Memorial hastanesınde tüp bebek yaptırıp hamıle kalanlar..

tedavi esnasında karşılaştığın kötü bişey oldu mu, miğde bulantıları falan var mıydı? bide transfer sonrası 15 gun yatmak gerek mi. sen yattın mı. nelere dikkat etmeliyiz. çunku doktorlar bişi olmas gunluk işlerinize bakın dio. ama genelde anneler 7-24 yatın dio. sen ne dersin?

tedavi esnasında hiç kötü bişi olmadı cnm
hamile olduğumu öğrendikten belli bi zaman sonra mide bulantılarım çok oldu oda hamilelik olduğu içindi
tedavi esnasında en ufak bi dezavantaj yaşamadım
cnm ben 15gün yatmadımda bi 10gün belki hiç evden çıkmadım sürekli uzanarak tv pc karıştırdım durdum
ilk tedavimde hiç yatmadım sürekli gezdim durdum negatifi aldım
2.de kendime dikkat ettim pozitifi gördüm
bende pek yatma ile alakalı olduğunu düşünmedim ama ilkinde çok gezdiğimden belki yerleşmesine izin vermedim diye düşündüm
ondan 2.de kendime yatma istirahat etme cezası verdim
kabak çekirdeği ve ananas tükettim 1 dilim.
embriyonun çok iyi olmasıylada alakalı bişi bence

Allahım inş hayal kırıklığına uğratmasın, bizim şuan da embriyoların durumu fena gözukmuyor maşallah. ben de hep yatınca daha ii sonuç alındığını duyuyordum birde tecrübe sahibinden birkez daha öğreneyim dedim. ama tabi yatmayıda abartmamak lasım değil mi? hani arada bi kalkıp evde dolanmaya izin var değil mi

tabikide sürekli yatarsan zaten kan dolaşımında sıkıntı olur
ara ara evin içinde yürüyüşler yapabilirsin yemek wc işini görerek vücudunun kan dolaşımını sağlayabilirsin
ne aşamadasın sen şuan hangi dr lar takip ediyo?

biz nur hanımı tavsiye ettikleri için gitmiştik. ilk görüşmemizi onunla yapmış, bi hafta sonra da memorial de yaptırmaya karar verip yine nur hanımdan randevu aldık. o göruşmede nur hanım demesin mi ben bi hafta izne çıkıyorum die. haydaaaaaaa. ben kaldım mı dierlerine :) tonguç bey, aynur hanım ve de mustecep bey e bi gusel görundukten sonra son kontrolumu yine nur hanım yaptı. yani onda başladım onda bitiridim kontrolleri ben yumurtalarımı toplattım. kısmetse pazartesi transfer olacak. ama ben hiç yerimde duramıyorum dürekli gezmelerdeyim. nasıl olsa 10 gun yatıcam die. yanlış mı yapıyorum acaba????

orada öyle bi dr a bağlı kalmıyorsun her dr a gösteriyon afedersin kendini,zaten devamlı bi dr ada görünse en son kurul toplanıyo ve beraber kararları veriyolar..
aynen devam et bol bol gez enerji topla tüm negatifliğ at aklından
hadi hayırlısı olsun cnm seni takip edicem bilgi ver banada
kaç embriyon oldu ne kalitedeler?
yaş kaç bu arada istanbulda nerede oturuyosun
sahi ilk denemenmiydi;?

bugun çok gezdim galiba, popipişim (bu kelime de ablamın küçük kızıyla konuşurken türettiği bi kelime) ağrıyo daha dörduncu iğnem ama artık yürümem oturup kalkmam yatmam zorlaştı. canım çok yanıyo

eyüp de oturuyorm ben,yaş 27. ilk denemem. inş da son denemem olur :) embriyo durumu şimdilik fena görunmuyo. 3-5 tane 1.kalite var demişlerdi. ama sanırım asıl yarın belli olacak. yarın 5. gun ama hala transfer için aramadılar. yarın mı arayacaklar acaba?...

canim, gozun aydinn :) cok sevindim haberine, insallah saglikla kucagina da alirsin.

sevda_linka tedavin hayirli olsun, ne guzel pozitifsin ve sonuc da oyle olur ins. ben de memorialda nisanda yaptirdim tup bebek. transfarden sonra gezmedim acikcasi arabasiz, evde de hep uzanmadim ama dolasmadimda cok. 1-2 ananas bitirmisimdir. agir hareket ettim, bence sen de bunlara dikkat et. sonucta degerli bi tedavi bu, imkanin varsa normal hayatini bir sure kisitla. sonucta guzel sonuc icin deger.

umutegecim insallah temmuzda tedavin guzel gecer ve guzel sonucu alirsin. Allah yardimcin olsun. ben heyecanlandim simdiden, sonuclari yazmayi unutma buraya.

