Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

hem ak ciğer hemde kara ciğerd çok yüksek çıktı
ayle dr yaptıran doktorunu danış dedi o bilir verdiği
ilacın içriğini dedi inşallah rabbim sonunu hayı ede

canım o zamn sen dedğim gibi enginar tüketmeye çalış brüksel lahanası brokoli bu tarz sebzeler ciğerlerin temizliğini yapıyor hamur işlerinden asitli içecekler uzak dur kafeinli içecekler bunlar ciğerlerin düşmanı yoğurt ayran tüket süt iç bunlarda akciğer temizliği yapıyor nur hanım riskli bişiler görseydi 10 gün bekle demezdi hemen müdahale ederdi sanırım bol su iç inşallah hiçbirşeyin kalmaz hmm bu arada bitki çaylarından maydonozdan uzak dur

teşekkür ederim ilgin için bende sabahları maydonuzu çok yedim
tamam canım dediklerini yapcam inşallah 10 bakalım heycanla
bekliycem güzel haberi alırım

Canım inşallah diğer testin iyi çıkar ve inşallah bebeğin sağlıkla 9 ay boyunca göbişinde kalır.Sonrada kucağında

teşekkür ederim ilgin için bende sabahları maydonuzu çok yedim
tamam canım dediklerini yapcam inşallah 10 bakalım heycanla
bekliycem güzel haberi alırım

aman canım ilk 3 ay önemli çok yeme aşırı istek olursa 1-2 dal yede allah korusun düşük yaptırıyor bu tarz sebzeleri doktoruna danış belki listede verir sana hem hamilelikte aşırı kilo almazsın hemde daha sağlıklı bebeşin olur inşallah düzelir canım

mikrom kan testini sabırsızlıkla bekliyoruz ins bebeişleirn seninle tebrik ederim
nurme canım uzulme inş onemli birşey yoktur sen arkadasın dediklerini yap inş onemli birşey cıkmayacak dua et olumlu dusun stres yapma

canım geçmiş olsun inşallah tedavinin sonucuda iyi olur.....buarada bende çarsamba laparoskopi olucam. senin sebebp neydi )neden tüplerin alındı?alınmasına ameliyaTTAN öncemi karar verildi yoksa ameliyat sırasındamı?bede hidrosalpinks var sağ tüp nasıl olcak açıkcası takıldımda. bana sadece tanısal dendi tüpler alınırmı bilmiyom

evet canım çok yumurtam olmasına rağmen 6 yumurtam toplandı.4 tanesi olgun çıktı.transfer günü 2 embriyom kalmıştı onlarda orta kalite.bu sefer uzun protokol yapıyoruz.gerçi uzun protokoldede çok yumurta olcak diye birşey yokmuş.bakalım şans

ya kızlarr cevap versenizee geçmiştir değilmi çatlatmanın etkisiiiii

Ayy çok heyecanlı Hadi kan testi yaptır.. Çok merak ettim

canım dün 3 gibi yaptım hafif pembe çıktı sabah kalkınca yine yaptım yine pembe çıktııııı
mikroooooooooooooooooooooo
canım çok heyecanlandım inşallah hamilesinnnnnnn :119::119::119::119::119::119:

canım inşallah müjdenizi vereceksiniz bizeee.bu ay topik çok bereketli sıra sizde kızlarrrrrr....

Bebek gelmiş... Hoş gelmiş... Allah'ım sağlıkla büyütmelerini nasip etsin, güzel günlerini göstersin inş.
Eşim amca olmuşum diye mesaj atmış, iyice koyverdim
incim canımmm seni öyle iyi anlıyorum ki
abimin bebeğini görmeye gittik çoruma 15 tatilde 2 gün hiç kucağımdan indirmedim uyuyunca bile başında bekledim..melek gibiydi
kokusuna gülüşüne herşeyine alıştım....2 gün sonra ayrıldığım gece uyuyamadım burnuma kokusu geldi sürekli sonra ağladım ağladım bnde
açıldım ama iyiyim şimdi..
bizlerinde o günleri gelecek inanıyorum incim...
sabır ve az daha zaman
inşallah cnm haberleri veririm pazar akşamı..
canım doktora gidememişsin..
adetin gelmedi sanırım hala..
inşallah iyi haberlerle gelirsin birsenim..
yaz banada mutlka..
merhaba canım...nerelerdesin ara sıra gel yaz haberdar et kendinden

merhaba derya..
tedavin hayırlı olsun..inşallah bu kez gelsin meleğin sana..
lap.ta ne görüldü tüplerin alındı canım..

