Memorialde tedavi olan arkadaşlar gelin bu sürecimizi paylaşalım...

Hatırladım cnm :))
Ne güzel işte tüp bebeğe şuan için geerek yok demiş Güvenç bey .
Hayırlısı olsun .
İnş en kısa zamanda doğal yolla gelir bebişin cnm

tugcal mrb.seni hatırladım,hamile kalıp düşükle sonuçlanması daha kötüdür herhalde onu tam bulmuşken kaybetmek daha zordur düşünebiliyorum..inşallah normal olarak hamile kalırsın ve hayırlısıyla sağlıklı bişekilde kucağına alırsın,memorialde dr lar çok iyi sadece para için yapmıyorlar işlerini bu çok güzel bişi sendede bu örneği gördüm,bende hastaneden çağrılmayı bekliyorum, inş Allahım bu sefer bebişimi gönderir,hepimizinkini gönderir,dediğin gibi mübarek günlerin uğruna hayırlısıyla kucağımızı boş bırakmaz.

kesinlikle öyle... istanbulda oturmama rağmen eşim olur da gebelik devam eder sorun olmassa yine memorial a gidelim deyip duruyor... tabi böyle birşey imkansız ama bende isterdim orda devam etmeyi... üstelik ben hiç bir tetkiki de orda yaptırmammıştım... genetik hariç... buna rağmen bu yaklaşım gerçekten çok güzeldi... bende çevremdeki herkese tavsiye ediyorum hastaneyi... reklam oluyor yani....
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim... ramazan ayında bol bol dua edelim hep beraber... moral çok önemli... ben 3 kez düşük yaptım... çok zor... bir gece önce karnınızda olan bebeğinizin ertesi gün sizi bırakması o kadar zor ki.... benim en büyük destekçim eşim oldu... eğer o olmasaydı heralde bu kadar çabuk toparlanamazdım.... şimdi 1 ay geçsin bir daha yapalım diye sabırsızlanıyorum.... moralimi yüksek tutuyorum... bir gün bende anne olucam diyorum... bir de olmassa bile bunun da dünyanın sonu olmadığını biliyorum... olumlu düşünmeye çalışıyorum...
sizde böyle yapın kızlar.... hayat o kadar güzel ki.... aldığınız her nefes o kadar değerli ki... ve inanın beterin de beteri var... sırf bebek için değil herşey için böyle.... hayata olumlu bakın ki olumlu şeyler olsun....İnşallah....

tugcal kaçıncı aylarda düşüklerini yaşadın?

benimkilerin hepsi ilk 10 hafta içinde oldu canım... kalp atışları duyulmadı hiç... kürtajla aldılar...

bebegimi kaybetim moralim cok bozuk tup bebek tedavisiyle hamile kaldim 7 haftalikken kalp atisini duyduk iki hafta sonra dr gitigimde kialbi durmustu kurtajla aldilar.senağlama

cok aci bisey anlatamam bebegim iki aylik oldu gobegim birazcik cikti kendimi hamileligi tamda alistirmistim bebegim beni birakti

Arkadaşlar, memorial e gitmeden önce ben 4 kez tüp bebek denemesi yaptım, hepsi negatif sonuçlandı. memorial hastanesinin bu negatiflerin nedeninin ortaya çıkarılmasında tetkik, teşhis aşamasında titiz davranan bir hastane olduğunu söylemek istiyorum. Doktorum Hale hanım, her zaman çok detaylı, uzun uzun muayene etti beni... çok doktora gittim ama Dr. Hale Karagözoğlu kadar detaylı muayene eden olmadı. Hemen tüp bebek tedavisine yönlendirmek yerine öncesinde araştırmaya önem verdi. yoksa eminim ki, benn negatif sonuçlar almaya devam edecektim.. henüz memorialde tüp denemedim. öncelikle çıkan sorunlarımın çözümü için laparoskopi ve Histeroskopi ameliyatları oldum, şimdi uzunca bir süre dinleme zamanı...

