Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

tuğçeçcim bi ara senden test yaptıracaktın sanki. adet oldun mu yoksa :)
oldum canım ama onemlı degıl kendımı maddı manevı 2 tedavıye hazıradım temmuz veya en gec ekımde baslıycam
selam arkadaşlar.. topic kalabalık :) ben de yarın ilk kez başlıyorum inşallah tüp bebek tedavisine..
ama ben pkoyum ve ohss olma ihtimalim varmış. açıkçası korkuyorum, kesin bu da gelir başıma :)

bende pkoluyum ılk tedavımde hamıle kaldım suan 6a aylık bır kızım var bende olmadı canım kı benım olma ıhtımalı daha yuksektı nur hnm sureklı uyarmıstı ama olmadı ben cok cok su ıctım onluyor sanırım

canım ben dahah yaptırmadın sağ tüp te sıvı birikmesi yani hidrosalpinks göründü hsg SONUCUMDA SEMRA HANIMDA ameliyat dedi çarşamba olucam...hayırlısı ondan sonra 6. deneme başlarım inşallahhhhh

Ozur dilerim arkadasim.. Bendede kafa kalmadi kusura bakma ne olur. Insallah ameliyatin sorunsuz bir sekilde gecer... Insallah bu son denemen olur ve melegini kucaklarsin bu deneme ile... Bizede yaz ameliyattan sonra merak ederiz...

ay canım nasıl oluyor? bana biraz anlatır mısın? ohss olursam ne olacak?

öncelikle inşallah olmazsın. malesef kötü bi durum. çok şukur ben hafif derecede geçirdim.karnın şişiyor ve tabiri cazise davul gibi geriliyor. nefes alamıyorsun ve hiç bi şekilde oturup kalkamıyorsun. benım birde ağrılarım da olmuştu. bazı arkadaşlar hastaneye yatmak zorunda kalıyormuş. karınları su topladığı için suyu boşaltmak zorunda kalıyorlarmış. bende öyle olmadı çok şukur. bende ki talihsizlık aynı anda kum dökuyor olmaktı o gece acile memoriale gittim bi serum bağladılar iki üç gun içerisinde sıkıntım geçmişti

arkadaşım Allah bağışlasın, inşallah senin gibi ben de ilk denememde netice alırım. korku var içimde, bir de bir boşluk.. başka birşey hissetmiyorum henüz :)

evet bu dönemde bol su içmek çok önemli. funda hanım bana hep diyordu. serum yiyeceğine bol su iç.
tuğçeçım özel olmazsa bişi sormak istiyorum. bebeğin daha bir yaşına girmeden tedaviye başlamak senı yormasın?

anladım canım olmaz inşallah.. Rabbim hayırlısıyla geçmesini nasip eder inşallahh...

Ozur dilerim arkadasim.. Bendede kafa kalmadi kusura bakma ne olur. Insallah ameliyatin sorunsuz bir sekilde gecer... Insallah bu son denemen olur ve melegini kucaklarsin bu deneme ile... Bizede yaz ameliyattan sonra merak ederiz...

olurmu canım insan okuyo ama unutuyo inş canım ALLAH razı olsun yazarım tabi bende çok tedirginim acaba tüpler ne durumda alınırmı bilemiyom alınısa nasıl olur bir sürü soru soru anlıcan..........

arkadaşım Allah bağışlasın, inşallah senin gibi ben de ilk denememde netice alırım. korku var içimde, bir de bir boşluk.. başka birşey hissetmiyorum henüz :)
canım ben kedınımı sankı baska bısey ıcın hastaneye gıdıyorum gıbı sartladım hep olmadı tutmadı dedım kan testımı aldıgımdada hemsıreere olmadı demı dedım.yuzume baktılar bısey soylemedıler nur hnm hamılesın tugcecım dedı o an ınanamadım hep olmıycak tutmıycak dıyordum ınanılmaz sevındım ama tutmasaaydıda fena sekılde uzulmedımm..

canım kızım eylulde 1 yasında olucak bız ıkısı bır arada buyusun ıstıyoruz bırde cok kolay bır hamılelık donemı gecırdım.rahat bır dogum yaptım gozum korkmadı yanıı

Mucize canim bende memoriale gittigimde banada sana iyi kalitede embriyo verirsek ve olmazsa laparoskopi denmisti ve malesef benim olmadi.. Ama bence laparoskopiden once bi dene olmazsa lap yaptirisin.. Ama insallah senin lapa gerek kalmaz... Ve bu denemende bebegin gelmeye karar verir.

olurmu canım insan okuyo ama unutuyo inş canım ALLAH razı olsun yazarım tabi bende çok tedirginim acaba tüpler ne durumda alınırmı bilemiyom alınısa nasıl olur bir sürü soru soru anlıcan..........
aklına kötu şeyler getrime canım benım. inş herşey gusel olacak

ohhh maşşallah yaaa ne güsel rabbim gönlune göre versin inş. bende hep iki çocuğumun arası çok olmasın birlikte buyusun hayali ile yaşıyorum ama bakalım mevlam neyler. benım 5. ayım dolmak üzere ama hala miğde sıkıntısı yaşıyorum. o yuzden ne olurum bilmiyorum :)

arkadaşım biliyor musun, ben de senin gibiyim. ufak birşey için gidicem gibi davranıyorum kendime. ümitlenmiyorum da, kendimi hazırlamıyorum. iğne tedavimde tutacağına çok inanmıştım ama yumurtalarım gelişmemişti, çok ağlamıştım. şimdi ise koyverdim. olmayacak zaten diye düşünüyorum hep. ama elbette Rabbim dilerse olur..
çok hazırlamıyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…