güç versin.. İnşallah öncelikle sizlerin güzel haberleri ile sevinelim. Bize de umut olsun.

zambakçığım ne zamandı ilk muayenen ? 16'sı mıydı ? Heyecanlı bekleyiş tek mi çift mi belli olacak değil mi ?
evet cumartesi akasyam ilk muayenemiz belli olucak inşallah ölücem heycandan
günaydınlar

mikrocum test mi yaptın???
Hilburcum hoşgeldin azcık daha sabır kuzucuklar gelicekler annelerinin yanına inşallah
günadyın canım bugün nasıl oldun toparladınmı biraz
güzel habrlerinin devamını bekliyoruz canım hayırlısıyla gel..
sağol canım allah razı olsun darısı başınıza inşallah
bende iyi valla canım hastalık ta geçirmeme rağmen hiç etkilenmedim inş... Kendime hamile gibi davranıyorummm
aynen devam mikrom hiçbirşeyin seni etkilemesine izin verme pozitif düşünce ve dua ile hayırlı haberlerinizi alıcaz inşallah
çok şükür canım ama herşey çok normal gibi bilmiyorumki iğneden heralde sabahları midem biraz bulanıyo gaz var aşırı :)bekliyoruz bakalm canım sen nasılsın toparlandın inş.

bulantı ve gaz iğnelerden canım az kaldı inşallah hayırlı haberler alıcaz
happy ağrılarını sormuşmuydun doktora transferden önce nedenmiş

kızlar sze bişi sorayım geçen ay benim idrar yollarım iltihaplanmıştı galiba o iltihap değil bu ay yine aynısı oldum ve bize tedavide ve sonrasında kürtajdan sonrada baya bir zaman ilişki yasaklandı zaten o zor dönemlerde aklınada gelmiyor neyse ilk ilişkiden sonra böyle olmuştum bu ayda yine tekrarladı aşırı derecede yanma ağrı acı sürekli lavabo ihtiyacı oluyor 1-2 dakika geçiyor sanki çok sıkışmışım gibi oluyorum bu ne şimdi başıma gelene bakın şimdi ben ne yapıcam offf allahım yardım et geçsin oturamıyorum yürüyemiyorum üşüyorum midem bulanıyor acaba bundan mı oluyor

Inş mikrom inş.sen etkileinyormusun iğneden.

Kızlar medkal nurme hamişler hikayenizi anlatın kızlar ya naptınız transferden sora

canım mide bulantısı olarak soruyorsan hayır bende öyle bir etki yapmadı dün gece artık ateşsiz şaka muhabbet bir gece geçirdim şükürrr inş.. senin bünyende alışır
ama dünden beri kasık ağrısı var canım bende inş.adet belirtisi değilde bebek belirtisidirr.

inş...öyle olur akasyacımm bende merakla beklemekteyimmm.evet canım zaten rabbim o sabrı vermese hiç ayakta duramazdıkkk

kızllaarrr ya kuzenim oturmuş ancak kalktı gelemedimmm (

ön görüşme için bikaç gunde randevu veriyorlar canım

Mikrocumve beyazzambak inş öyledir dayanamadımidrar testi yaptım çift çizgiama diğeri silik gibi çıktı

ayy canım maşallahh bencede git hemen kan ver ki netleşsinn zaten ilk başta silik çıkıyor kaçında yapılmıştı senin transfer

bende heyecanla bekliyorum senin güzel haberlerini

evet canım toparlandım allaha şükür etkilenmemeye çalışıyorum canımm dünden beri kasık ağrılarım var biraz sende de olmuşmuydu

canım bende idrar yolları enfeksiyonu geçirmiştim yanma acı bende de olmuştu bunlar ama oturamama yürüyememe olmamıştı sen yine de bir doktora danış istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…