- Konu Sahibi nusret1978
-
teşekkür ederim canım kardeşim...........benim 4.gün transfer edildi............dondurulmuş yok bizim..............sana bak ne güzel bir kolaylık.hemen kardeşi alıverecen kucagına........
s.a kızlar
benim transferide dün yaptılar apar topar.............hayırlısı olsun bakalım.............buaradasonuç bekleyen bütün kardeşlerime hayırlısını diliyorum Rabbimden........
tedavidekiler hadi sizde güzelce yetişin bize........
Kandiliniz mubarek,kucaklariniz dolu dolu olsun insallah..
tupbayb yumoslarin toplanma suresi..kisiden kisiye yumurta gelisimine bagli olarak degisiyor..benim ilaca basladiktan 11 gun sonra toplandi..11-14 gun arasi degisir..
nzmyhn hayirli olsun yumoslarina kavusmussun..Allahim ayirmasi insallah..herseyde vardir bi hayir..apar topar transfer olmus..kacinci gun transferi?2 embriyo transfer edilmis..Nur hnm bana dondurulmuslarin var artik 1 transfer ona gore zamanini ayarla kardes icin diyordu 2 de olabiliyormus bu guzel haber..dualarim seninle..
arkadaşlar memorial konusunda hep olumlu şeyler duydum, yakın arkadaşlarımı nasıl detaylı incelediklerinide gördüm, önümüzdeki günlerde ben de kapılarını çalacağım... bakalım her yer bir ümit kapısı işte...
Kızlar merhaba
ben de memorial'da haftaya başlayanlardanım...bu cumartesi rahim yaralaması ve ilk kontroller için çağırdılar, 24ü-25i gibi de başlayacağız herhalde 3. tedavimize.... hepimizin bebişleri sağlıkla gelir umarım, kandiliniz de mubarek olsun, dualarımız kabul olsun...
memorialle ilgili çok güzel şeyler duydum sizden, ben daha bir kez gittim, ama memnun kaldımv ilk görüşmede... bakalım hayırlısı.. doktorumuz Mustafa bey..
delimai1 ..nzmyhn arkadasimiza 2 embriyo transfer edilmis..belki yasindan,belki deneme sayisinda dolayi bilemiyorum ama 2 tane olmasi guzel haber...insallah annesine tutunurlar..
bana 1 tane transfer edilmisti..canim 7 haftam kaldi Allahim nasip ederse Agustos ilk haftasi dogumum..sen hangi asamadasin?
canım benim 4. denemem oldugu için 2 tane transfer edildi..............
İÇİM ÖLE ACIYORKİ NASIL UMUTLANIYOR İNSAN EN BAŞTA ŞÖLE OLUR BİR ŞEKİLDE BİR BEBEK SAHİBİ OLURUZ.GİBİ GİBİ YUMURTA KALİTESİ TÜM SORUN:gitme::gitme::gitme:KUZUM BEBEK
gülüm co culture yaptirdinmi ?
kalite icin iyimis bu yöntem
biz simdi pazar günü istanbula gidecegiz allahin izniyle
co culture icin parca alinacak
sonraki adetimle tedavimiz baslicak insallah
merhaba delimai1 nasılsınız nasıl gidiyor tedaviniz
canım benim 4. denemem oldugu için 2 tane transfer edildi..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?