Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

olurmu canım insan okuyo ama unutuyo inş canım ALLAH razı olsun yazarım tabi bende çok tedirginim acaba tüpler ne durumda alınırmı bilemiyom alınısa nasıl olur bir sürü soru soru anlıcan..........

Insallah gerek kalmaz canim. Bende onun icin karar veremiyorum zaten alinir mi alinmaz mi diye diye aylar gecti...

heyecan var canım olmazmı inş... şimdi ya düşük çıkarsa korkusu inş.. bir sıkıntı çıkmazzz sen nasılsınn

inşallah inşallah inşallah rabbim hayırlısıyla hamileyim haberlerini bize vermenı nasip eder inş. ben nasıl olayım. iyiyim çok şukur. üç senedir gunlerım ve zamanım hep kurslarda geçiyordu. ilk defa bu sene evdeyım. bazen kendimi boşlukta aptal gibi hissediyorum hala miğde sıkıntıları yaşadığım için toparlayamadım kendimi. bi silkelenmem lazım. onun harıcınde oğlumla bi sıkıntımız yok çok şukur. bpc nın karşısında geçince başlıyoruz hamsi gibi oynamaya. keyiflenıyor muyuz ne :1.

ınsallah allah gonlune gore verır bende yazın hamıleydım ya sıcaktan yatıyordum butun gun klımanın karsısında ama hıc yorun degılıdım mıgde bulantım ılk 3 ay oldu.hıc kılo almadım...sana bısey soylıyım onu kucaına aldıgında ne dogum sancısı ne dıkıs nede bulantıyı hatırlamıyorum bıle..unuttum hepsını cok uzun zaman once yasamıs gıbıyım

rabbım ne derse o olur 10 defa deneyen bıle gordum onların bıle hala umutları var ve cok morallerı yuksektı..senın daha ılk moralını bozma

haklısın.. Rabbime sığındım, bakalım hayırlısı..

rabbim inş bana da burdaki butun arkadaşlarıma da o gunlerı göstersın inş da biz bulantılara razıyız...

daha ne olsun canımm şu an yaşadıklarını yaşamak için uğraşmıyormuyuz hepimizzz inş... burdaki herkese rabbim böyle vakit geçirebilmeyi nasippp etsinnnn.tadını çıkar canım evde olmanınnn.banada eşim şimdiden işten çıksanmı falan demeye başladı riske atmayalımm diyoo

canım 2.tedaviye daşlıcakmışsın galiba hayırlı olsun.
bizim bi akrabanın 9 yıl sonra 2.tüp bebek denemesinde kızı oldu sonra kızı 1 yaşındayken hamile olduğunu öğrendi inanamadık kendiliğinden hamile kalmış.haberin olsun....

falla maddi olarak sizi sıkıntıya sokmayacaksa çık derim bende. herkesın hamıleleiği farklı farklı geçiyor. daha bugun arkadaşlarla konuşuyorduk. diyorum ben çalışmıyorum istediğim zaman yatıp istediğim zaman kalkıyorum. kendimi kötu hissetsem hele butun gun hiçbişi yapmıyorum. hergun işe giden arkadşlara Allah kolaylık versın. sen ne iş yapıyordun canım

yok canım ben zaten can sıkıntısına çalışıyordum şükür allahıma bi sıkıntımız yok.önmuhasebe canım ben aslında hep oturuyorumm sadece benim gidip gelmek sorunnn bayan şöforleride sıkıştırıyor bazı dengesizlerrr bakalımmm tahlillerin sonucunu bi alalımda

ben eyüp de oturuyorum. yeşilpınarda bi arkadaşıma gideyim dedim. giderken sorun yoktuda donerken öyle deli iki şöföre denk geldim ki, resmen içim oynadı eve gidene kadar. Allahım kendimi eve zor attım. bırgun boyunca da ara ara sancım oldu. kocama söylemeyecektım ama uzun surunce söyledım. bana bi kızdı bi kızdı sorma. minibusler çoook deli çok.

rabbim inş bana da burdaki butun arkadaşlarıma da o gunlerı göstersın inş da biz bulantılara razıyız...
amın canım ınsallah

senin kızçennn napıyoorrrr bakalımmm iyilermi öpüver onu yerimizeeee
napsın 3 gun sonra bugun ılk defa erken uyudu hep sabah 5 de yatıyordu sabah hastaneye gıdıcez kontrolumuz var
kısmet bu ısler nur hnm ızınden donsun baslıycaz o zamanda baslarken demıstım 1 muayeneme dahıl baskası gırerse tedavıyı bırakır gıderım dıye kımse gırmedı cok sukur toplama ıslemım transferım butun muayenelerımı canım doktorum yaptı..sımdıde arada konusuruz ablamlaaa

heee alıma ne geldı dogumdan 1 hafta once avcılardan mınıbuse bınım beylıkduzundekı evıme gıttım.sallana sallana.gece 3-4 e kadar temızlık yaptım zaman yaklastı ev pıs olmasın dedım kızımın esyalarıı yıkadım utuledım dolaplar sılındı kıslıkları cıkardım o dogunca cıkaramam dıye...sonrakı hafta cumartesı gunu rutın kontrolde kızım dogdu...

benım babam da, teyzemın bi kere bizim arabaya bindiği bigunde arabayı öyle deli surmuştu ki, teyzem ona, enişte yavaş sur dedikçe, baldız sana kolaylık olsun diye hızlı suruyorum demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…