Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amh düşük olunca da pgt yaptırıyor mu? Çünkü 5. gün embriyoya yapılıyor diye biliyorum. Yüksek doz ilaçlar mı verdiler peki. Bir de hangi doktor ile devam ediyorsunuz. Yarın için online görüşme ayarladım sevinç hanım müsait diye ona verdiler. Sevinç hanım hakkında bir bilginiz var mı acaba? Sizde sorun neydi .biz de sizinle aynı durumu yaşadık.diğer merkezlerde 3 başarısız tüp bebek tedavısınden sonra sadece 1 tane 5.güne giden embrıyomuz oldu.Semra hoca ile öngörüşme yaptığımızda genetik bir problem olabileceğini ve bunu anlayabilmemiz için kendi merkezlerinde 1 tüp bebek tedavisi geçirmemizi önerdi. embrıyolar gelişim aşamasındayken kamera ile izlenecek ve embrıyolar pgt ye gönderdilip sorun tespit edilmeye calısılacak. bazı genetık sorunların tedavısı var ıken bazılarının tedavisi yokmuş.
Neden bebek sahibi olamadığımızı açıklayamayıp ,sende kalitesiz yumurta var,çok deneme yapman lazım diyen para avcısı salaklardan çok sıkılmıstık.Semra hocanın akılcı konusması ve labaratuvarlarının çok iyi olması sebebiyle şişli memorıalde tedaviye basladık.2 gün önce opu yapıldı,su an embrıyolar takıp edılıyor.
şimdilik memnunum.en azından neden tedavılerın başarısız olduğunu öğreneceğim.
Benimde embriyolar ulaşmadı acıbadem maslakta memorialda ulaştı ama son tedavi se memorial da oldu yine ulaşmadı dna hasar olabilir sanırım başka türlü seçeceklermiş soermiBu hastane hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı? 3. denemeyi yaptıracağız ancak merkezde karar veremedik. Lab. kalitesi de önemli bizim için. Daha önceki denemelerde 5. güne ulaşmadı embriyolarımız. Semra hanımın ismini çok gördüm. Gidenler yardımcı olabilir mi?
yumurta toplama harici 4-5 defa kontrole gittik.ilaca baslanıp yumurta toplanması vs yaklasık 2 hafta sürüyor.Ozaman bütün süreçten haberleri var bütün doktorların. Laboratuvar kalitesi daha önemli şuan için bizim için de. Yumurta toplamaya kadar kaç kez çağırdılar sizi. İl dışındayız ve çalışıyoruz. İzin ve yol çok uğraştıcı.
Merhaba canım pgt sonucun nasıl geldiyumurta toplama harici 4-5 defa kontrole gittik.ilaca baslanıp yumurta toplanması vs yaklasık 2 hafta sürüyor.
Daha önce başka yerdeki başarısız deneme sonrasında bende burayı tercih ettim, benim 4.günden sonra 5.güne embriyom kalmıyordu. ilgileri bilgilendirmeleri, laboratuvar imkanları, kısaca moralinizi bozmadan sabırla çözüm odaklı açıklıyorlar. Orda sizinle ilgilenen tek doktor olmuyor. Ortak karar veriliyor. Benimde 3.denememde oldu. Beslenme şeklinizi imkanınız varsa eşinizle beraber değiştirin opudan 1,5 ay önceden başlamıştık. Sonuç 5.gün 4 sağlıklı genetik testten olumlu dönen embriyom oldu.Bu hastane hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı? 3. denemeyi yaptıracağız ancak merkezde karar veremedik. Lab. kalitesi de önemli bizim için. Daha önceki denemelerde 5. güne ulaşmadı embriyolarımız. Semra hanımın ismini çok gördüm. Gidenler yardımcı olabilir mi?
DNA hasar testi yaptılar mı?Benimde embriyolar ulaşmadı acıbadem maslakta memorialda ulaştı ama son tedavi se memorial da oldu yine ulaşmadı dna hasar olabilir sanırım başka türlü seçeceklermiş soermi
Yaptık sıkıntı yok ama şimdi forumda okudum bir tane kadının eşinin de sıkıntı yokmuş dna hasar da ama ros yüksek çıkmış düzenlinde de hamile kalmış sanırım tesadüf değil buDNA hasar testi yaptılar mı?