aaa yakın ıturuyoruz bende gop tayım...
yarın gün içinde ararlar daha fazla uzatamazlar çünkü
çok şanslısın embriyoların gayet kaliteli ne güzel inş rabbim tutunmalarına yardımcı olur
ayy tutunmalarına dedim 2 tanemi tutacak acaba?
gerçi 1 koyarlar ama belli olmaz tek yumurta ikizi falan hehee
iğneler için sana tavsiyem eşin pamuğa bol kolonya döküp iğne yerlerine masaj yapsın süper geçiriyo o masj iğne yerlerini yaydırıyo ve geçiriyo
ben 2.tedavimde öğrendim bunu
ilk tedavimdekinin acılarını 3.ay oturup kalkerken koşarken bile hissediyordum.

kızlar benım ılk denemem dı ocak ayında yaptırdım.transferden sonra hergun gezdım sınema alısverıs yemek temızlık.perdelerımı bıle yıkadım cam sıldım.ekstra hıcbırsey yemedım.ayrıca nur hnm la basladım onunla bıtırdım.muayene yumurta toplama e transfer hepsını o yaptı.

başka sebze meyve varsa yemeyelim :) dun transferimi de yaptılar. kendimi çok yorgun hissediyorum, ağrılarım da var biraz. yatsam olmuyor kalksam olmuyor. şaşkınlardayım inş senın de herşey yolunda gider hayırlı haberlerini alırız.

evet çok yakın oturuyomusuz :)
bilmem belki de Allah söyletti hep ikiz falan diyorduk, hatta iki tane koysunlar istiyodu.k doktorumla konuşunca emriyoların sağlıklı olmasından dolayı iki tane koyup hiç riske atmayalım dedi.bizde tamam dedik. ama belli olmas Allahın işi bakarsın dediğin gibi tek yumurta ikizi olur aman sağlıklı olsunda. di mi.
dun öğlen aradılar hastaneden.üüç gibi gittik. akşam altı gibi transferim gerçekleşti.bir tane koydular. resmini de verdiler çocuğumun . yedi de hastaneden çıktık ama maşallah trafiğin durumu malum. iki buçuk saatte anca geldik eve. canım çıktı.

maşşşşalah. ne hamartmıssın sen yahu :) ben takip edemedim. bu kadar işten sonra yine de tuttu mu?? bende guya nur hanım da diye gittim ama maşşallah ilgilenmeyen kalmadı. transferi başkası toplamayı başlkası muayeneyi başkası yapıp durdu

evet cnm aynen öyle sağlıklı olsunda gerisi önemli değil...bu arada ne zamana geliyo test günün
hihi banada vermişlerdi resmi hatta hasta bakıcı beni odaya çıkarırken tıpkı annesi diyede dalga geçmişti
hehehe dediğide oldu kızım tıpkı ben yani herkes öyle söylüyo
olsun yavaş gelmişinizdir trafikten sebep bu daha iyi

dun acile kaldırdılar beni. karnımda şiddetli bi ağrı. duramıyorum yerimde. nöbetçi doktor muayene etti beni. orta derece ohss dedi üstüne bide idrar yolu enfeksiyonu, ustune bide kum dökmuyormuymusum.... canım çıktı. kan idrar tahlili. bi tane serum bağladılar. ister yat ister git dediler. çok üşüdüm orda. eve gidicem dedim. eve geldik. bir iki saat uyumuşum. sonra gecenın dördu. yine uyandım. şiddetli bi ağrı daha. nasıl ağlıyorum ama. Allahımmmm. annem babam da bende allahtan. yürüttüler falan biraz geçti. şuanda dungeceki ağrı gibi yok ama hala karnım ağrıyo. ben hep böyle mi olucam????

cnmm geçmiş olsun bu ne yaa hepsi üst üste gelmiş,
ohss duydumda ne oldugunu bilmiyorum
bide kummu aman allahım yaa allah yardımcın olsun
dinlenmeye çalış bak annende sendeymiş iyi bu yardımcı olur sana

hayırlı olsun canım transferin yapılmışşş inşallah sımsıkı tutunur annesine...
bu ohs neden oluyo ya bu ara çok duyuyorum bunu:26::26:kaç yumurtan oldu senin canımmm dondurulmuşun kaldımı?

cnmm geçmiş olsun bu ne yaa hepsi üst üste gelmiş,
ohss duydumda ne oldugunu bilmiyorum
bide kummu aman allahım yaa allah yardımcın olsun
dinlenmeye çalış bak annende sendeymiş iyi bu yardımcı olur sana

aman sakın bilme canım yaaaa. hani derler ya Allah düşmanıma bile vermesin die. aynen o şekildeydim. iyiyim ama biraz daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…