Memorialde tedavi olan arkadaşlar gelin bu sürecimizi paylaşalım...

merhaba canım sağol iyi gidiyor ben dondurulmuş transferi yapacağım nasipse salı günü olacak..
senin nasıl gidiyor?

canım hayırlı olsun inşallah güzel geçer transferin pozitif sonuç alırsın,benimde bugün adetimin 3.günüydü tedaviye başlayacaktık ama kist oluştuğu için doktorumuz ertelememizi bir dahaki aya başlamamız gerektiğini söyledi bugün çok heyecanlanmıştım ve streslenmiştim ama başlayamadık napalım elbet vardır bunda da bir hayır hepimizin hakıında hayırlısı olsun Allaha gönlümüe göre versin

sağol canım... teşekkür ederim..
senin içinde hayırlısı olur.. ilk denememde benimde senin gibi olmuştu..
heyecanla gitmiştim tedaviye başlayacağız diye kist var 1 ay bekleyelim deyince dr. çok üzülmüştüm.. seni anlıyorum..
neyse hayırlısı olsun inşaallah...

kızlar dün ben de başladım 3. tedavimize... çok umutluyum, Mustafa beyle başladık, ama dün Nur hanım kontrol etti, yumurta toplamaya kadar istanbulda olacağım cumartesi gidiyoruz inşallah... kısa protokol, ama Memorial'ı da doktorumuzu da , diğer doktorları da, hemşireleri de daha 3. gidişim olmasına rağmen çok sevdim, çok ilgililer...hepimiz için hayırlısı olsun

cat , hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun, hep diyoruz ya en doğru zamanda sağlıkla olsun diye... hepimiz Memorial'dan bebişlerimizle dönelim inşallah.. dün orada bebişlerini doktorlarına göstermeye gelen çoook mutlu çiftler gördük,biz de seneye hepimiz öyle oluruz umarım..

merhaba;şu injury i bir açarmısınız nedir?ne için yapılıyor.parça almak gibi birşey mi?teşekkürler..
geçmiş olsun.hayırlı tedaviler olsun.

merhaba erverdi,
injury'i doktorumuzun bize söylediği kadarıyla biliyorum.. embriyoların daha iyi tutunması için yapıyorlar, basit bir işlem hafif bir ağrı oluyor yapılırken o kadar...rahime küçük uyarmalar yapıyorlar bir iğne yardımıyla, yaralama gibi birşey...bildiğim bu kadar, bu konuyla ilgili internette de bilgi bulamadım.. ama işe yarayabildiğini söyledi doktorumuz, hayırlısı..

evet belkide hayırlısı böyledir napalım peki canım senin kistin 1 ay sonra gittiğinde geçmişmiydi hemen başlayabildinizmi tedaviye

Kızlar tedaviye şu an başlayan var mı memorialda? ben dün başladım yani aynı anda başladığımız var mı merak ettim?

inşalah canım inşallah bizlerde öyle oluruz Allahın izniyle.Herşeyde vardır bir hayır tabiiki hem bu bekleme sürecimizde eşim ilaçlarını kullanır belki iyi gelir ona şekil bozukluğu düzelir sigarayı da yeni bıraktı zaten bu süreç bizim iyileşme sürecimiz olur inşallah derviş sizdeki sorun nedir hangi aşamadasınız

Kızlar tedaviye şu an başlayan var mı memorialda? ben dün başladım yani aynı anda başladığımız var mı merak ettim?

hayırlısı olsun canım bende pazartesi Nur hndan eşimle birlikte gitmek için randevu aldık biz daha yolun başındayız sanırım ama eşimi bu duruma getirene kadar çok uğraştım

olsun canım yaaa geç olsun da güç olmasın inşallah...

selamlar kızlar..
hepinize hayırlı cumalar...

evet belkide hayırlısı böyledir napalım peki canım senin kistin 1 ay sonra gittiğinde geçmişmiydi hemen başlayabildinizmi tedaviye

canım 1 ay sonra gittiğimde kist gitmemişti ama yumurtalıkta değildi..tedaviye engel olmamıştı.. başlamıştık..

biz isteyebiliyorzdr lar gerekli görürlerse öneriyorlar... benimki pgt li olacak... benim gibi olan var mı merak ediyorum...

biz çarşamba günü 3. tedavimize başladık, yarın 4. gün, memoailda olacağız sabah, hepimiz için hayırlısı...

selamlar kızlar..
hepinize hayırlı cumalar...

canım 1 ay sonra gittiğimde kist gitmemişti ama yumurtalıkta değildi..tedaviye engel olmamıştı.. başlamıştık..

anladım canım umarım benimde gider tedaviye engel olmasından korkuyorum yine, şuanda hap kullanıyorum bakalım

anladım canım umarım benimde gider tedaviye engel olmasından korkuyorum yine, şuanda hap kullanıyorum bakalım

geçer inşaallah..
bi dahaki aya bir şeyin kalmaz..
soğan kürüde yapabilirsin.. bi faydası olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…