Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

cnm evet sana şişli uygun..
bende başka merkezden geçtim sorun olacağını sanmam..kiii çoğu arkadaşımızda öyle yapmıştır..
tedavi ücreti 2100 euro (buda yaklaşık 5000 civarı) ilaçlarda tavan fiyat 1500 ila 2000 arası tutuyor..
öngörüşme ücretsiz..

aysunnnn ön görüşmeye gittigin zaman neler oldu neler uygulandı ücret ödedinizmi semra hanımda katıldımı görüşmeye eşin tahlil verdimi verdiyse ne kadar ücret çok soru sordum kusura bakma ama kafamda çok soru var bende semra hanımla nur hanımı ortak görüşme yapmak istiyorum :106:

sağol canım teşekkür ederim..
tatlım biz filme gittik nur hanıma..filme baktı sol tüpte sıkıntı var dedi..üzerinden 5 ay geçti tekrar gittik..
nur hanım dediki istersen hemen tüp yapalım ama içerde ne var görmek istiyorum dedi..
tmm dedik ben tüpler açılır die gitmiştim ..bana da tanısal denmişti..ameliyat esnasında karar vermişler tüplerim ikiside berbat durumdaymış..
zaten patolojiye gitti örnekler..alınması iyi olmuş dedi nur hnm..enfektif bişi yazıyo raporda..
üle işte..

canım ön görüşme için para ödemedim.
ama eşim ürologla görüştü onun için muayene parası verdik.230 tl
spermiyogram için 180 tl idi sanırım verdik.

ama semra hanım ve nur hanımla ikisiyle birlikte görüşmek istiyrsan ne kadar ücret ödüyorsun bilmiyorum..
ben laparoskopi olacağım için ikisiyle de görüştüm muayene de ettiler ama muayene parası almadılar.

yok canım ne demek istediğin herşeyi sorabilirsin

kızlar memorialda laparoskopinin fiyatı nedir?semra hanım sana kaliteli bir embriyo verip de eğer tutmazsa laparoskopi yapabiliriz dedi.inşlh gerek kalmazda...

Ben de nur hanim ve semra hanimla gorusmek istedim ve cok dolular..ama muayene olayim nur hanima ama sonuclari semraa hanimla daa paylasalim dedim.on gorusme degilde muayene olurum dedim ve hemen saliya randevu alldim.nekadar dedim 340tl.canim.semra hanimla gorusmezseniz 240 gibi bisey soyledi.ama ben beni ikisi degerlendirsin istedim

Bence once muayene olup tahlilllerini gosterirsen bence daha ilgili olur...hayirllisi sali gidecem gellismeleri yazarim...herkkese iyi aksamlar

ardaşlar yazdıklarınız için çok teşekkür ederim
inşallah 10 sonra herşey yoluna girer allahın izniyle
ya birde medikalı merak ettim neden gelmediki acaba

Canim oncelikle insallah bu son denemende bebegini kucagina alirsin... Sana sorum olacak acaba sen laparoskopiyi neden yaptirdin ve sonuc ne oldu.. Bana dedilerde ama kararsizim...

canım ben dahah yaptırmadın sağ tüp te sıvı birikmesi yani hidrosalpinks göründü hsg SONUCUMDA SEMRA HANIMDA ameliyat dedi çarşamba olucam...hayırlısı ondan sonra 6. deneme başlarım inşallahhhhh

selam arkadaşlar.. topic kalabalık :) ben de yarın ilk kez başlıyorum inşallah tüp bebek tedavisine..
ama ben pkoyum ve ohss olma ihtimalim varmış. açıkçası korkuyorum, kesin bu da gelir başıma :)

selam arkadaşlar.. topic kalabalık :) ben de yarın ilk kez başlıyorum inşallah tüp bebek tedavisine..
ama ben pkoyum ve ohss olma ihtimalim varmış. açıkçası korkuyorum, kesin bu da gelir başıma :)

merhaba canım. rabbim kolaylıklar versın hayırlısı olsun inş. ohss olayını bende yaşamıştım. inş sende olmaz..

hadi hayırlısı içini ferah tutu iyi düşün iyi olsun RABBİM yar ve yardımcın olsun hayırlı ve güzel sonuçlar alırsın inş kaçıncı denemem bu arada

canım ben dahah yaptırmadın sağ tüp te sıvı birikmesi yani hidrosalpinks göründü hsg SONUCUMDA SEMRA HANIMDA ameliyat dedi çarşamba olucam...hayırlısı ondan sonra 6. deneme başlarım inşallahhhhh

merhaba dilberim. eğer anlattıysan kaçırmış olabilirim üzgünüm. diğer 5 seferi nerde yaptırmıştın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…