- Konu Sahibi nusret1978
-
geçer inşaallah..
bi dahaki aya bir şeyin kalmaz..
soğan kürüde yapabilirsin.. bi faydası olabilir..
haklısın denesem opuyorumnanaktanbir zararı olmaz herhalde denemekte fayda var çok sağol hatırlattığın için ...[/QUOTE
bi zararı olmaz herhalde bi yan etkisi yoktur bildiğim kadarıyla..
şifa olsun inşaallah...
merhaba erverdi,
injury'i doktorumuzun bize söylediği kadarıyla biliyorum.. embriyoların daha iyi tutunması için yapıyorlar, basit bir işlem hafif bir ağrı oluyor yapılırken o kadar...rahime küçük uyarmalar yapıyorlar bir iğne yardımıyla, yaralama gibi birşey...bildiğim bu kadar, bu konuyla ilgili internette de bilgi bulamadım.. ama işe yarayabildiğini söyledi doktorumuz, hayırlısı..
canım hayırlı olsun inşallah güzel geçer transferin pozitif sonuç alırsın,benimde bugün adetimin 3.günüydü tedaviye başlayacaktık ama kist oluştuğu için doktorumuz ertelememizi bir dahaki aya başlamamız gerektiğini söyledi bugün çok heyecanlanmıştım ve streslenmiştim ama başlayamadık napalım elbet vardır bunda da bir hayır hepimizin hakıında hayırlısı olsun Allaha gönlümüe göre versin
evet canım herşeyde bir haır vardır.geç olsun da yeter ki olsun.benim de geçen ay erteledik.az folikül vardı.temmuzda artık daha ertelemşiyeceğim.kaç tane varsa şansıma artık.hepimiz için hakkımızda hayırlısı.
Kızlar dün yumurtalarım toplandı..Şu gaz sancısı nası geçer bana yardımcı olun ne olur çatlamak üzereyim...Bide ufak tuvaletimi yaparken ilk başta kasıklarım çatlıyo.. İşkence gibi ....Yarın hale hanımdayım şükür..Ama yarın kadar nası dayanıcamm bu gaz ağrısına...................................................................................................................................................................................
gozdemmm öncelikle geçmiş olsun hayırlısı olsun hakkında yumurta toplama işlemi nasıl geçti zormuydu acı duydunmu ben şimdiden korkuyorum bakalım napıcam gaz sancısı ondanmı oldu acaba yinede gaz için bilmediğin şeyleri kullanma bence yarar yerine zarar vermesin sana dikkatli ol umarım emeklerin boşa gitmez ,bebişine kavuşursun canım hayırlısıyla inş.
Canım hiç korkma odaya girdiğimde titriyodum sadece masaya yattığımı hatırlıyorum. Gözümü açtığımda odadaydım.. Hiç bi işlem yapmadılar uyumadan.. Spekulum bile takmadılar.. 15 dk bile kalmamışım içerde. 19 yumurta toplandı çıkınca iğne bile olmadım ki benim canım tatlıdır. Ama gece çol kötüydüm sabaha kadar oturur pozisyonda uyumaya çalıştım. Şu anda şiştim sanki ama kilom aynı gaz sancısı beni majvediyo Allahtan yarın kontrol varr..Hiç korkma sonrası zor biraz..
Canım sorununz ne bilmiorum ama benim eşimin 0 olan sperm sayısı 27 milyon oldu. Biz tüp bebeğe gittiğimizde hemen tese dediler. Doktor olan bi aile dostumuz önce tedavi olun dedi.İyiki onu dinlemişiz. Sizin de önünüzde bi bekleme süreci var madem bi endokrin uzmanına görünün derim. Bilmiyorum size faydası olur mu ama beyinden sperm yap emri veren hormonları harekete geçiriyolar..Denemekte fayda var.
Kızlar birşey soracağım, yumurta toplamadan sonra transferden önce kontrol mu yapıyorlar memorial'da yoksa şu gün gelin transfer var diye telefonla mı bilgi veriyorlar? merak ettim çünkü bizim bundan önceki denemelerde başka merkezde yani yumurta toplamadan sonra direk 3 gün sonrası şu saattte burada olun demişlerdi, arada da arayıp embriyolarla ilgili bilgi vermişlerdi, memorialda nasıl oluyor?
ayrıca şu an tedavide olan var mı? daha yumurta toplanmamış olan? bizim tedavide 5. gün , kısa protokol.. aynı anda olan var mı?
Kızlar birşey soracağım, yumurta toplamadan sonra transferden önce kontrol mu yapıyorlar memorial'da yoksa şu gün gelin transfer var diye telefonla mı bilgi veriyorlar? merak ettim çünkü bizim bundan önceki denemelerde başka merkezde yani yumurta toplamadan sonra direk 3 gün sonrası şu saattte burada olun demişlerdi, arada da arayıp embriyolarla ilgili bilgi vermişlerdi, memorialda nasıl oluyor?
ayrıca şu an tedavide olan var mı? daha yumurta toplanmamış olan? bizim tedavide 5. gün , kısa protokol.. aynı anda olan var mı?
merhaba
tedavinin 6. günündeyim, umutluyum bu kez...memorial da doktorumuz da ilgili, daha bilinçli yaklaşıyorlar eski tedavilerle kıyasladığımda...umarım olacak hepimizin...
hepimiz için hayırlısı... şu an sizler hangi aşamadasınız?
Canım toplamadan sonra beni çağırdılar... Cuma yumurtalarım toplandı..Elimdeki bilgi formunda kullanacağın ilaçlar,kontrole gelip gelmeyeceğim yazıyodu. Cumartesi ben aradım döllenmiş yumurta sayısını söylediler. Bugün kontrolüm vardı.. Sanırım yumurtası fazla olanları çağırıyolar.. Bazıları gitmemiş çünkü.. Yarın arayıp embriolar hakkında bilgi vereceklermiş..hergün bilgilendirilecekmişiz...Benim çatlatma iğnem 8. gün olmuştu.. Sana da az kalmış sanırımmm:))
teşekkürler verdiğin bilgiler için..yaşayan birinden bilgi almak çok daha iyi oluyor çünkü... sen kaçıncı gündesin? umarım bebişler iyidir ve sabırla annelerini bekliyorlardır.. transfer olmadı sanırım daha sana da... benim de az kaldı, kısa protokolmüydü senin de, 8. gün iğne olduğuna göre? hepimiz başaracağız umarım bu kez, gebelik bölümünden konuşmaya devam ederiz temmuzda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?