özel doktorlara giderek zaman ve paranızdan olmayın derim, çünkü benim canım çok yandı... araştırın ve tam teşekküllü bir hastaneye gidin. bu memorial olur, başka yer olur... sonuçta neresi içinize daha çok sinerse.. ama özel doktorlar sizi hiç araştırmadan tüpe yöneltiyor bunu da unutmayın...

4 tüp bebek denemesi ve 4 koca negatifmii Allah sabır versin arkadaşım sana.memorial hastanesi ve tüp bebek ekibi gerçekten süper bir ekip,bende 2.denememi hale hanımla devam etmek istiyorum.geçirdiğin ameliyatlar için geçmiş olsun diliyorum ve en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize diyorum...

kızlar nasılsınız bir negatif sonuçtan sonra tekrar merhaba
size ne sorucam doktorum bana (memorial) yumurta kalitemin iyi olmadığını ve tüp bebek yapmak gerçekten tam anlamıyla çözüm olmayacağını tedavi olmadan bile bebek sahibi olup bizi şaşırtabilirsin dedi.benim sizden ricam başından böyle benim durumum gibi olan arkadaşlar varmıdır?varsa yazarmısınız.

KIZLAR BANA CEVAP YAZMADINIZ SİZDEN HABER BEKLİYORUM..............

NE KADAR BÖLE SORUNU OLAN VAR İSE BİRBİRİMİZE BİLGİLENDİRELİM...

nusret merhaba canım.... öncelikle geçmiş olsun... önceki yazıları okumuşsundur... bende memorial de tedavi olacaktım ama bir deneme daha yapmaya karar verdik doktorumla... bana şu aşamada tüpe gerek olmadığını söyledi doktorum.... bide yumurta veya sperm kalitesi ile ilgili herhangi bir sorun yok ama hem bu siteden hemde arkadaşlarımın tavsiyeri üzerine sana şunu söyleyebilirm ki yumurta kalitesi için 2 ay incir kürü kullan tatlım.... hatta öncesinde soğan kürü de yaparsan iyi olur... rahmin temizlenmiş olur... ben geçen ay soğan kürü yaptım... u ay da kuru incir kürüne başlıcam... hatta eşime de keçi boynuzu kürü yapıcam...inbrahim saraçoğlunun sitesinden bulabilirsin tariflerini... kesinlikle tavsiye ederim.... incir yumurta kalitesi üzerinde inanılmaz etki yapıyormuş çünkü.....

sana kesinlikle katılıyorum arkadaşım... ben hiç tüp denemesi yapmadım ama 3 kez düşük yaptım ve hiçbirinde doğru düzgün inceleme bile yapmadılar.... memorial hariç... ben memorial a gidene kadar kan pıhtılaşması sorunum var sanıyodum... daha önce gittiğim dr test yapmadan öyle demişti... meğersem hiç de öyle bir sorunum yokmuş.... hamilelik düşünen arkadaşaların tüp veya normal farketmez doktor ve hastane seçimlerinde çok titiz olması lazım... geçirdiğin ameliyatların için de geçmiş olsun tatlım...

merhaba bende memorialda ilk denememi yaptırdım bir konu hakkında bildi almak istiyorum crinone jel hastanede raporlamı verilio onu merak ediyorum bilgisi olan varsa sevinirim

merhaba bende memorialda ilk denememi yaptırdım bir konu hakkında bildi almak istiyorum crinone jel hastanede raporlamı verilio onu merak ediyorum bilgisi olan varsa sevinirim

Rapora gerek yok canım.Bulunduğun yerdeki herhangi bir kadın doğum doktoruna yazdırabilirsin.Bu ilacı 3 aylık oluncaya kadar kullanıyorsun.Doktoruna 15 günlük diye yazdırırsan 2 kutu alabilirsin yoksa her hafta doktora gitmen gerek.İnşallah bebeğin sana tutunur.Sağlıkla kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…