Memorialde tedavi olan arkadaşlar gelin bu sürecimizi paylaşalım...

s.a kızlar
benim transferide dün yaptılar apar topar.............hayırlısı olsun bakalım.............buaradasonuç bekleyen bütün kardeşlerime hayırlısını diliyorum Rabbimden........
tedavidekiler hadi sizde güzelce yetişin bize........

Kandiliniz mubarek,kucaklariniz dolu dolu olsun insallah..

tupbayb yumoslarin toplanma suresi..kisiden kisiye yumurta gelisimine bagli olarak degisiyor..benim ilaca basladiktan 11 gun sonra toplandi..11-14 gun arasi degisir..

nzmyhn hayirli olsun yumoslarina kavusmussun..Allahim ayirmasi insallah..herseyde vardir bi hayir..apar topar transfer olmus..kacinci gun transferi?2 embriyo transfer edilmis..Nur hnm bana dondurulmuslarin var artik 1 transfer ona gore zamanini ayarla kardes icin diyordu 2 de olabiliyormus bu guzel haber..dualarim seninle..

teşekkür ederim canım kardeşim...........benim 4.gün transfer edildi............dondurulmuş yok bizim..............sana bak ne güzel bir kolaylık.hemen kardeşi alıverecen kucagına........

teşekkür ederim canım kardeşim...........benim 4.gün transfer edildi............dondurulmuş yok bizim..............sana bak ne güzel bir kolaylık.hemen kardeşi alıverecen kucagına........

hayirlisi canim...Nur hanim ben bebisimle ilgili ne zaman karamsarliga dussem boyle moral veriyor..gulup geciyoruz..Allahim hepimize versin, varsin 1 tane olsun noksansiz saglikli..kimsenin kucagi bos kalmasin...bu gece dualarim evladim icin,evlat hasreti cekenler icin ...bol dua..

arkadaşlar memorial konusunda hep olumlu şeyler duydum, yakın arkadaşlarımı nasıl detaylı incelediklerinide gördüm, önümüzdeki günlerde ben de kapılarını çalacağım... bakalım her yer bir ümit kapısı işte...

Kızlar merhaba
ben de memorial'da haftaya başlayanlardanım...bu cumartesi rahim yaralaması ve ilk kontroller için çağırdılar, 24ü-25i gibi de başlayacağız herhalde 3. tedavimize.... hepimizin bebişleri sağlıkla gelir umarım, kandiliniz de mubarek olsun, dualarımız kabul olsun...
memorialle ilgili çok güzel şeyler duydum sizden, ben daha bir kez gittim, ama memnun kaldımv ilk görüşmede... bakalım hayırlısı.. doktorumuz Mustafa bey..

canım hayırlı olsun 12 gününün çabucak geçmesi ve pozitif sonuç alman duasıyla inş..

benim dok. nur hanım. senin kaç aylık oldu canım. ben 2 transfer olayını anlayamadım nasıl oluyor. bize kesin olmaz dendi de o yüzden soruyorum. benim 1. tutmadı şimdi dondurulmuşları kullanacağız 1 transfer olacak...salı günü inş.

canım hakkında hayırısı olsun. biz memnunuz seninde memnun kalacağını düşünüyorum...

canım hakkında haıyrlısı olsun. benimde rahim uyarılması oldu. bakalım sonuç ne olacak.. inş. hakkımızda hayırlısı olur..
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

delimai1 ..nzmyhn arkadasimiza 2 embriyo transfer edilmis..belki yasindan,belki deneme sayisinda dolayi bilemiyorum ama 2 tane olmasi guzel haber...insallah annesine tutunurlar..
bana 1 tane transfer edilmisti..canim 7 haftam kaldi Allahim nasip ederse Agustos ilk haftasi dogumum..sen hangi asamadasin?

inşallah 12 gün sonra iyi haberlerini alırız nzmyhn...
hepimiz bu yaz hamile olalım inşallah ve sağlıkla seneye bebişlerimizi kucağımıza alalım...

sağol canım.bende sonradan tahmin ettim.
inş. tutunurlar çok sevindirici bir haber bu..
senin adınada ayrıca çook sevindim ne güzel ya sağlıkla kucağına alırsın inş. bebişini
benim 1. denemem martta oldu o tutunmadı. şimdi dondurulmuşları deneyeceğiz son aşamalar artık
salı gününe inşş. transferim gerçekleşecek. çok heyecanlıyım ve çok umutluyum. helde sizlerin haberlerini aldıkça umudum daha da artıyor. olur inş. bakalım..

canım benim 4. denemem oldugu için 2 tane transfer edildi..............

senin adına çok sevindim..
inş. hayırlısıyla tutunur bebklerin sana, bırakmazlar.
Rabbim yüzümüzü güldürsün bir an önce..

Son düzenleme:
İÇİM ÖLE ACIYORKİ NASIL UMUTLANIYOR İNSAN EN BAŞTA ŞÖLE OLUR BİR ŞEKİLDE BİR BEBEK SAHİBİ OLURUZ.GİBİ GİBİ YUMURTA KALİTESİ TÜM SORUN:gitme::gitme::gitme:KUZUM BEBEK

gülüm co culture yaptirdinmi ?
kalite icin iyimis bu yöntem

biz simdi pazar günü istanbula gidecegiz allahin izniyle
co culture icin parca alinacak
sonraki adetimle tedavimiz baslicak insallah

gülüm co culture yaptirdinmi ?
kalite icin iyimis bu yöntem

biz simdi pazar günü istanbula gidecegiz allahin izniyle
co culture icin parca alinacak
sonraki adetimle tedavimiz baslicak insallah

hayır yapılmadı bilerek yatırmadık.bize bir faydası olmaz mış o yüzden benim yumurta iyi değil zayıf gelişme olmuyor.

canım benim 4. denemem oldugu için 2 tane transfer edildi..............

nzmyhn canım inşaalllaaahh yavruların sana tutunacaklar.bak içimden böle gelio benim.....doktorun kimdi canım..bende memorile gidiyorum..maalesef bu ayda yarım kaldı bizim..inşallaahhh önümüzdeki ay adet görmemde başlayacagız inşalllaaahh..

merhaba;
ben de tedavimi memorialde göreceğim.bana da artık co kültürü tercih etmediklerini ,yapmadıklarını söylemişlerdi.allah allah.herkese farklı tedavi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…