hem ak ciğer hemde kara ciğerd çok yüksek çıktı
ayle dr yaptıran doktorunu danış dedi o bilir verdiği
ilacın içriğini dedi inşallah rabbim sonunu hayı ede
canım o zamn sen dedğim gibi enginar tüketmeye çalış brüksel lahanası brokoli bu tarz sebzeler ciğerlerin temizliğini yapıyor hamur işlerinden asitli içecekler uzak dur kafeinli içecekler bunlar ciğerlerin düşmanı yoğurt ayran tüket süt iç bunlarda akciğer temizliği yapıyor nur hanım riskli bişiler görseydi 10 gün bekle demezdi hemen müdahale ederdi sanırım bol su iç inşallah hiçbirşeyin kalmaz hmm bu arada bitki çaylarından maydonozdan uzak dur
iyi akşamlar dentur mikro kezban nasılsınız
kızlar mikrom çok sevindim canım yarını
heycanla bekliyorum bende bazı tesler yaptırdım
ayle dr yaptırmamı istedi bugün aldım sonocu
ama ciyerle alakalı sorun çıktı nur hanımı aradım
10 sonra birdahav yaptır dedi ilaçlardan olabilir
ne olur dua edin meleğim zarar görmesin
teşekkür ederim ilgin için bende sabahları maydonuzu çok yedim
tamam canım dediklerini yapcam inşallah 10 bakalım heycanla
bekliycem güzel haberi alırım
arkadaşlar merhaba..
bende memorialde tedaviye başlıycam inşallah..
şubat 23-24 gibi adet olacağım sanırım..
bende lap oldum nur hanımk ve semra hanım yaptı lap.
tüplerimin ikiside alındı..aralık 24 te lap oldu..
nur hanım şubat adeti ile başlayalım dedi..
kısmetse inşallah şubatta bende başlıycam..
ama yinede korkuyorum benim için sonrası çokk önemliii inş.. benimledirler ve bırakmazlar beni yarı yoldaa
aramıza hoşgeldin canım rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin çok bekletmeden
çok şükür bende iyiyim canım öyle sürekli bulantım olmuyor genelde sabah ve akşamları oluyor ama çıkarmıyorum
alt karın kısmımda doluluk hissediyorum hafif şişlik var transferden biraz daha dolgun duruyor şuan çok uykym geliyor ve acıkıyorum
bukadar canım darısı başınıza az kaldı sizlerde yazıcaksınız teker teker bunları
günaydın canım benim
canı gönülden aminnnn diyorum canım hayırlısıyla sizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
selam canım tamamen söylediklerine katılıyorum görüştürmüyorlar gerçekten
mikrommmmm sen idrar testi yapıp çift çizgiyimi gördün
tebrik ederim arkadaşım rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallahhh ay çok sevindimmm
hemen kan testinide yaptır allahım çok şükür
at o korkuları içinden hep pozitif düşün allahın izniyle bu sefer sağlıkla kucaklıcaksın kuzunu / kuzularını
günaydın incim sanada hayırlı cumalar
incim canım rabbim şu mübarek günün hürmetine bu sene içinde hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sana ve eşine hasretin özlemin son bulsun canım ağla boşalt kendini sakın biriktirme kendimden biliyorum sonra daha kötü oluyor ama sonra toparlan ne olur herşey yoluna giricek canım arkadaşım
ne kusuru canım malesef daha göremedim pazartesi allah izin verirde bişi olmazsa görücem inşallah bende sabırsızlıkla bekliyorum
canım çok sevindim hadi güzel haberler bekliyoruz inşallah önemli bişi yoktur
süper olmuş git gez canım kafan dağılsın biraz
ya kızlarr cevap versenizee geçmiştir değilmi çatlatmanın etkisiiiii
Ayy çok heyecanlıHadi kan testi yaptır.. Çok merak ettim
mikroooooooooooooooooooooocanım dün 3 gibi yaptım hafif pembe çıktı sabah kalkınca yine yaptım yine pembe çıktııııı
canım inşallah müjdenizi vereceksiniz bizeee.bu ay topik çok bereketli sıra sizde kızlarrrrrr....inş.canım bırakmazlar seen içini ferah tut.ben idrar tahlili alamadım kimseyede aldıramam şu anda eşimde yapma diyo.değer çıksa bile artarmı artmazmı merak edicez sürekli diyo bende ptesi işebaşlıyım diyorum onuda kabul etmiyo çarşambaya kadar kal diyo napıcam bilmiyorum
Günaydın hayırlı cumalar
Şöyle son sayfalara bir göz attımMikrooo hemen test yaptır çatlarız yarına kadar Dün de dedim bebeklerin seninle inş. Ayyy çok heyecanlııııı
Happy nasılsın kuzum?
