Memorialde tedavi olan arkadaşlar gelin bu sürecimizi paylaşalım...

açıklaman için teşekkür ederim canım.tedavin hayırlı sonuç verir inşallah.

Son düzenleme:

evet canım herşeyde bir haır vardır.geç olsun da yeter ki olsun.benim de geçen ay erteledik.az folikül vardı.temmuzda artık daha ertelemşiyeceğim.kaç tane varsa şansıma artık.hepimiz için hakkımızda hayırlısı.

Amin canım hepimiz hakkında hayırlısı,yumurtalıkların doktorun da dediği gibi sürekli değişebiliyor durumu.Biraz streste etkili olabilir diye düşünüyorum düşünmemek lazım ama malesef elde olmuyor işte,sizin sorununuz nedir ?umarım bebişine kavuşursun tez zamanda

Kızlar dün yumurtalarım toplandı..Şu gaz sancısı nası geçer bana yardımcı olun ne olur çatlamak üzereyim...Bide ufak tuvaletimi yaparken ilk başta kasıklarım çatlıyo.. İşkence gibi ....Yarın hale hanımdayım şükür..Ama yarın kadar nası dayanıcamm bu gaz ağrısına...................................................................................................................................................................................

gozdemmm öncelikle geçmiş olsun hayırlısı olsun hakkında yumurta toplama işlemi nasıl geçti zormuydu acı duydunmu ben şimdiden korkuyorum bakalım napıcam gaz sancısı ondanmı oldu acaba yinede gaz için bilmediğin şeyleri kullanma bence yarar yerine zarar vermesin sana dikkatli ol umarım emeklerin boşa gitmez ,bebişine kavuşursun canım hayırlısıyla inş.

Canım hiç korkma odaya girdiğimde titriyodum sadece masaya yattığımı hatırlıyorum. Gözümü açtığımda odadaydım.. Hiç bi işlem yapmadılar uyumadan.. Spekulum bile takmadılar.. 15 dk bile kalmamışım içerde. 19 yumurta toplandı çıkınca iğne bile olmadım ki benim canım tatlıdır. Ama gece çol kötüydüm sabaha kadar oturur pozisyonda uyumaya çalıştım. Şu anda şiştim sanki ama kilom aynı gaz sancısı beni majvediyo Allahtan yarın kontrol varr..Hiç korkma sonrası zor biraz..

çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için.Biraz rahatladım insan haliyle heycanlanıp korkuyor işte,umarım transferin de böyle kolay geçer bebişlerin sana tutunur pozitif sonucunu duyarız burdan inşallah ,buradan pozitif haberler almak beni çok sevindiriyor çünkü herkes bebek hasretiyle yanıyor büyük bir çaba sarfediliyor maddi ve manevi olarak,bizlere umut oluyor her pozitif sonuç bizi en iyi biz anlarız çünkü Allah hepimizin kalbine göre versin hayırlısıyla

canım bizde bu endokrin uzmanına gitmek istyoz hangi hastanede gittiniz benim eşimde önceleri hipoydu ama sonra nomale döndü mikrotese ıoldu fakat sperm yok gelişmemiş var şuanda fsh için klomen kullanıyor bizde ikinciyi kasım aralık gibi memorialde düşünüyzda o zmana kadar kullanalım ilaç

Kızlar birşey soracağım, yumurta toplamadan sonra transferden önce kontrol mu yapıyorlar memorial'da yoksa şu gün gelin transfer var diye telefonla mı bilgi veriyorlar? merak ettim çünkü bizim bundan önceki denemelerde başka merkezde yani yumurta toplamadan sonra direk 3 gün sonrası şu saattte burada olun demişlerdi, arada da arayıp embriyolarla ilgili bilgi vermişlerdi, memorialda nasıl oluyor?
ayrıca şu an tedavide olan var mı? daha yumurta toplanmamış olan? bizim tedavide 5. gün , kısa protokol.. aynı anda olan var mı?

hayırlı olsun tedavin..
memorialde de toplamadan sonra gitmiyorsun onlar arayıp ne zaman geleceğini söylüyorlar transfere .. toplamadan sonra tel. no veriyorlar arayıp embriyoların durumunu öğrenebiliyorsun...

Canım toplamadan sonra beni çağırdılar... Cuma yumurtalarım toplandı..Elimdeki bilgi formunda kullanacağın ilaçlar,kontrole gelip gelmeyeceğim yazıyodu. Cumartesi ben aradım döllenmiş yumurta sayısını söylediler. Bugün kontrolüm vardı.. Sanırım yumurtası fazla olanları çağırıyolar.. Bazıları gitmemiş çünkü.. Yarın arayıp embriolar hakkında bilgi vereceklermiş..hergün bilgilendirilecekmişiz...Benim çatlatma iğnem 8. gün olmuştu.. Sana da az kalmış sanırımmm:))

merhaba
tedavinin 6. günündeyim, umutluyum bu kez...memorial da doktorumuz da ilgili, daha bilinçli yaklaşıyorlar eski tedavilerle kıyasladığımda...umarım olacak hepimizin...
hepimiz için hayırlısı... şu an sizler hangi aşamadasınız?

Ben heyecanla transfer bekiyorumm:))))))))

teşekkürler verdiğin bilgiler için..tedavi sürecini bizzat yaşayan birinden bilgi almak çok daha iyi oluyor çünkü... sen kaçıncı gündesin? umarım bebişler iyidir ve sabırla annelerini bekliyorlardır.. transfer olmadı sanırım daha sana da... benim de az kaldı, kısa protokolmüydü senin de, 8. gün iğne olduğuna göre? hepimiz başaracağız umarım bu kez, gebelik bölümünden konuşmaya devam ederiz temmuzda:)

İnan tarihlerden haberim yok.. Koptum alemden.. Tüp bebeğe başladığım gün başlıyo sanki takvim...Kısaydı benim ki.. Çarşamba çatlatma iğnemi oldum.. Cuma yumurtalar toplandıı....Hala beklemedeyim........Sana da 2-3 gün kalmıştır heralde....

selam kızlar bugün nur hn la randevum vardı herşey güzel geçti çok şükür
Temmuz ayı tahlillerle geçicek tedaviye başlamadan önce tekrar tahliller üzerinde görüşücez ve ona göre karar verilicek bir aksilik çıkmazsa Ağustosta ancak başlayabiliyoruz. Allah sağlık sıhhat versin sağlıklı bebişler versin bir-kaç ay daha beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…