Memorialde tedavi olan arkadaşlar gelin bu sürecimizi paylaşalım...

teşekkür ederim arkadaşlar umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız =)) kendimi çok dinlemeden ve kaptırmadan sona doğru yaklaşmayı düşünüyorum hayırlısı

canim benim kendini toparlayip arkadaslarina destek oluyorsun yaa..bravo sana..insallah Allahim o guzel yuregindeki dilegini tez vakitte yollar...

kızlar nasılsınız?
ben transfer günümü bekliyorum tabii birsürü iğne ve ilaçla beraber..
kan sulandırıcı iğne, tutunması için iğne ve birsürü ilaç, karnımda da haa biraz ağrı ve hafif lekelenme var, yumurta toplanalı 2 günü geçti ama normaldir herhalde.. sizler nasılsınız

transferimin 5. günü ve bütün belirtiler adet belirtileri.............Normal mi bi bilen varsa yazsın çok kötüyüm.............................................................

gozdemcim çok erken değil mi? lekelenme falan yok değil mi? buarada sana da iğneler verdiler mi? onlara devam ediyormusun? bence bekle.. kendini üzme nolur

yok allaha şükür..iğne oluyorum..ilaç çok yok,coraspirin ve folbiol..karnım ve kasıklarım ağrıyo.........

canım hamilelerde hep yazıyolarya adet olcakmışız gibi diyolar sonra test yaptıklarında kocaman bi pozitif görüyolar.hayırlısı olsun.benim transferim ertelendi adet olayı bekliyorum şimdi 18 emriyoyu dondurdular.

lekelenme olması normal, ağrı olmasıda canını sıkma...

transferimin 5. günü ve bütün belirtiler adet belirtileri.............Normal mi bi bilen varsa yazsın çok kötüyüm.............................................................

canım o ağrılar adet olacağın için değil yumurtalar toplandığı için o ağrılar hemn geçmiyor...
sende canını sıkma...

hakkında hayırlısı olsun canım..
senin rahimde su toplanmıştı galiba yanlış bilmiyorsam...inşaallah bu sorun ortadan kalkar ve bebişine en yakın zamanda kavuşursun...

kızlar dün transferim oldu, bugün 2. günü, hafif ağrı ve çok az lekelenme var, 1-2 gün olabilir dediler, iğnelere devam.. ama bu adet ağrısı durumu normal mi? benin önceki trasnferimde böyle olmamıştı.. panik olmamaya , bol tv-koltuk keyfi yapmaya, hiç düşünmemeye çalışıyorum, kitap, gazete, televizyon falan derken zaman geçiyor, yatmıyorum da sürekli.. ara ara...

hayırlı olsun canım transferin..
inş. tutunur bebişin sana...
adet ağrısı oluyor normaldir...
paniğe gerek yok iyi dinlen..
yarın kandil bol bol dua et...
Allaha emanet ol..

su an tedavide olan var mı başka?

merhaba;
yarın tedaviye başlamak üzere memoriale gideceğimbakalım...kısmet....

memorialde ilk tedavim olacak.dr um Hale Hanım...opuya da transfere de kendi mi giriyor.?diğer dr lar mı giriyor yoksa?opudan sonra ne kadar süre istirahat ettiriyorlar.
tedavi sürecinde olan ve olacaklara hayırlısını diliyorum.

Son düzenleme:
senin de hayırlı olsun erverdi, doktoruna bunu sor , çünkü biz sormuştuk, %90 bakacağını söyledi,dediği gibi kendi kontrollerde baktı, opu günü de tesadüfen bizim kendi doktorumuz görevliydi zaten, transferde Aynur hanım gelecekti ama o anda ameliyathaneye tesadüfen Semra hanım geldi, o yaptı transferi, istersen senin doktorun da geliyor, ama her gün biri görevli oluyor benim bildiğim kadarıyla, yine de sor, hayırlı olsun
benim de 5. gün, akıntı dışında hiç belirti yok...

Merhaba arkadaşlar, ben de 1-2 gün içinde regl omayı bekliyorum.Doktorum Hale Hanım...İstanbul dışında yaşıyoruz.Yumurta takiplerini yaşadığımız şehirden yaptıracağız.Yumurta toplamaya gideceğiz.Gonalf 450 yazdı, bugün ilaçları kargolayacaklar. Daha önce gittiğim bir merkez uzun protokole uygunsun demişti ama Hale hanım artık kısa ve uzun arasında başarı farkı yok dedi.Kısa uygulansın dedi...Heyecanlıyım, endişeliyim...İğnelerin yan etkilerini gördünüz mü?Şişkinlik vs. den korkuyorum...Neler tavsiye edersiniz.İlk tedavimiz.Sorun eşimden kaynaklı...Umarım tedvideki tüm arkadaşlar pozitif sonuç alırlar...

Yojimbo diğer topiğe de yazmıştım canım, sen doktoruna bırak, kısa protokol daha kısa olduğu için daha rahat ve kolay:) şimdiden bol şans, diğer topikte de dediğim gibi inşallah kışın gebelik bölümünden konuşuruz.. benim de 6. günüm, belirti yok fazla..

dervis transferin hayırlı olsun.inşallah yüzün güler.

iyi dileklerin teşekkürler baharnaz.tüm isteyenlere...

yojimbo hayırlı olsun tedavin.ilk olduğu için heyecan doruktadır.iğnelerin yan etkileri kişiden kişiye değişiyor.bu yüzden daha kullanmadan stresine girme derim.hem birazcık kilodan bişey olmaz.sonucu olumlu olsun da..doğumdan sonra verirsin..stres çok önemli tedavide.mümkün olduğunca azaltmaya bak.bırak yanan yansın,kırılan kırıldığı yerde kalsın.çok rahat olmak,kendini germemek gerekiyor

benim tedavi bir daha ki aya ertelendi..bakalım kısmette varsa deneriz bir daha...hoşçakalın.sevgiyle kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…