Memorialde tedavi olan arkadaşlar gelin bu sürecimizi paylaşalım...

Hadi hayırlısı canım Nur hn benimde drum. Biz tedaviye Ağustosta başlıycaz yapmamız gereken tahliller var İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.

selam kızlar acil yardım...
bugün 9. günüm sabah siyah bi leke geldi.
şimdide karnım adet olacakmış gibi ağırıyor..
wc ye gittim pembe bi leke geldi hasta mı oluyorum acaba
ne yapacağım bilmiyorum...
bilgisi olan paylaşabilir mi?
bilmiyorumkismile

delimai, kafana takmadan 2 gün daha bekle bence, hastaneyi arayıp sordun mu hemsirelere?
bugün hastanede de öyle lekelenme olan biri vardı, hemşire lekelenme önemli değil, önemli olan kan testinin sonucu dedi, ama yarın 10. günse istersen test yaptır, 12. günde mi yapılacak normalde test? iyi haberlerini bekliyoruz

benim de yarın sabah yumurta toplamam var, hepimize Allah bebişlerimizi sağlıkla göndersin, sağlıkla kavuşalım meleklerimize...
Gozdemm , nasılsın buarada? 5. gün transferi oldu değil mi? bol şans..

benim de yarın sabah yumurta toplamam var, hepimize Allah bebişlerimizi sağlıkla göndersin, sağlıkla kavuşalım meleklerimize...
Gozdemm , nasılsın buarada? 5. gün transferi oldu değil mi? bol şans..

Devis cnm slm birşey öğrenmek istiyorum yumurta toplama işlemine kaç günde geldin ne kadar sürdü o aşamaya gelmen ? :sm_confused:

selamlar kızlar...
benim sonuç belli oldu...
maalesef tutmadı...
size moral verici haber vermeyi çok isterdim ama...

:gitme::gitme:

kızlar benim bir sorum olacak eğer bilen varsa yada benim gibi olan varsa bigi verirse çok sevinirim bende kist çıktı adetimin3. gününde gineraya başlattı hale hanım.Normalde en fazla 6 gün sürer adetim ama on günden fazla oldu çok gelmiyor ama leke şeklinde geliyor sürekli acaba nedendir anlamadım kistten olabilirmi ?cevaplarınız bekliyorum

canım bilmiyorum keşke bilsem cevap verirdim. Drunu cepten arayıp sor bence

ya neden bu topikte kimsecikler olmuyor anlamadım her geldiğimde boş kimse yazmıyor tedaviler ne aşamada birbirimizi haberdar etsek ,dertleşsek daha güzel olmazmıydı nerdesiniz arkadaşlar

Devis cnm slm birşey öğrenmek istiyorum yumurta toplama işlemine kaç günde geldin ne kadar sürdü o aşamaya gelmen ? :sm_confused:

Delimaicim;
çok üzüldüm, şu an ne dense boş biliyorum çoğumuz önceden aynı şeyleri defalarca yaşadığımız için o boşluğu anlayabiliyoruz, sadece bunu bil..içindekileri bizimle paylaşabilirsin canım..zaman herşeyin ilacıdır.. bebişlerimize en doğru ve sağlıklı zamanda kavuşmak dileği ile canım.. kendine iyi bak...

kızlar benim de dün yumurta toplama işlemi oldu, ağrı durumları dün kötüydü ama bugün Allaha şükür iyiyim.. tup baby gununu sormuşsun, bizim bu kez kısa protokoldü, 9 gün iğne kullandık, 9. gece çatlatma iğnesi oldu, 11. gün yumurta toplandı, adet durumuna göre soruyorsan da, adetin 2.gün iğnelere başlandı..

canım üzülme lütfen hayırlısı olsun hakkında ümidini hiç bir zaman kesme elbet vardır bir zamanı kendine iyi bak

dervişciğim hadi hayırlı olsun...
sağlıklı embriyoların olur ve sana sımsıkı tutunur inşaallah.....

tupbaby seninde tedavin hayırlı olsun...
inşaallah sende güzel bir sonuc alırsın...

cat adetinin uzaması ilaçtan olabilir...
inşaallah kist eriyordur ondan uzamıştır...

Sağol canım iyi dileklerin için ,napalım ba gelen çekilir her şerde vardır bir hayır kendine iyi bak canım üzülme sakına her gecenin bir sabahı vardır elbet çetiğimiz sıkıntılar son bulup rabbim inşalah bizlerin de yüzünü güldürecek birgün elbet :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…