- 8 Ocak 2009
- 10.338
- 30.955
- 798
- Konu Sahibi nusret1978
-
Kızlar bendee bugün tedavime başladım :))) ilk iğnemi oldum çok mutluyum :)))
dervişciğim hadi hayırlı olsun...
sağlıklı embriyoların olur ve sana sımsıkı tutunur inşaallah.....
tupbaby seninde tedavin hayırlı olsun...
inşaallah sende güzel bir sonuc alırsın...
cat adetinin uzaması ilaçtan olabilir...
inşaallah kist eriyordur ondan uzamıştır...
kızlar nasılsınız?
ben transfer günümü bekliyorum tabii birsürü iğne ve ilaçla beraber..
kan sulandırıcı iğne, tutunması için iğne ve birsürü ilaç, karnımda da haa biraz ağrı ve hafif lekelenme var, yumurta toplanalı 2 günü geçti ama normaldir herhalde.. sizler nasılsınız
gozdemcim çok erken değil mi? lekelenme falan yok değil mi? buarada sana da iğneler verdiler mi? onlara devam ediyormusun? bence bekle.. kendini üzme nolur
yok allaha şükür..iğne oluyorum..ilaç çok yok,coraspirin ve folbiol..karnım ve kasıklarım ağrıyo.........
kızlar nasılsınız?
ben transfer günümü bekliyorum tabii birsürü iğne ve ilaçla beraber..
kan sulandırıcı iğne, tutunması için iğne ve birsürü ilaç, karnımda da haa biraz ağrı ve hafif lekelenme var, yumurta toplanalı 2 günü geçti ama normaldir herhalde.. sizler nasılsınız
transferimin 5. günü ve bütün belirtiler adet belirtileri.............Normal mi bi bilen varsa yazsın çok kötüyüm.............................................................
canım hamilelerde hep yazıyolarya adet olcakmışız gibi diyolar sonra test yaptıklarında kocaman bi pozitif görüyolar.hayırlısı olsun.benim transferim ertelendi adet olayı bekliyorum şimdi 18 emriyoyu dondurdular.
kızlar dün transferim oldu, bugün 2. günadet ağrısı durumu normal mi? benin önceki trasnferimde böyle olmamıştı.. panik olmamaya , bol tv-koltuk keyfi yapmaya, hiç düşünmemeye çalışıyorum, kitap, gazete, televizyon falan derken zaman geçiyor, yatmıyorum da sürekli.. ara ara...
su an tedavide olan var mı başka?
kızlar nerelerdesiniz bu topikte neden kimsecikler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?