- Konu Sahibi nusret1978
-
tupbaby ve herzaman seninle merhaba kızlar... ben de bir ara bu topiğe giriyordum belki hatırlarsınız... her ikinizinkinin de olmadığına çok üzüldüm... bayadır uğramadım bu topiğe kimler hamile diye bir bakmaya girdim... Allah hayırlısını versin... inşşalh bir dahaki denemelerinizde kavuşursunuz bebeklerinize... bende tüp bebek için memorial a gittim... güvenç beydi dr um... genetikti bizim sorunumuz... son düşüğümde genetik anamoli vardi.... ama eşimle bende bir sorun çıkmadı... başka herhangi bir sorun olmadığı için de güvenç bey tüpe bence şu aşamada gerek yok bir kez daha normal dene... yine olmassa o zaman apalım dedi... aslında bir özel hastanenin doktorunun bu yaklaşımı çok hoşuma gitti çünkü ben ısrarla tüp yapalım bir kez daha düşük yapmak istemiyorum dememe rağmen gerek olmadığı hususunda beni ikna etti... moral verdi....sonuçta biz hazırdık yapmaya ve sırf para kazanma uğruna tüp de diyebilirdi.... neyse şimdi ramazandan sonra bir kez daha normal denicez... 2-3 ay içinde gebelik olmassa veya yine düşük olursa o zaman tüpe başlıcaz.... Allah şu mübarek günlerin hatrına kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah....
tupbaby ve herzaman seninle merhaba kızlar... ben de bir ara bu topiğe giriyordum belki hatırlarsınız... her ikinizinkinin de olmadığına çok üzüldüm... bayadır uğramadım bu topiğe kimler hamile diye bir bakmaya girdim... Allah hayırlısını versin... inşşalh bir dahaki denemelerinizde kavuşursunuz bebeklerinize... bende tüp bebek için memorial a gittim... güvenç beydi dr um... genetikti bizim sorunumuz... son düşüğümde genetik anamoli vardi.... ama eşimle bende bir sorun çıkmadı... başka herhangi bir sorun olmadığı için de güvenç bey tüpe bence şu aşamada gerek yok bir kez daha normal dene... yine olmassa o zaman apalım dedi... aslında bir özel hastanenin doktorunun bu yaklaşımı çok hoşuma gitti çünkü ben ısrarla tüp yapalım bir kez daha düşük yapmak istemiyorum dememe rağmen gerek olmadığı hususunda beni ikna etti... moral verdi....sonuçta biz hazırdık yapmaya ve sırf para kazanma uğruna tüp de diyebilirdi.... neyse şimdi ramazandan sonra bir kez daha normal denicez... 2-3 ay içinde gebelik olmassa veya yine düşük olursa o zaman tüpe başlıcaz.... Allah şu mübarek günlerin hatrına kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah....
kesinlikle öyle... istanbulda oturmama rağmen eşim olur da gebelik devam eder sorun olmassa yine memorial a gidelim deyip duruyor... tabi böyle birşey imkansız ama bende isterdim orda devam etmeyi... üstelik ben hiç bir tetkiki de orda yaptırmammıştım... genetik hariç... buna rağmen bu yaklaşım gerçekten çok güzeldi... bende çevremdeki herkese tavsiye ediyorum hastaneyi... reklam oluyor yani....
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim... ramazan ayında bol bol dua edelim hep beraber... moral çok önemli... ben 3 kez düşük yaptım... çok zor... bir gece önce karnınızda olan bebeğinizin ertesi gün sizi bırakması o kadar zor ki.... benim en büyük destekçim eşim oldu... eğer o olmasaydı heralde bu kadar çabuk toparlanamazdım.... şimdi 1 ay geçsin bir daha yapalım diye sabırsızlanıyorum.... moralimi yüksek tutuyorum... bir gün bende anne olucam diyorum... bir de olmassa bile bunun da dünyanın sonu olmadığını biliyorum... olumlu düşünmeye çalışıyorum...
sizde böyle yapın kızlar.... hayat o kadar güzel ki.... aldığınız her nefes o kadar değerli ki... ve inanın beterin de beteri var... sırf bebek için değil herşey için böyle.... hayata olumlu bakın ki olumlu şeyler olsun....İnşallah....
Arkadaşlar, memorial e gitmeden önce ben 4 kez tüp bebek denemesi yaptım, hepsi negatif sonuçlandı. memorial hastanesinin bu negatiflerin nedeninin ortaya çıkarılmasında tetkik, teşhis aşamasında titiz davranan bir hastane olduğunu söylemek istiyorum. Doktorum Hale hanım, her zaman çok detaylı, uzun uzun muayene etti beni... çok doktora gittim ama Dr. Hale Karagözoğlu kadar detaylı muayene eden olmadı. Hemen tüp bebek tedavisine yönlendirmek yerine öncesinde araştırmaya önem verdi. yoksa eminim ki, benn negatif sonuçlar almaya devam edecektim.. henüz memorialde tüp denemedim. öncelikle çıkan sorunlarımın çözümü için laparoskopi ve Histeroskopi ameliyatları oldum, şimdi uzunca bir süre dinleme zamanı...
özel doktorlara giderek zaman ve paranızdan olmayın derim, çünkü benim canım çok yandı... araştırın ve tam teşekküllü bir hastaneye gidin. bu memorial olur, başka yer olur... sonuçta neresi içinize daha çok sinerse.. ama özel doktorlar sizi hiç araştırmadan tüpe yöneltiyor bunu da unutmayın...
merhaba bende memorialda ilk denememi yaptırdım bir konu hakkında bildi almak istiyorum crinone jel hastanede raporlamı verilio onu merak ediyorum bilgisi olan varsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?