Kaç tane toplandı acaba sizin bir de sağlıklı gelenler hep aa kalite mi. Benim bb kalite oldu 5bb nerdeyse onları embriyo gözü ile bile görmüyorlar . Bu kadar doğan bebekler hep aa kaliteden mi doğuyor dedim cevap yokDaha önce başka yerdeki başarısız deneme sonrasında bende burayı tercih ettim, benim 4.günden sonra 5.güne embriyom kalmıyordu. ilgileri bilgilendirmeleri, laboratuvar imkanları, kısaca moralinizi bozmadan sabırla çözüm odaklı açıklıyorlar. Orda sizinle ilgilenen tek doktor olmuyor. Ortak karar veriliyor. Benimde 3.denememde oldu. Beslenme şeklinizi imkanınız varsa eşinizle beraber değiştirin opudan 1,5 ay önceden başlamıştık. Sonuç 5.gün 4 sağlıklı genetik testten olumlu dönen embriyom oldu.
Benim eşimde de yüzde 32 DNA hasarı var. Önceki denemelerde dollnme olmadı. Memoriali aradım eşimin DNA hasar testi vermesine gerek varmı dedim yok dedi sevinç hoca. Detaylı sperm testi yeterli dedi. Zeynep hoca da önceden gelip versin demişti.Yaptık sıkıntı yok ama şimdi forumda okudum bir tane kadının eşinin de sıkıntı yokmuş dna hasar da ama ros yüksek çıkmış düzenlinde de hamile kalmış sanırım tesadüf değil bu
Bazıları önem veriyor bazıları vermiyor bence önemli nerden biliyorlar belkide seçtikleri spermde dna hasarı var gözle görülen birşey mi buBenim eşimde de yüzde 32 DNA hasarı var. Önceki denemelerde dollnme olmadı. Memoriali aradım eşimin DNA hasar testi vermesine gerek varmı dedim yok dedi sevinç hoca. Detaylı sperm testi yeterli dedi. Zeynep hoca da önceden gelip versin demişti.
Bazıları önem veriyor bazıları vermiyor bence önemli nerden biliyorlar belkide seçtikleri spermde dna hasarı var gözle görülen birşey mi bu
Yüzde 68 i saglikli. Bize gerekli olan 3-4 tane sağlıklı sperm onu herturlu seçeriz dedi. Döllenmeme ondan kaynaklı değildir dedi. Acaba kaç günde çıkıyor bu test. Ankara Memorialde vermiştik ama çok kısa bir süre de çıkmıştı diye hatırlıyorumBazıları önem veriyor bazıları vermiyor bence önemli nerden biliyorlar belkide seçtikleri spermde dna hasarı var gözle görülen birşey mi bu
Yaşınızda genç eminim sorun yumurta da değil hep yumurta değip işin içinden çıkıyorlar sizin sanırım dna hasarı var önce onu sıfırlardım ben olsam Kaan aydos da sonra başlardım tedaviye sizin yaş genç zamanınız var önce o dna hasarını düzeltin belki doğal bile kalırsınız bu forumda örnekler çokYüzde 68 i saglikli. Bize gerekli olan 3-4 tane sağlıklı sperm onu herturlu seçeriz dedi. Döllenmeme ondan kaynaklı değildir dedi. Acaba kaç günde çıkıyor bu test. Ankara Memorialde vermiştik ama çok kısa bir süre de çıkmıştı diye hatırlıyorum
Benim de 2 opu ve 3.denemem bu hastanede gerceklesti ve sonuc ne olursa olsun aşırı profosyonel ve ilgili bir hastahane kesinlikle tavsiye ediyorum.Bu hastane hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı? 3. denemeyi yaptıracağız ancak merkezde karar veremedik. Lab. kalitesi de önemli bizim için. Daha önceki denemelerde 5. güne ulaşmadı embriyolarımız. Semra hanımın ismini çok gördüm. Gidenler yardımcı olabilir mi?