- Konu Sahibi nusret1978
-
merhaba canım sağol iyi gidiyor ben dondurulmuş transferi yapacağım nasipse salı günü olacak..
senin nasıl gidiyor?
hadi bakalım canım hayırlısı olsun... Allah hayırlısını nasip etsin inşallah...
delimai Allah hayırlısını nasip etsin canım bebişin sağlıkla tutunsun bırakmasın canım.
canım hayırlı olsun inşallah güzel geçer transferin pozitif sonuç alırsın,benimde bugün adetimin 3.günüydü tedaviye başlayacaktık ama kist oluştuğu için doktorumuz ertelememizi bir dahaki aya başlamamız gerektiğini söyledi bugün çok heyecanlanmıştım ve streslenmiştim ama başlayamadık napalım elbet vardır bunda da bir hayır hepimizin hakıında hayırlısı olsun Allaha gönlümüe göre versin
merhaba;şu injury i bir açarmısınız nedir?ne için yapılıyor.parça almak gibi birşey mi?teşekkürler..
geçmiş olsun.hayırlı tedaviler olsun.
sağol canım... teşekkür ederim..
senin içinde hayırlısı olur.. ilk denememde benimde senin gibi olmuştu..
heyecanla gitmiştim tedaviye başlayacağız diye kist var 1 ay bekleyelim deyince dr. çok üzülmüştüm.. seni anlıyorum..
neyse hayırlısı olsun inşaallah...
cat , hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun, hep diyoruz ya en doğru zamanda sağlıkla olsun diye... hepimiz Memorial'dan bebişlerimizle dönelim inşallah.. dün orada bebişlerini doktorlarına göstermeye gelen çoook mutlu çiftler gördük,biz de seneye hepimiz öyle oluruz umarım..
Kızlar tedaviye şu an başlayan var mı memorialda? ben dün başladım yani aynı anda başladığımız var mı merak ettim?
canım hayırlı olsun inşallah güzel geçer transferin pozitif sonuç alırsın,benimde bugün adetimin 3.günüydü tedaviye başlayacaktık ama kist oluştuğu için doktorumuz ertelememizi bir dahaki aya başlamamız gerektiğini söyledi bugün çok heyecanlanmıştım ve streslenmiştim ama başlayamadık napalım elbet vardır bunda da bir hayır hepimizin hakıında hayırlısı olsun Allaha gönlümüe göre versin
evet belkide hayırlısı böyledir napalım peki canım senin kistin 1 ay sonra gittiğinde geçmişmiydi hemen başlayabildinizmi tedaviye
kızlar sizin içinizde pgt yaptıracak varmı???
inşalah canım inşallah bizlerde öyle oluruz Allahın izniyle.Herşeyde vardır bir hayır tabiiki hem bu bekleme sürecimizde eşim ilaçlarını kullanır belki iyi gelir ona şekil bozukluğu düzelir sigarayı da yeni bıraktı zaten bu süreç bizim iyileşme sürecimiz olur inşallah derviş sizdeki sorun nedir hangi aşamadasınız
olsun canım yaaa geç olsun da güç olmasın inşallah...
biz çarşamba günü 3. tedavimize başladık, yarın 4. gün, memoailda olacağız sabah, hepimiz için hayırlısı...
selamlar kızlar..
hepinize hayırlı cumalar...
canım 1 ay sonra gittiğimde kist gitmemişti ama yumurtalıkta değildi..tedaviye engel olmamıştı.. başlamıştık..
anladım canım umarım benimde gider tedaviye engel olmasından korkuyorum yine, şuanda hap kullanıyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?