- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
oldum canım ama onemlı degıl kendımı maddı manevı 2 tedavıye hazıradım temmuz veya en gec ekımde baslıycamtuğçeçcim bi ara senden test yaptıracaktın sanki. adet oldun mu yoksa :)
selam arkadaşlar.. topic kalabalık :) ben de yarın ilk kez başlıyorum inşallah tüp bebek tedavisine..
ama ben pkoyum ve ohss olma ihtimalim varmış. açıkçası korkuyorum, kesin bu da gelir başıma :)
hadi hayırlısı içini ferah tutu iyi düşün iyi olsun RABBİM yar ve yardımcın olsun hayırlı ve güzel sonuçlar alırsın inş kaçıncı denemem bu arada
canım ben dahah yaptırmadın sağ tüp te sıvı birikmesi yani hidrosalpinks göründü hsg SONUCUMDA SEMRA HANIMDA ameliyat dedi çarşamba olucam...hayırlısı ondan sonra 6. deneme başlarım inşallahhhhh
ay canım nasıl oluyor? bana biraz anlatır mısın? ohss olursam ne olacak?
oldum canım ama onemlı degıl kendımı maddı manevı 2 tedavıye hazıradım temmuz veya en gec ekımde baslıycam
bende pkoluyum ılk tedavımde hamıle kaldım suan 6a aylık bır kızım var bende olmadı canım kı benım olma ıhtımalı daha yuksektı nur hnm sureklı uyarmıstı ama olmadı ben cok cok su ıctım onluyor sanırım
merhaba dilberim. eğer anlattıysan kaçırmış olabilirim üzgünüm. diğer 5 seferi nerde yaptırmıştın?
oldum canım ama onemlı degıl kendımı maddı manevı 2 tedavıye hazıradım temmuz veya en gec ekımde baslıycam
bende pkoluyum ılk tedavımde hamıle kaldım suan 6a aylık bır kızım var bende olmadı canım kı benım olma ıhtımalı daha yuksektı nur hnm sureklı uyarmıstı ama olmadı ben cok cok su ıctım onluyor sanırım
öncelikle inşallah olmazsın. malesef kötü bi durum. çok şukur ben hafif derecede geçirdim.karnın şişiyor ve tabiri cazise davul gibi geriliyor. nefes alamıyorsun ve hiç bi şekilde oturup kalkamıyorsun. benım birde ağrılarım da olmuştu. bazı arkadaşlar hastaneye yatmak zorunda kalıyormuş. karınları su topladığı için suyu boşaltmak zorunda kalıyorlarmış. bende öyle olmadı çok şukur. bende ki talihsizlık aynı anda kum dökuyor olmaktıo gece acile memoriale gittim bi serum bağladılar iki üç gun içerisinde sıkıntım geçmişti
Ozur dilerim arkadasim.. Bendede kafa kalmadi kusura bakma ne olur. Insallah ameliyatin sorunsuz bir sekilde gecer... Insallah bu son denemen olur ve melegini kucaklarsin bu deneme ile... Bizede yaz ameliyattan sonra merak ederiz...
canım benim 2 deneme ankara tüp bebek biri brüksel tüp bebek 2 si antalya tüp bebek(burda yapılan sonuncusu 5 denemem tedavim iptal oldu yumurtalar dengesiz büyüdüğü için)
canım ben kedınımı sankı baska bısey ıcın hastaneye gıdıyorum gıbı sartladım hep olmadı tutmadı dedım kan testımı aldıgımdada hemsıreere olmadı demı dedım.yuzume baktılar bısey soylemedıler nur hnm hamılesın tugcecım dedı o an ınanamadım hep olmıycak tutmıycak dıyordum ınanılmaz sevındım ama tutmasaaydıda fena sekılde uzulmedımm..arkadaşım Allah bağışlasın, inşallah senin gibi ben de ilk denememde netice alırım. korku var içimde, bir de bir boşluk.. başka birşey hissetmiyorum henüz :)
evet bu dönemde bol su içmek çok önemli. funda hanım bana hep diyordu. serum yiyeceğine bol su iç.
tuğçeçım özel olmazsa bişi sormak istiyorum. bebeğin daha bir yaşına girmeden tedaviye başlamak senı yormasın?
sen nerde oturuyordun canım, bi ankara bi antalya. aralarıda bayağ var..
aklına kötu şeyler getrime canım benım. inş herşey gusel olacakolurmu canım insan okuyo ama unutuyo inş canım ALLAH razı olsun yazarım tabi bende çok tedirginim acaba tüpler ne durumda alınırmı bilemiyom alınısa nasıl olur bir sürü soru soru anlıcan..........
canım ben kedınımı sankı baska bısey ıcın hastaneye gıdıyorum gıbı sartladım hep olmadı tutmadı dedım kan testımı aldıgımdada hemsıreere olmadı demı dedım.yuzume baktılar bısey soylemedıler nur hnm hamılesın tugcecım dedı o an ınanamadım hep olmıycak tutmıycak dıyordum ınanılmaz sevındım ama tutmasaaydıda fena sekılde uzulmedımm..
canım kızım eylulde 1 yasında olucak bız ıkısı bır arada buyusun ıstıyoruz bırde cok kolay bır hamılelık donemı gecırdım.rahat bır dogum yaptım gozum korkmadı yanıı
canım ben kedınımı sankı baska bısey ıcın hastaneye gıdıyorum gıbı sartladım hep olmadı tutmadı dedım kan testımı aldıgımdada hemsıreere olmadı demı dedım.yuzume baktılar bısey soylemedıler nur hnm hamılesın tugcecım dedı o an ınanamadım hep olmıycak tutmıycak dıyordum ınanılmaz sevındım ama tutmasaaydıda fena sekılde uzulmedımm..
canım kızım eylulde 1 yasında olucak bız ıkısı bır arada buyusun ıstıyoruz bırde cok kolay bır hamılelık donemı gecırdım.rahat bır dogum yaptım gozum korkmadı yanıı
ben ısparta dayım ne yaparsın canım umut kapısı ankara -antalya -şimdi de istanbulllll(tedavi bahanesiyle tüm türkiye yi geziyozzz)
sevda linka arkadaşım ohhss oldugun
zaman emriyoyu dondurdularmı yoksa transfermi yaptılar...
mikrocum nasılsın canım? yarın için heyecan varmı? inş yarın güsel haberlerle gelirsinde burda tekrar bır bayram havası eser :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?