Kızlar eltim doğumda şu an. Kayınbiraderimle konuştum. Telefonu kapattıktan sonra bir başladım ağlamayaNe büyük bir heyecanla bekliyorlar... Nasıl özendim anlatamam...
Allah'ım bize de nasip eder inş. o günleri görmeyi. Birazdan yine arayacağım. Telefonda ağlamazsam iyidir
incim canımmm seni öyle iyi anlıyorum kiBebek gelmiş... Hoş gelmiş... Allah'ım sağlıkla büyütmelerini nasip etsin, güzel günlerini göstersin inş.
Eşim amca olmuşum diye mesaj atmış, iyice koyverdim
canım doktora gidememişsin..inşallah cnm haberleri veririm pazar akşamı..
merhaba canım...nerelerdesin ara sıra gel yaz haberdar et kendindenkızlar 10 gündür misafirim vardı ablamlar teyzemin kızı yeğenler pazar günü gittiler ben de bikaç gün ev temizle çamaşır derken giremedim herkezi çok merak ettim gece de adet oldum öldüm ağrıdan bugün bişey yapmadım geldim buraya biraz geçmişe bakıyım neler olmuş
merhaba derya..arkadaşlar merhaba..
bende memorialde tedaviye başlıycam inşallah..
şubat 23-24 gibi adet olacağım sanırım..
bende lap oldum nur hanımk ve semra hanım yaptı lap.
tüplerimin ikiside alındı..aralık 24 te lap oldu..
nur hanım şubat adeti ile başlayalım dedi..
kısmetse inşallah şubatta bende başlıycam..
iyi akşamlar dentur mikro kezban nasılsınız
kızlar mikrom çok sevindim canım yarını
heycanla bekliyorum bende bazı tesler yaptırdım
ayle dr yaptırmamı istedi bugün aldım sonocu
ama ciyerle alakalı sorun çıktı nur hanımı aradım
10 sonra birdahav yaptır dedi ilaçlardan olabilir
ne olur dua edin meleğim zarar görmesin
canım doktora gidememişsin..
adetin gelmedi sanırım hala..
inşallah iyi haberlerle gelirsin birsenim..
yaz banada mutlka..
merhaba derya..
tedavin hayırlı olsun..inşallah bu kez gelsin meleğin sana..
lap.ta ne görüldü tüplerin alındı canım..
peki tutmamasini neye bagladillar sonuc olarak.ayrica su anda ne düsünüyorsun sanirim laparoskopi demisler sana.kac yumurtan toplanmisti.kaci döllendi
canım hadi hayırlısı inşalahhh kanda dahakat kat artar inan bana moral oldun bende laparoskopi sonrası 6. tedavime başlıcam.....
hayırlı olsun tatlımmm allah tamamına erdırsınHamileyimmmmmmmmmmmm
Binlerce kez şükürler olsun...
Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın; yaşayanları da sağlıcakla yavrularına kavuştursun...
hadi bakalım maşallahBen geldim bugun 12, degerim 159,94 darisi tum isteyenlerin basina bizimkide tamamina ersin insallah
al benden de o kadar bende beceremedim.canım yazdığın yerin altında simgeniin üstüne getir ve mausun sol tuşu ile tuşla rakamlandırıyor önce sen cevapladığında ise simgeler çıkıyor
hatta altda fazlası yazıyor oraya tıkla orda da farlı simgeler var dene bi
ohhh sonunda oldu yaaa
ben hala beceremedimsaol çakırım ya sonunda oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?