çok geçmiş olsun nurme..
inşalah.sonucun düzelir canım duacınım

cnmmm yazmam mı yazarımm..
ay ben bu nur hanıma bayılıyorum yaa..
nasılda ilgilendi hemen..

derya bnmde arkadaşım cnm o da benden 1 hafta evvel lap oldu..onunda bana yardımı çok dokunmuştu

çok bereketli bi topik ya maşallah hamiş arkadaşların hepsino tebrik ederim.saglıklı hayırlı bi şekilde güzel bo hamilelik geçirip bebişlerinizi kucagınıza alırsınız inşallah.tüm kalbimle içten dua ediyorum inaniın hepinize.darısıda tedavideki arkadaşlara tedaviye başlayacak arkadaşlara

arkadaşlar selamlar
hamile haberini alan arkadaşların gözleri aydın sağlıkla bitirirler umarım bu süreci...
şimdi benim aklıma daha fazla yattı başarı şansı çok yüksek demek ki hastanenin...
sorular var biraz kafamda
1. merkez değiştirmem sakıncalı olur mu süreci uzatır mı
2. edirne den gelen biri için ulaşım kolay mı
3. işlem ne kadar toplam.. eski merkezde 5000 artık ilaçlar 1000 civarı idi. burda nasıl durum
4. hangi doktoru önerirsiniz burda bana şişli yakın herhalde istanbulu da pek bilmiyorum
5. ön görüşme için gelsek ücretli midir
teşekkürler şimdiden

ya kızlar gerçektende bu ay ne bereketlendi topiğimiz
maşallah maşallah inşallah hep böyle devam eder Allahım hepimizin yüzünü güldür yarabbim...
gerçektende memorialın başarısı oldukça yüksek...
Allah hepsinden razı olsun

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:
peki tutmamasini neye bagladillar sonuc olarak.ayrica su anda ne düsünüyorsun sanirim laparoskopi demisler sana.kac yumurtan toplanmisti.kaci döllendi

Canim tutmamasinin sebebini bilmiyorum sonucta onlar da bir yere kadr allah ol demeden olmuyor... Ama bana ilk gittigimde demislerdi simdi cok iyi bir tedavi uygulayacagiz eger tutmazsa o zaman daha detayli incelememiz gerekiyor diye... Tutmayincada laparoskopi dedi nur ve semra hanim.. Bende karar vermedim daha yaptitip yaptirmama konusunda... Zaten ilk basvursugumda da rahim filmimi pek begenmediler ama bir deneyelim dediler...

canım hadi hayırlısı inşalahhh kanda daha kat kat artar inan bana moral oldun bende laparoskopi sonrası 6. tedavime başlıcam.....

Canim oncelikle insallah bu son denemende bebegini kucagina alirsin... Sana sorum olacak acaba sen laparoskopiyi neden yaptirdin ve sonuc ne oldu.. Bana dedilerde ama kararsizim...

Hamileyimmmmmmmmmmmm
Binlerce kez şükürler olsun...
Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın; yaşayanları da sağlıcakla yavrularına kavuştursun...
hayırlı olsun tatlımmm allah tamamına erdırsın

Ben geldim bugun 12, degerim 159,94 darisi tum isteyenlerin basina bizimkide tamamina ersin insallah
hadi bakalım maşallah

al benden de o kadar bende beceremedim.

ohhh sonunda oldu yaaa

saol çakırım ya sonunda oldu
ben hala beceremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…