Memorialde tedavi olan arkadaşlar gelin bu sürecimizi paylaşalım...

kızlar nasılsınız bir negatif sonuçtan sonra tekrar merhaba
size ne sorucam doktorum bana (memorial) yumurta kalitemin iyi olmadığını ve tüp bebek yapmak gerçekten tam anlamıyla çözüm olmayacağını tedavi olmadan bile bebek sahibi olup bizi şaşırtabilirsin dedi.benim sizden ricam başından böyle benim durumum gibi olan arkadaşlar varmıdır?varsa yazarmısınız.

Cnm ben anlayamadım sorduğun soruyu ?
Tekrar tüp bebek denemesi yaparsan negatif sonuç mu alırsın dediler ?
Bende memorial hastanesindeyim negatif sonucu yeni aldım tek dondurulmuşumu denemek istiyorum haftasonu görüşme yapacağım ..
Sana açıklama yaptılar mı neden negatif oldu diye

tupbaby sende mi memorial daydın?? bende memorilade tedavi gördüm, cmt günü test yaptıracağım bakalım. Memoriali merak eden arkadaşlar için söylüyoum ki ben çok memnun kaldım.sonuç olumsuz bile olsa gene de doktrolara ve ekibe güvenim tam. herkes çok ilgili ve işinin ehli. tek bir doktora bağlı kalamıyosunuz ekip çalışması nedeni ile. bir kaç doktor gözetiminde olmanız aslında avanntaj. ama doktorlardan ziyade hemşireler bilgi veriyorlar. onlarla daha fazla muhattapsın.
tub baby senin kaçıncı gün transferydi ve ne gün yapıldı transferin, yakın zamanda mıydı ??

negatif sonucumu alalı tam 1 hafta oldu hayatım kan testi yaptırdım 9. gün 0,285 çıktı koca bir NEGATİF :))
5. gün embriyosuydu ama kalitesi 4BB iyinin 1 kötüsü a.s.

Sayı ve hareket sorunumuz var cnm ewet 5. gün embriyosuydu fakat kalitesi en iyinin düşüğüydü 4bb

anladım canım kalitesi de güzelmiş ama demekki kısmet değilmiş ,bir dahakine olur inşallah.Benimde bugün 5.gün transfer için çağırmalarını bekliyorum bakalım nasıl geçicek heyecanlanıyorum kaliteleri hakkında henüz bilgim yok umarım herşey güzel geçer dua edelim birbirimize

İnşallah kaliteleride iyidir herşey güzel geçer canım
bugün gitmiştim kan ve muayenem vardı yarın bir daha gel dediler

selamlar kızlar nasılsınız?
uzun zamandır giremedim...
tatildeydim biraz memleket havası soluyup geldim...
henüz geçmişi okumadım inşaallah hamilelerimiz artmıştır...
şimdilik Allaha emanet olun hepinizi öpüyorum...

Sayı ve hareket sorunumuz var cnm ewet 5. gün embriyosuydu fakat kalitesi en iyinin düşüğüydü 4bb

tupbaby senin için çok üzüldüm seni hep takip ediyordum ne olacak die,umarım beni hatırlamışsındır bende memorialde ilk tüp bebek denemesinde negatifi gören kişiydim.psikolojim hala çok bozuk,trasferini handi dr yaptı?inş dondurulmuşunla yüzün güler arkadaşım,morelini bozma diyecem ama diyemiyorum çünkü insanın dünyası yıkılıyor..

Hatırlamaz mıyım cnm :))
Topiğe bir girdin sonra yok oldun ...Maalesef negatifi aldım ama moralim yüksek hayatım sende lütfen güçlü ol .
Senin dondurulmuşun var mıydı ne zaman başlıyorsun yeni tedavine :)) İnş beraber başlarız cnm benim cevabını bekliyorum opuyorumnanaktan

dedim ya cnm benim mayıs ayından beri psikolojim bozuk tatiller falan filan hep geziyoruz ama hiç fayda etmedi,bizim dondurulmuş yok cnm,eşimede tese uygulandığı için 4 ila 6 ay beklememiz gerekiyormuş hastanedende hiç arayan yok bilmiyorum bakalım ne zaman başlarız artık,senin morelin ne güzel yüksek keşke bende senin gibi olabilsem.sen hangi dr larla görüşmüştün?

Vallahi herkes girdi kontrolüme toplamayı Aynur hanım yaptı Transferi Güvenç bey yaptı.
Ama Nur hanım oldu artık doktorum telefonda falan onunla görüşüyoruz.
Ama olmadı kısmet değilmiş vardır bir Hayır belki olacaktı ama düşecekti sevincimiz yarım kalacaktı üzülme neolur.
Hastane zamanını bekliyordur neyseki az kalmış 2-3 ay sonra deneyebilirsin :))

ne güzel dondurulmuşun varmış onu deneyeceksin bu güzel bişey,biz sil baştan başlayacağız bakalım hastanenin çağırmasını bekliyoruz artık bizde,bende ikinciye ya aynur hanımla yada nur hanımla devam etmeyi düşünüyorum bakalım kısmet artık,senin ne zaman olacak transferin?Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin.

Cnm benim dondurulmuşum var ama kalitesi iyi değil orta kalite belki onu transfer yapmazlar ve bizde sil baştan tedaviye başlarız herşeyin hayırlısı.
Yarın belli olacak herşey ama dondurulmuşla yola devam edersem eylülde başlamak istiyorum kısmetse .
Aslında dondurulmuşu kullanmak istiyorum eğer tutmazsa 3. denemede 2 embriyo yerleştirecekler kafam allak bullak.
Baksana bana ben şimdiden 3. deneme diyorum yasakkelime

inşallah dondurulmuş tutarda 3.lere gerek kalmaz,kafam takıldı nasıl 3.denemede 2 embriyo transfer edeceklerki yasaktı?

tupbaby ve herzaman seninle merhaba kızlar... ben de bir ara bu topiğe giriyordum belki hatırlarsınız... her ikinizinkinin de olmadığına çok üzüldüm... bayadır uğramadım bu topiğe kimler hamile diye bir bakmaya girdim... Allah hayırlısını versin... inşşalh bir dahaki denemelerinizde kavuşursunuz bebeklerinize... bende tüp bebek için memorial a gittim... güvenç beydi dr um... genetikti bizim sorunumuz... son düşüğümde genetik anamoli vardi.... ama eşimle bende bir sorun çıkmadı... başka herhangi bir sorun olmadığı için de güvenç bey tüpe bence şu aşamada gerek yok bir kez daha normal dene... yine olmassa o zaman apalım dedi... aslında bir özel hastanenin doktorunun bu yaklaşımı çok hoşuma gitti çünkü ben ısrarla tüp yapalım bir kez daha düşük yapmak istemiyorum dememe rağmen gerek olmadığı hususunda beni ikna etti... moral verdi....sonuçta biz hazırdık yapmaya ve sırf para kazanma uğruna tüp de diyebilirdi.... neyse şimdi ramazandan sonra bir kez daha normal denicez... 2-3 ay içinde gebelik olmassa veya yine düşük olursa o zaman tüpe başlıcaz.... Allah şu mübarek günlerin hatrına kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…