Memorialde tedavi olan arkadaşlar gelin bu sürecimizi paylaşalım...

canım hayırlı olsun..evet co-cultür tercih etmiyorlar..ama hasta ısrar ederse yapıolar..bende istemedim....canım sende sorun neydi.doktorun kim..inşaallahhh rabbim bebişlerimizi hayırlısıyla yollar...

canım hayırlı olsun..evet co-cultür tercih etmiyorlar..ama hasta ısrar ederse yapıolar..bende istemedim....canım sende sorun neydi.doktorun kim..inşaallahhh rabbim bebişlerimizi hayırlısıyla yollar...

teşekkürler bensunaz;
yıllardır nedeni bilinmeyen infertilite idim.şu anki sorunumuz erkek infertilitesi ve yaşa bağlı folikül azlığı....dr um Hale Hn.hepimiz için hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

Merhaba
cumartesi günü ilk muayene ve injury oldum Memorial'de, normalde 4-5 gün içinde de adet olmam gerekiyordu, adetin 2. günü de tekrar gidip tedavimize başlayacağız..ama injuryden beri hafif bir kanama var,ara ara kesiliyor ara ara birdaha oluyor bazen pembemsi bazen kırmızımsı... doktorumuz adetle karışabilir dikkat edin dedi, ama ben şu an ayırt edemiyorum, ara ara kanama oluyor akıntı gibi, ama bu adet başlangıcı mı yoksa injury nedenli mi bilmiyorum telefon da etmedim çünkü adetiniz normalde nasıldı diyecekler ben de karıştırdım...hiç injury olan var mı ya da bunu yaşayan? stres içindeyim çoook

canım banada yaptılar ama benim akıntım adet agrısıyla birlikte oldugu için ve çok oldgu için ayırt edebilidim....zaten kanaman çok oldugu günü ilk gün sayıp ikinci gün gideceksin.
ben hastaneyi aradım.çok az oluyorum iki gündür diye oda çogalınca bizi ara randevu al dedi.eger çogalmazsa 2 gün sonra yine ara dedi..........bence sende ara ve sor............anlat onlar anlıyo zaten...........

canım çok çok teşekküe ederim.............Allah hepimize hayırlısıyla versin......
benim hoca aynur hanımdı....co culturle injurıyi de o yaptı ama transferime güvenç bey girdi...............bakalım nasip.............
sen niye yarım bıraktınki..............

merhaba;şu injury i bir açarmısınız nedir?ne için yapılıyor.parça almak gibi birşey mi?teşekkürler..
geçmiş olsun.hayırlı tedaviler olsun.

canım hale hanım bilgili, işinin ehli bir doktor....inşallaahh herşey yolunda gider canım seninde haberini burdan alırız...şuan tedavidemisin..

amiinn canım inşallaahhh....mevlam neylerse güzel eyler............canım bizde adetimin 3cü gününde kontrol için gitmemde benim önde giden 1 tane 14mm olan yumurta geriden gelen yumurtalarımı engellediği için topluca beraber iptal kararı verdik....tekrardan farlutal kullanıp adet görmemde tekrar gidecegiz.. inşallaaahh bu sefer hayırlısıyla başlarız.............canım seninde hayırlı haberlerini pozitif sonucunu sabırsızlıkla bekliyoruz......

günaydın arkadaşlar.. nasılsınız bugün?
benim bugün transferim var heyecandan yerimde duramıyorum..
lütfen dua edin güzel geçsin..
tedaviye başlayacak arkadaşlarada kolay gelsin Allah yardımcınız olsun...

günaydın;
delimai;transferin hayırlı olsun,kolay geçsin.yavruların sana tutunurlar inşallah.
inşallah hepimize tutunurlar.Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım hale hanım bilgili, işinin ehli bir doktor....inşallaahh herşey yolunda gider canım seninde haberini burdan alırız...şuan tedavidemisin..

inşallah canım inşallah.hayırlısı hepimize....
yumurta takibi yaptırıyorum 4 5 folikülü gördüğüm ay başlıyacağım.inşallah bu önümüzdeki ay olur.

selamlar kızlar...
nasılsınız? ben transferimi oldum..
artık gerisi Allaha kalmış bir durum..
inşaallah Rabbim hepimize anneliği tattırır ve yaşatır..
bu 12 günde hiç geçmez yaa..
kafamçokkarıştıbilmiyorumkismile

hadi bakalım canım hayırlısı olsun... Allah hayırlısını nasip etsin inşallah...

Nusret insallah dogal yollardan mucizen gelir..tupbebek denemesi sonrasi kendiliginden olanlar cokk...senin esinin cani sagolsun...

delimai Allah hayırlısını nasip etsin canım bebişin sağlıkla tutunsun bırakmasın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…