Mikrom nasılsın canım nasıl gidiyor az kaldı inşallah
iyiyim canım şükür sen nasılsınn evet az kaldı bakalımm kısmettt ama inş.. orda teyzeleriiii:))))
Aşağıda bir sürü isim görüyorum ama kimse konuşmuyor
Gevezeliğimde bana eşlik eden arkadaşlarım neredesiniz
ben yokum ya canım ondannn:))))
bugün biri daha yokmuydu sonuç alacak olan zeplinmiydi benmi yanlış hatırlıyorum
inciii eve geldik kocişe aşkım biz neyi bekliyoruz dedim oda seni bekliyor olabilirmiyiz dedi
napsek acaba derken martta başlasakmı kısmında bulduk kendimizi
hadi hayırlı olsun canımm bak kocişin seni bekliyormuşşşş
canlarım bitanecik arkadaşlarım
oku oku bitmedi maşallah kaynatmışsınız
4emriyoyu dondurmuşlar bugün 2si a kaliteymiş 2side 2.kalite.dr adetin 3.günü gel herşey yolundaysa başlarız yada bi sonraki adetle başlarız dedi.dondurma işlemi için ücret istemediler.
maşallah hayırlı olsun inş.. zamanı gelince sıkı sıkı tutunurlarr evlatların sanaaaa
kızlar bgn transferimin 6.günü ama hafif kanamam oldu telaşlanmalımıyım bilemedim
Canım inş. Dediğin gibidir paniğim biraz uyuyamadım test yaptırcam bakalım
canım telaş yapma inş.. yerleşme kanamasıdırr bebeğin ordadır ve seni bırakmaz inş..
Kizlar dun aksam 7,30 gibi kanamam oldu hemen burdski dr aradik dun onuncu gundu betahcg baktir dedi progestani agizdan al dedi betahcg:64.11 pruloton diye igne ysptilar yarin tekrar kan tahlili var
canımm hamilesin iştee maşallahhh inş... oda yerleşme kanamasıdırrr merak etme sen zaten progestan yaptırmıyormuydunn
Günaydın güzel anneler, anne adayları, anne aday adayları
günaydınnn canımmmmm
günaydın..aylar sonra derin bi uyku uymuşum..şimdi uyandım akşam epidural uyuşukluğum geçince yürüttüler..çok ağrımolmadı bir gece önceki sancılara naazaran müthiş rahat bi geceydi diyebilirim.epidural gerçekten çok rahatmış..bebeklerimin sesini hiç bişeye değişmeme.hala göremedim sesslerinin hayali var sadece...dün gec çocuk doktoru geldi solunum desteğine bağlamışlar ikisinde..ciğerlerini %100 açmaya çalışıyorlarmış...allah yardımcımız olsun...ben öle üzülüp ağlamıyorum..sütüm kesilmesin diye sakin davranıyorum...zaten gelene sütte denirmi bilmem o koyu sarı sıvıdan 10 cc geliyor o kadar.ama hemşireler sanki çok önemli bişey başarmışım gibi seviniyorrlar...aklıma baaşka bişey gelmiyor şimdilik...odada tek başına oturmak yürek burkuyor tabii diğer odalarda bebek ağlamaları geliyorbi gelişme olursa yazarım gene..allah hepinize kolaylık versin..
kuzummmm sen varya gerçekten süper bir anne olucaksınnn çok güçlü bi insansın maşallah onlarda kısa zamanda çıkacaklar ordan hep birlikte evinizin yolunu tutacaksınız inş...
Mikrom gelmiş hoş gelmiş
evetttt ben geldimmmm
canım benim nasılsın??
hapyyy sen nasıllsınnnn