arkadaşlar selamlar
hamile haberini alan arkadaşların gözleri aydın sağlıkla bitirirler umarım bu süreci...
şimdi benim aklıma daha fazla yattı başarı şansı çok yüksek demek ki hastanenin...
sorular var biraz kafamda
1. merkez değiştirmem sakıncalı olur mu süreci uzatır mı
2. edirne den gelen biri için ulaşım kolay mı
3. işlem ne kadar toplam.. eski merkezde 5000 artık ilaçlar 1000 civarı idi. burda nasıl durum
4. hangi doktoru önerirsiniz burda bana şişli yakın herhalde istanbulu da pek bilmiyorum
5. ön görüşme için gelsek ücretli midir
teşekkürler şimdiden
hmm cihangir beye ikili test içinmı gidiyorlar acaba ?
kızlar memorialda laparoskopinin fiyatı nedir?semra hanım sana kaliteli bir embriyo verip de eğer tutmazsa laparoskopi yapabiliriz dedi.inşlh gerek kalmazda...
Bebek gelmiş... Hoş gelmiş... Allah'ım sağlıkla büyütmelerini nasip etsin, güzel günlerini göstersin inş.
Eşim amca olmuşum diye mesaj atmış, iyice koyverdim
Kizlar 14.gunum 333.64cikti
sağol canım teşekkür ederim..canım geçmiş olsun inşallah tedavinin sonucuda iyi olur.....buarada bende çarsamba laparoskopi olucam. senin sebebp neydi )neden tüplerin alındı?alınmasına ameliyaTTAN öncemi karar verildi yoksa ameliyat sırasındamı?bede hidrosalpinks var sağ tüp nasıl olcak açıkcası takıldımda. bana sadece tanısal dendi tüpler alınırmı bilmiyom
merhaba derya..
tedavin hayırlı olsun..inşallah bu kez gelsin meleğin sana..
lap.ta ne görüldü tüplerin alındı canım..
merhaba aysunayy..
teşekkür ederim canım..sağol tatlım..benim ilk tedavim olacak kısmetse..
lapta ne görüldü valla tüplerin ikis,der berbat durumdaymış iltihap doluymuş sanırım..ödemli die yazıyo raporda..
cnmmm yazmam mı yazarımm..
ay ben bu nur hanıma bayılıyorum yaa..
nasılda ilgilendi hemen..
derya bnmde arkadaşım cnm o da benden 1 hafta evvel lap oldu..onunda bana yardımı çok dokunmuştu
evet juli bebekimle arkadış biz
aysunnnn ön görüşmeye gittigin zaman neler oldu neler uygulandı ücret ödedinizmi semra hanımda katıldımı görüşmeye eşin tahlil verdimi verdiyse ne kadar ücret çok soru sordum kusura bakma ama kafamda çok soru var bende semra hanımla nur hanımı ortak görüşme yapmak istiyorum :106:
kızlar memorialda laparoskopinin fiyatı nedir?semra hanım sana kaliteli bir embriyo verip de eğer tutmazsa laparoskopi yapabiliriz dedi.inşlh gerek kalmazda...
Ben de nur hanim ve semra hanimla gorusmek istedim ve cok dolular..ama muayene olayim nur hanima ama sonuclari semraa hanimla daa paylasalim dedim.on gorusme degilde muayene olurum dedim ve hemen saliya randevu alldim.nekadar dedim 340tl.canim.semra hanimla gorusmezseniz 240 gibi bisey soyledi.ama ben beni ikisi degerlendirsin istedimcanım ön görüşme için para ödemedim.
ama eşim ürologla görüştü onun için muayene parası verdik.230 tl
spermiyogram için 180 tl idi sanırım verdik.
ama semra hanım ve nur hanımla ikisiyle birlikte görüşmek istiyrsan ne kadar ücret ödüyorsun bilmiyorum..
ben laparoskopi olacağım için ikisiyle de görüştüm muayene de ettiler ama muayene parası almadılar.
yok canım ne demek istediğin herşeyi sorabilirsin
Canim oncelikle insallah bu son denemende bebegini kucagina alirsin... Sana sorum olacak acaba sen laparoskopiyi neden yaptirdin ve sonuc ne oldu.. Bana dedilerde ama kararsizim...
hadı canım hayırlı ugurlu olsun allah saglıkla buyutmek nasıp etsın..
selam arkadaşlar.. topic kalabalık :) ben de yarın ilk kez başlıyorum inşallah tüp bebek tedavisine..
ama ben pkoyum ve ohss olma ihtimalim varmış. açıkçası korkuyorum, kesin bu da gelir başıma :)
selam arkadaşlar.. topic kalabalık :) ben de yarın ilk kez başlıyorum inşallah tüp bebek tedavisine..
ama ben pkoyum ve ohss olma ihtimalim varmış. açıkçası korkuyorum, kesin bu da gelir başıma :)
merhaba canım. rabbim kolaylıklar versın hayırlısı olsun inş. ohss olayını bende yaşamıştım. inş sende olmaz..
canım ben dahah yaptırmadın sağ tüp te sıvı birikmesi yani hidrosalpinks göründü hsg SONUCUMDA SEMRA HANIMDA ameliyat dedi çarşamba olucam...hayırlısı ondan sonra 6. deneme başlarım inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?