- 8 Ocak 2009
- 10.338
- 30.955
- 798
- Konu Sahibi nusret1978
-
Merhaba Arkadaşlar,
Biz de Memoril'da tedavi olacağız.Temmuzdaki reglimle başlayacağız.Haziram reglimin 3. günü Hale hanıma muayene oldum.Bana daha önce gittiğimiz 2 merkezde de uzun protokole uygun olduğum söylenmişti.Biz de sorun eşimde.Ancak Hale hanım uzun protokol ve kısa arasında başarı farkının kalmadığını ve bana kısa protokol uygulayacağını söyledi.Biraz kafam karıştı."İstersen uzun da olur ama başarı farkı yok, rezervin gayet iyi, yumurta adaylarının (tıpdaki adını unuttum) büyüklükleri de eşit dedi" Durum bu.Takriben 13 temmuzda regl olacağım ve süreç başlayacak.İlk tedavimiz.Umarım tedavide olan herkes pozitif sonuç alır.
benim de yarın sabah yumurta toplamam var, hepimize Allah bebişlerimizi sağlıkla göndersin, sağlıkla kavuşalım meleklerimize...
Gozdemm , nasılsın buarada? 5. gün transferi oldu değil mi? bol şans..
selamlar kızlar...
benim sonuç belli oldu...
maalesef tutmadı...
size moral verici haber vermeyi çok isterdim ama...
:gitme::gitme:
kızlar benim bir sorum olacak eğer bilen varsa yada benim gibi olan varsa bigi verirse çok sevinirim bende kist çıktı adetimin3. gününde gineraya başlattı hale hanım.Normalde en fazla 6 gün sürer adetim ama on günden fazla oldu çok gelmiyor ama leke şeklinde geliyor sürekli acaba nedendir anlamadım kistten olabilirmi ?cevaplarınız bekliyorum
canım bilmiyorum keşke bilsem cevap verirdim. Drunu cepten arayıp sor bence
evet canım pazartesiye kadar bekleyim devam ederse ararım senin tedavi ne aşamada canım nasıl gidiyor
Kızlar bendee bugün tedavime başladım :))) ilk iğnemi oldum çok mutluyum :)))
Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
cat
Devis cnm slm birşey öğrenmek istiyorum yumurta toplama işlemine kaç günde geldin ne kadar sürdü o aşamaya gelmen ? :sm_confused:
canım üzülme lütfen hayırlısı olsun hakkında ümidini hiç bir zaman kesme elbet vardır bir zamanı kendine iyi bak
Delimaicim;
çok üzüldüm, şu an ne dense boş biliyorum çoğumuz önceden aynı şeyleri defalarca yaşadığımız için o boşluğu anlayabiliyoruz, sadece bunu bil..içindekileri bizimle paylaşabilirsin canım..zaman herşeyin ilacıdır.. bebişlerimize en doğru ve sağlıklı zamanda kavuşmak dileği ile canım.. kendine iyi bak...
sağolun kızlar Allah razı olsun...
ne yapalım nasip değilmiş...
iyiyim çok şükür kendimi üzmüyorum..
hayırlısı olsun...
dervişciğim hadi hayırlı olsun...
sağlıklı embriyoların olur ve sana sımsıkı tutunur inşaallah.....
tupbaby seninde tedavin hayırlı olsun...
inşaallah sende güzel bir sonuc alırsın...
cat adetinin uzaması ilaçtan olabilir...
inşaallah kist eriyordur ondan uzamıştır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?