- 8 Ağustos 2009
- 496
- 0
- 96
- Konu Sahibi nusret1978
-
canım hayırlı olsun..evet co-cultür tercih etmiyorlar..ama hasta ısrar ederse yapıolar..bende istemedim....canım sende sorun neydi.doktorun kim..inşaallahhh rabbim bebişlerimizi hayırlısıyla yollar...
nzmyhn canım inşaalllaaahh yavruların sana tutunacaklar.bak içimden böle gelio benim.....doktorun kimdi canım..bende memorile gidiyorum..maalesef bu ayda yarım kaldı bizim..inşallaahhh önümüzdeki ay adet görmemde başlayacagız inşalllaaahh..
Merhaba
cumartesi günü ilk muayene ve injury oldum Memorial'de, normalde 4-5 gün içinde de adet olmam gerekiyordu, adetin 2. günü de tekrar gidip tedavimize başlayacağız..ama injuryden beri hafif bir kanama var,ara ara kesiliyor ara ara birdaha oluyor bazen pembemsi bazen kırmızımsı... doktorumuz adetle karışabilir dikkat edin dedi, ama ben şu an ayırt edemiyorum, ara ara kanama oluyor akıntı gibi, ama bu adet başlangıcı mı yoksa injury nedenli mi bilmiyorum telefon da etmedim çünkü adetiniz normalde nasıldı diyecekler ben de karıştırdım...hiç injury olan var mı ya da bunu yaşayan? stres içindeyim çoook
teşekkürler bensunaz;
yıllardır nedeni bilinmeyen infertilite idim.şu anki sorunumuz erkek infertilitesi ve yaşa bağlı folikül azlığı....dr um Hale Hn.hepimiz için hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
canım çok çok teşekküe ederim.............Allah hepimize hayırlısıyla versin......
benim hoca aynur hanımdı....co culturle injurıyi de o yaptı ama transferime güvenç bey girdi...............bakalım nasip.............
sen niye yarım bıraktınki..............
günaydın;
delimai;transferin hayırlı olsun,kolay geçsin.yavruların sana tutunurlar inşallah.
inşallah hepimize tutunurlar.Allah hepimizin yardımcısı olsun[/QUOTE
sağol canım Allah razı olsun...amin..inşaallah...
canım hale hanım bilgili, işinin ehli bir doktor....inşallaahh herşey yolunda gider canım seninde haberini burdan alırız...şuan tedavidemisin..
selam arkadaşlar
ben kocaman bir 0,5 negativ aldım malesef emeklerim boşa gitti......
Nasip değilmiş
selamlar kızlar...
nasılsınız? ben transferimi oldum..
artık gerisi Allaha kalmış bir durum..
inşaallah Rabbim hepimize anneliği tattırır ve yaşatır..
bu 12 günde hiç geçmez yaa..kafamçokkarıştıbilmiyorumkismile
selam arkadaşlar
ben kocaman bir 0,5 negativ aldım malesef emeklerim boşa gitti......
Nasip değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?